Nu ska jag vara lite seriös...

Jag älskar pengar. Det vet nog alla som känner mig, men grejen är att jag inte alltid gör det. jag tycker om dem på så sätt att jag tycker om att köpa saker till mig själv, och till och med ibland till andra. Det jag inte tycker om är när folk "gämnför" sig med andra och ibland skryter. Speciellt om det säger att de har så mycket pengar, men de inte har det.
visst, de kanske känner att de måste bekräfta sig, okej. Men det är bara pinsamt att lyssna på. jag dömmer i alla fall inte folk efter deras plånbok. Speciellt inte mina vänner! tänk om folk kunde fatta att det inte spelar någon roll hur mycket saker de får av sina föräldrar eller hur mycket de får i månadspeng, utan det som spelar roll är ifall de är snälla och roliga. Vilket inte har NÅGOT alls med pengar att göra.
Jag vet att det kan låta som om att jag själv tycker att jag har så mycket pengar och att jag berättar för folk att de inte behöver bekrefta sig för mig, men så är det inte!
Jag tycker att det inte borde spela någon roll hur mycket pengar folk har eller inte har. Jag tycker att man borde dömma folk från insidan istället. Och jag tycker framför allt att folk som känner behov av att bekräfta sig, ska vet det.
Det spelar ingen roll!   :)

Vi sitter här i min soffa...

.....och amanda skryter! ...om sina betyg. haha. nej men hon är väl stolt, och det ska hon vara. Nu säger hon att hon hade 1 poäng ifrån MVG på matte nationella "faan vad cp! 1 VG poäng irån, fatta!"
Har detta varit en bra dag?
Amanda: nej för att jag hade värsta fail... för att jag FAILADE, jag måste göra "extra uppgifter" på matten.
Elin: synd... MVG...!
Amanda: plus att äh... Anna (våran SV/SO lärare) tycker/tyckte/sa att jag skulle jobba med vietnam-kriget, det var tydligen BRA för historia A! jag vill inte läsa historia. (Amanda rimmar, ska inte bli journalist, utan Poet!) hon flummar...: himlen är blå, väggen är orange, vi sitter i soffan och tänker på livet... (liven, våra liv)
Elin: poetiskt...! vill du säga någonting?
Amanda: självklart, jag gillar att höra min röst! 
Elin: vill du säga nått eller?
Amanda: nej... Äntligen hemma! (TV'n är på)

nu ska vi gå, hej då! :D

För ett tag sen var vi i stan...

Elin är den duktiga fotografen :D

Amanda heter jag :)

Okej, här kommer min livshistoria dåra :)

Jag heter Amanda Bengtsson Jallow och jag är 16 år. Jag föddes på en ganska skum plats, i mitt badrum, man kan säga att jag hade bråttom.... lite cp kanske...
     Anyways, min familj består av min mamma Ann-Sofi, och min brorsa Max...... Min pappa, han  räknas inte direkt till min familj, men han heter Amadou och kommer från Gambia. Så jag är alltså mulatt :)
      Min kille heter Danne....
      Mitt fritidsintresse är dans, mest streetdance. Jag älskar att dansa! Man känner sig bäst då, som att man kan klara vad man vill. Plus att man ser rätt cool ut när man dansar :P Jag dansar med min kompis Felicia, hon är också grym på att dansa (a) 
      När jag var liten gick jag på dagis och vår avdelning hette lejonet, lejonen (vi) va dom coola kidsen på dagiset. min bästa kompis på dagis hette Micke. Vi gjorde typ allt tillsammans. Sen börja man i skolan, visättraskolan... den va väl okej...vår klass va i alla fall fett rolig (a). I 6an var jag tillsammans med en kille som hette Jonas, han var typ den första killen som jag blev kär i på riktigt... och kanske den enda.... And then there was Kvarnberga (: Det har varit ganska kul att gå där, ibland, fast det är ändå galet najs att vi slutar snart!!!!!

Så... nu ska jag bara berätta vad jag ska bli när jag blir stor, jag tror att jag ska bli journalist och/eller art director... det är i alla fall den linjen jag har sökt till gymnasiet. Media Sam grafisk design :) Fast man vet aldrig ^^


Stackars mig!Ja, till Norge ska jag och träna, på det där juvliga stället, när alla andra ska gå på grönan och typ tälta på Sundby!
okej, jag vill åka skidor också! Men tanken på att åka till grönan kankse är det sista alla kommer att göra tillsammans, är inte så rolig. Grejen är ju att i Juvass har jag varit ett antal gånger förr, men på görnan kommer de bara gå en gång, kankse, allihopa tillsammans. Tråkigt, tråkigt...
Jag kan ju inte direkt säga att jag inte vill följa med nu, heller. Men jag vill ju det också så det verkar ju dumt att göra.
Det kan ju hända att det blir fint väder i alla fall och då är det ju mer än underbart att åka skidor där. :DHärligt, härligt!

