Dans, och annat skoj

Nästa onsdag börjar dansen igen på allvar, det känns bra fast att jag säkert är fett med otränad (yao - haha!)
Well, jag gick i alla fall från TC till Odenplan (och tillbaka) idag, jag kom i god tid till skolan tack vare det, det borde ju räknas som bra vardagsmotion.

Vi gick in i en butik på Drottningagatan, ganska nära Odenplan, det fanns typ... allt därinne och det va billigt oxå! Jag köpte post-itlappar och en franstång. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter.. men det kan jag kolla imorgon (om jag orkar gå) 

Tillbaka till ämnet kanske. Yes, jag är sjukt taggad det kommer bli fint!
Sedan ska jag och Natalie, kanske Sandra, hålla i en idrottslektion med dans så det är bra att få lite idéer till den oxå. 

Nu måste jag byta om igen för nu ska jag till centrum och träffa Elin <33
I Skolan

Yes, som rubriken berättar sitter jag i skolan nu, vi har mediaproduktion.

... och tack Elin för komplimangen (antar att du var oseriös)
men dt e faktiskt inga bilder... det skulle vara youtubeklipp fast det verkar inte funka...
så jag testar att länka:
 http://www.youtube.com/watch?v=lYoAwfh4QOU (Facebook)

http://www.youtube.com/watch?v=diZWxboi43I (Peter Magnusson)

Nu ska jag göra dvd-omslag, se yah!!


20:53

snygga bilder Amanda ^^,
(jag håller med, det här var onödigt, eller nej! nu kom jag på något!)
en skitbra låt...


It's Not Over - Secondhand Serenade !!

lite i alla fall? hehe =) den är lite gullig i alla fall,
 även iom den inte är det kanske? äh, jag vet inte....Peter Magnusson

Igår var vi nära att gå på bio, fast så blev det inte, men o skulle gått på bio hade vi nog sett Sommaren med Göran (nope, jag har än inte sett den)

***

Mamma utbrister; Koh samui! (…) Tänk vad man missar…

… och jag svarar; Kisse Mjau! (Asgarv)

För er som inte förstår:


Miniräknaren

Miniräknare? Jag mende såklart profetionella räknare.
Well den kommer ifrån canon iaf :)

 

Den känns inte alls onödig, nej nej…99:-, onoffFacebook


FacebookStorstädningens upptäckter

Vi lärde oss hur man gör backup på datan I fredags, så jag tänkte att jag skulle göra backup på en del grejer jag har på datan.
Jag började med att rensa. Då gick jag igenom mina dokument och hittade den här novellen (?!):

Jag rusar in i badrummet och stänger noga och försiktigt igen dörren, det ska låta så tillintetsägande som möjligt . Därefter letar jag lite trevandes efter lampknappen som borde sitta i jämnhöjd med dörrhandtaget, har jag för mig. Ljuset tänds och jag betraktar min spegelbild för ett ögonblick, i spegelglaset möter jag min egen blick. Blicken är tom, lika tom som ett blankt papper, inte undra på att ingen vågar titta mig i ögonen. De två isblå kloten som vilar i mina allt mer mörknande ögonhålor förmedlar ingenting annat än iskall kyla, jag vänder i samma sekund bort blicken. Kylan jag känner är samma kyla som jag har försökt komma undan från ända sedan… Nej! Tänk aldrig det otänkbara, tänk aldrig någonsin det otänkbara. Jag känner hur jag tappar fattningen, minnen som jag tryckt ner så länge är på väg upp till ytan. De gör mig dåsig och jag ser mitt suddiga svarta hår vaja i spegeln, då gör jag det. Jag öppnar munnen och trycker ohämmat upp två fingrar i halsen jag känner den första kväljningen och trycker lite till och med den andra kväljningen väller hela dagens matintag ut i handfatet. Nu är alla eventuella tankar bortblåsta, undangömda och ihoptryckta. Mitt fokus ligger på att ställa i ordning i badrummet efter mig, jag börjar med att skölja munnen och ta fram ett tuggummi ur fickan för att få bort alla tänkbara lukter. Därefter spolar jag rent handfatet med tvål och vatten, sedan släcker jag lampan och stänger dörren ordentligt efter mig så att jag gömmer alla bevis på att jag någonsin har varit där inne.

Jag vet att man inte ska säga att man gillar sina egna texter, det brukar inte heller vara ngt problem för mig för jag gillar oftast inte mina egna texter, men det här var väldigt bra! Jag är fett stolt över mig själv!
Andreas födelsedag

Ante var helt ensam på hans födelsedag, han ringde mig och var emo därför så (som den fina vän jag är) drog jag hem till honom och sällskapade. Vi ”bakade” en tårta – egentligen så borde man säga: vi satte ihop en tårta – oavsett så dekorerade jag den och det blev extremt fint!
Ända tills jag satte hela handen i tårtan och mosa den… Den var god i alla fall J

Sedan körde vi lite ”random dancing”, chattade och youtube:ade och jag bestämde vart han skulle ha sin nya tv.

En lyckad födelsedag tycker jag.

Nu passar jag på att skriva: grattis i efterskott oxå!!6års - 1an


I torsdags var jag och besökte min första skola! Det var roligt och lite läskigt på samma gång och allt kändes så litet.
En väldigt rolig sak var att Lena, min 6års fröken, kände igen mig (efter ett tag anyways)
Hon kom t.o.m ihåg mitt namn - Amanda - vi var ju hennes första 6årsgrupp så vi är ju lite speciella!
  

Emma, Nina, Jocke, Amanda

den här bilden la jocke upp på "fejset", som han kallar det, vi kan ju låtsas att jag mös.. och inte råkade blinka... och att jag inte blev fett bra på den första bilden men att alla andra tydligen blev dåliga på den...


Gaaalet lack!

 Yes jag är sjukt arg, blogg.se verkar ha nått emot mig! Jag har inte kommit in på sidan alls i helgen… och jag har fett mycket att skriva om, nu när jag kommer in får ni typ 10 inlägg (haha överdrivet) på raken!


YouTube dag!

hehe, det verkar som att det har varit lite bloggtorka här minsan!
men äntligen har jag någonting vättigt (?) att komma med! jag har (som rubriken säger) youtuba't heladagen, och jag har faktiskt hittat en riktigt söt snubbe. hans kanal heter: sdafun
han är en supersöt (som jag skrev) snubbe som är typ 17 år från kanada, super gay är han också! :P och jag gillar bögar =)
han har tex. en video när han dansar och mimar till Lady Gaga's Poker Face. Asså han kan fan dansen och texten så det är bara jätteunderhållande. sedan är han mycket smart också, han har mycket att komma med, när han inte dansar runt alltså.
många fina piercingar har han också, lite emo kanske :D men men...

känner mig riktigt degig när jag ligger här... ett plus är ju att jag faktsiskt har ätit frukost! hehe.

ingen sånnhär dag direkt...


helg!

eftersom jag inte kan komma på någonting att skriva, så tänkte jag att jag skulle kunna berätta vad jag har gjort idag!

alldeles nyss var jag ute med Sandra och Julia, vi fjantade runt lite. Först satt ni nere vid sjön ett tag. Sandra störde sig på att jag bara pratar om mig själv helatiden, villket är helt sant. Men och andra sidan så pratar inte jag, då är det helt tyst. I många fall. Det är ju kul att man kan prata någon gång, för i skolan blir jag helt stum, jag vet inte vad jag ska säga till människorna. Det är inte sånn jag är, alls! och det stör mig att vissa folk tror det. Men det bara blir så när jag umgås i vissa sällskap, jag antar att det är då jag inte trivs. eller det är så!

sedan blev det lite småtråkigt så då gick vi upp och satte oss på gungerna, eller, jag och julia. Sandra stog och tittade på. haha. tråkigt det måste vara. vi försökte få sandra att talaut om sina hemligheter men Nej, det gick ju inte. som vanligt. hehe.


A Sound Mind

Det här bandet är att fett bra indieband (obs indiependent) från Australien! www.myspace.com/asoundmind Dom stog på drottninggatan och gjorde pr, dom stoppade oss och så fick vi lyssna, det va ascoolt!

Kvarnb o True Blood

Himmla tjat om den där högstadie skolan, men idag var jag där och hälsade på min gamla lärare Anna och kollade lite =) Det var ganska tomt, men framför allt var det skummt, det luktar så speciellt där. Så konstigt att bara vara där tillfäligt. Önskar att jag kunde skriva på hela tavlan "PLUGGA UNGJÄVLAR!" eller nått....

Men nu till det andra ämnet; True Blood.
en sjukt bra serie, eller jag har bara sett ett avsnitt (det kanske bara har varit ett?) men det är coolt, tycker jag!

Skojigt värre.

Ibland sysselsätter jag och mina vänner oss med att driva med folk :D


- ... och Tallkrogen ligger?

- Åt farsta hållet.

- Hur kommer man dit?

- Tunnelbanan mot Farsta Strand.

- Nej den går väl till Farsta (a)

- Jo men du hoppar av i Tallkrogen.
 
- Är du säker?

- Ja!

- ....men ändå... är du säker?

- Ja jag bor ju här!

- Aha men du vet du nog...(?)!CanonSnygg som få!!!!

Fast man ska väl antagligen satsa på en stor&bökig kamera ändå...Grönt, Blått.. eller varför inte Lila?!

Imorse på tåget satt det två killar som snackade teckenspråk med varandra, de var nog brorsor tror jag.
(Det var bara den ena som var döv)

Jag tycker att det är fett coolt med personer som kan prata (normalt) med teckenspråk.
Då  kan man komunicera helt (fungerande)  utan att öppna munnen.
Det blir nästan samma känsla som när man är utomlands och pratar Svenska, man behöver inte känna sig iaktagen (lyssnad på - inte tittad på). Även om man inte pratar om någon i närheten - som man absolut inte vill attnågon annan ska förstå - så kan det ju vara så att man inte gillar när utomstående person följer ens konversationer.
Det hände mig på tåget hem förresten - jag pratade i telefonen med andreas och en kille satt och lyssnade hela tid... 
Jag säger inte att vara döv är ungefär samma sak som att vara utomlands, om man är utomlands har man ju såklart valt det själv och det har man inte om man är döv, och det är säkert super jobbigt att vara döv men det är fint att de kan vara som vem som helst (eller kanske lite som en allergiker - det finns där och man kan inte göra ngt åt det men det stör inte så mycket) och leva precis som alla andra. Med hjälp av deras språk.

