Det jag vill säga med det här är att JAG är smart

(Jaa, jag bloggar ju vaaaaarje dag, och minst 5-6gånger per dag oxå!!!11111ett)

Igår var det filmkväll, och idag (kväll, hallååå!) ska jag på fest. Det ska bli r... (nej jag ska inte skriva som i dagboken) Well, jag är taggad.


Felicia säger: X är smart... han har mellan 120-130 i IQ...

Amanda' säger:hahahahahhahahahhahhhahahahha 
hur vet han dt?

Felicia säger:han gjorde ett IQ test igår..eller i förr går vare nog..

Amanda' säger:ett riktigt?

Felicia säger:vet inte..

Amanda' säger: om dt va fejk så är det inte sant...eller om det inte är en psykolog som har gjort det alltså

Felicia säger:haha
det var nog på internet...

Amanda' säger:då är han INTE smart (om han går på det)


/Amanda


Fix youElin

Amanda gillar laktosgfri yoghurt!

Hej dagbok!

Idag har jag lekt i sandlådan. Det var roligt. Sen sa mamma att jag var tvungen att gå in. Det var tråkigt. Sen skulle vi äta, vi åt fiskpinnar. Det var ÄCKLIGT. Sen tittade vi på bolibompa. Det var Hanna Montana (på bolibompa?)

- mm, det finns faktiskt. Alltså, Hanna Montana på bolibompa.

Sen skulle jag sova, för det var mörkt ute, sa mamma. Då gjorde jag det.

God natt?


- Från Amandas dagbok, 30/10 -09

Usch vad bra!haha. Kärlek.

Elin

Detbatt

Jag tittade precis på debatt på ettan. Det handlade om mordet på Therese och plastikkirurgi.
Jag blir så jäkla irreterad över det sistnämnda (det första också Såklart...men). Det sitter en massa överdrivna feminister och andra konstiga människor där och säger att detta är en samhällsfråga. Samhällsfråga? Samhällsfråga?!
Alvarligt talat, det ska väl för fan inte drabba någon annan om de finns de som väljer att lägga sig under kniven? Det borde inte göra det. Är det någon som tar det personligt att Linda Rosing har jättestora läppar? haha, om det är så... alltså det kan omöjligt vara så. Det är väl upp till henne? Det är väl hon som vill göra det för sin skull? Då behöver väl ingnen annan lägga sig i? Alltså det är så löjligt att jag dör. Att de ens kan ta upp det i ett ganska seriöst program som debatt.
Jag förstår att de tänker på ungdomarna som inte förstår bättre, om Hollywood kändisarna måste operera sig för att bli accepterade- då måste jag det också. Men är det verkligen så? Bara för att Kissie förstorar läpparna betyder väl inte det att alla pantade fjortisar där ute också Måste göra det? har inte de en egen villja? nej?
Det är sjukt, för att om man är femton år och vill förstora brösten då är det väl inte heller bara att gå till nått privat litet ställe med sin sparbössa? Nej. Och vilken förälder skulle tillåta det?
Sen om man är myndig och fortfarande känner att man gör det för att alla andra gör det då får man skylla sig själv och ingen annan! Det är upp till var och en, vill man lägga en jäkla massa pengar på ett par större läppar, okej? vem bryr sig?
Samhällsfråga? nej.
Att de finns en massa rynkiga tanter som sitter och klagar på dem är väl ingen överraskning. Alltså det är där problemet ligger. Varför i helafriden bryr de sig? Är de avundsjuka? oroliga för att små barn ska vilja göra samma sak? Om det är så att de är oroliga då kan man ju undra varför. Alltså tror de själva att de skulle ha blivit påverkade om de var unga och duma?
Problemet ligger hos dem.
Folk borde få göra i princip vad de vill med sig själva och folk borde inte få lägga sig i. Det är elakt tycker jag.
Om jag hade gått och sövitned mig och förbättrat mitt utseende och blivit nöjd. Då vill jag inte att någon knäpp tant ska gå runt och säga att det är fel och att man påverkar de unga och att min personliga (mer personligt kan det väl inte bli) opperation blir en samhällsfråga. Eller? har jag fel?
Argumentet om att folk blir påverkade håller inte. Alla har en egen villja.
Att de som vägrar att opperera sig känner sig ett litet snäpp bättre än de som gör, är ju inget man kan komma ifrån. Men låt de som vill och har råd få oppererasig hur de vill. Snälla!

Jag tror att jag låter väldigt engagerad här... men helt seriöst. -.-

Elin

So true

"in order to be walked on, you have to be lying down"  

Elin

Jag har vaknat på fel sida

Igår gjorde jag ett facebook test eller ja... vad det nu kallas. Det var i alla fall "How good will tomorrow be ".
Resultatet blev 19%
Ska jag vara ärlig så kryper det i hela kroppen på mig och allt som låter eller känns stör mig. Åh gud jag älskar sådana dagar! nej.
Jag känner mig bara ful och äcklig och arg och irreterad, mest på folk som förstör för andra. 

Elin

PhotographThere was a time when i had a willing, and pretty good, model as my sister. I guess those happy days are gone. haha.
Nej men alvarligt. Det tråkigaste jag vet är att fota natur, det är som att fota inget. Den kan inte förändra sig och visa känslor. Den bara är, och den är tråkig. Jag Älskar att fota människor. Nej, jag älskar att fota människor som vill bli fotade. Den där människan som är där högst upp är inte speciellt villig alla gånger. Även om jag vet att hon tycker att det är väldigt roligt, egentligen. Jag måste ju erkänna att hon blir ganska bra på bild.
Alltså det finns inte ord för hur mycket jag älskar att fota människor.

Elin

Svårigheten med att upfylla kreativitetens behov.

vilken vacker mening

hm... alltså, ja, rubriken säger allt.

Det var väldigt mörkt ute, så nej, inga bilder.

Just nu sitter jag och gör någonting smärre patetiskt. Desperat. Jag sitter och läser Alex Evans blog bakifrån. (alltså från rätt håll, ni fattar) man kan ju undra varför.
Svaret på det är antagligen: Jag har ingenting att göra, jag är en patetisk människa, ganska lättunderhållen, läsa engelska är ju alltid bra, han är smart, han är kreativ.
 :')
Men shiiiit vad långt han skriver. Men det gör mig i och för sig inget :P

Hare, alla glada söta människor

/Elin

Boktips: Saknad, Karin Alvtegen

Jag har läst ut svenska boken. Jag läste nästan 200 sidor på ett dygn, när man är sjuk finns det inte så mycket att göra... så jag läste de 20 sista nyss.
Boken är jättebra!

Den handlar om en tjej (kvinna) som är hemlös, men hon är inte en "vanlig" hemlös, hon är väldigt renlig av sig och tänker på hur hon uppfattas av andra "ytan är det ända som betyder något". Hon blev dessutom inte hemlös för att hon knarkade eller något sådant, utan det hände en sak (egentligen flera, men en viktig sak) som gjorde att hon inte ville vara kontrollerad längre och därför bestämde hon sig för att dra.
Det har även hänt en massa saker i hennes uppväxt som har påverkat henne..

I början, de 20 första sidorna ungefär, trodde jag att boken skulle bli väldigt långtråkig, men när jag väl kom in den kunde jag nästan inte sluta läsa förrän den var slut. Jag älskar böcker som är så, där man verkligen vill veta vad som händer och där man tänker på karaktärerna som om de var verkliga.

- Nu behöver jag bara hitta en bok på engelska som jag kan läsa på planet för att försöka börja tänka på Engelska igen.. Annars funderar jag på att läsa twilight och neew moon igen, för att hålla mig uppdaterad inför filmen.

AMANDAAAAA!! :D

Kreativiteten rusar emot mig!Alltså ibland får jag mina snilleblixtar. Och jag har fått en sån nu, så nu ska jag snart ut.... :D
Det kan hända att resultatet visas här, bara de inte hinner bli för mörkt.

seeya! :D

/Elin

Ibland är det bra att se det fina i det fula.

Den här bilden var egentligen grymt ful, men mina ögon blev mycket fina så jag redigerade den lite.
Finigt värre!Amanda

Natt

Inatt har jag sovit väldigt dåligt, har vaknat flera gånger och drömt en massa skit. Ni vet som man gör ibland...
Jag vaknade någon gång vid tre-tiden (en gång av alla gånger jag lyckades vakna...) och var klarvaken, och det susade dessutom i mitt huvud (tänk storm - oerhört jobbigt!!) då bestämde jag mig för att lyssna lite på musik (istället för suset... daah!). Jag letade runt lite i min spellista ett tag innan jag hade valt musik, men tillslut bestämde jag mig.
Det blev Nirvana.
Kurt Cobain är (Vadå är?! Var!) en väldigt cool person.Amanda.
 

Aino


Hej igen

Nu har jag och Amanda dansat dansmatta och kollat på Bombay dreams. (hennes filmval)


Ganska kul film ändå! :P

/Nu står Amanda och poppar mer popcorn^^

See you later!! :D

/Elin

Hej

(så fyndig rubrik^^)

Amanda äter min mat, i mitt kök.

Hon fastnar inte på bild....... så detta inlägg blir bildlöst. '

/Elin, hehe...meningslöst

Ett erkännande

Jag har blivit en FaceBook nörd... alltså, förrut typ ogillade jag det ganska grovt. Men så är det nog inte längre. Det borde inte vara så efter som jag nördar det HELAtiden. Det är dumt, man fastnar liksom, jag borde egentligen göra någonting nyttigt idag, röra på fläsket. Igår va INGEN nyttig dag, usch, usch. Inge kul, det är ju inte heller det mest inspererande vädret ute heller. Det som hade varit riktigt mysigt är att åka till stan. Men jag vet inte om jag orkar, och jag vet inte heller.... Juste! mitt leg är fortfarande i uppsala också. (Jag behöver det Erika!!)

Nu ska jag logga ut från fb och ta å skaffa mig en mer betydelsefull handling på denna dag.(haha)

/Elin, ingen mer dator idag.

26:e Oktober

Idag, måndag den 26 oktober 2009 (v44) har
Amanda, Rasmus
...namnsdag

Då säger jag grattis till Amanda ( Mig själv alltså - Absolut ingen annan som också heter Amanda) och Rasmus (om du inte har glömt bort mej)

Amanda was here, now she going to sleep a bit more..

What made my day:


SHANE DAWSON
 

Så jävla kul (: 

Jag har suttit här och skrattat för mig själv i flera timmar. haha. Patetiskt.

/Elin

Bara 5 månader efter i tiden...

