Sommarlov?

3 dagar kvar på det jobbiga jobbet.

R.I.P Michael Jackson

Jag är väll inte nått speciellt Michael Jackson fan men han är ju ändå en legend, om någon!

R.I.P
Lite bilder bara


Teddy

Erika på Stadium

Erikas blind date

Elin och Hanna

Julia och Linnéa

Långsjön

Sunshine!

En solig dag som ni vet ifall ni har tittat ut genom fönstret. Igår träffade jag Hanna, det var najs  vi gick på promenad i 2 h och 40 min =) duktigt! och så besökte vi våran gammla skola, den var dock stängd kl 22 men vi satt där utanför tills det kom en fullgubbe som såg ut som våran gamla tekniklärare, Jerzy.
haha.Hanna, du är helt oidentifierbar! haha

09-06-21 21:23

Ännu en lååång dag på dagis.
Jag har också jätte ont i min tumme.
Och idag pratade jag med Hannispannis.
eller sms'ade.
mamma säger att jag har "sms tumme"
I sånnt fall har jag en klen tumme.
Ser fram emot ännu en dag med en massa skrikande barn.
"fröken, fröken, fröken..."
vissa har faktiskt lärt sig att jag heter Elin.
nej men de är jätte gulliga.

vissa sover sig förbi sina chanser i livet.
andra är vakna.
men vinkar till dem när det är för sent.
vissa tvekar, och förlorar.
Jag har testat alla "sätt"
och ångrar mig alltid.
men jag fortsätter?
det är lättare att förlora innan man har än chans att bli besviken.
men besviken blir man.
så in i helvete.
på sig själv.
och kanske lite irreterad och avundsjuk.
på alla andra som allt verkar så himla lätt för.
asså jag fattar att ingenting händer om man inte gör nått.
men varför?
kan inte "turen" komma till mig?
för en gångs skull.
jag har aldrig gått på a-brunnar.
men det kanske det man ska göra?
Typ ta chanser. ^^
Typ satsa och vinn.
för att våga chansa,
måste man ha självkännsla,
för att kunna ta en förlust.

Jag är rädd för att förlora allt. Även om jag inte har något.

Hare bäst!

ps. Heja Read Bull F1 Team ds.

The sims 3 & Grekland

The sims 3 är äntligen införskaffat! Det är jätte bra och allt förutom en grej, en väldigt visentlig sak, jag kan inte fuska! asså jag har googlat runt sjukt mycket för att få veta hur man gör. Överallt står det bara att man gör exakt likadannt som på the sims 2, men nej nej, det fungerar inte! och sen finns det vissa som också skriver att de andvänder sig av en HP Laptop med Vista (som jag) och de skriver att det inte fungerar att få upp remsan där man skriver in koderna (Precis mitt problem också) men då svarar de att man ska lägga till "windows tangenten" och det verkar fungera för alla, utom jag! 
Det suger, jag tror att jag ska av instalera det på den här datorn och tömma den gammla datorn där nere, så jag kan spela där! alla som har spelat sims vet att det inte fungerar utan att fuska, det är till för att man ska fuska. 

och nu till det som inte är ett land! här om kvällen fick jag ett sms av Grekland (omg/ CP!). Jag vet inte vad jag ska tycka, min första tanke var att; han va säkert skit full... men jag svarade på hans sms dagen efter, (eftersom jag sov när jag fick det) jag frågade om han verkligen hade skickat till rätt person, och japp det hade han. Asså jag förstår verkligen inte, det är så sjukt fel bara!
Jag undrar vad som hade hänt ifall jag hade varit vaken när fick smset och om jag hade träffat honom då? -du skrev "vara social" om du har minne längre än en guldfisk (vilket jag inte är säker på) så vet du att jag inte är så jävla "social" alla gånger. Och det är där mina misstankar kommer till baka om han verkligen visste vem han skickade sms till. Det känns lite såhär "Han har kvar mitt nummer, happy face! " men också så känns det så att tänk om jag hade kommit och han inte alls menat mig :S haha! Fail......
nej men nu ska vi tänka possitivt! det var ju synd att du sumpade det Elin! men det kommer säkert flera "tåg" hahah