Någon gång ska jag känna en döv person och lära mig teckenspråk på riktigt! Inte bara; jag heter amanda och tack!


i skoooolan

just nu har jag hål timme, har haftv det nu i 1 timme och 20 min eller nått, så man kan ju passa på att uppdatera! vi har haft våran första datalektion, höll på att somna. Tanten var så jävla tråkig, hörde inte äns hälften av det hon sa :P

Auf Wiedersehen
/ eeelllliinnnn


Hahahaa!

Idag när jag och Andreas var på topshop så uppstog det ett jävligt ofräscht moment, låt mig förklara...

Andreas hade slutat låtsas vara intressad av att vara i butiken, så han lutar sig mot en ställning och kollar på ingenting (man skulle kunna skriva; pikar mig att vi borde rulla...) medan jag går runt en pelare och kollar lite..
När jag kommer tillbaka till honom ser jag hans ansiktsuttryck (han står med uppspärrade ögon och stirrar) så jag försöker kolla på det han kollar på (det borde jag verkligen Inte ha gjort)...
För där står det ett par som grovhånglar... alltså verkligen grovhånglar (get a room!) .
Eller nej förresten, inte grovhånglar snarare slickar varandra i ansiktet...

Bläääää, ! fyfaan vad ofräscht det var... jag höll på ett dö (a)
Jag vill inte se några som slickar varandra i ansiktet när jag är ute och shoppar, fattar dom inte det.
Okej att man kysser varandra... kanske hånglar, men man kan faan inte slicka någon annan i fejset!!!

Anyways, när Andreas såg min miin börja han garva (störa dom, med andra ord) och då slutade dom slicka på varandra.. (owned)


Grattis i förskott Ante, imorgon blir du oxå 16!!Vi har ett hemligt uppdrag

jag och sandra ställer oss inför ett mysterium. imorgon är vårat första uppdrag. spämmimgen är på topp och jag tänker inte berätta. Mohahahaha! :P men alvarligt, det är på riktigt!

Go'natt alla sööta!


Pics. (idag är jag wannabefjortis...Not!)

Saker man kan sysselsätta sig med om man har tråkigt på bussen (ta random kort på ditt knä)...

  

 
Amanda goes fjåårtiiizz!!

Jag känner mig väldigt före idag så jag kör en morgondagensoutfit (höhö)

   Ich liebe Deutsch... nicht.

idag var min första tyska lektion. Inte så kul, första lektionen lixom "nu ska vi berätta inför klassen on den som sitter brevid- på tyska" Yes...! men det var inte så farligt, de flesta var inte direkt super duktiga.
Man kanske kan tro, ifall man läser den här bloggen, att jag tycker att Tyska är jätte roligt. Jag skriver ganska ofta på tyska... Typ Auf wiedersehen... osv. alltså! jag tycker inte om tyska lektioner, i karnberga var det värsta mardrömmen, men jag tycker att det är fint. När folk som kan, pratar det. Men annars- I don't like it! =)


Förklaring

alla bode vara uppmärksamma: skriver jag "Typ" då kan det antingen vara ironi- inte stämma alls, det kan vara en Grov överdrift eller så kan det stämma helt exakt. så läs med omdöme! =)
Gissa aldrig, om ni kan ana om vem/vilka personer ett inlägg handlar om, ifall det inte nämns några namn. För ni har med största sannolkihet fel.

det var bara det jag tänkte förmedla, ganska viktig information egentligen :P haha.
Go'natt!


"Den gamla goda tiden"

Elin tyckte att jag var hightech på Paint (och det är jag oxå), men hon kan göra väldigt fina bilder ändå! 


    
Dessa bilder gjorde vi för väldigt länge sedan. (De är t.o.m tagna med min blåa telefon - om jag inte minns fel)Amanda filisoferar


"- I see!"
Varför använder man det uttrycket igentligen, man kan ju inte se det man förstår.
Om man förstår vad någon har sagt måste man ju ha tänkt det, inte Sett det. För så vitt jag vet så tänker man när man förstår något...
Sedan tänkte jag att det kanske kom från något annat uttryck;
I see... "blablabla'" (What you mean?!) ungefär, bara att det har förkortats för att man inte orkar säga hela uttrycket.

Sånt här brukar jag tänka på när jag är själv - Oftast med mindre intressanta ämnen dock..
Den givna frågan är väl: Konstigt!?
Ja, enligt Andreas, han tyckte att jag var 'helt rubbad' och han fick sig ett rejält asgarv (på min bekostnad) också.
Men idag berättade jag samma sak för Elin och hon höll inte med, hon tyckte att det var helt normalt!
Frågan är väl nu denna: är både jag och Elin konstiga, eller är det Andreas som är fjantig...
Jag väljer nog det senare. Man vill ju inte vara konstig.

Jag tror att Andreas också tänker på sådana konstiga saker, bara att han försöker vara lite coolare än mig.
Personligen tycker jag att Elin är coolast, för hon kan stå för de "knäppa" saker hon tänker på!år 2097

äm... jag och Amanda är ganska bra på att fantisera. Och år 2097 är vi 104 år gamla.
Hur är livet på jorden då?
(människans filosofi är att reducera alla risker)  

Sjöar är historia och överasfalterade, de ersätts av brunnar. All form av teräng(växtlighet) är överasfalterad!
All mat kommer hemskickat och ned fryst. Av hälsokostförmedlingen. Alla är hälsofreaks (tänk Anna Skipper)
Människorna kommer att gå runt i svarta respektive vita gummidräckter, beroende på kön, (med inbyggda skydd) med blixtlås i ryggen.
Tvätta sig gör man med dräkten på, eftersom att man sällan tar den av sig.  Då ska man spraya sig själv med desinfektionsmedel.

Man använder inte datorer längre, istället har man ett litet chip i hjärnan som man aktiverar endast genom att tänka: om du vill gå in på Facebook så tänker du bara på det. Fast i skolan är man lite "old school" och retro, där måste man använda handdatorer (När man går in i skolbyggnaden slutar ens chip att funka - man ska inte kunna gå in på tex. Facebook i skolan dit går man för att lära sig!).
Prata är är gammeldags, komunisera gör man på den allmäna chatten! kontakt får man med den personen man tänker på- och personen uppfattar att du vill ha kontakt med den och då kan konversationen börja. Skulle du villja säga någonting till allmänheten är det bara att kontakta "allmänheten". Allt negativt sensureras, och konflikter är då omöjliga.

Skulle bråk förekomma är ändå närkontakt obefintlig då negativa vibbar utger en skyddande atmosfär för den utsatte.
Skulle ett försök till brott förekomma faller en glasbur ned över den skylldige. Så alla kan se vem den missanpassade är. Det blinkar också rött på hela himlen och det pekar en stor jävla fucking pil på den skylldige. Mohaha. Glasburen bildas av ljuset som blinkar.
Bara så ni vet, vi lever då!
Varning: det här kommer bli emo...

...det är nog bäst om jag inte skriver just nu. egentligen. Eftersom jag är ganska säker på att ingen vill veta vad som rör sig i mitt huvud jusst nu. (missförstå inte! :P)
Nej men alvarligt! Det känns om att gå i lågstadiet igen, faktiskt exakt som det var att gå i lågstadiet -inte alls kul! Typ i trean, bra exempel. Det är ett snedsteg, och sedan snubbla bakåt, 9 fucking år! Förstår ni varför jag hatar det då?
ingen vill vara den de var när de gick i trean, när de börjar gymnasiet! (och de som inte känner mig/ kände mig i lågstadiet, synd/ tur för er!)
Tiden på kvarnberga var nog både de sämsta och bästa åren av mitt liv, från skolperspektiv, hur konstigt de än kan låta. Där kunde jag vara den jag är, och där mådde jag bra, för det mesta. och jag vet att man inte kan gå och tänka på det som har varit, "åhh, vad bra det var då!" för det blir varken bättre eller sämre av det. Det man borde göra är att blicka frammåt. Men vad ska man göra om man en gång har fått smaka på kakan? och det enda man vill är att få det igen, När man varit bortskämd och plötsligt inser att det där var nog toppen på kullen, nu går det bara nedför. Det kanske är en väldigt pessimistisk syn på framtiden, men det är så det är i mitt oskmåln till psyke.
Jag vet att många tänker att jag bara tycker synd om mig själv, och att jag försätter mig själv i den här situationen. Sure! jag tycker synd om mig själv, hur fel det än är att erkänna en sådan sak, men skulle jag kunna ta mig upp ur den gropen, skulle jag göra det också!
Vill bara berätta hu sjukt enormt älskade alla vänner jag har är!
De är de människorna jag lever för.

nu blev det här jävligt emo, haha :)  Go'natt!


Jupps, I know English!

Min Engelskaläxa, enjoy;


Hello!


My name is Amanda, Bengtsson Jallow. I have two last names as you see (one Swedish and one Gambian), that's because my father is Gambian; my mother is Swedish (pretty obvious). I'm 16 years old and my birthday is February 18th. I'm pretty tall too (176cm). My favourite colour is green and my favourite music is Indie rock/pop and British pop (or any kind of good music).
Enough about me, let's move on to my family.

My family contains; two little brothers, two big sisters, my mum, my dad and his wife.
 I'm a middle-child, but I'm not your typical middle-child (I'm more of a big sister) because my big sisters are about 10-15years older than me and we have never actually lived together.
         My parents are divorced and at the moment I only live with my mother. My mum and I live in Stockholm, Huddinge, with my (oldest) little brother, in a 3-bedroom-apartment at the 6th floor (which is kind of ironic because both my mum and my brother are afraid of heights).


In my spare time I dance, streetdance, it's my passion. I love it because I feel good when do it, it feels like I can do anything when I dance, like I'm on top of the world. The best thing about dancing is that it gives me a confident boost every time. (It's a great workout too).
        I don't just dance by myself, I dance in a group and we're called "Movestar", but we think it's a silly name so we're about to change it soon. We "Movestars" perform a lot, I like it quite much, it's fun! I enjoy it the most when the crowd is big and there aren't any people I know in the crowd (I tend to get more nervous when I know the people who are watching me dance). I have dance-classes three times a week, twice on Sundays.