Det fanns en tid då jag mest av allt ville se My Chemical Romance live. Det var min dröm. Det var då jag spenderade mina eftermiddagar, som besatt, framför youtube och kollade på alla, då menar jag alla videor/intervjuer som fanns. Just nu sitter jag här i mitt kök och lyssnar på This Is How I Disapear, med just det bandet. Jag förstår varför jag tyckte att de var bra, verkligen. De är ju faktiskt musik med kvalité.
Nu börjar låten: Welcome to the black parade
Den har säkert de flesta hört. Jag kommer ihåg den där första gången jag såg muskivideon på MTV, det var också första gången jag hörde låten. Det här kanske låter jätte löjligt men jag blev typ kär. Alltså det var såhär: "shit, det är såhär det är, den här låten beskriver mina känslor". Hur emo det än kan låta så var det så. Det var det första, vilket år kan det ha varit...? *wikipedia*
2006, våren i 6:an? :O det var ett tag sedan... Ni vet sån där känsla man får när man är kär^^ sååå var det.
Det är INTE så längre, buuhu!
Nej men anledningen till att jag skriver det här inlägget är att jag tidigare idag läste på internet att Gerard Way hade fått en dotter :') gulligt. Kan ju inte säga att jag är nått stort fan av hans fru... meeen det var ju roligt, konstigt, gulligt, jag vet inte, överraskande! (det hände för ett halvår sedan, så där har ni beviset på att jag inte är ett dugg insatt längre xD) Hon har i alla fall namnet Bandit Lee Way. Haha? ingen kommentar.

Det finns en risk att Amanda faktiskt har svininfluensan, om hon inte har det får hon skylla sig själv att jag tror det för att hon svarar inte på mitt sms :O

/Elin

Ingen kommentar


ja... anledningen till denna bombning av bilder på mig är:
1) jag har ingenting att göra - mitt liv är värdelöst.
2) jag, och alla andra människor, hatar bildlösa bloggar.
3) jag älskar mina glasögon som jag köpte på Urban Outfitters förra sommaren.
4) FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!

Jag hoppas alla dödliga där ute uppfattar ironin.

/Elin, Käääärlek till alla människor där ute som inte skäms över att de inte hatar sig själva! :D


Jag har fastnat...

Jag kommer nog ingen stans idag, det typ regnar så jag är inte lika inne på att ta vägen någon annanstans. Egentligen vill jag träffa Amanda... meeen jag antar att hon fortfarande är sjuk. Men hoppas inte, stackare!
Jag sitter bara här i min säng, vilket btw är jätte obekvämt, och stirrar på min dator. Tittar på massa meninglösa filmer på youtube. Eller ja ska inte säga att alla är meninglösa, många är ganska roliga.
Hoppas alla har en riktigt trevlig söndag!Håll med om att jag ser sååå smart ut i mina glasögon^^
haha.

/Elin

12:14

Jag orkar inte att alla har svininfluensan -.-

/Elin

09:54

Jag har ingen lust att vara här just nu. Jag vet att klockan inte äns är tio, så det finns ju inte så mycket att göra annars, men jag orkar inte vara hemma. Jag kan heller inte sova... det brukar ju annars vara ett ganska bra sätt att slippa umgås med folk, för jag har redan jätteont i kroppen. Först och främst är jag hungrig, sen har jag ont i ryggen och nackspärr, när jag rör på mig känner jag verkligen att jag lever^^
Nej men, jag tror att jag börjar bli gammal. haha.

Jag tänker inte spendera den här dagen hemma.

/Elin

Snart blir det väl...Little Miss Sunshine

vet inte om jag orkar se hela, det brukar ju bli så. Om jag har sett en film förrut så blir jag mycket lätt uttråkad och tappar hoppet i en reklampaus - datorn lockar mer. Men det är en bra/konstig/udda film, så vi får se.
Den börjar i alla fall 21:30,  vet inte vlken kanal.

/Elin

Profilbild?

hmm, de e svårt de där. Här är i alla fall den bilden jag valde...Jag har inte glasögon och jag ser ju rätt tillgjord ut men ja orkar inte. Man vill ju inte ha stenseriösaste bilden heller. Meeen jag tycker ändå att mina glasögon är rätt coola.

/Elin

17:26

ja måste fixa ny profilbild på facebook.

idag vaknade jag kl 14.... sen åkte vi till farsta och sen till länna, hittade ett fodral till min dator (äntligen) och så fick jag en sänglampa.

kul dag.

/Elin

IDOL-SKANDAL

det är inte sant... Nicklas Hocker blev utröstad?
Hur kan detta vara möjligt?
Han va fan BÄST. Däremot tycker jag att han Rabih kan dra tillbaka till norrland för han suger och låter som en jävla tjej. Eller vad sägs om Erik? han som sjunger så himla braaa... :S stick tillbaka till 80-talet! tönt.
Jag är rätt sur./Elin

... / Amanda

Jag är typ sjuk. Och Det suger.

Whaat? :Psådär kanske det serut^^ haha

/Elin

Torsdag (Imorgon är det Fredag!! Wihoo!)

Jag har absolut inget vettigt att skriva just nu.
Jag skulle ju i och för sig kunna berätta att Henke tyckte att min krönika var awsome (mitt ord inte hans).
Ja, det var väl det... Vi har varit på moderna muséet och tittat på en utställning idag, det kändes extremt onödigt. Vi väntade på att vi skulle åka dit i två timmar, vi var kvar i skolan till tio över tre och det är nog det längsta jag har varit i skolan på hela terminen, sedan tog vi en buss (som tog ca en halvtimme) och när vi kom fram till muséet stannade vi där i typ 5 minuter...
Så, det var lite av min dag.

Annars så har jag tänkt mycket på att plugga utomlands, men mamma sa att jag inte fick göra det förän jag har fyllt 18 fast det känns lite onödigt att plugga utomlands i trean (det är då allt roligt händer - hoppas jag!).
Så därför har jag bestämt mig för göra det i (det kanske ska vara här... jag vet inte) högskolan/universitet istället.

Jag måste titta på Hype nu, så vi ses väl senare!
Amanda.

Vilken bildlös blogg det har bilvit!

ingen sörjer när du dör
ingen ska sakna det du gör
ingen vill veta var du köpt din tröja
och fast du gjort allt som man ska
du är artig du är glad
och du har tränat bort din dumma dialekt
nej, ingen sörjer när du dör
ingen ska sakna det du gör
ingen vill veta var du köpt din tröja

ingen sörjer när du dör
ingen ska sakna det du gör
ingen vill veta var du köpt din tröja
och fast ni flyttat till ett hus som är öppet, frächt och ljust
så kommer inga gäster minnas var det låg
och fast du lärt dig varje låt och fast du har en härlig -
så finns det ingen som vill röra vid din kind
nej, ingen sörjer när du dör
ingen ska sakna det du gör
ingen vill veta var du köpt din tröja


Raymond & Maria - ingen vill veta var du köpt din tröja

inte för än nu förstår jag meningen med låten.

Försvinn ur mitt liv.

/Elin


Stig

Imorse när jag gick till skolan (gick, snarare lyfte fötterna och lutade mig lite frammåt så att jag "råkade" hamna typ en fjärdedelsmeter frammåt) såg jag en skylt som det stog: Varning! Den här stigen upphör, på.
Jag fattar inte grejen, hur kan man ta bort en stig? Och om man nu kan det, varför tycker de att man måsta ha en varning om det?
... Man ser väl själv att stigen är borta, eller? Om man inte ser det så får man väl skylla sig själv (tycker jag)!
Förresten så är inte den stigen speciellt viktig för det ligger en väg precis brevid, fast på vintern kan man åka pulka där och det är ju bra.
Om jag går förbi där senare så ska jag ta ett kort, annars kanske jag gör det imorgon om jag hinner :)

Amanda

Varför...?

Varför ska det vara så svårt? Varför är det så lätt för alla utom mig??!!
- kul för er som har det bra. Jävligt kul. 

/Elin, nu kommer de helt klart bli en obra långtorsdag. jag vill dö. 

Jag fick ett random sms av Sara om kycklingar igår :)

... och då kom jag på att den där kycklingen som snobben hänger med är riktigt jävla cool!
Han är min idol, men vad heter han?! :O

Amanda

Media..

Jag sitter Hemma hos S (uuuh mystik på höög nivå) nu, jag lånar datan och bloggar lite i smyg (fy på mig?)
Tangentena sitter på helt fel ställe (mitt tangentbord är en helt annan form - intresseklubben antecknar...)

Vi hade redovisning idag på mediakunskapen, det gick fett bra, med tanke på att vi inte hade tränat innan (alls). Jag blev inte ens nervös/pirrig innan, som jag alltid blir annars . Ibland kan jag tom. bli pirrig när jag ska läsa en mening i klassen. Inte för att jag inte tror att jag inte ska klara det, eller att jag är rädd för att göra misstag. Utan det händer nästan alltid i situationer då jag inte alls bryr mig om jag skulle säga fel.

Nu har Elin sprungit hit så jag ska sluta skriva
Ses senare :)
/Amanda


Tack så mycket!! :D

How Good Can You Understand Msn Writing??


90%
You answered 10 out of 11 questions correctly

Your Result

You Can Understand Every Msn Writing!/Amanda

I skolan

något för tidigt.... :P och så kanske vi inte har svenska, dåå börjar vi ännu senare.
aa, bara så alla vet :)
/EELLIINN

I'm Happy as Hell! ...nej men på riktigt!

mahahah! alvarligt *GLÄÄÄÄDJEDAMP* !!! sitter här och lyssnar på as konstig musik, och bara leeeer liksom! xD
Såå jävla glad bara. Jag har bara lust att skratta. haha, jag överdriver inte. Så jävla lovely att den där sista saken blev accepterad idaaaag! Sitter och kollar på mina flikar (eller vad det heter) och bara leer. (nu tror jag att flera fattade vad det handlar om -.- :P)
Men... jag kommer dö i skolann imorgon. Det är en sak som är heelt säkert, men det kan jag ta. Tror jag. haha :D

Kääääärlek till alla glada, ledsna, gamla, unga, tjocka, smala, trötta och pigga!
Nu ska jag lägga mig! =)
/Eliiin!!!

The Lucky Day

haha, positivt skulle det vara, positivt är det.