Porsche Panamera

Asså jag vet inte vad jag ska säga! ...det har kommit ut en ny Porsche.Jag älskar porschar.
Men grejen är den är att den ser inte ut som en Porsche! om du frågar mig ser det mer ut som en Mercedes! Om man ser den framifrån, okej. Men bakdelen ser helt fel ut. Plus att den har 5 säten, porschar ska bara ha två! om det inte är en cayenne, men det är ändå en Stads Jeep!
Det konstiga är att desstå längre jag tittar på den desstå mer accepterar jag den, "den kanske inte är så ful i alla fall..."
Men jag kommer ändå inte glömma första intrycket jag fick.Men om jag får välja ska det ändå vara orginalen!(HaHa...)

Elin heter jag ;)

Just nu är det bara jag som skriver för att amanda har ingen dator för tillfället.
okej.... det här är min livs historia:
jag heter Elin Martina Alexandra Tafjord Adolfsson, jag föddes 1993 på huddinge sjukhus. Mina föräldrar heter Unn och Pelle, mammas föräldrar (mormor och morfar) är ifrån Norge men hon är född i Sverige och mormor och morfar har bott här sen... väldigt länge i alla fall. två år senare föddes min kära lilla syster Sara. Men eftersom att jag inte tycker att de första åren är så väsentligt så spolar vi framåt en bit... när jag blev lite större började jag hos dagmamman Mari-Louise... inte heller så intressant. sedan började jag i Utsäljeskolan och där gick jag i 6 år och under tiden han jag bli kär på riktigt för första gången, men det slutade inte riktigt lika bra som det började... från början var det meningen att alla 6:or som gick ut skulle gå till källbrink, men året innan vi slutade ändrade de allt. Vi fick börja i Kvarnbergsskolan. jag kommer ihåg första gången vi hälsade på vår framtida klass, shit vad jag tyckte att alla såg stora ut! efter sommarlovet när vi väl började i Kvarnberga så var alla kompisar med alla, även om vi inte kände varandra egentligen.

Nu tycker jag att det känns som då, men nu känner alla varandra. jag tycker om alla i alla fall, men jag vet ju inte vad de tycker om mig. vissa har rätt att tycka illa om mig, men samtidigt tycker jag att de inte borde göra det längre. Ganska drygt i sånt fall.
jag kommer ihåg i början när vi (de som jag var med mest då) tänkte att vi skulle gå fram till Amanda och Josefin (som gick i vår klass bara ett litet tag, men var amandas kompis) vi tänkte bjuda dem på kakor, men vi vågade inte. Vi trodde att de skulle tycka att vi var konstiga. haha.
Det är antagligen ingen som orkar läsa det här men jag skriver ändå.
om jag fick leva om det där första året i sjuan skulle jag ha gjort det totalt annorlunda. jag var ingen bra människa, för det första. Sedan önskar jag att jag hade spenderat min tid med andra personer.  Dig skulle jag ha varit med i alla fall, Amanda!! men jag hade önskat att jag var med folk som hade gjort lite bättre inflytande på mig också. Tänkt lite mer på "Grekland" för att när jag tänker tillbaka så tycker jag att jag var så otroligt DUM ! jag tyckte så mycket om honom, men där tror jag att umgänget spelade en väldigt stor roll... det går inte att göra någonting åt nu... tyvärr!
det känns så sjuuuuuukt konstigt att snart, om bara några veckor, så slutar vi. Vi kommer aldrig någonsin mer gå i Kvarnberga. Några av de vi träffar varje dag, kommer vi kanske aldrig mer se. Lite tråkigt... eller mycket tråkigt!
Så konstigt att efter dessa tre mycket omväxlande år, sluta.
Jag vill inte sluta.
jag vill framför allt inte börja gymnasiet, det känns som om att det kommer bli sjuuukt med ansvar och plugg och skit. Som sagt, (om det är någon som läser) jag vill inte sluta Kvarnberga. Jag älskar Kvarnberga, asså inte lektionerna då.., och det känns som om allt annat kommer bli såå tråkigt. även om det kanske inte är en så där jätte bra skola, egentligen, så klarar jag mig inte utan den. Kan de inte starta typ "Kvarnbergagymnasium"?
;) / Eliiin


;)

Amanda du får fixa designen ! jag är värdelös! :P ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0