When I'm not dancing I like to hang out with my friends and my boyfriend (who doesn't!?). They are the best; we don't even have to do fun stuff to have fun, most of the time we just hang out and entertain ourselves. But sometimes we go to the movies, play videogames, shop, watch TV or listen to music. My friends are my life, I don't know what I would do if I didn't have them. What can I say, I love my friends and I can't live without them.


This pretty much sums up my life (how it is right now anyways), so I'm going to have to stop writing now...


Sincerely,

Amanda


Och till er som inte kan läsa Engelska; Synd för er (: !Vi hörs väl senare

Jag ska plugga Engelska nu.
Om jag skriver det måste jag ju göra det - det gäller tyvärr inte sömn.. men det är en helt annan historia.

Medan jag pluggar Engelska kan ni väl bildgoogla "personen som har fel" och titta på den 5:e bilden - ironi på Hög nivå!Hungerkänslorna kommer krypande

Jag bild-googlade Mac nyss (foundationen, inte datorn - när det kommer till datorer är det Hp som gäller för mig) och den här bilden kom upp:


Visst blir man hungrig!?

Now I'm of to bed, I guess... Natti Nattii


Denna veckas "Veckans"

Denna veckans 'veckans' kommer här:

Veckans film:

Om ni inte vet vilken film det här är så borde ni skämmas.

Veckans pinsammaste:
Jag måste nog erkänna att det var ganska pinsamt att svara på lite halvprivata sexfrågor på ungdomsmottagningen.
Men hon var trevlig, som tur var (tur för henne?!).

Vänta! Jag har en till pinsam händelse, när jag var påväg till skolan insåg jag att jag inte riktigt hittade (och jag trodde dessutom att jag var försenad) så jag började småspringa en bit tills jag kom på att det närmaste övergångstället låg åt andra hållet (nej, jag ville definitivt inte springa över Sveavägen med musik i öronen). Så jag vänder mig om och  krockar (almost) med en cyklist som plingar som en galning, gissa om alla i närheten vände sig om för att se vilken jävla jubelidiot som springer in i en cyklist; "Har hon aldrig varit i stan förut"  

Förövrigt är Alla cyklister i stan galningar!!

Veckans jobbigaste:
Det får bli alla missförstånd, bråk och all svartsjuka.. no comments

Veckans (skolan): 
Mina klasskamrater är helt okej. Natalie är en Pärla. Dagarna är korta.
Lärarna är schysta (hoppas jag, höhö). Lektionerna är... jag vet inte riktigt, vi har inte haft några "riktiga" ännu. 
Over All känns detsom att jag har hamnat rätt.

Veckans låt:
Jag lyssnar på den helatiden - letar upp den i spellistan och trycker på repeat
... Ja man kan väl konstatera att jag har bytt musikstil. Eller breddat den?!
 Eller så är jag väl lättpåverkad, som Andreas hela tiden påpekar.
I det här fallet är det inte något negativt alls!


Batman Begins

just nu på Tv:älska batman!!!!!!!!!! :D


Kocken Elin =)

Just nu håller jag på och lagar maaat haha :) det blir revbenspjell (inte min favorit men efter som jag har lagat så blir det säkert super!) och så blir det potatissallad, också gjord av mig + att till förrätt blir det västerbottenostpaj typ och glass till efterrätt!!! :D jag är såå duktig! :)


jag ser helt gigantisk ut på den bilden, men, men! kockar är ju tjocka hahahah! :D


Hellu


Godmorgon, tänkte jag skriva... men det är ju inte ens morgon. Vart tog dagen vägen?
Det får väl bli Godkväll istället.
- Godkväll!

Igår hade jag någon konstig form av pms, först var jag (nästan) helt nollställd, sen blev jag jätteglad, sen deppig, sen glad, sen emo, och sen blev jag normal(?). Det skummaste av allt är att jag inte ens har pms....

Nåväl, idag är jag ganska glad, jag har hittat mina fina wranglers. Jag provade dem och upptäckte att jag såg smal ut i dem (jag slutade använda dem för att jag såg ut som en stoppad korv i dem). Mycket positivt! 
Jag har nog blivit smalare av min godis/läsk-& chipsdiet. Seriöst alltså!          
     I <3 wrangler                                   Titta på min låånga ögonfransar :)93-09-14

Jag fyller faktiskt år snart om inte så jätte länge.
Och faktiskt har jag kommit på vad jag önskar mig!


ett berlockarmband från Thomas Sabo


en liten Tv jag kan ha på mitt rum


en klocka från dyrberg/kern


dvd-boxarna med weeds

Haha, jag tror inte jag kommer få allt, och jag kommer också säkert få massa saker jag inte har önskat mig men folk tycker att jag behöver... men vill ni göra mig nöjd ska ni alltså satsa på något av det åvanstående!!


Söndagar suger.

Imorgon är det skola, NOOOOOOOOOOO! det suger, jag hatar skolan. Och jag vet att det är jävligt cp att tänka så när man har gått där i 3 dagar. Men... så är det.
Men man ska inte ta händelserna i förväg, för att det är slöseri med tid och ork, plus att man blir bara sur och det hjälper inte för fem öre, mer tvärt om!

Idag är det helg i alla fall, och jag har redan sovit iväg hela dagen, det suger också.
(jag undrar varför folk orkar läsa mitt gnäll..?)

Men jag skulle i alla fall villja gå på bio.. det hade varit kuul =) eftersom vi antagligen inte ska åka och köpa mina inrdeningsdetaljer... det är så typiskt min familj: igår kollade pappa i fall hyllorna sulle komma in idag på ikea, men nej -inte för än på tisdag. Då tänker vissa i min familj, äh då skiter vi i hela dagen, kan lika gärna ligga hemma och läsa.... (ta det inte personligt..............!) Det var inte direkt bara de där hyllorna som skulle införskaffas idag..!..?
Jag vet inte, men de verkar inte ha någon motivation alls, överhuvudtaget!!!!

Så nu sitter jag här på mitt rum och tycker synd om mig själv, kanske ska ta och titta lite på O.C..?
som vanligt... typ: Hej, datorn är mitt liv....
Nej gud, nu stämplar jag mig själv... det finns väl fler saker jag gillar..?


• Shoppa är väl kul...
• Köpa saker, men det är väl samma sak.
• Ibland är det kul att spela Golf.
• Se på bio, om det är en bra film.
• Träna, ibland.
Åka skidor, is what I love, egentligen. :P
• Kompisar är ju roligt, om det är roliga kompsar dvs...

(utan inbördes ordning)


haha.

vi sitter här i mitt rum Daniela och jag... fjantar oss lite och dricker päroncider^^ hahahah, har inte så mycket att skriva.

Seeegt!

Det är helt sjukt, jag är inte klar med mitt rum än! Ska till ikea och köpa några hyllor imorgon, och till lite andra inredningsbutiker och leta efter krimskrams som jag kan ställa på dem. känns segt, men endå kul.

och på måndag är det Dress Up Day på östra och jag undrar vad jag ska ha på mig...? alvarligt?
kan man inte bara få komma som man är till skolan, när det dess utom är en helt vanlig schema dag? ...i och för sig är det ju inte helt "vanligt" eftersom vi aldrig har varit med om en sådan dag förrut. hehe.
men jag tycker i alla fall att det är ett dumt påhitt.


Ursäkta bild kvalitén, tagna med Webcam...Musik!!!!!!!!!!!!!

Let's end this on a good note (note as in music?!)
Låt oss dansa bort alla bekymmer och bara må bra ett tag!
hippiedancing


The O-word (volume 2)

Jag kände mig lite elak efter förra inlägget... (guilt trip, jupps)

Jag skrev ett (till) ganska långt inlägg om otrohet, men jag tog bort det.
P.g.a att jag vet att D kommer att läsa det här imorgon och jag vill inte att han ska få skuldkännslor, för att jag vet att han blir väldigt irriterad när jag skriver sånna här saker (och jag förstår honom).
För han tar verkligen åt sig (oavsätt vad han själv säger)... 

Dessutom var han supergullig idag när han såg mig helt osminkad(för första gången), han sa att jag var lika fin som alltid.
Även om jag verkligen inte håller med så visar det ändå att han gillar mig på riktigt.

Okej alla söta, ha en trevlig lördagskväll så hörs vi imorgon!!

Ps. jag vet mycket väl att otrohet inte heter "otrohet" på engelska och därför är rubriken inkorrekt.
The O-word

Sara och jag pratade om otrohet på tåget hem från stan (Hennes brorsa hade varit otrogen mot hans tjej).

Först och främst vill jag bara säga att jag hatar när folk är otrogna!
Men, jag kan faktiskt förstå dem.
Ibland känner man(jag) bara för att skita i allting och flörta med om någon raggar på en.
Man(jag) vill lixom känna att man(jag) fortfarande kan om man(jag) vill.
Det låter hemskt, men jag tror att det handlar om bekräftelsebehov.
Så är det åtminstone i mitt fall. Jag vill veta att jag har valmöjligheter... alltså att det fortfarande finns några som tycker att jag är het.

Sedan skulle jag aldrig gå så långt som att faktisk vara otrogen, fysiskt! 
Eller räknas det som otrohet om man tänker såhär?! 


Elin diggar & dissar

Nu kör jag en "Elin diggar & dissar" efter som att jag och Amanda var i stan i torsdags så hade jag möjlighet att fota, både bra och dåliga saker- enligt mig!

Diggar:


Ett par rätt så snygga klackar från zara, med öppen tå. t.o.m Amanda tyckte att de var snygga!


en mysig höst kofta =) också från zara


Polkagrisklubba, I like ;)

Dissar:


En tröja, som jag hoppas ingen köper. Indiska.


Farmor Agdas gardin? nej, en knälång kjol med tjockt lager spets från Indiska.


Den äckliga hemlösa räven som sitter precis vid bron vid Rosenbad.
konstverk?

Dagens frågetäcken, digga eller dissa?


Red Bull, som ni ser.  Bra eller dåligt?

hmm.. låt mig tänka.
Det är onyttigt.
Det är inte gott, även om många tycker det.

Men;

Sedan finns ju det som Red Bull står för, i mina ögon.
Personerna de sponsrar, extremt coola och bra förebilder!Jon Olsson och Lindsey Vonn, Coolingar! :D

Jag diggar Red Bull!..men alla andra energidrycker kan ta sig. :P


Nu blir det en till Dagensfail

Yes... jag failar i stort sätt hela tiden (nuförtiden) Snart kan jag väl starta en dagensfail-blogg med enbart mina egna failar..