Den här dagen alltså, det är bara en sak som saknas. Man kan bara hoppas att det också ska gå i uppfyllelse! Om det gör det... då dör jag av lycka! :D nått bättre sätt att dö på finns väl inte! Jag känner att jag sitter här och ler framför datorn. haha.
Anna kom till gymmet precis när jag hade slutat hoppas att hon bara var lite försen. Jag blev himla glad, typ assnäll människa! :)
Den här dagen är grym, hoppas alla fattar det! denna fisk-tisdag, 20/10 - 09 En Bra Dag/Elin :D

Måndag

Nej jag  har inte tagit fel på dagarna, det här var lite av min Måndag.
Vi hittade en park som låg vid Donken (Sveavägen) - det var Inte Vasaparken som Natalie trodde först (a)


Jag och Hanna :)


Me and Natly

 
Jag (igen) surerglad, hoppandes i löven..

(Alla bilder är tagna från Hannas fina blogg.)

/Amanda


Fisk-tisdag

ja, juste! det är fisk-tisdag... och det brukar ju jämt vara bra dagar. även om man inte kan äta maten. (jag inte kan äta maten, usch!)
fisk-tisdagar är speciella, i och för sig är ju torsdagar heeelt okej de med, inte för att de är speciellt roliga lektioner eller så (jag slutar 17:30 på torsdagar) men missförstå mig rätt :P ... och därför käns det ju lite jobbigt att det är lov nästa vecka -.- haha.

nej jag skoja, lov känns bra även om jag inte har en aning om vad jag ska göra.. plugga ped led i alla fall =)
seen får vi se.

hare gött! =)
/Elin

En bra dag? 
en hyperaktiv dag i alla fall. och enligt facebook är jag ju väldigt tursam idag! vilket bådar gott^^
snart ska jag väl till gymmet, vilket också är bra. En mycket bra sak. =) hoppas jag.
vet inte vad jag ska säga mer. vi missade Daniela och co igen, när de hade sin andra koncert. vi fick tydligen inte komma in så... nähe! meeen de var säkert jätte bra i alla fall!

ha de bra så länge!
/Elin

Meeen gud, vilken dag.

..äh, alltså jag vet inte vad jag ska säga. Den här dagen har varit :
pinsam
rolig
hemsk
läskig
jobbig

Den här dagen är en sådan dag som Elin bilr helt hyper och jätte darrhänt. Endorfinkick............... höhö. inget mer att säga. Plus att den pinsama delen är sjuukt jobbig och svår att bil av med.
Vi har haft stööörsta håltimmen, men ändå så lyckas vi missa Daniela när hon skulle sjunga på estetarnas koncert i aulan -.-

aja, känner att det här inte blev så bra, vi seees!

/Elin

Fixa den här låten till mobilen Amanda! (schizofreni någon?)


Den här låten har jag en (svår) dans till (den är ju inte svår för mej dock - haha!)
Amanda

Hejsan svejsan :D

Jag har sovit ut idag (sovmorgon - ingen media) Sovit ut för att vara vardag alltså.
Jag känner mig på bra humör. För jag har hunnit äta frulle, jag hinner inte alltid det så det händer (väldigt ofta) att skippar den.. Men inte idag!!
Sedan har jag träningsvärk i framsidalår (gör extremt ont att gå Ner för trappor och backar) och lite i överarmarna och övre rygg, trotts detta är jag glad. Dessutom så ska jag ändå bara ha mjukisar på mig idag - vi har bara idrott så jag ser ingen anledning till att byta om och hålla på.

Ha en superrolig dag allihopa!
Amanda.

"Jag är så stressad att jag skiter i allt"

...så brukar det vara, och sen kommer skuldkänslorna över att "jag kunde ha gjort det då istället, då hade det inte varit hälften så jobbigt som att göra det nu i efter hand, när man måste göra det"
Jag kan inte hantera det så jag flyr till en annan värld... något flummigt kanske.
Jag måste städa mitt rum som är en "sanitär olägenhet" som hon brukar säga... inte för att jag vet om det stavas så men...

(om ni inte orkar mitt klagande på en familjemedlem, läs inte!)

å andra sidan är jag jävligt irreterad på den människan (?) så hemsk, bara för att hon har en dålig dag eller att det är något annat fel behöver hon fan inte slänga över allt skit på mig. som att det var jag som gjorde att hon fick migrän eller vad det nu är. varenda liten grej hon möjligt vis, på något sätt skulle kunna skylla på mig- blir mitt fel. vad jag än säger vänder hon det emot mig.
som nyss när jag kom hem och sa: usch vad det luktar illa här... -för det gjorde det, instängt och äckligt.
Ja men då är det tydligen mitt rum det kommerifrån (observera att min dörr är stängd + att det inte alls luktar illa där!!!) för det kan ju omöjligt vara så att det är någons annans fel än mitt, ellerhur?
allt jag gör och säger är fel.
tack.
inse att det är dig det är fel på och ingen annan, du försöker bara dölja sin egen ångest genom att få andra att må lika dåligt. du är vuxen och derför tycker jag att du borde bete dig som en. det spelar ingen roll vad du säger, du är föreldern, det är du som borde ta mest ansvar. även om du tycker att det är väldigt roligt att kommendera de uppgifterna till andra och hota med saker för att få det att bli gjort. vad sägs om att få folk att göra det med innremotivation? för att de vill vara snälla mot dig? för att de kanske då tycker att det är till nytta, och inte bara jobbigt? istället för att man gör sakerna för att man blir tvingad och att om man inte gör det riskerar man att gå utan pengar nästa månad. då vill ingen göra något, allt blir jobbigt, alla blir sura. du förstår inte varför ingen gör sakerna du ber dem om direkt på sekunden...................... inte intelligent alla gånger.
du tycker att du gör allt för oss, men du får inget tillbaka?
tänk efter, du kommer märka att du har fel.

/Elin :D

Om det hade funnits en 'ogillar' knapp på Facebook hade jag..

.. ogillat alla kommentar om mina statusar som handlar att jag gör illa mig eller har träningsvärk.
Det är inte meningen att ni ska gilla att jag har ont, ni ska skriva typ; Naaaaaaw <33, Stackars, gullevulle <33.

Förstått?!

/Amanda

00:29

jag är så jävla irreterad och frustrerad på allt just nu! jag är väl antagligen mest trött, men det hjälper inte att ha den vetskapen, jag vill ändå slåsönder allt jag har runt omkring mig. Jag hade tagit roliga bilder men nu av någon aldeles underlig (CP) anledning kan jag inte öppna dem! !"#¤%&/()=?
Fick ta bilder med webben, lite sämre kvalité dock.GODNATT

/Elin

Nu ska jag sluta uppdatera...

(jag skrev det här för typ en kvart/20min sen, men min trevliga dator/blogg.se bestämde sig för att bråka med mig..)

... och börja titta på 'vem kan slå Filip & Fredrik?'.
De om några är stenseriöst jättecoola; bra och duktiga programledare, roliga och härliga personer, dessutom pratar de välgigt "fint" och välartikulerat samtidgt som de pratar oerhört fort. Det är något jag tror att jag aldrig kommer klara av (att prata snabbt Och tydligt)Pöss på er; och Godnatt (när ni bestämmer för att lägga er dvs. för jag gissar att ni inte lägger er nu)
//Amanda

Tjatigt?

haha, jag vet, jag har inte mycket till liv. Fast, det där är det töntigaste jag vet. "har inget liv" grejen alltså, daah, alla har ett liv!!? de som egentligen inte har ett liv, om man nu överhuvudtaget ska uttrycka sig så, är de som säger det. Men det är väl okej ifall man säger det till sig själv. Eller man skulle kunna tänka sig att det hade varit okej ifall det var ett sånt fall där någon har blivit lite besatt i någon eller något, och det har blivit en heltidssyssla. Jag känner att jag blir väldigt lätt fäst vid saker och ting. haha. Skoja inte. Nej men alvarligt talat... det finns ingenting alvarligt med det här men, lyssna på hans music player där på bloggen (om ni orkar, ni kommer kanske inte ångra det). Ganska bra fan, väldigt bra. :)
Alex Evans.

 

/E L I N


MSN Ger livsråd.

Ibland kan man bara logga in på msn för att få råd här i livet:
En på min msn heter; Kaffe + Energidryck + Hög musik -> Vaken
Jag kanske ska köra på Det imorgon?! - Eller när vi ska åka till NY (Jetlag...)
Fast han borde ha skrivit; bieffekt, man blir helt jävla speedad (tro mig, jag vet!!) och sedan väldigt låååg - Han vet kanske inte det ännu, hans imorgon lyder hans namn antagligen såhär: Har inte sovit ett dugg i natt, men däckar nog snart..

Det är kanske jag som får ge råden här!? ..Eller? Jag är ju smart ibland, så vem vet jag har kanske något vettigt att tipsa om... ?

Amanda.


avundsjuka?

Imorgon har jag En lektion (på tisdag med! In your face.)
En lektion=mycket fritid, därför har jag hittat på ngt att göra, vi ska fota lite (Vi är ju mediafolk xD)
- Jag är så dålig på att fota (på att ta fram kameran, inte på att ta bilder ofc.), det måste vara för att minna vänner är så bildskygga, det är ju lixom inte kul att jaga runt dem för att få en bild (som blir assuddig - det blir lite svårt när man springer)

A-man-da! (internskämt)


18/10

 om fyra månader fyller jag 17 - se jag sa ju att jag skulle skriva det (a)

Amandaaaaaaaah!!


Breakdance

Som rubriken visar så har jag gjort break/golvövningar idag.
Vi lärde oss att falla rätt, det såg typ ut som att man låtsassvimmade rätt roligt. Innan det rullade stock, haha eller det såg ut som det, för vi skulle "lära känna golvet" - helflummigt, men i alla fall så rullade vi på golvet samtidigt som vi smekte det. Sedan gjorde vi några olika breaksteg, man skulle falla rulla på golvet  och "snurra" upp.
Det kanske inte var en sådan bra idé att försöka beskriva de här stegen, det låter bara skumt. Haha!
Efter det gjorde vi ett längre steg, som var nästan som en koreografi oxå, det kommer säkert se väldigt snyggt ut när vi lärt oss det ordentligt!
Nästa vecka ska vi ha Anita och då kommer vi att göra en lite mer "kvinnlig" koreografi. Jag längtar inte. Jag känner mig alltid så fjantig när jag ska vara kvinnlig... well... En rolig sak är iaf att vi har en kille nu, så det är ju lite tragiskt för han - desto roligare för oss andra (det är ju bättre att vara skadeglad än att vara fjantig?!)

Jag träffa Andreas en stund oxå, han ville att jag skulle visa, men det ville jag inte(vi var ute, jag tänker inte kräla på marken!! Men jag visade honom eb ganska amatörig moonwalk *smileyface*
Jag är mycket bättre på moonwalken,jag testade den igen, det ser snart helt acceptabelt ut. Vänta ni bara!!