Weeds

Jag sitter här och kollar på Weeds, det är seriöst bra. Plus att Silas (Hunter Parrish) är jävligt snygg också.
slutade tidigt idag, kl. 12, även om man sumpar 220 kr men va fan det var ju typ inga ungar kvar!
aja, ska återgå till mitt Weeds nördande!
hare bra!Heute!

ja, idag. Första dagen på jobbet. Som tur är jobbar Eric  där också. Det jobbar en kille till på dagiset men han verkar ju lite halvt osocial,  han kan väl inte bete sig så i tre veckor? jobbigt för han i sånnt fall.
Just nu sitter jag och kollar på Parlamentets 10 års jubeleum^^ hysteriskt roligt.
Sissela Kyle, hon är sveriges roligaste kvinna...... för 30 år sen. - Petra Mede (Haha)
Jag saknar Daniela! och så hoppas jag att du inte har ngt  annat för dig imorgon!

jag har ingenting annat att skriva man kanske ska dra sig till baka, haha, ska ju vara på jobbet kl. 8 imorgon dåra! -.-
 
hihi :) jag klippte bort mig ;D

Auf Weidersehen

mycket att skriva!

Äntligen hemma! kom hem kl. 3 imorse, men jag sov väldigt länge i bilen så jag är inte så trött ialla fall.
Idag har det hänt någonting drastiskt, min tandställning är BORTA! Haha det är så jävla skönt!sedan tänkte jag lägga in lite bilder ifrån Juvass, och tro det eller ej men det blev bättre väder. Och alla ni som tkr att det är kallt i Stockholm idag, där jag var igår var det 2 minusgrader!

 

 

  

 
 Jon Olsson i sin bil och hans fotograf i oranga byxor, jag tror han såg att jag fota, haha pinsamt!
imorgon ska jag börja jobba också, på dagiset "Fölet" och snart ska jag tillbaka till tandläkarn och sen träffa mami i stan!
Auf Wiedersehen! :D


Härligt, härligt

Nu sitter jag här med alla gubbar som dricker öl, alla andra har fys men jag sprang ned från Rauberg så jag slipper. Det är fett långt, man tror inte att det är så långt när man sitter i bilen men ojojoj! asså efter ett tag kännde jag inte äns att det var nedförbacke det känndes som om det var platt kanske lite uppåt lut.
Nu skrattar de åt några tyskar som kom i en "volvo passat" haha, (hur mycket har de druckigt?) de ska tälta, det regnar. (haha, skade glädje) de analyserar dem "hur gamla kan de vara, han ser ut som 35 kanske" "vi sitter här och kollar när de sitter och röker pipa klockan ett på natten" de skrattar åt sig själva. 
Idag då? Jo det var dimmigt, eller dimmigt? det var ett moln över hela backen, allt var vitt. man såg ingenting! 
sen var de en massa blinda i backen, de hade gula västar som det stod "Blind / Svaksynt" hahaha! stackare! det var en som tydligen inte var helt blild hon gick och letade efter (fan vad de driver med tyskarna, de skrattar helt hysteriskt, säger att de har med sig ett helt garage och ett förtält där de ska röka fredspipa, de har också en gammal passat och då kommer de antagligen ifrån Berlin... tänk om de förstår svenska? haha) i alla fall den blinda letade efter (nu tror de natt de har ungarna i takboxen...) den blinda...! (nu kommer soffan, nej det är en tvätt kog, DET ÄR ETT BORD nej där har de sina tyska tidningar, undra var de ska sova de lyfter ju bara in grejer, fråga när det är mat, de har bara en stol så de äter en i taget, hon såg oss hahahahahahaha) den blinda letade efter en vattenflaska och hon tog nästan en av våra. (de har döpt våra nya tyska grannar mannen heter Günther Heinz, nej Fritz och Helga, Heinz i alla fall fortfarande)

men, men... skidåkningen gick bra! jag åkte bara på mina gamla skidor, så det va najs. allt förutom vädret och underlaget, det var ganska blött och klibbigt.
imorgon blir det GS i terängvågerna, jippie :)

ps. Fritz och Helga ska äta blommkål och potatismos ds.