Det blir hemmagjord pizza till mat och jag skulle fixa pålägget.
Jag började med att ta fram tomatpurén och började klämma ut tomaten, vilket gick superbra tills jag råkade trycka för mycket och det sprutade på lite väggen.... Detta påminner väääldigt mycket om något heelt annat (låt fantasin flöda)

Pizzan är klar nu - dags för käk. Smaklig måltid på mig själv!!


 

Sandra och jag, som EN person?

Haha helflummigt, men vi tyckte ganska lika, faktiskt.
(Amandas personlighetstest som hon skrev om)

Din personlighetstyp:

Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.

Det här stämmer så JÄVLA läskigt mycket, det är sjukt! -på mig alltså (a) allt som är under struket är mig på pricken.

Sandra, hur stämmer det på dig?
- lite...gör det väl.
men åandra sidan så var hon inte enig med mig på de frågor jag svarade.
Hemma hos Sandra

Japp jag är hemma hos sandra, hamnade här efter att ha träffat henne på 742'an. hon hoppade, framför tåget, nej skämt åt sido ^^ (inte äns kul -.-) nej men hon hoppade på vid kvarnbergsskolan, nej hon gå inte kvar men hon går på Sågbäck med alla andra C.......P .....'n HAHAHA, nej då :P lite pedofiler till lärare säger hon också att det finns... alla sandras lärare verkar vara pedofiler..
Nu tycker hon att jag ska skriva lite om min skola, ja, det kom en ny, en föredetta kvarnberga! det var lite befriande kan man (jag) säga. ingen man känner men i alla fall! Sedan har jag fåttreda på att min vän Anna från skidklubben, eller vad man ska säga, också går där och hon trodde att vi skulle ha tyska tillsammans, det hade ju varit roligt!  :)
 
Fan, är dagens ord, eller som jag tycker om att stava det: Faan!

Nu har jag skickat mail till Sjödalsgymnasiet i hopp om en reservplats, vem vet? kanske kommer man in =)(Bra) sysselsättningar tack!

När man slutar tidigt så har man mycket tid att göra saker på, men det är ju inte så många polare som är lediga, därför tänkte jag och Natalie fixa extrajobb - det är ju alltid trevligt med lite extrapengar, om man säger så. vi ska nog ta oss en runda på stan i nästa vecka.

Under tiden sysselsätter jag mig själv med datorn, just nu  gör jag ett personlighetstest och mitt resultat visar dessutom att jag har valt rätt inriktning, kommunikations-och journalistyrken passar mig väldigt bra enligt testet i alla fall!  


Bajsigt värre

Jag måste bara klaga av mig, imorgon är det fredag och det skulle vara supernajs OM jag inte hade varit tvungen att lägga mig i tid för att vakna ca. 11 på lördag...
Detta stör mig enormt mycket, jag älskar att vara vaken på natten.
Det är mycket bättre, jag skulle hellre vara vaken på natten än på dagen. I mörkret blir allting roligare, mysigare och bara bättre!

Bajs!!!

Hoppas alla andra får en rolig fredag (Nej det hoppas jag inte alls, hoppas att alla måste sitta hemma och stirra i väggen. Gör så då mår jag bättre!!)


Dagensfail-blogg

Snarare (går)dagensfail-blogg...

En kille i min/vår förra klass kom av en händelse* på den roliga idén om en 'dagensfail-blogg'.

Igår skulle jag definitivt ha platsat i den bloggen;

Jag och min kära bror fajtades om fjärrkontrollen, som vanligt, när jag lyckas sno den ifrån honom kutar jag iväg.

 Min plan var att ta lite smidigt i dörrhandtaget till badrummet, springa in och låsa om mig. Men så blir det icke!

Istället så tar jag tag i handtaget och river ner hela dörren.


Och det här mina kära vänner var en äkta dagensfail!
*händelsen handlar om att Elin(yes min medbloggare) river ned en tavla i matsalen, och inte nog med det så råkar hon hälla sylt på den.


Väskproblem
En större väska skulle sitta väldigt fint känns det som! Man(jag) borde åtminstonne få plats med den fina skrivboken man(jag) fick idag. Cybergymnasiet!
På torsdag blir det löning... d.v.s. shopping.
..vad klockan blev mycket..

men jag måste bara få glädjedampa lite, min favoritbloggare hade uppdaterat igen!!
och jag vet att det är jätte cp att jag inte skriver vem eller länkar, men tro mig det skulle bli jättekonstigt. Och jag kan inte heller skriva varför, för det blir konstigt för att.... ja för då blir det jättekonstigt. men Kärlek till den bloggen i alla fall! <3
Det var ju bra att man fick skriva lite Happy saker efter allt deppande idag, trots att hennes inlägg fick mig lite höhö gråtmild. Shit jag gråter för inget! vet ni, en sak som ger mig en klump i halsen är (alla vet ju att det är Friidrotts VM just nu) när folk vinner/ lyckas. Jag vet inte varför, jag blir ju inte direkt ledsen när någon vinner, men äh... skit samma det där är aldeles för invecklat :P !

go'natt!


R.I.P

Min fisk Hugo dog igår. Stackaren var så sjuk, men nu har han det säkert superbra i fisk-himlen!Hehe, lite överabitiöst kanske, serut som nånting en 5 åring skulle göra... :P

-Vi saknar dig Hugo! <3


Överlever jag?

Skolstart idag den 19/8 -09 på Östragymnasiet klass SPBE 09.
Hmm..? hur har dagen varit Elin?
-Ja, det började med att när de öppnade dörrarna, fick man gåförbi och ta rektorn i hand. direkt efter det fick man tvätta händerna. (haha, har rektorn svininfluensan eller?) Skolan ser också ut som ett sjukhus innuti, de som är så stolta över att det är så "vackert" där inne... "Designat in i minsta detalj" Och så ar de stolta över att det är så klinist rent, som rektorn sa: Det är ibland renare här än hemma har jag märkt. Jag tror att någon har lurat in mig på ett mentalsjukhus... skulle inte förvåna mig.
Klassen, hur är den då?
- Ja... det är väldigt många fd Källbrinkare. Jag är dock inte den enda Kvarnbergaeleven, det är en till. Visserligen känner jag inte henne så bra och vi har inte så mycket att prata om men man ser väl kanske inte ensam ut.. Det är också en från södertälje :O jag som tyckte att det var långt för mig till skolan. Och en från Utö, det är väl nte heller speciellt nära.
Hur känns det inför imorgon och de tre åren du har framför dig i den här klassen?
- jag mår illa. 

Men vad jag är negativ, som vanligt alltså.
...Det blir väl säkert bra ska du se =)

(Ja, jag är schizofren)


En liten bild på mitt snart färdigmöblerade rum.
och min ynkliga trave böcker :') hahahEmma-Lee

I måndags morse råkade jag höra introt till ett barnprogram, 'Clifford', och huvudpersonen i programmet heter Emma-Lee.  Jag tyckte att jag kände igen namnet, det är inte direkt ett vanligt namn så jag blev lite småirriterad när jag inte kom på varför det lät bekant.
    Efter ett tag slog det mig att en viss flicka i Johan Palms låt heter det, oerhört uppenbart kan man tycka då låten heter Emma-Lee

 Lyssna på introt själva här, kass kvalitet men ändå..
Och om ni är intresserade av Emma-Lee låten kan ni ju lyssna. Den är rätt bra, lite indie sådär.
(Tack Marcus för alla indielåtar btw, man blir så glad av dem)


MP09a

Va dåliga vi har varit på att blogga.... fy på oss!

Jag har varit social idag!
Det är jag ganska stolt över, då vi aldrig presenterade oss igår... vi skulle göra det men det blev aldrig av.

Jag höll på att gå fel idag med (eller jag gick till det klassrummet det stog på schemat och det var inte färdigbyggt), men som tur var så var det en annan tjej som också hade gått dit så va hade sällskap ner till rätt sal.
Vi hjälptes åt med uppgifterna oxå.
       Vi fick i uppg. att foto oss själva, en porträttbild och en bild på händerna och skriva ett brev till oss själva på studenten. Det va helflummigt, man kände sig schizofren.  Fast det blir säkert roligt att läsa på studenten. Men det värsta var att man skulle spela in en intervju som man ska få höra på studenten, jag säger bara Herregud!!
Tjej hette förövrigt Natalie och hon verkar rolig, hon är en riktig söderböna enligt mej (vilket är superbra), vi hängde ett tag efter skolan oxå.
Vi slutade typ 9. *skryt*, så man hade inte direkt bråttom...  


Nu ska jag äta lite och sen ska jag och Andreas hitta på något roligt! 
Danne pallade inte följa med, tråkmåns (Ja, det är en diss)

Jag bloggar väldigt tråkigt, inser jag nu... Hur kul är det att läsa om någon annas dag på en skala?!
Jag ska skriva ett till inlägg snart, vi får hoppas att det blir roligare!18/8

Min första gymnasiedag, min klass verkar bra! Fast det är typ bara fem killar, skumt (haha)
Jag fick lite panikångest när jag insåg att jag inte riktigt hittade och jag var t.o.m påväg att gå fel, men jag kom rätt tillslut ändå..
Vi fick mycket papper och två almenackor, mentorerna pratade om att man förändras mycket på gymnasiet och sånt.
 Mitt schema är jättechillig!! varannan fredag går jag bara 2 timmar!!!!!!!
Sen tog vi foto för någon grej, fick inloggningsuppg och kontrollerade våra personuppgifter, fick våra sl-kort och gick hem.  

Eller gick hem är väl fel ord, jag var hemma och vänd. För sedan gick jag på dansrep (Vi har två uppvisningar på lördag, i Huddinge C kl 12.40 och på flemingsbergsfestivalen på kvällen).
Till min stora förvånging hade jag inte glömt dansen, vi gick igenom den och den bara kunde den. Det är väl vid sådana tillfällen man använder uttryck som - 'den satt ryggmärgen' - antar jag.
Det känns mycket bra inför lördag, det kommer att gå bra! Dessutom får vi ju presentkort och biobiljetter för det.
Nästan som lön - Pengarna rullar in.