/Amanda


17:02

oj, ännu en dag bortslösad.
/Elin

Snart; Halloween

Någon som ska ha en Halloweenfest som jag kan våldgästa?!
Jag vill klä ut mig, vara vampyr (röda ödon, me like ^^)  med självlysande hår..
..vill inte ni det också? Klart ni vill :D 

//Amandaaah


Bara för att jag alltid postar musik (och för att jag är nörd)

Vet ni vilken film låten är med i?

Amanda.


Mamma kan vara cool ibland oxå!

Igår så hjälpte jag min mamma att packa upp henne LP skivor.
LP skivor är rätt bra, de har bra kvalitet. LPskivor har nog inte mycket sämmre kvalitet än CD skivor (om man bortser från att de är oförstörbara) tror jag.
Det trodde inte jag, jag trodde att skulle ha ungefär samma kassa kvalitet som t.ex. band, därför tyckte jag att det var lite löjligt att mamma hade sparat så många skivor.
Några för nostalgi förstår jag, men inte typ 100 eller hur många de nu är..

När jag ändå berättar om hennes skivor måste jag också erkänna att hon har väldigt bra musiksmak, många av hennes skivor var faktiskt mycket bra.

Den coolaste grejen var att hon faktiskt hade Michael Jackson (Bad och Thriller! bl.a) och U2 skivor.
Det imponerade mig, att hon hade sparat dom så länge och att de dessutom fungerade. Jag hoppas att jag kan få dom av henne någon gång (om en lång lång låååång tid antagligen, men ändå ), det skulle göra mig riktigt glad. Det skulle vara bättre än alla (fina) nikeskor man kan hitta, samman taget.

Amanda.

.

I fredags åkte vi för långt med tuben :D

/Amanda


in the uppsala! (Cyklarnas stad, haha.)

ja, nu sitter jag här i uppsala på erikas elevhem eller vad det kallas. hon har i alla fall finast rum (a)
malin sitter här bredvid och gör en jättefin och säkert god guacemole (alla fattar?) jaa, det blir taco här, trevligt.
det är otroligt dåligt väder, vi har cyklat hit från "Stan" haha. usch usch, men det är säkert samma väder i stockholm.

Jag har aldrig i mitt liv sett såå många cyklar på samma ställe, herregud. det är bara en se värdighet det! alvarligt, har ni aldrig varit här så kan ni inte föreställa huuur måga cyklar det faktiskt är.

/Elin i Uppsala

*någon passande rubrik*

Min tanke var egentligen att jag skulle skriva ett extremt bra, smart och intressant inlägg här.
Men det ska jag inte (inte nu i alla fall). Det regnar och jag ska titta på heroes, dricka te och äta bullar.

Saker jag inte ska göra ikväll - Jag skriver det här så att jag måste stå för mitt ord
1. Gå ut
2. Träffa L
3. Skriva till D

Jag förstår att det är extremt tråkigt att läsa andras listor, men ni kan ju sluta läsa och gå och titta på en mysig film eller serie istället :)
Amanda.


# 400

Amanda är harcore kristen. Bara så alla vet.
Inte jag.


onödigt? ....nej.

/Elin


Draft: Okt. 15, 2009

Amanda försöker fota mig....

Vi har just kommit hit, det är skitkallt ute.

jaa, häeheihihä (amanda garvar så)

"vilken tid ska jag hämta barnen på dagis..?" 
-Amanda B. Jallow, 15/10 -09 kl. 20:13

"Jag tänker stämma dig ditt jävla retard"
-Amanda B. Jallow, 15/10 -09 kl. 20:15

Vi träffade Tim. I stuvad pasta. äh, ja: stuvsta.

Han gav mig ett råd också; ge inte ditt nummer till IDIOTER.

Tack, tänkte inte på det.

Tack och hej, leverpastej. om vi inte ses senare!! :D

/ELin och Amanda

Vi ska åka till Toronto!!

På Engelskan har vi ett grupparbete och vår grupp ska åka till Toronto, Canada.
Nora gillade inte det (det var vårt tredjeval) för hon tyckte typ inte att vi skulle ha något att göra där.
Fast jag kom på, smart som jag är, att vi kan leta  efter isbjörnar! - i alla fall på min dag :D  Amanda.

Klockan är över fyra..

.. och jag har inte ätit mellis. Haha, näe det var faktiskt inte det jag skulle skriva. Utan jag skulle skriva det här:

Jag ska träffa Elin om två timmar, jag kan inte riktigt fatta att hon slutar halv sex det är helt sjukt... är det ens lagligt?!, på Stuvsta (jag vet att man inte borde skriva på stuvsta, men eftersom det är stationen jag syftar på borde jag komma undan med det jag menar man säger ju: jag är smartare än du. Det borde vara samma tkr jag).

Undertiden jag väntar på att klockan ska gå måste jag plugga filtyper jag öppnar websidan as I wright (Jag försökte att göra en fin omskrivning av uttrycket: I we Speak, det gick väl sådär kan man tycka)

Self Note - Sluta skriva om att du ska plugga, skriv ut sidan och gör det istället...

Ni får ha det bra så länge, för dagens/kvällens plan är:
1. Kolla tåget
2. Skriva ut och plugga filtyper
3. Äta middag
4. Träffa Elin

/Amanda

Confessions of a true fatkid

Imorse drömde jag att jag åt en hamburgare.
Den var alldeles saftig och god.
Och det fanns absolut inga gurkor. Hurray 
Det var en himmla trevlig dröm.
Synd att jag vaknade innan jag han äta upp hela.

Jag börjar snart tro att jag kommer att svälla upp vilken dag som hellst, jag är hungrig i princip helatiden, jag glömmer typ alltid att jag har ätit och nu lyckas jag t.o.m. drömma om mat.

Som Andreas sa till mig när jag berättade för honom att jag hade drömt om Hamburgare:
- Det är inte "I Love You Like A Fat Kid Loves Cake" det är "I Love You Like Amanda Loves Cake"
Jag älskar när mina vänner är ärliga mot mig

/Amanda (Fat Kid!?)

08:35

Ska snart till skolan, kuul. Nej men man måste vara lite positiv. Det finns vissa kriterier som måste uppfyllas. Så jag hoppas. Nu måste jag dra till bussen.

Jag blev bara lite störd på något nyss när jag gick in på youtube, hoppas inte de kommer förstöra min dag och inte försvinna ur min hjärna..........

Hare!
/Elin

22:58

Alex Evans har uppdaterat! =) 

Nu ska jag sova tror jag är så jävla trött på morgonen, Gooodnatt!

/Elin som ska träffa Amanda imorgon! :D

Dagbok.

jag kom på att jag skulle kolla i min gamla dagbok. Idag var ju dagen då första riktiga snön föll över Stockholm, även om den inte låg kvar. Jag försökte hitta vilket datum det börjad snöa förra året, men det var ju lönlöst.
Det var en väldigt ful bok jag hade, med en stor bild av Jon Olsson på framsidan.
Insidan är full av bilder på saker jag gillar/ gillade. Det är ju i och för sig ganska intressant.

Där är bland annat;

Jon Olsson, såklart.
Björn Gustafsson, haha.
Replay
En hund av något slag.
Porsche, alltid!
Svenska landslaget.
Massa andra skidåkare.
Lily Allen
Fredrik Benke Rydman, heter han så?
Gerard Way xD
My Cemical Romance
Zac Effron... för att han är snygg. 
Johnny Depp som Jack Sparrow (stavas?)
Mando Diao, "never seen the light of day..."
Lindsay Lohan
Panic at the disco

Som sagt så stämmer inte direkt allt, och det är några saker jag till och med jag valt att inte nämna. xD
Jag tycker att de e najs att skriva dagbok. även om det här ibland används som det, lite för mycket. Men det känns bra, för där kan man skriva vaaaad man vill- utan att behöva tänka efter.

Ja, mina vänner, det här var ju faktiskt en liten inblick i min gamla dagbok...^^ inte illa.

Seees!
/Elin

Det här måste jag säga till nån någon gång...


(Om ni inte ser pga av kassbildkvalitet, och oredd. bild, så står det:
"I Love You Like A Fat Kid Loves Cake" )

/Amanda

Amanda Svarar

Min kompis undrade om jag inte bloggade igår för att jag var ledsen. Mitt svar är faktisk nej (Ja, jag är helt ärlig)!
Igår, närjag kom hem, lyssnade jag på musik. Och helt plötsligt började jag dansa runt.
När man spontandansar borde man inte vara ledsen.... så mitt svar är fortfarande nej! 

Nu lät jag väldigt okännslig. Jag är nog ledsen (det är klart att jag är..), det är bara så att jag har gråtit i typ 2 dagar... mina tårar är kanske slut, vad vet jag!?


Ha det bra, nu ska jag byta om och sen blir dans.
Amanda.

Smiley/Amanda

22:22

Vissa saker slår mig bara i ansiktet. (kan man ens säga så?)
Det är i alla fall så jag känner när det kommer upp...
Speciellt en sak, en sak som jag har förträngt en längre tid.
När något påminner mig så är det kört, ångets.
Men jag tänker inte på det helatiden, vilket är tur.

Snart blir jag väl såhär...:Fin dikt :')
men emo, och det var min poäng.
Himla mycket emo tjat det är på den här bloggen tycker jag.
Missbrukande av ordet?
Mycket möjligt, men alla förstår att emo betyder "deppig" i min mening, hoppas jag. Ingenting annat!
Det kanske är någon som tar jätte illa upp...? synd i så fall, för det finns ingen anledning.
Allt detta drivande om selfharming emo's, alltså... jaa, ingen kommentar xD
Det finns ingen speciell "grupp" människor som skär sig, så det är ganska löjligt.
Men det finns ju många människor som bölar ihjäl sig bara någon skriver emo, har jag märkt. Själv tycker jag att det är ett användbart och roligt uttryck. Ingen bööör ta illa upp =)

/Elin

The Mentalist

...det är dagens tv-måste för min del.
har snackat med Erika och jag åker till Uppsala på fredag med tåget.
fredagen känns annars oklar för vi har inga lektioner bara dans heladgen. jag, som inte ska delta, känner att det är en mycket onödig dag. visst det kanske är lite kul att se när de andra dansar men jag undrar hur länge man måste stanna..? 

 

/Elin

Psyksjuk någon??


Tack Facebook, nu har jag något att skylla på om (när...) jag beter mig cp :)

Eller så skyller jag inte på det, utan använder det som en anledning till att göra dåliga saker? Då får mina kära vänner någonting att se fram emot iaf (jag hopppas att du läser det här Emma..... (Ja, jag är lack på dig nu!!)