sådär bra väder var det inte idag ;)

Snö & Jon

idag har varit en snöig dag i norge, Juvass. Det var ganska kallt, och blött. jag överlevde, nästan. Min nya skidor SÖG, men som tur var hade jag med mig mina gamla, eller asså de jag fick i vintras. De ÄLSKAR jag så sjukt mycket! mina Kildow skidor :) <3
Även om vädret var skit, så är en ska ganska cool, Jon Olsson är här! han är så sjukt snygg och så sjukt duktig på att åla skidor både alpint och Jibbing! han är seriöst en gåva till svensk skidsport, han lättar upp allt det seriösa när han slårvad med Jens byggmark om OS 2010! Heja Jon säjer jag bara!

  

Lättpåverkad?!

Nu kommer alla tro att det här inlägget ska handla om fylla, men det ska det inte så nu blev ni ägda haha!

Well, häromdagen drömde jag att jag vaknade och när jag tittade ut genom fönstret var det värsta snöovädret utanför.
Då blev jag ganska upprörd och tänkte ung. ; Herregud, om det snöar i juni har växthuseffekten gått för långt! Jag borde göra något, typ bli politiskt aktiv i mijöpartiet, det här är helt sjukt!
   Sen vaknade jag på riktigt och forsatte tänka på hur jag skulle göra, då kom jag på att jag kanske kunde gå in på mijöpartiets hemsida och kika lite. Direkt efter jag hade tänkt den tanken insåg jag att snöovärdet hade nog varit en drön, så tittade jag ut genom fönstret och såg att det var soligt. I samma ögonblick insåg jag att min politiska kariär kan vänta, i alla fall tills jag har fått ett mediajobb av något slag.
   
Men det konstiga är dock att jag verkligen trodde att min dröm hade varit verklighet, det känns lite läskigt att vara så lättpåverkad av sin egen fantasi. Jag kan inbilla mig själv jättemånga saker som aldrig har hänt och jag tror på det extra mycket om jag har dröm det, för då känns det som att jag har upplevt händelsen på riktigt.
    Jag kanske kan lura mig själv (aktivt)?!

kolla in här lite senare vettja

Jag tänkte skriva ett vettigt inlägg, men nu inser jag att jag inte hinner...
jag har dansuppträdande om typ 1½ timme... så jag får skriva lite senare tror jag.
Okej, self-goodluck, så ses vi sen :D

om idag, och lite igår!

näst sista dagen i skolan, i kvarnbergsskolan, någonsin. Det var talang tävlig och några sjuor från dansklassen vann. De var inte bäst. Det var den absolut sista skollunchen i alla fall, Pankakor. Tim i våran klass tänkte starta en blogg som skulle heta "dagensFail.blogg.se" typ. för att jag råkade få en tavla i huvet och den blev full av sylt, och mina pankakor hamnade på golvet. jag blev tvungen att gå och hämta en skit äcklig trasa och torka av den där jävla tavlan...!

Jag tror också att min käre vän och medbloggare, Amanda är ganska trött på mig. för att jag var allmänt jobbig och bara pratade om mig själv antar jag. Förlåt jag ska aldrig göra det igen jag lovar! :) haha!

kankse ska passa på att skriva: igår var karnbergas bal för niorna! det var... kunde varit bättre. vårat bord vann i alla fall för bästa dekoration :)juliaAmanda (undra vem hon tittade på i den sekunden?)Hanna och Robin, så gulliga hahasuper fina danielahanna längst till vänster, Robin med sin långa tunga, Linnea, Julia bakom och Emma längst till höger!