Det är exakt 1½ år tills jag fyller 18, grattis till mej!!Gymnasiet here I come

Dagens plan är skola, Gymnasiet dvs. Nu är etta igen (haha)
Det är lite nervöst nu, inte så mycket för att träffa nya människor, mer för att jag ska gå fel och skämma ut mig...
Typ vandra in i 3ornas klassrum... oj, nu kommer det säkert att hända bara för att jag skrev det. Hoppas inte!! -  Ta i trä

Fast jag är positiv: det här kommer bli kul! 
Dessutom har jag sovit som en baby, och vill gärnavill fortsätta.. (gäsp)

Önska mig 'lycka till' Honeys!Platta paket!

..Med andra ord: IKEA.
jag har inte mindre än 8 st byråar och att skruva ihop. kul? Nej.
Men ska väl inte klaga, det blir ju fint i alla fall :)

nu ska jag till The O.C så go'natt ;D


Måndag

Som ni ser är jag vaken (och påklädd) kl. 08.50, det är nästan värt en applåd!
Med tanke på att jag somnade kl.01.30, fast jag la mig elva, är det storslaget..
Dagens planer är ungdomsmottagningen.
Nej, jag har ingen könsjukdom. Jag ska bara fixa p-piller... lite skrämmande det där med hormoner, men det ska nog gå bra. 
Sedan hade jag tänkt att träffa Daniel, men han är antagligen för trött efter lanet. Så det blir nog inte av... men nu ska jag gå.

Ha det bra!!Bilderna kommer här


Darins rygg


En något suddig Darin framifrån


Crossfire (:


Crossfire igen!


Pachanga, eller hur man nu stavar deras jävla namn... dåliga var de i alla fall


Michael Jackson-tributen av 'The voice streetdanceschool'

Vissa bilder blev rejält suddiga, "technicaldifficultys".
Sen tog jag inte så många.. för att jag inte orkade, men vi stog ganska nära scenen :)


Hmm..?

Jag tror inte att jag borde skriva något mer idag (a) Hehe.
Men jag skriver det här inlägget bara för skrivandets skull ;)
Haha. Go'natt! (lite bilder i alla fall)

     
 

Högst upp till vänster, mina ögon (a) lite små ego..
Teddy
Min absoluta favoritbild på Amanda, vad än du säger!
Stockholm
Gunnar, min fisk.. De kommer antagligen dö snart, de må'nte så bra "/
Hintertux. Inget fan av stället, men det är ju rätt coolt.


Veckans, och lite skit

Ni som inte bryr er om mina osammanhängande tankegångar som jag tänker dela med mig av kan ju hoppa över det kursiva. Egentligen borde alla hoppa över det, för jag ska dra en 'Veckans

Jag har ångest, Big Time.... Jag har gjort en grej som jag inte borde och jag känner mig förjävlig. Det är en sådan grej som bara Felicia (Läs hennes blogg!!! Hon uppdaterar inte så ofta men den e bra!) kan hjälpa mig med. Fast jag kan inte ens prata med henne om det. Jag kan inte prata med någon om det... Snart måste jag det i alla fall... 
Det känns helt onödigt såhär i efterhand oxå och det är där problemet ligger.
Om man har en sak som man tänker på hela tiden blir det oerhört svårt att prata med någon om ngt annat, därför har jag varit väldigt osocial och ointresserad idag. Förlåt!
Veckans nödvändigaste:
Min fina pratstund med Felicia - hon är en Väldigt smart tjej, bra på att lyssna och analysera.
Jag skulle vilja vara lite mer som henne ibland!

Veckans Mysigaste:
Filmkvällen, lätt!

Veckans inspiration:
Det får bli 'Michael Jackson-tributen', de dansade så bra och snyggt.
De släppte loss och dansade med känsla
Vilket gav mig motivation till att göra det samma, dans ser bättre ut om man ger järnet (oavsett om man kan stegen till 100% eller inte)!
Jag ska på rep. på tisdag - och där ska jag äga!

Veckans sämsta:
Mensvärk!!

Veckans musik:
Blir R'n B för att; Jag är hjärntvättad, och Voice var över förväntan (Läs Väldigt bra!)


Nu ska jag faktiskt försöka gå och lägga mig (kommer aldrig att funka men man kan väl testa) för jag ska vara i Huddinge C kl 10.00 imorgon. Gäsp!En aning frustrerad.

Idag är det väldigt blåsigt ute, och lika så i mitt huvud. Eller rättare sagt det har varit det ganska läne nu, snart 14, och ganska omedvetet i 36 månader (med ett litet uppehåll, eller vad man ska kalla det).
Fastnar jag i nått kommer jag INTE ifrån det. Det kan ta ett år, eller två. Ganska patetiskt, jag vet inte varför, man kan kalla det "besatthet" -ganska passande.
Alltså jag kan tycka att det låter rätt "offerigt", villket inte är ett ord, men man kanske fattar innebörden. Det är väl så, har man ingen mening, får man skaffa sig en, eller?
Det här skulle jag nog inte kalla "besatthet" men för ett tag sedan var jag besatt i My Chemical Romance som exempel.
Det är jobbigt, jag vet inte om jag kan komma från det en timme, en halv timme ens. Jag vill inte tänka på det, men samtidigt vill jag inget hellre. (Jag kanske låter psykisktsjuk men this is me!) Jag hatar att jag älskar det, men jag älskar inte Det heller. Eller jag kan lika gärna skriva Grekland. Det är bara sjukt jobbigt, jag mår bara dåligt av det. Jag vill inte träffa han och jag vill inte snacka med han  -för jag har inget att säga! Visst, jag ogillar honom inte, inte alls. Men Jag vet inte om jag tycker något bra heller, ingenting bra som betyder något. Skit snygg, yes! men vad spelar det för roll? det finns sjukt många killar som ser bra ut.
Men inte som han.
Det här är så sjukt löjligt ,så jag vet inte vad. Vill nog helst bara bli hjärntvättad på allt, så att jag inte kommer ihåg vem människan är/ var. Var mer kanske, antar jag. Det är väl det där första året som spökar. Jag önskar jag kunde leva om det. Haha, precis det där skrev jag i mitt första blogginlägg...
Det hade absolut blivit skillnad, men till det bättre? ...inte så säker. Men skillnad i alla fall.
Jag orkar inte det här, det är patetiskt.
Och det som är ännu mer patetiskt är att jag skriver det här på våran ofentliga blogg.
Jag vet inte, det kanske endå var bra, "bra att ha" haha. Men det kan man väl säga, i vintras var det väl ett  ganska bra sätt att väcka endorfinerna till liv när jag mådde skit. Men just nu massmördar det mina endorfiner, så Nej Tack, försvinn ur min hjärna!epic fail..


Jag vette fan vad som har hänt med mig, all teknik bråkar med mig idag.... 
Fail, Fail, Faail... Epic Fail!
...så det blir inga bilder (iaf inte just nu)

Igår sprang jag på Jesper (igen)... lika roligt som alltid!
Han berättade att han läste vår blogg och tyckte att den var underhållande. Lovely!
Det måste nog vara 3ggn på en och enhalv vecka - vilket är konstigt för jag brukar nästan aldrig springa på vänner,  jag ser mest sånna som man inte har lust att träffa (a) - Det är nog universums vis att säga till oss att vi borde ses (planerat alltså).

Nu ska jag försöka bråka med mitt photoshop.. men jag failar nog (episkt) igen... BLÄÄ!!


Det ska vara Radikalt

Jag hatar när saker går långsamt.
Jag hatar att inte ha något att göra.
Jag hatar att ha för mycket att göra.
Jag hatar Facebook.
Jag hatar när man inte ser skillnad direkt.
Jag hatar små saker.
Jag hatar saker som inte syns alls.
Jag hatar att göra samma sak flera gånger.
Jag hatar att bli tvingad att göra saker.

Då tappar jag motivationen.Voice 09

ojoj.. Oj, här var det dåligt med uppdateringen... vi har ett liv (a)
 
Igår var jag (ofc) på the voice 09.
Det var roligt!Crossfire och  Rodde(jag vet att han kallas Rigo nuförtiden) var lätt coolast, under Svennebanan var det mest drag,  men grymmast var ändå Michael Jackson-tributen av 'the voice streetdanceschool' .

Vi blev jävligt intryckta dock - varför kan folk aldrig fatta att man inte bara kan pressa på - jag trodde nästan att jag skulle kvävas!
Jag hatar dom, dom måste dö!!!!!!!!!
Men det var en jättesnäll snubbe som jag snackade med, vi hjälpte varandra med att; ge varandra plats(så att vi inte skulle dö!!), lugna ner varandra och lacka på alla som som pressade. Sen var det en supergullig blondin som oxå snackade med mig. Så jag blev lugn, hittade Sandra igen och fortsatte att dansa (haha)

Jag ska bara hämta min mobil och ladda över bilderna, så kan ni få se lite artister.Tapetseringen är klar

Så nu är det bara möbler som fattas.Omg...

Jag såg nyss typ det äckligast på länge herregud.... usch! omg, omg... Jag är glad att jag inte var trevligare/ roligare den där kvällen, för vem vet, då kanske jag hade varit där.. eller jag vet inte om jag är "glad" för det eller jag vet inte.
jag vet knappt vad jag skriver, och ingen som läser fattar heller, för jag kan inte direkt nämna namn för det hade blivit konstigt och... ja. Fel. jag vet inte äns varför jag håller på med det där, eller vaddå håller på? det gör jag inte, men jag tänker, och tänker, och tänker... tar det aldrig slut. Bara en massa jävla tankar, inget händer. Precis som jag skrev förut, man är inte smart om man inte sätter sina tankar i handling. Men jag är inte så smart, mer passiv. Passiv är allt annat än smart, det är korkat. Dumdristigt (eller vad det heter)
Jag är i och för sig inte säker på att jag vill det, om vi nu ska tillbaka till vad det här inlägget handlar om egentligen, inte alls. som sagt vi får se hur det blir i vinter. Roligt hoppas jag att det kommer bli, OM jag får jobb, kanske inte.
nu vill de att jag ska gå upp ur sängen och börja tapetsera. Kanske blir man klar idag?


Filmtajm (:

Bästa soffan är paxad, svullet är köpt. Nu ska det bara väljas filmer (jag har redan bestämt att vi ska kolla på pirates, sen får vi väl se), men först blir det köttfärsås och pasta - mums!!