Anyways, mina andra (snälla, söta, gulliga vänner) hjälper mig iaf, tack för att ni finns sötnosar <33
Idag blir det Natta (haaha!)

/Amanda

såhär blir vi när vi är emo (nördiga)

Elin säger:haha... xD
är du emo? (fråga inte, svara bara!)

Amanda' säger:JA!

Elin säger:bra! ;D

Amanda' säger:får jag fråga nu?

Elin säger:haha ja
kolla mitt fina lilla inlägg!

Amanda' säger:okajs

Elin säger:spektakulärt^^

Amanda' säger:haaha! cutcut (:

Elin säger:haha, jaaaa, bloooood o.O

Amanda' säger:sprut sprut

Elin säger:haha, akta så de inte skvätter på dig, enda hääär ifrån!!!

Amanda' säger:snart regnar det bloood, kolla upp mot himlen istället jag flyger över ditt hus och cuttar mej Mohahahah!

Elin säger: oooh shit tsunami
haha, på en nimbus 2000? o.O

Amanda' säger:ofc, va trodde du?

Elin säger:haha, coooolt!

Amanda' säger:nej förresten, jag har en åskvigg!!lite finare, lite bättre

Elin säger:haha, ja jusste... -.-

Amanda' säger:vilken har du?

Elin säger:1 Nimbus
1.1 Nimbus 1000
1.2 Nimbus 2000
1.3 Nimbus 2001
2 Åskvigg
3 Komet 
haha, på wikipedia står det om:hahahaha, åskviggen är nog bäst xD

Amanda' säger:aha. så det blir en komet för dej eller

Elin säger:neeeeej, det står att den är billigare och mer förekommande i amatör samanhang, så nej tack!

Amanda' säger:hahahah! jo Amatööör (:

Elin säger:men okej då! man ska inte va elak mpot emos, då kanske det kommer en ännu större (om möjligt) tsunami av blooood över dig!!!

Amanda' säger:omg nu är jag rädd på riktigt!!emoblodcuttcutt

Elin säger:MOHAHAHAH! jaa! O.o

Amanda' säger:cuttar du dej nu?

Elin säger:hahahahhaha
oooo ja! hela tangentbordet flyter! vill du smaka?
vampyr kanske?

Amanda' säger:Hell yeah, om man är så het som Edward så är jag på! helt klart

Elin säger:han är ju kall haha

Amanda' säger:hahah! okej: om man är så kall som Edward e, bättre?

Elin säger:haha, okeeej då xD

/Amanda (och Elin, ovetandes)


We are the emo's

Jag och Amanda.

Ingen har det sämre än oss.

Jag tror jag ska gå och cutta mig lite nu...

ses

/Elin xD

Man kanske fattar vad Jag är på för humör!?


Amanda.

Elins musiksmak har smittat av sig(?)Yes
/Amanda

SNÖ
De här bilderna togs den 6:e oktober 2009, alltså förra tisdagen. I Höglekardalen - Jämtland.

:')

/Elin

Nörd.

Jag kanske ska bli nörd och bara spela dom extremt coola spelen på facebook.
Crazy Taxi, Bouncing Balls och... jag får leta efter fler tror jag..

/Amanda

11/10

Igår var jag och Felicia på promenad.. I regnet...
/Amanda

drömmar....

Jag drömde äckligaste saken i natt. jag drömde att jag simmade runt på nått ställe,under vattnet. sen kom det typ några snubbar och sa att jag inte fick vara där, fortfarande under ytan. sen när jag kom hem pratade jag med pappa, han sa att det stället jag hade varit på inte fanns. sen så skulle vi leta efter det i alla fall. vi hittadeinte stället men vi hittade ett hus med fullt av ormar i väggarna. de var så jäkla äckliga, smala, röda ormar som kröp (eller vad nu ormar gör) assnabt. vi skulle typ fånga dem i pringles rör... alvarligt, det låter kanske as fjantigt, men det var jätte läskigt:P
ses
 Elin

Blää

sitterpå datakunskapen utan att ha lektion... lärarn är inte här, hon är hemma med sjukt barn. Det visste typ ingen nästan så alla är här.
roligt, roligt.

/Elin

20:47

Det känns som om jag har hållt mig över ytan ett bra tag nu.
Men när någonting rasar, rasar allt annat också.

Vissa saker påminner bara om så mycket.
Bra och dåliga saker.

Det var emo delen, nu till det roooliga!

Alvarligt talat så vill jag ha ett par Uggs, och jag skiter i om det var länge sedan de var "inne" eller nått.. för de är så jävla mysiga och sööta.
Det blir väl najsiga vinter skor? :P ja tror de, jag orkar egentligen inte bry mig så mycket om vad jag hr på mig nu för tiden. eller jag gör ju det men.... äh, jag vet inte. Jeans, tjocktröja, mössa och mina framtida Uggs känns väldigt tilltalande.
...jag behöver nya jeans.../Elin

16.13

Jag. Hatar. Hatar. Hatar. Hatar. Mig själv. Amanda.

Secondhand Serenade

   

paint your feelings! haha. oj vad emo.

Klicka här! 

om du vill höra världens kanske bästa låt. 

Det här var ett konstigt inlägg,
men jag känner mig väldigt konstig också...

Hare!

/Elin

Nej vad gulligt! =)(haha)

ha en trevlig söndag! om vi inte hörs senare...

/Elin

CANADA!

abstinens?...hehe, nej, inte alls.

/Elin


Jag gör fel

Just nu sitter jag och gör fel känner jag.
så himla fel.
nu känns allt så inte bra.
fan vad jag är dum.
Jag tycker faktiskt att jag är ganska intelligent,
men jag är fan inte smart.

/Elin

Fan, jag hatar fotboll

Sverige - Danmark

Jag orkar inte, det är så jävla jobbigt att se på det... det känns som att bara för att jag tittar så kommer de att förloa.
Nu hör jag tilloch med från tv:n i vardagsrummet att de har förlorat. NEJ....!!!!! Jag blir så jävla arg, jag hatar danskar! och jag är mycket väl medveten om att det är "hets mot folkgrupp" -men det skiter jag i för att de betädde sig så jävla skitigt på plan. Usch, på alla danskar. Eller i alla fall de som spelar i landslaget, men också de som hejar på dem! ...alltså typ alla danskar!!

Bara för att jag är så himla mogen så lägger jag upp den här fina bilden! :)Hihi :D

/Elin

Här kommer fler tjockistankar, och fest

Jag fick mitt kontoutdrag i förrigår, mer än hälften var mat.
Jag kollar igenom våra bilder här på bloggen och det är ganska mkt mat, den första sidan i alla fall..
Tur att man tränar* ffs.

Jag och Elin kom på värsta braiga partyoutfiten (det är lördag om någon har missat det.. hallå) igår:
Glittrig tröja och topp (bilden), en stor beige päls, neongrönalegging (det la jag till nyss, alldeles själv) och skyhöga klackar på det. Ohja vi är helt seriösa* man kan ju träna på måånga olika sätt mina vänner... det kanske kallas parträning xD

Party? I så fall, kräks inte i uppförsbackar sötnosar.
Ha det bra!! 
/Amanda


PP

När jag ändå pratar om pp så kan jag berätta för er att jag har ätit godis varje dag i den här veckan,
 Bra där, inte alls tjockisvarning.
förutom i torsdags men då åt jag upp alla sockertabbletter i min p-pillerkarta.
Nej, nej jag är VERKLIGEN inte sockerberoende i alla fall.

/Amanda
 

Jag och mina drömmar...

Godmorgon alla söta.
Jag har sovit 13 och en halv timme = utvilad!
När jag vaknade fick jag en panikattack - Överdrivet påverkad av mina drömmar som vanligt.

Jag drömde att jag var gravid.
Det började med att jag låg i sängen och mådde jätteilla, så jag förskte resa mig upp men det var väldigt jobbigt(det var här jag upptäckte att jag var gravid). När jag väl var uppe såg jag att det inte fanns någonting förutom en säng och en spegel i rummet. Så jag gick fram till spegeln och såg att jag var helt blek i ansiktet (färgen lutade nästan åt grönt till och med), då kom jag ihåg att jag mådde illa och bestämde mig för att leta upp en toalett.
Lägenheten bestod av en überlång korridor, och när jag gick i korridoren blev den bara längre och längre.
Tillslut satte jag mig ned på golvet och då kom det en kille med en hink emot mig. Han gav mig hinken.
Då vaknade jag. 

När jag hade vaknat tänkte jag att min dröm ville säga mig något så då kom jag på att jag skulle ta mitt pp, men sen kom jag på att jag vaknade och tog det på morgonen... och Där tog min panikattack slut.

Sa jag godmorgon?!
//Amanda

Go'natt, antar jag

nu har jag tittat klart på Fast and Furious, helbra film asså. men nu är jag så jävla trött så jag tänker gå å sova!trevlig helg,
/elin


Godkväll

nu är jag hemma efter en låång dag i stan med Amanda =) vi har gått aslångt idag. från södra, runt på söder en bra bit, genom gamla stan typ runt slottet, skepparholmen (tror jag det heter) över bron till centralen, upp till gallerian........ osv! :P och så har vi fikat i gallerian och ätit på donken, trevligt trevligt! och jag har impulsköpt en mössa för 79 riksdaler på Åhlens som har öppet till 21 alla dagar. hehe, det är vad jag har sysslat med, om det är någon som bryr sig!

/Elin!

Fy Fan!

tyska provet.... nej, ingen lycka där inte! fan vad dåligt det gick, det gick så dåligt att jag undrar om jag äns blir godkännd :O det här känns piss! så jävla inte bra, gå från mvg till ig... hm, smart elin!
har bara en lektion kvar, matte, mina böcker är hemma. det brukar ju min spanske mattematik magister uppskatta lagom mycket... så vi får se hur det går.
dagen har börjat lagom bra den me... i övrit inte bara om man ska tänka på det åvanstående. tur att jag ska träffa amanda så jag inte deppar ner mig totalt!
(om du läser det här amanda, bara så du vet har jag ingen mobil med mig!)

nu vände jag mig om och såg........ aja, jag tror att jag ska draaaa!

hare/Elin 

Elin <333

Haaha jag postade förra inlägget 2ggr, jag får skylla på min data som laggade sönder typ hela kvällen igår.
Fast det gör inget för jag hade annat för mig ändå :)

Imorse vaknade jag av att jag ramlade ur sängen. Men jag blev inte sur för det, jag ska vara med Elin idag (jag räknar inte igår, det va så kort). Jag längtar! När jag träffade henne igår märkte jag hur mycket jag faktiskt saknar henne när vi inte träffas på ett tag. Vi måste ses oftare!!!