My Chemical Romance

Jag gjorde en underlig upptäckt imorse, när jag lyssnade på musik på bussen. Jag hade nämligen en My Chemical Romance låt på huvet och då tänkte jag, "men då lyssnar jag på den!"  texten i låten går såhär typ (kan inte stava men...)
"if you look in the mirror and don't like what you see, you can find out first hand what it's like to be me" då tänkte jag att det var låten som heter "Mama" men det var det självklart inte! jag lyssnade och lyssnade men den meningen som hade snurrat runt i min hjärna hela morgonen kom aldrig. Sedan när låten var slut kom det en annan låt av MCR, men jag hade ingen aning om vad den hette! jag som har varit så sjukt besatt av det bandet, jag kunde allt! alla texter, alla titlar, alla album, jag har hört alla låtar, jag har tittat på alla intervjuer de någonsin varit med på! Jag vet till och med nästan vad bandmedlemarna heter i mellannamn! ...men det stod bara still i min hjärna, jag visste inte vad den hette, jag kom i alla fall på att meningen tillhörde en låt som heter "The End" och inte "Mama".
Jag lyssnar typ inte på dem längre, asså jag tycker inte att de är dåliga på nått sätt, och ifall de kom till sverige skulle jag defenitivt gå och se dem. men jag är inte lika "förälskad" längre. En konstig metafor; som ett par som har varit gifta sedan de var 20, men är nu 75, älskar varandra fortfarande men är absolut inte ny kära/ förälskade längre.Gerard Athur Way -

Galet stolt!

Jag tänkte visa vad jag har gjort idag, för att jag är sjukt stolt och det blev superbra!!


Min balklänning, kmr från MQ och är inte helt unik direkt... så jag sydde en ryggrosett till den.


Mamma och jag åkte till tygvaruhuset i Sickla och köpte svart sidentyg.


Såhär fint blev det!

Idag, en dålig dag.

Idag har jag varit och shoppat lite med min kära mamma och min syster, som varje helg typ. jag köpte inte de där skorna som jag skrev om förut, mamma övertalade mig. Men det gör ingenting för imorgon ska jag till stan med min kära kusin* Erika! Hon skrev till mig att hon skulle köpa en klänning, och jag ska ha en väska och ett par löjligt höga skor! vet inte när jag kommer använda dem, men jag känner att jag vill ha dem endå.  

Damer och herrar! Steve Madden:
titta bara!


Jag kom precis hem från Danne och kolla vad jag gjorde med en svamp som jag hittade i hans rum.
Vad pysslig man kan vara när man är lite halvflummig... den heter svampcalle förresten.
Skrämmande likt svampbob va?! Det är i alla fall Min personliga åsikt!

Jag måste säga att jag är riktigt stolt... Not!!
Teddypeddy :)Leiionspiz Dexter :)


Aaargh!!!

skulle precis logga in på hotmail för att kolla min mailbox (28olästa) men hela cpskiten laggar, gissa vrf?!

....FACEBOOK...

stöööööööraandeeee

Ångrar mig nästan...Där är mina skor jag ska ha på "balen".
jag vill nästan hellre ha de skorna jag såg idag när vi va i stan, men men ska inte göra mamma besviken när hon har betlat de där skorna bara för att jag ska ha dem på balen! men jag ska ha de andra också!  -jag lovar att använda dem mamma!
De där skorna är ju också jätte fina! :)

Idag.

Idag har vi varit på "utflykt" med klassen. Det var ju inte riktigt en utflykt, vi var på något asiatiskt ställe på Sveavägen och åt lunch. Det var väll ganska roligt, lite sorgligt, kankse. Sen när vi hade ätit klart skulle vi (Linnea, Hanna, Linda, Julia, Sandra, Amanda och jag)  gå till åhlens och köpa "avskedpressent" ,eller vad man ska kalla det, till Anna. Innan vi var där så gick vi in på en sko affär där jag såg de finaste skorna på länge, asså de var sjuukt särigt fiina! de var ganska höga och typ skin, svarta, men det bästa av allt, DE VAR BEKVÄMA! :) vill ha, vill ha, vill ha!
...undra bara när jag kommer använda dem^^


RSS 2.0