  


Hare gött alla underbara! <3Faan

Jag har inte gått upp än, klockan är fan 16:01..?! plus att jag är skit hungrig...
Jag kanske ska gå upp och hämta någonting vi kan kalla "frukost" och sedan bädda ned mig igen för att hälsa på vännerna i orange County^^
...fyndigt av mig där ;D haha. ont i huvet har jag också, av data skärmen som lyser så jävligt och inga andra lampor är på, jag får väl skylla mig själv.
Det här vill ingen läsa så...:


13:49

Har ännu inte gått upp ur sängen, fastnade i O.C lite, shit vad sorgligt sista avsnittet på första sesongen är!

En sak var dock mycket bra, min favoritbloggare hade uppdaterat, villket inte händer så ofta.
Jag måste bara säga att tjejen som skriver är så himla smart, och beundransvärd. Som sagt, synd bara att den inte uppdateras så ofta. Men det är i alla fall kvalité på de få blogg inläggen som publiceras.
Ibland är det så med folk som tänker på ett annat vis, man uppfattar dem som smarta. Det är väl så det är, kanske. De man står närmast tänker ofta ganska lika som än, så är det i alla fall för mig. Det kanske beror på att man känner någon slags gemenskap och förståelse.
 Sedan finns de här människorna som ser världen ur en annan synvinkel, som säger saker som jag aldrig skulle komma mig för. Jag tror inte att de är "smartare" jag tror mer att de har ett annat tankesätt. Precis som att jag tycker att de (jag menar då de som ser saker från ett annat håll) är smarta, tycker de också att Jag/ vi är smarta. Det behövs människor av alla slag, antar jag. Och jag tror också att det blir enklare om vi hjälps åt. Du är inte smart om du bara tänker, du är smart om du sätter dina tankar i handling. (och det där borde absolut inte ha kommit från mig, men det stämmer ju, eller?)


Mer bra väder!!


(nästan) Det enda bra med min onsdag...God Morgon!

Ja, igår va en bra dag, jag och Elin i stan. Det kan inte bli annat än bra!

Dessutom fick hon mig att tänka på min hälsa, senaste tiden här jag inte vart snäll mot min kropp!
Jag har ätit ganska oregelbundet, några gånger har jag bara ätit en gång per dag (minus allt skit jag trycker i mig - godis, glass, chips). Sen sover jag väldigt oregelbundet också, vissa dagar kan jag sova otroligt (för)djupt i 15 timmar och andra dagar sover jag dåligt i 5. - INTE BRA!! 

Men det konstiga är att så fort jag insåg det sov jag bra i 12 timmar, och för att fortsätta med det här ska jag äta en nyttig frukost. 


5 dagar kvar

äh... ja, tro det eller ej, men alla som börjar på onsdag den 19/8 har alltså 5 dagar kvar.
Idag är jag inlåst i huset eftersom min syrra tydligen ville vara ute nån gång också efter som föreldrarna jobbar och fönsterna inte går att stänga måste nån vara hemma helatiden... Jobbigt. Vet inte vad jag ska göra :S
sitta vid datorn kanske^^ hehe, nej. Jag ska träna tror jag.


Mina nya vita converse, som inte är lika vita längre eftersom jag råkade kliva
under Amandas skor några gånger igår...
som min mamma sa när jag gjorde samma sak på henne:
"Du får gärna gå i mina fotspår men vänta tills jag klivit ur dem" 
-
Men åh, så fyndig du är mammalilla!
Elin diggar & dissar

Ja, idag var en mycket bra dag tycker jag! förutom mitt trvevliga sällskap, Amanda, så var det inspererande i klädvag. Villket har fattats de senaste gångerna jag vart i stan den här veckan. 
Så jag tänkte göra en liten lista, "Elin diggar & dissar" ^^

 Elin Diggar:

1)

 
Ett par slitna jeans, modell tajt!

2)


(orkar inte vända på den)
En kavaj med uppvikra ärmar

3)


Ett par sjukt snygga, sjuka höga klackar med nitar

4)


sist men inte minst på Diggar listan; super mysigt höst väder!

Elin Dissar:

Första och sista)

Kilklacks Converse, komigen! fulare får man leta länge efter!

Allt det på Diggar listan finns att köpa på Topshop!
förutom Vädret det måste man bara ha lite tur för att få! :)
och de gräsliga skorna, ifall någon är itresserad, finns på DNA i Souk Gallerian.
 Men det får gärna vara lite sol också, så att jag får använda mina Älskade solglasögon innan sommar'n är slut. Haha.


Duktig
Nu har jag varit duktigt, mackan ligger på bänken (de få centimeterna som fanns kvar, såg lite ofräscht ut så den fick inte vara med på bild!)Halloj

Snart drar jag mot stuvsta för ännu en dag i Stockholms city! Hääääärligt, speciellt eftersom solen skiner plus att är det inte så varmt, kan det bli bättre? Solglasögon och jeans, I Love it ^^Hare så länge!        

Green Day

Ultimatum, eller hur det nu stavas.

Nu har jag bestämt mig.

Jag ska inte låta någon kille (som för övrigt lider av svårt svartsjuka) försöka styra mitt liv.
Han kan, om han vill, bli som han var förut... så skippar vi de senaste veckorna. Jag lovar, I wont hold it against you! 

Du vet att jag gillar dig, jag har sagt det till dej senast idag och du har ingenting att vara orolig för.
Jag skulle aldrig, aldrig någonsin vara otrogen mot någon, du kommer väl ihåg hur jag reagerade när R berättade att han hade varit otrogen(?!), jag skulle aldrig kunna bete mig så mot en person som jag (iaf nån gång) har älskat!!
Dessutom vill jag inte vara otrogen mot dig för det skulle betyda att vi skulle vara tvungna att göra slut, vilket jag absolut inte vill!!


Det här låter jättebra enligt mig så... vad säger du?!


21:52

jag vet inte om den här dagen har verit bra eller dålig, lite av varge antar jag.
Jag åkte in till stan, allt kändes bra. Jag kände mig fräsch liksom. Men efter en låång shopping runda i min ensamhet var jag inte så fräsch längre, inte fötterna i alla fall, de värkte, mycket. Och håret hade blivit jättekonstigt och så hade jag ont i ryggen, men det borde jag ha förutspått eftersom jag alltid får ont i ryggen av det linnet (man knyter det runt midjan).
Nu på kvällen skulle vi tapetsera, men det gick mer eller mindre dåligt, jag skyller  inte på någon eftersom jag vet att det bara var misstag, men visst blir man väl lite ledsen -speciellt om man är dödstrött och har en otroligt kort stubin.

Jag hoppas att morgondagen blir lyckad i alla fall! då ska jag träffa Amanda i stan (tredje dagen på raken jag är i där:O ) jag vet inte vad vi ska göra, men en sak är säker, jag ska inte köpa någonting!   Jag ska nog inviga mina nya converse i alla fall, och lite andra kläder jag införskaffade mig idag. Det blir nog trevligt :)

En sak jag stör mig grovt på är att jag drömmer om så jäkla mycket konstigt nu förtiden. De handlar också ofta om personer som jag gick i samma klass som i Utsälje eller hos dagmammman. Jag undrar varför jusst alla dessa människor just nu?
Det är ju inte så att jag har träffat nån av de personerna på sistånde, för då kanse jag hade förstått. Det kanske har något att göra med "börja i ny skola" grejen. Det har man ju gjort förut, när jag började hos dagmamman kände jag ju inte direkt någon, inte heller första dagen på sexårs i Utsäljeskolan, och lika så i Kvarnberga. Alla de jag känt i sååå många år, men knappt säger "Hej" till längre, eller, okej, de flesta från 9a, men inte äns alla där. Det är konstigt, jag är inte kompis med någon va de jag gått i skolan tillsamans med i hela 10 år. Den älsta kompisen jag har från skolan är Daniela, ängeln själv. Hon som började i min klass i 6an. Inte för att jag skulle villja vara komis med några av de vänner som har försvunnit genom åren, men jag undrar varför de dyker upp i mina drömmar?  Kanske så att jag ska förstå att jag inte är så dålig på att skaffa nya bekantskaper, som jag tror? att jag faktiskt åstakommit några under årens gång, lämnat några, skaffat nya.
Det är nog ändå de man anstränger sig för att behålla, som betyder något.

22:41 (det här tog typ en timme att skriva (49 min) :S ?) Haha.

go'natt


Onsdag

Idag har jag...

...pratat med D (mer bråkat än pratat).
Haft bajsont i magen.
Och bölat arslet av mig

Trevlig dag, Onsdag.

Att jag var tvungen att dissa Elin för det här gör det hela inte bättre!

Jag hoppas i alla fall att er dag har varit bra.Kärlek!

Tack Andreas för att du är en sådan superunderbar (se, nu har du oxå fått ett alldeles eget sammasatt ord) och fin vän!
All kärlek till dig!! <3


Ibland undrar jag varför jag har så fina vänner, hur de har kunnat hitta lilla mig lixom... Men jag är iaf väldigt tacksam!


Skolstart...

Idag har jag, och säkert många andra, fått brev från gymnasiet! Har pricis läst igenom papperna, Herregud vad det verkar seriöst! alla dessa specielkurser och jag vet inte vad.. Det är jobbigt också för att jag känner ingen som kommer gå i min klass och det känns läskigt. Jag som är allmänt folkskygg eller vad man ska säga -inte så utåtriktad, kanske.   Det är lite läskigt med folk man inte känner.   Jag hoppas sjukt mycket att det är fler som är i samma situation som jag! Så att det inte är en jäkla massa folk som är värsta homies och så kommer jag där, ensam i världen, liksom.
Men det blir säkert bra!
eller?
Man kan väl bara hoppas antar jag.

Idag i alla fall, har jag shoppat, men det var inte någon speciellt bra shopping dag, dels regnade det. Och dels så hittade jag inget fint i klädväg. Men det drog iväg en jäkla massa pengar endå. Jag köpte i alla fall en svindyr Gucci parfym, men den lyktade ju så gott, och så köpte jag två armband på Åhlens och sedan när vi hade landat i Huddinge C sprang vi till Kicks och jag köpte lite smink och ett mörklila nagellack! det var jätte fint :)

Jag tror att jag har bytt Favorit färg, det har alltid varit Rosa som jag älskat men jag tror nästan att Lila har tagit över. Däremot tror jag att det är nått mycket konstigt som har fått mig att ändra på det, ett livslångt älskande. En tröja. Det har absolut ingenting med han som äger tröjan att göra. Men det var nog kanske där det började. Eller, det var det.