Okej, nu ska vi göra filer med olika filändelser.

Bye
/Amanda

Hej, och Hejdå

Egentligen ska vi sova… men jag måste skriva. Ibland förstår jag inte mig på min mamma, hon kan få utbrott från ingenstans, alltså allt kan vara som vanligt och helt plötslig så dampar hon ur. Eller så har hon varit sur hela dagen och sen så tar hon ut det på en. Jag vet inte, oavsett så är det enormt störande! Hon borde bara vara ibland, jag slutar att lyssna på henne när hon bara klagar på allt jag gör eller inte gör, och ta det lugnt. Sedan borde hon sluta med att överanalysera alla mina känslor, om jag blir sur för att någon (du, du alltid du) har sagt någonting beror inte det på att jag mår dåligt över något annat och tar ut min ilska (Jag gör inte sådana saker undermedvetet kära du).
När jag är arg är jag arg punktslut.

Jag hoppas att hon läser det här och överanalyserar det (och upptäcker att jag är inne på datan och har tagit modemet…) och sedan bygger upp tillräckligt med ilska för att kunna skälla på mig i två hela timmar. Det är vad jag har att se fram emot (eller snarare vad jag har att vänta mig..) .

Pöss på er, eller hugs om ni nu vill det.

Danne hälsar att det är bra att jag skriver av mig, ingen ilska = en snäll flickvän.
En snäll flickvän = (ni vet nog själva)  

/Amanda


Hej, och Hejdå

Egentligen ska vi sova… men jag måste skriva. Ibland förstår jag inte mig på min mamma, hon kan få utbrott från ingenstans, alltså allt kan vara som vanligt och helt plötslig så dampar hon ur. Eller så har hon varit sur hela dagen och sen så tar hon ut det på en. Jag vet inte, oavsett så är det enormt störande! Hon borde bara vara ibland, jag slutar att lyssna på henne när hon bara klagar på allt jag gör eller inte gör, och ta det lugnt. Sedan borde hon sluta med att överanalysera alla mina känslor, om jag blir sur för att någon (du, du alltid du) har sagt någonting beror inte det på att jag mår dåligt över något annat och tar ut min ilska (Jag gör inte sådana saker undermedvetet kära du).
När jag är arg är jag arg punktslut.

Jag hoppas att hon läser det här och överanalyserar det (och upptäcker att jag är inne på datan och har tagit modemet…) och sedan bygger upp tillräckligt med ilska för att kunna skälla på mig i två hela timmar. Det är vad jag har att se fram emot (eller snarare vad jag har att vänta mig..) .

Pöss på er, eller hugs om ni nu vill det.

Danne hälsar att det är bra att jag skriver av mig, ingen ilska = en snäll flickvän.
En snäll flickvän = (ni vet nog själva)  

/Amanda


I'm Not Okay

...av My Chemical Romance lyssnar jag på just nu. Ganska bra låt. Jag måste erkänna att jag inte gillade dem den första gången jag hörde deras låtar. Det var ju Welcome To The Black Parade man föll för, sen när jag lyssnade på resten tyckte jag att allt lät som en enda röra av instrument och någon som sjöng mer eller mindre brutalt. Det verkade inte som att det fanns någon struktur.
Det där tycker jag är ganska intressant, för att det är typ samma sak som allt man lär sig. i början när man ska lära sig något nytt, t.ex i skolan, då känns allt som en enda röra och man förstår ingenting alls! (så är det för mig många gånger i alla fall) Det är för att, innan man har lärt sig saker så har inte hjärnan sorterat upp informationen och tolkat den. Det bildas typ "trådar" mellan hjärnhalvorna, och det är först då allt faller på plats och man förstår informationen.
Det är ju typ samma med musiken, min hjärna förstod först inte vad som var vad riktigt, allt var inte "uppdelat." Men efter att ha lyssnat på det ett tag så hörde jag det liksom. och ju mer man lyssnar desto mer förstår man, och man kan börja tolka det på sitt eget sätt. I och med att man inte förstår allt från början gör att en veckas lyssnande på låten inte förstör den, då det fortfarande finns saker att upptäcka. Vanlig konversiell smörja är det ju ganska lätt att bli trött på, men däremot är det lätt att falla för den. Det är ju typ som att man hörde en låt på radion i somras och så tänkte man WOW! shit vilken bra låt! men nu efter tre månader vill jag hällre spy än att höra den igen. Exempel, Katy Perry I kissed a girl??? om någon tyckte att den var bra från början... vem tycker att en är bra NU??
Det är lite som om man träffade en snygg människa, som bara var snygg. Det är ju tråkigt när första intrycket är hela intrycket, eller?
Ganska tråkigt?
Lätt att falla för, men svår att inte bli uttråkad av.

Dra eran egen slutsats!

haha, oj. Det där är mina tankar, ganska vanlig smörja som flyter omkring i min hjärna.

/ELIIIIN

Det är roligt att leka med färger

Jag hittade den här fina bilen som jag photoshopade förra veckan:


/Amanda

Nu lyssnar jag på Snook/Amanda

Godnatt i efterskott.

Den här heta - not, kolla finnarna i pannan! Nej gör inte det förresten. - bilden kunde jag inte ladda upp igår för att min data laggade sönder....
/Amanda

Jaha...

Jag vet inte riktigt om jag håller med om dettta

Ni kanske undrar hur jag hittade den här sidan.. Inte? Nähe, jag tänker berätta det för er ändå.
Jag försöker leta efter bilder till min krönika, men funkar inte.... jag måste hitta några perfekta!!
(jag ska göra ett kollage med olika stilar och sånt) Fast det gör jag inte...
DÅÅÅÅÅÅÅLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja, jag letar vidare... hej så länge!
/Amanda

Dagens plan!

Idag ska jag vara med Sandra, hon slutar typ 2/3 timmar senare än mig.... Shit, måste alla sluta så sent??
Så jag ska hälsa på hennes i hennes skola... det känns väl bra :)

dettta var ett oerhört vettigt inlägg, haha!

/Amanda

Godmorgon alla glada

igår var det besöksrekord! haha, vad roligt =)

om en timme går bussen typ så nu ska jag äta frukost och titta på Vakna!

Hare gött!

/Elin

Okt. 7, 2009

så... nu är jag äntligen klar med min krönika, det var inte ett smart drag att börja skriva om den helt ca. 40min innan jag skulle gå iväg.. Inte min bästa idé om man säger så.

Anyways, det gick förresten superbra på dansen och jag hade knappt någon mensvärk tills vi gjorde en diagonalövning, då fick jag värsta krampen och var tvungen att sätta mig ned (det känndes som att jag skulle spy)..
    Vi lärde oss en ny koreografi-grej (det var mest "gung" så jag vet inte riktigt om det ränkas som koreografi, därför kallar jag det för grej) till en MJ låt (här slutade jag skriva en stund för att leta efter låten men jag hittar den inte).. Den var nice.
    Jag och Felicia tog bussen hem, men av någon anledning så stannade den inte på min busshållplats (konstig värre - den stannar Alltid där) därför åkte jag vidare och gick av med Felicia och vi stog vid busshållplatsen och pratade i hundra år tills hon utbrister: Greys Anatomi har börjat.
Då skriker jag och börjar småspringa, hon trodde att jag drev med henne, men jag älskar faktiskt Greys det är den enda serien och verkligen följer. Speciellt nu efter allt tragisk som har hänt.
George dog - Sadface!! Hemskt!

... Jag har precis skrivit ut min krönika, den blev helt sne.. jävla fucktard som inte kan sätta in ett papper rakt i en skrivare. Jag får väl testa igen, fast vi har nästan ingen svart färg kvar... Wish me goodluck!

/Amanda

Matematik.

Matte är inte min styrka. Jag förstår verkligen inte poängen. Det tillhör inte min intelligens. Därför ser mitt mattehäfte ut på detta vis innuti.

jag kan inte gångertabellerna.

pinsamt, men inte så konstigt.

/Elin


Bildlöst?
...sist jag träffade Amanda? var det de verkligen?? typ aaslänge sen!

/ELIIN

Till Amanda

Haha, nej men jag tror inte ärligt att du glömt det... jag skrev bara så. Du är min bästa vän med, och det hade du antagligen inte varit om du hade glömt det så..! :D
 
Jag är på sida 37, 37st A4. Jag tänker så att det är 74 sidor om man har dem i A5, villket är vanligt bokformat. Det jobbiga är att jag vette fan om det blir bra. Men det spelar ingen roll för det är i alla fall ingen annan en jag som ska läsa! :D om ens jag... jag vet inte om jag orkar, jag vet ju redan vad som händer xD

/ELIN!

Till Elin

Kul att du tror att jag glömmer att jag ska träffa dig.....
(Jag förtydligar: Ja, jag är extremt ironisk)

Ärligt Elin, du är min bästa kompis, såklart jag kommer ihåg!!!

/Amanda

Identitetskriser

Jag skulle förbättra min krönika men det slutade (naturligtvis..) med att jag har börjat skriva om Hela krönikan.
Fast jag är oerhört stolt över tiltel: "Emo eller Fjortis - Identitetskrisens Base-Camps", den låter som en riktig tidningsrubrik. Som ni antagligen förstått handlar krönikan om identitetskriser nu, och inte om hatet mellan olika ungdomsgrupper. Det var lättare att relatera till, jag menar alla har väl haft en identitetskris någon gång. Dessutom var det lättare att jämföra situationen med andra situationer, och ämnet är relativt viktigt.. enligt mig.

Krönikan påminner om en konversation jag och Danne hade häromdagen:

Danne: Amanda?
Jag: ... ja?
Danne: Jag ska byta stil.
Jag: Aha... nej, vaför? Gillar du inte att vara emo?
Danne: Jag är inte emo, jag är bara alternativ.
Jag: Still... varför ska du byta stil?
Danne: För att jag vill.. Alla tror bara att jag skär mig i handlederna för att jag ser emo ut.
Jag: Du ändrar dig för att alla andra ska ändra uppfattning... om dig alltså?!
Danne: Så kan man också säga.
Jag: Det är så man borde säga... för det är så det är.
Danne: Du är för smart för ditt eget bästa

(....)

Danne: Jag ska bli hiphop.
Jag: Haaha bra! Då kan jag lära dig lyssna på hiphop, vi kan börja med Snook!!

Jag spelar "älskling jag är hemma nu"  - sen blir det *censur*

//Amanda 

Många har det mycket värre än vad jag har, men jag kan inte hjälpa att jag klagar.