I alla fall, Hare gött!


Godmorgon alla glada

Idag drar jag till stan med Hannispannis :)
Hoppas att jag köper många kloka saker^^ känner redan hur jag börjar snåla till mig..."ska jaag verkligen köpad den idag..?" Jag hatar sånt dära. Men HappyFace för nu ska jag gå och måla -.- hehe

- För din skull Amanda? nu blir jag glad! ..Jag som kände mig så dissad.. haha ;D (a)
:) <3


Jag lever farligt!

I vanliga fall stör jag mig grymt mycket på kedjebrev, men det här var riktigt roligt!

"Detta är de hemskaste kedje-meddelande jag fått. Men vad gör man? Man vågar inget annat än o skicka de vidare. O jag hoppas ni, precis som jag skickar de vidare, SÅ FORT SOM MÖJLIGT. Usch, här kommer det. För längesedan föddes en mördare. Han hann döda 24 personer innan han avrättades. Det går rykten om att han lever fast som ande. Om du inte skickar vidare detta sms till 10 personer inom 10min kommer han sitta vid din sängkant och den 7dagen kl 24.00 kommer han avrätta dig ingen kommer höra dig skrika ingen kommer ens märka att du dör. Om du skickar detta sms vidare kommer han göra så din största kärlek verkligen inser hur mkt han/hon älskar dig. Men du får inte skicka den till mig. Jag valde på den säkra sidan Vad väljer du. Tiden börjar nu..."

Först kan man ju undra hur trovärdig en person som inte kan använda punkt är (wtf?!)
Varför ska mördaren vänta på min sängkant i 7 dagar innan han mördar mig? (ologiskt,, måste han förbereda sig mentalt?!)
Och vad har han och göra med min största kärlek? (det är ju bara långsökt, haha)

Okej, vi får väl se om jag får uppleva min första gymnasiedag... "7dagen"

-Jag får väl se till att träffa dej innan Elin, så slipper du sakna mig så mycket!
(Just det, ingen kommer ens märka att jag dör)
Men vi kan träffas ändå! För min skull :DAlla dessa jobbiga saker

Ibland önskar jag att jag kunde anställa någon som kunde göra alla saker som man måste göra, men inte alltid har tid till... Som nu t.ex. hon skulle kunna gå och dricka, ta en värktablett och besöka toan och när hon ändå är på g kan hon ju ta bort mitt smink! Bra! Tack! Nu kan jag fortsätta kolla på filmen! //Amanda

Jag tar igen...

Jag vill bara berömma min käre vän och med bloggare Amanda för hennes super bra jobb med Headern! Det blev fin, fint tycker jag! <3
Saknar dig Amanda!


Tänkte bara..

Visa min dator :)  Det är en Hp DV2 1100eo... Den är i alla fall super najs, tycker jag!
 

Tillbaka!

Japp, jag är tillbaka, och jag är mycket lycklig! jag sitter nämligen och skriver på min nya dator! och så är min telefon klar på elgiganten så jag hoppas att den kommer hem idag! så himmla ROLIGT, tycker jag.

För att min lycka ska bli fullständig ska jag:

1) Tapetsera mitt rum idag, hoppas, hoppas. Men inte så troligt.
2) åka till stan med någon rolig, imorgon, helst. Få min lön in på kontot, och shoppa!
3) äta snart för att jag är jätte hungrig!
4) Att pappa snart åker och hämta mobilen min :)


Älska/Hata, Hata/Älska

När jag var liten älskade jag värmen och sommaren, men nuförtiden hatar jag sommaren.
Det är bara jobbigt, varmt och svettigt...
Att man kan ändra sig från att älska något till att hata det (eller tvärtom) är rätt konstigt.

Fast ibland är det väl bra att kunna ändra sig på det sättet.

Jag vet en kille som var typ hardcorenazist, men blev tillsammans med en... låt oss säga; icke blond och blåögd tjej.
Han gick från att hata till att älska, vilket inte är så konstigt för tjejen är helt underbar!!
Men ändå, jag undrar vad han tänkte på när han upptäckte att han hade känslor för henne.
Det är inte som att upptäcka att  sommarhettan inte tilltalar en längre, direkt...
Han måste ju (obviously) ha gett henne en chans trots hennes utseende, alltså dömde han aldrig henne efter hennes utsida utan gick på insidan.
Och därmed gick han antagligen emot alla hans "principer" (i brist på ett bättre ord)
Jag kan förstå att han gillar henne för hennes insida (den är fin tro mig!), men sist jag kollade så var det fortfarande Utsidan som gav insidan en chans... där går det inte ihop för mig. Aja, jag kommer nog aldrig förstå...


Nytt format!

Oj, jag höll nästan på att glömma.. !

Från och med idag (natt) ska formatet "veckans favoriter" dyka upp söndag.
Kom ihåg! Jag listar. Mina favoriter. Bara Mina favoriter. 
Okej nu kör vi.Veckans låt:

Jag har haft den i huvudet i stort sett hela veckan, den rockar!!
Veckans konversation:

Mamma och jag tittar ut genom fönstret på luftballongerna  
- Varför är det så lite ballonger ute, jag ser bara en...
- Lågkonjan visar sig på alla sätt (jag leker smart)
- Du har nog rätt, men jag köpte en ballong-tur till mamma i november... (året innan)
- Ja men det var ju då konjungturen var som lägst... efter börskraschen
- Du har nog rätt... (väldigt tyst?!)


konversationen slutade med att jag tog en bild

Veckans serie:

"Inbetweeners" - En brittisk komediserie, handlar om en nördig kille som har bytt till en kommunal skola från ett internat.   
Han går från att vara den mest retade personen på skolan till den mest hatade på en skoldag (den första)
 Serien går på Tv4komedi, spana in den!

Veckans sysselsättning:

Jag och brorsan har spelat Underworld (Vampyrena är coolast men Lycanerna är bäst)

 

Ambisiöst!? Jag har även fixat till headern (a) 

kreativiten och jag

Jag har låtit min kreativitet flöda idag.
Det känns som att jag har varit inne i en kreativ svacka, jag har varit rastlös och ofokuserad, vilket gör det svårt för mig att hålla igång en aktivitet tillräkligt länge för att kunna slutföra den.
Jag vill ju vara kreativ, jag älskar att fota, dansa och skriva...
Därför tvingade jag mig själv att slutföra min halvhjärtade fotosession (jag har t.o.m lekt med färgerna som jag lovade)
Att göra listan.

Dagens planer

*  Läsa igenom fototidningen, bli inspirerad

*  Fota fina bilder, nu ska jag låta min kreativitet flöda!

*  Träna, bra! 

*  Melja Ulrika, jobbigt...

*  Fortsätta rensa ur garderoben,  jag måste bli klar.

* Redigera fotona, leka med färgerna

(utan inbördes ordning)Goddamn hippiesDen här broschyren fick min brorsa idag...
Folk verkar tycka att han behöver frälsas, kan det ha och göra med att han har tuppkam kanske?!ingen kommentar

...ursäkta alla särskrivningar ^^ Jag är bäst på det!


Duktiga jag :D

Idag har jag faktiskt gjort en massa bra saker! jag har först slipat en jävla massa spackel sedan har jag slipat ännu mer spackel, och sedan åkte vi till glasmästaren och fixade mitt fönster (som pappa pajade igår) sedan har jag målat mitt tak och mina taklister och sedan har jag målat mina väggar och mitt golv, det var dock inte meningen..., sedan målade jag mitt tak en gång till för att det såg FÖRJÄVLIGT ut. Sedan sprang jag intervaller, och tro det eller ej, men det var jätte roligt så jag ska väl göra det igen :D har inte tränat på hela sommaren såå det är väl dags^^
Och sedan... nej jag skoja xD haha.

Jag har många gåger givit mig själv diagnosen "Klädschizofren." Men jag tror att jag har kommit in på ett lungnare stadium, eller blivit av med det helt, för att nu vet jag var min insperation kommer! jag såg nämligen Elin (fint namn..) Lanto på grönan när vi var på Gaga. (Det var inte pga det som jag "ändrade mig" VERKLIGEN INTE utan hon fick mig inspererad, men jag hade redan tänkt så lite!) Så från och med nu är det så jag tänker! Svart är min favorit färg i klädväg, vet att det kan låta tråkigt och Emo men det är snyggt. Det är alltså inte bagie-jeans för min del längre, vet inte äns om jag tycker att det är fint. Eller nu ljög jag väl, men sånna där från gina tricot som alla (och jag med) hade förut Nej Tack! 
Det känns i alla fall som att jag vet vad jag vill, villket inte är så vanligt, så jag är nöjd! (även om ni säkert inte fattar vad jag menar..?)

Ha det bra! :D
 


Frida (& Glamour)

 

Igår hade mamma köpt med sig några tidningar. Hon hade köpt en frida till mig, den var sämst!
Jag har redan läst månadens VR och Elle, det fanns nog inte så många bra tidningar kvar att köpa.


Oavsett så visade sig tidningen vara ganska passande till mitt humör. Jag började läsa den, läsa är väl fel ord, det var mest bilder på Disney channel-stjärnor och moderepotage med kappahlkläder. I den enda riktiga texten stog det vad en av gossip girl-tjejerna hade ätit till lunch under en inspelning.

Hon åt en hamburgare & pommes frites... OMG!


Man kan snabbt konstatera att deras målgrupp är hjärndöda små fjortiswannabe's, och inte ens de borde läsa skiten.  En väldigt pinsam sak är att jag faktiskt läste Frida i 6an!
Antingen var jag verkligen hjärndöd då, eller så var tidningen Mycket bättre... Jag väljer såklart det senare alternativet.

Det fina med tidningen var att jag kunde sysselsätta mig med att håna den ett tag, tack mamms!


Varför finns gurkan där överhuvudtaget, ingen gillar ju den!?

 

Min onsdag var underbar, men gårdagen var tyvärr inte lika bra.


Onsdags:

Jag och Nina tog tåget in till stan, i citygick vi runt lite planlöst, kollade i affärer och pratade. Vi hamnade på donken vid Kungsan.
Där drack vi milkshakes, Nina hade ont i munnen så hon kunde typ äta någonting (stackarn)
Jag åt en cheseburgare, som hade värdens största gurka.


Jag skojar inte den täckte ung. 2/3 av burgaren (What´s up with that?)

Därefter gick vi runt "lilla" djurgården.
Vi hade i alla fall jättekul och jag snackade av mig om mitt problem... Det var en mycket bra dag alltså.


Som sagt var torsdagen inte speciellt bra, men jag orkar inte dra upp det.
Man kan säga såhär; det var inte den bästa dagen i mitt liv.


Men nu är det fredag och solen skiner utanför fönstret, idag ska vi vara glada!


Hejsan :)

jag har bara jobbat och jobbat hela dagen så jag har inte riktigt tid med datorn :P Jag har i alla fall hittat en tapet, som är ganska fin. Och så gjorde jag världens tabbe idag men det orkar jag inte skriva nu,. plus att det är lite pinsamt hehe.
..jag har inte heller min mobil, just nu, har ingen mobil alls. så det är lönlöst att skicka sms eller ringa eller nått...


Usch

När jag vaknade upptäckte jag att jag hade fått 3 sms från Daniel.
Dom var ganska jobbiga, jag tror att vi behöver snacka när han kmr hem.
Han förstörde min morgon lite, jag har gått runt och tänkt på vad jag ska svara hela morgonen.
Åh, jag hatar när sånt här händer!!

Okej, jag bestämmer mig för att inte bry mig för tillfället, om han vill att jag ska svara hnm smsar han väl igen. 

Nu blir det musikfixning, självfixning och sen ska jag dra till stan med en kompis.


Proffsig gjort

Nu förstår varför jag fick mvg i teknik... jag har nämligen fixat min, inte längre trasiga, platttång. (Jag förstår mycket väl att det är ganska udda att platta håret kl 12 på natten, but hey thats me!) God natt/kväll på er! //Amanda

Flame War


(Kommentar överflödig)
Här är några exempel som jag själv hittade yt:Elin fixar!

Idag har jag bara städat och skruvat och svettats :S men det är nog värt det, nu är mitt rum helt tomt. Förutom en självlysande stjärna som sitter i taket. Himla duktig jag varit idag! :)
Inget annat att skriva så vi ses en annan gång, nu blir det O.C knarkande igen :D

(pappas data) så:
Auf Wiedersehen // Elin :)

Topp 2

Jag såg att det blev väldigt fult när jag mobilblogga, ska försöka fixa det.

Anyways, jag har sovit 12! Visserligen vaknade jag en gång, men det var bara ett kort tag. Äntligen är jag på g igen!


 

Här är mina favoriter just nu;

       
Det superfina(och billiga) nagelacket som jag köpte på morgonen innan min sista jobbdag :)


Min gröna, tigerrandiga, extremsköna kofta!  (Linnet är väl också en favorit, och byxorna. Ursäkta röran jag städade igår!)

- Ser inte min överkropp ganska stor ut till skillnad mot mina ben på den där bilden... så är det värkligen inte IRL det är Helt tvärtom, haha!Guten nacht!

Nu är klockan mycket, (tycker jag) så ska väl snart dra mig tror jag. Har ätit tårta i alla fall, och bullar och paj och rostbiff och potatissallad. Jag är proppmätt och känner mig skit tjock. Usch. Har tittat lite på O.C också :) kärlek till det asså!
och så undrar jag en sak: Hanna, är du hemma? Saknar dig jätte mycke!
och så har min telefon kommit in på lagnong idag, det var på tiden kan man tänka. Mikrofonen fungerar inte, så jag hör allt de säger men de hör inte mig.. sedan var kontakten trasig så det gick inte att ladda eller lyssna på musik eller prata i telefon, ganska värdelöst. Men när pappa kom hem från elgiganten eller vad det var, så sa han att snubben han lämnade in mobilen till prövade att ladda den, och då fungerade det! så jävla cp, den har inte gått att ladda på huuur länge som helst, plus att den har varit in lämnad förrut! det suger, skit mobil! Aja.. slut på klagande, papi fyller ju år idag! :)
imorgon är det impulsrenovering som gäller, både mitt och systers rum ska vara klara till helgen :O undrar hur det kommer gå?
jag menar, kapprummet (som är typ 2 kvadratmeter) tog typ över ett år att fixa....
men, men, det här klarar vi, right? :D 

       

                                

Wannabe-pmsbarn

Varning! Nu ska jag klaga igen. Min dygnsrytm är helt rubbad, jag kan inte somna på kvällen, jag vaknar flera gånger på natt och trots detta så vaknar jag tidigt. Det gör mig lättirriterad och rastlös, inte den bästa kombinationen. Jobbet var bra och roligt på alla sätt och vis, men jag kan fortfarande inte sova bra... I guess thats taking the god whit the bad. Sov tips någon?! See you later //Amanda

Arg

Jag har en fundering, varför måste man vara feminist bara för att man har håriga ben(enligt min okunniga kompis iaf) ? Jag menar blir man automatiskt mer feministisk så fort håret på benen börjar visa sig, eller är det bara när man aktivt väljer att inte ta bort håret? Min kompis ...A påstår att alla feminister har håriga ben som ett statment, bara för att visa hur självständiga de är. Om det nu är så som A påstår borde det ju verka tvärtom också, alltså motverkar man kvinnors självständighet så fort man använder rakhyveln... Vilket är ganska konstigt, för jag tror inte att självständighet, eller inte,ändras p.g.a att en (väldigt stor) grupp kvinnor rakar sig. Jag hatar folk som snackar utan att veta något om ämnet på riktigt! Så... Nu har jag skrivit av mig, bra! (Jag skriver från mobilen samtidigt som jag går, förlåt om texten e svårläst) See you later // Amanda

Lady Gaga

Otroligt talangfull och duktig Live går inte att förneka. Fördomsfull är mitt för namn, jag hade tänkt mig en tjej som tyckte att det var så där halvkul att uppträda på lillagrönalund och mest bara sulle sjunga sina låtar, och sen "tack och hej då" typ. Men nej hon bjöd på sig själv mer en man kan tänka sig. Dansade runt i stringtrose-badräkt eller full med bollar framför 20 000 pers, inte blyg i alla fall. Hon pratade svenska och alla skrek som in i hesvete :p det var kul. det var synd bara att min mobil dog precis innan allt började. Väldigt synd. Det hon sa var "You know, there was a lot of people who didn't believe in me, but now I'll show them, and I'll do it in my underwear" Cooling!

Grattis Pappa på 50 års dagen!


Helflummig ?

Det känns som att jag e helt ensam mitt ute i ingenstans... and I love it!!
Jag kanske borde flytta ut i skogen på heltid (?)
Idag har jag gjort... absolut ingenting, bara varit (sovit lite kanske)
Det bästa med att vara själv, man Behöver inte hitta på ngt.
Nu måste jag väl kompensera genom att göra tusen grejer imorgon
Haha, prestationsångest
Juste, jag ska gå och fixa ihop en sallad nu.
Prestationsångesten lugnar sig lite(....)
Efter jag har garvat klart åt  taylor lautners helsköna ansiktsuttryck; 0.55-1.05

Twilight-stjärnorna om romansen
Twilight-stjärnorna om romansen
i Kökssoffan

Oj, det är ju sommar... tänkte jag när jag kom utanför dörren och hade satt på mig jeans och tjocktröja. höhöh, jag höll på att dö. Men morgonen har varit najs, tog tid när erika sprang runt, runt, runt, på löparbanan och innan det knarkade vi lite O.C till frukosten.
Jag älskar O.C! så jävla bra! :) plus att jag ska tipsa om en otrooligt bra hemsida som heter surfthechannel.com där man kan titta på iprincip alla tvserier som har kommit ut i USA, gratis. Den enda nackdelen är att det bara går att titta i 72 min för att man sedan måste vänta i 54 min för att fortsätta. Det var min gulliga kompis Malin som tipsade! :D

Hare! ...snart väntar Lady gaga. haha.

auf wiedersehen// elin

Tjenare, Tjenare!

lite konstiga bilder från eftermiddagen kommer här, varsågoda!vi hittade nån slags vangn från stockholmsmässan som stod på en parkering som vi lekte lite med... nu står den här ute på tomten.. haha. Och nu lyssnar vi på Elvis och lady gaga. Vi har lagat spagetti och chokladbollar också^^

HARE GÖTT! (ät kött, erikas påhitt....)

Auf Wiedersehen// Eliiin <3<3 :D


<3

Min fredag gick i nostalgins tecken.

Jag pratade med en barndomsvänn som jag inte har träffat på... ett ganska långt tag.
Det är konstigt det där med barndomsvänner, de förstår en mycket bättre än alla andra.
De har ju lixom varit med när man växte upp och när man pratar kan man prata med ganska lite detajer och ganska osammanhängade utan att det blir knas i konversationen...
Att prata osammanhängande är jag expert på så det är superbra! 

På kvällen, natten... morgonen(?) drömde jag bara om barndomsvänner och personer som jag har vuxit upp med och av någon underlig anledning hanlade de flesta drömmar om stenar.... (What?) 

Jag ska hälsa till älskade N också <333


Destination Ingarö, igen.

Nu sitter jag här i Erikas kökssoffa, igen.
var i stan igår med syster och shoppade lite, bla. en turkos adidas. som jag bestämde mig för att köpa när det började ösregna. Jag hade en tröja med mig i väskan men jag hade sagt till Sara "nej men det är varmt ute, du behöver ingen tröja!" så när det började regna och sara skyllde på mig, så fick hon låna min tröja och jag fick gå och köpa den andra. hehe.

Imorgon ska jag göra nått väldigt konstigt, jag ska på grönan för att se Lady Gaga. Det är allt annat än min musiksmak. och jag typ ogillar henne lite, bara för att liksom. Men det blir säkert roligt! :) ska dit med Erika och Emma, Emma som äntligen ska få tillbaka sin klocka och sitt armband, som hon glömde hemma hos mig i påskas..^^
       Lite skönt att vara hemma ändå :P Över: Ääääälskade långsjön!!! <3<3

Auf Wiedersehen //Eliin

RSS 2.0