Jag har så jäkla ont i ryggen, och det påverkar mig ganska mycket och ganska negativt. Det är obehagligt och jobbigt då jag inte kan sitta ordenkligt, eller ligga, eller stå, eller gå..!

Nu är det i alla fall ganska säkert att vi ska tillbringa julen i åre, villket glädjer mig enormt. Jag kom också att tänka på en annan sak, eller många egentligen, men en specifik.
En liten jobbig unge som både har en kanin och är hästtönt (Jag hoppas att hon läser det här). Nej men alvarligt, den envisa lilla skitungens namn är Fia. =) och jag hoppas att hon vet att jag skriver alla de här sakerna om henne av kärlek och inget annat! :D Hästtönt haha. Jag måste ju erkänna att jag saknar henne.

Egentligen saknar jag jätte många saker, så många saker att jag skulle kunna fylla en roman.
Är det mit fel?
Har jag gjort mig själv illa?
Utan att veta det?
Tänkte jag på konsekvenserna?
Tänkte jag överhuvudtaget?
Har jag ens gjort ett val?
Har jag något val?
Eller hade jag det någonsin?
vill jag ha det såhär?
Finns det något annan väg?
Finns det något bra med som det är nu?
Är jag dum som skriver det här? 
Är det någon som förstår vad det handlar om?

kanske. Kanske förstår hon. Måste ju erkänna att hon är trög, men kanske förstår hon endå.

Men det är inte bara det som sitter i kläm. Det är så mycket annat också. Speciellt en människa.
En människa jag allttid har sätt upp till, kan man säga. Någon som var viktig. Ibland enormt viktig.
Synd.
Jävligt synd.

På fredag ska jag träffa Amanda, hoppas att hon inte har glömt det! :P det blir väl kul i alla fall!
Lite positivt.

/Elin

Amanda försöker förstå sig själv

Problem(?) :
Haha Så Elin tycker att jag är en konkret person?! Jag vet inte.. är jag verkligen det, jag menar jag tycker att allt är matte och så.. Egentligen inte det låter bara smart.. fast å andra sidan borde allt vara matte, jag menar allt har en logisk förklaring och logik är matte alltså borde allt vara matte .. eller?!
...men vad är en konkret person egentligen?

Såhär stog det i ordboken:
kroppslig; som kan uppfattas gm sin­nena, åskådlig; påtaglig, gripbar; fix, bestämd; som hör till värklighetens värld, faktisk; som har värklighetsprägel l. värklighetens rikedom på detaljer l. smådrag; som utgör ett (i värkligheten föreliggande) fall av ngt, enskild, individuell, särskild, speciell; som föreligger i l. gäller en­skilda fall; delvis motsatt: abstrakt (se AB­STRAKT, adj. 2. Konkreta föremål. Söka förklara tillvaron i dess konkreta mångfald. Vänder man sig till de konkreta fallen, visar det sig (att osv.). I stället för att prata hit och dit bör man fram- komma med ett konkret förslag.

Analys:
Om jag förstår rätt så borde en konkret person vara en person som vet vad den vill och har starka åsikter. 
Det passar i och för sig in på mig ganska mycket, jag vet kanske inte alltid vad jag vill men när jag väl gör det står jag för mina åsikter och är det är ofta mycket svårt att få mig att ändra åsikt.
Dessutom ser jag väldigt lätt på världen och försöker att analyser den så lite som möjligt, delvis för att jag tycker att det är bättre att ta saker för vad de är och inte slösa tid på saker som inte har speciellt stor betydelse för mig.

Slutsats: 
Man kan väl säga att om man ska välja mellan abstrakt och konkret lutar jag defenitivt mer åt det konkreta hållet.

/Amanda 

Konstig dag.

väldigt, väldigt konstig. Jag orkar faktiskt inte skriva men allt började imorse och sen har det bara rullat på....
Jag har i alla fall PANIK inför imorgon! Jag har engelska redovisning om "rock climbing" och man får inte ha något papper och man måste stå där och prata i 1-2 minuter.... det käns inte bra för jag är typ inte alls förberedd. men jag får skylla mig själv och ta smällen -förhoppningsvis lära mig någonting av den också.

jag har några visdomsord här till er kära läsare:

Rött och lila skär sig!

hare gött!
/Elin 

7/10

Idag har jag varit hemma från skolan, min mensvärk var bara för mycket i morse..
Så jag har tagit det lugnt, sovit, läst I Am David, lyssnat på musik och tittat på film.
Jag har även skrivit en krönika om olika former av hat.
Min mensvärk är ganska mild, snart obefintlig för hoppningsvis, därför ska jag gå på dansen har jag bestämt.
Det känns bra, för jag vill inte missa mer av koriegrafin. Med tanke på att mensvärken minskar efter träning är det väldigt positivt att jag orkar gå till dansen.
Igår efter idrotten hade jag nästan ingen mensvärk - people om ni har mensvärk, Träna!!
Och kom ihåg att äta! Det är något jag alltid glömmer när jag har ont/mår dåligt, för att jag mår nästan alltid illa när jag har ont och du är man inte så sugen på mat.

Yes, jag lyssnar på mina egna råd, för nu ska jag äta!! Later!

/Amanda

Positivt inlägg på g

Fast livet sett från den ljusa sidan. Det var bra tv idag(kväll), både uggly Betty och DH hade säsongspremiär, och bra tv är alltid härligt när man inte ens kan sitta upp pga smärta (nej mina vänner jag överdriver inte!). Okej, nu ska jag titta lite mer på tv och försöka somna snart. God natt! //Amanda

Sammanfattning

Dagens ord är mensvärk! Tack och Hej, lever pastej... //Amanda

Jag skulle vilja, men jag vågar inte.

Idag på busshållplatsen i stuvsta såg jag en barndomsvän. Hon såg mig med, det vet jag. Jag har inte hälsat på henne sedan jag gick i sexan eller sjuan, kanske. Inte för än när jag såg henne idag kom jag på att jag faktiskt skulle vilja känna henne. Jag bara undrar saker liksom.
Det känns ju förjävla konstigt att bara: Heej *****! Hur är det med dig... nuför tiden..?
äh...
just nu sitter jag och tittar på hennes bild på Facebook, jag kan inte säga att det är så jag känner henne, men jag skulle väldigt gärna vilja. Det käns ju dumt att adda henne nu "bara för att jag såg dig på busshållplatsen" höhö. Asså det kanske låter jättekonstigt men när jag tänker efter blir jag ganska ledsen. Jag hade känt henne sååå himla lääänge. Jag kan tänka mig att vi skulle ha ganska kul tillsammans, men jag vet ju inte. Hon kanske hatar mig.
Nu addade jag henne, så jag lär väl märka ifall hon dissar mig totalt. Men det tror jag inte för hon hade en gemensam vän med mig (eller hon har två men...) det är en snubbe jag hatar, och det gör de flesta som känner honom utan möjligtvis hans mamma, så accepterar hon honom accepterar hon väl mig. Hoppas jag.
Men så har jag ju tänkt förut och haft helt fel.
Det var en person som jag ville adda men var osäker på om den skulle acceptera, och då tittade jag på de gemensama vännerna och så tänkte jag "men jag är ju bättre vän med * än vad hon är...!! mycket!" men nej, tydligen inte. Jag förstår inte hur det kan vara så, att man dissar de man känner och accepterar de man inte känner!? konstigt O.o Jag skulle då inte göra på det sättet men det finns säkert något skruvat skäl.

Hare!

/Elin

*Lycklig*

Allt hände igår! bara för att jag inte var inne på datorn. ALLA mina favorit bloggare har uppdaterat! Det är helt underbaaaart! Nu ska jag faktiskt dra ock träna! :)

förtjänar jag detta? :P

Hare!
/Eliiin


Det var länge sedan...

Igår hände det mycket... det känns som det i alla fall. Jag såg Kenza :O hääääftigt i Forum Nacka när jag var påväg till kriopraktorn.
Det orsakade också att jag missade mitt skolfoto,(inte för att jag så henne då!! haha.) alltså att jag var tvungen att åka dit. Men det gjorde inte speciellt mycket, jag såg ändå ut som en lodis.. Jag hade nämligen glömt att det var skolfoto då. I och med att det var måndag så hande jag andra saker att tänka på.
Jag är lite skeptisk till det där med kiropraktik, jag får mer ont i ryggen av det. Liksom inte att jag får muskelvärk, för det är ju logiskt när man knäcker saker, men jag får ont på samma sätt som vanligt men värre och mycket lättare.
Jag klarade 100 000 kroners frågan på PedLed'n igår, den löd:
Vad betyder holistiskt?
Svar: Helhetssyn
Det coolaste var ju att det bara var jag som kunde svaret!
Mohaha, även om vi hade haft det i läxa...^^ men jag kunde det sen innan!

Jag fickreda på att jag är en abstrakt människa också, som bara tänker med vänster hjärnhalva.
Det betyder att man är "tänkande" och "analyserande" och lite flummig på ett sätt. Jag tänker också bara (typ, är inte säker att det går att "bara" tänka med en..men) med vänster hjärnhalva villket betyder att jag är analyserande och djupttänkande, vill ha en sak i taget, är logisk...
Amanda, å andra sidan, är en väldigt konkret person, vilket är motsattsen. Hon tycker är allt är matematik och så vidare ;D haha. :)
Jag undrar pådet där sista... Logiskt? Logik, då tänker jag på matte. Mattematisk är jag då inte! men däremot är jag lite småbesatt i mönster. väldigt småbesatt. Jag ska fota min matte bok någon gång så ska jag visa hur jag har tagit de klassiska cp-rutorna till en ny nivå! haha.

Jag har lånat en bok på biblioteket för första gången i mitt liv, visserligen var det skolbiblioteket men i alla fall.
Det är en bok av en författare jag näst intill hatar, Katarina von Bredow. usch. Jag undrar vad hon har för mentalt problem...? hon skriver jämt om ungdomar. Om ungdomar med konstiga Äckliga invecklade relationer. Vad får hon sin insperation ifrån...? Hon gör allt fint till äckligt, hon skriver så att jag, som då är läsaren, inte känner en gnutta sympati eller medkänsla för huvudpersonen.
Nu kanske ni undrar varför i all värden jag lånade en bok av en författar som jag hatar så mycket och misstänker vara någonslags pedofil (personangrepp?)
Jo! det är nämligen så att den var lättläst och jag måste läsa något för att få olja i mina egna kugghjul, om ni fattar vad jag menar^^

Kanada, Kanada, kanada! ...NU KOM JAG PÅ NÅGONTING...
shit allt händer på en gång, härligt!

see ya!

/Eliin

Det bästa som finns (i hela världen alltså).

Jag är ofta i behov av ensamtid. Jag gillar att vara själv, det stör mig inte jag skulle inte få panik och sällskapssjuka av en månad i isolering, det kan vara tråkigt ibland men det stör mig aldrig.
När jag är ensam tänker jag ofta väldigt mycket, på allt eller inget, det spelar inte så stor roll på vad egentligen jag kan bygga upp en tankebana med nästan vad som hellst. Fast när jag är inne i mina egna tankar en längre tid blir jag ganska osocial, jag pratar mindre när jag umgås med personer för att jag är så van med att "prata" med mig själv i tanken..
Därför inser jag att jag har så fina vänner som tvingar sig på mig och ser till att jag pratar med dem, då blir jag inte helt socialt handikappad.

TACK!
/Amanda


Minnessåll

Ibland (läs nu!) önskar jag att jag kunde äta mig lycklig..
Jag har vräkt i mig en massa bullar (varför? - för att jag var sugen) och jag känner mig nöjd (mätt alltså, läs mätt istället), men jag blir aldrig riktigt nöjd för att alla dåliga tankar flyger runt i mitt huvud ändå (go away please)
Alla verkar kunna äta bort sin olycka. Det är i och för sig inte så bra för kroppen (man blir tjock duuuh), men det skulle vara otroligt skönt! Jag äter ju ändå mycket onyttigt så det blir ingen jobbig ändring för mig.

Det jag egentligen vill komma fram till är att jag inte orkar med mina egna tankar..

/Amanda

* Jag fick en snilleblixt. Minnessåll. Det är svaret på alla mina problem. - Var är Harry när man behöver honom? hightech/Amanda

5 dagar och en månad kvar/Amanda

Dröm

I natt drömde jag att jag dog..
ungefär 10000ggr, på ung. 10000 olika sätt.
Det är väldigt skumt att drömma att man dör för att man är ju levande och död samtidigt, egentligen borde det väl vara omöjligt att dö i drömmar för att man (jag i alla fall) vet inte hur det känns att vara död.
Aja.. en gång dog jag av att någon puttade ner mig i ett hål, i det där hålet var det döda människor icementerade i väggarna ( tänk jeepers creepers) och det tog nästan 10minuter för mig att nudda botten. Då smachades jag mot golvet och dog... Inte så trevligt!!

Jag kanske förkänar att dö, lite..

/Amanda

Morning!!

Jag trodde att det skulle ta längre tid än vad jag vanligt tar på mig på morgonen (att fixa löshåret alltså)
fast det gjorde det inte, det gick tydligen väldigt fort för mig.
Nu sitter jag här och fryser Vem har inte satt på värmen, det är frostigt ute ffs!
Äh, jag kikade bara in här för att säga God morgon... så God Morgon folket!!

Next stop, frukost.

/Amanda

Grattis på halvårsdagen!

Idag den 5/10 fyller denhär bloggen 6 månader! det har publicerats lite mer än 330 inlägg här, vilket betyder att vi i genomsnitt har skrivit lite mer än 50 inlägg i månaden. Det bästa är att jag älskar den här blogen mer än någonsin och jag tror inte att Amanda tycker speciellt mycket illa om den heller!

Jag var ute och gick med mamma nyss, och hon har varit i Kanada ett par gånger och det visade sig att jag hade absolut rätt uppfattning om landet. USA men mer som oss!
Kärlek till det landet, och jag vill verkliiiigen åka dit! awesome ställe verkar det vara^^
även om jag kanske inte vet egentligen xD

Gooodnatt!
/Elin

Canada

Mitt absoluta drömresemål är Kanada! alvarligt! titta bara på de här bliderna,
Jag skulle inte tveka en sekund ifall någon erbjöd mig en onewayticet dit! Det där är allt jag vill ha, super fin natur, asbra typ oslagbar skidåkning på torr snö och grym stad (bilden är Montreal) Alltså landet verkar så himla bra bara, USA fast utan alla överdrivna och knäppa saker! lite mer "på jorden" liksom. Min bild är säkert helt fel... eller jag vet inte, men det är ett land som faller mig i smaken, tror jag. hehe. ;D
Det verkar suuuuper najs!

/Elin

Men herre *** Daniela! (Allt För Min Syster)

Nu har jag kommit hem från bion...
Jag frågade Daniela om hon ville gå på bio med mig, och det kund hon väl tänka sig. Sedan frågade jag on hon ville se Flickan Som Lekte Med Elden, men den hade hon redan sett, suck. Jag kollade efter en annan film på SF men det enda jag annars skulle kunna tänka mig att se var Beck, även om jag svurit på att aldrig se en Beckfilm på bio. Men Daniela hade inte ens en kommentar till det förslaget (hon trodde väl att jag drev, haha.) så hon ba; Atllt För Min Syster? Jag sa Okej, för att jag orkade verkligen inte slösa bort den här dagen också! Jag skulle nog aldrig ha valt den, mest för att den har en så pundig titel.... men vi bestämde den i alla fall!
Jag trode att det skulle vara en halv töntig film som handlade om en sjukt lycklig amerikansk familj och en gullig syskonrelation, men nej.
Den var sjukt sorglig från första sekunden och när filmen började lyda mot sitt slut satt nästan alla med gråten i halsen (förutom känslokalla Daniela (a)) Det var några längre bak som bölade hardcore, jag lovar. Inte så där, bara att det rinner lite tårar på kinden, utan de böla så de lät.
Filmen var plågsamt sorglig, det jag tänkte när den var slut var typ; Varför Daniela?!
Men jag kan inte förneka att den var sjukt bra med bra skådisar också!

Jag tänker inte avslöja handlingen för att jag tycker att alla borde gå och se denna emofilm. Men den handlar om en tjej som har Luekemi (blodcanser) och hon får det i väldigt tidig ålder. Då bestämmer sig föräldrarna att skaffa ett till barn, ett "donatorbarn", för att kunna rädda henne. Det är sjukt sorgligt och allt utspelar sig när "donatordottern" är elva år gammal, och med vissa tillbakablickar... :D

♣♣♣♣♣ - fem av fem möjliga klövrar, trots att den var plååågsam. (hittade inga stjärnor. haha.)


Bullar ftw!

Jag ska bara sukta er till att tjockisäta med mig, känna gemenskap vet ni :)Mmmmm..

/Amanda

1:a Hemligheten (den är inte intressant..):

Jag har skaffat hårförlängning - Andreas har nog rätt, det börjar bli lite fjortisvarning på mig.

Dessutom har jag sysselsatt mig med att ta egopics lite här och där (det retar oxå Andreas - haha!!) för att det blir så fina bilder, färger ochgokus är to die for!

Och så ville jag visa min finfina blåa mössa.


Nu ska jag tjocka mig och äta bullar (det är ju kanelbullensdag.. )
/Amanda

Oj, Förlåt!

hehe, alltså, angående förra inlägget:
Jag har inget emot tjocka människor, själv väger jag som ett hus men alltså:
ingen får misstolka! (a)
/ Elin

så var jag här igen

jag måste bara få det här ur mig bara.

inatt så drömde jag det värsta som jag kan tänka mig.

det började med att de hade ändrat i mitt rum. då hade tapeterna rivits ned och allt hade förstörts, så vägrade de (när jag skriver "de" så menar jag mina föräldrar) att fixa till det igen. de sa typ "nej men de där tapeterna finns inte längre, vi orkar inte, hinner inte, bla bla bla."
Jag blev så jävla arg, allt var i kulören orange igen! -.-

sedan drömde jag något annat, att av någon anledning visade någon en film av mig. Syftet var att visa för mig hur jag sågut Egentligen. Jag var sååå jävla fet, mitt arsle var as fettigt och äckligt och FYFAN! det var typ en och en halv meter brätt och mina lår gick ihop till knäna. jag hade typ värsta dubbelhakan och fettigt hår........ disgusting!
Värsta mardrömmen.
jag antar att jag drömde det där, när jag var fet, för att igår när vi var i mataffären såg jag en aaaas tjock tjej, och då sa jag till min syrra ba: sådär stort arsle har i alla fall inte jag! haha.
Antar att jag blev straffad! och det känndes...!

/ Elin som är på bättre humör nu! :P (ska på biiioo!)


Jag har lust att bara slå ALLA!

...jag är på ganska dåligt humör...

det känns som jag har ångest för något jag inte kan sätta fingret på.
(mamma säger till mig att sluta att väga på stolen... "@!&%!!!ARGGGG%¤@!!/%"@ VARFÖR????!!!!!)
Ja, jag har damp.
och nu påminnde jag mig själv om något annat som också gör mig arg.
Jag vill gå på bio! -det var inte det som gör mig arg då... men...

alexevans.net <3 :D

anyways, jag vet att det här inte va nå kul att läsa så jag ska gå och göra något annat!

/Elin

Analys

Min käre bror har en extremt bra analysförmåga.
Florida/Flo-rida (?) (eller hur han nu vill att hans "namn" ska skrivas), rapparen ni vet, han är en äkta pensionär enligt min bror.
Jag tycker att det är ett ganska underligt statement om en rappare, när man hör någon säga rappare är det inte direkt någon åttiobastare som ploppar upp i skallen.
Anyways, hans teori(motivering) lyder såhär.
1. Han har en ordvits i hans "namn" flo-rida (alltså Florida och flow rida') - Gamling varning där!
2. Han kommer från Florida, det är dit alla gammla i US flyttar för att ta det lugnt - Ja det där med att flytta till ett varmare ställe för att vila upp sig låter inte så ungt heller. Nu måste jag faktiskt erkänna att hans teori stämmer väldigt bra, han är smart min bror.. det skulle väl smitta av sig någon gång antar jag (Ja jag pikar er, jag menar naturligtvis att jag är det smarta och han är copycat)

/Amanda

God(nej ond!!) Morgon

Om man vaknar med huvudvärk som dundrar på så att det känns som att man sitter i en centrifug ska man inte dansa..
Om man dessutom har gått runt med ångest i ett dygn och har galet ont i ryggen ska man definitivt inte dansa...
Som ni antaligen redan har gissat så tänker jag inte gå på dansen (när man leter efter orsaker till att inte hittar man dem oftast alltid). Istället ska jag ta det väldigt lugnt och käka ipren. Felicia ska inte heller gå så jag sviker inte henne genom att inte gå, se jag kan vara en bra kompis utan att jag anstränger mig. Bra där Amanda!

Sedan har jag två hemligheter, en bra och en dålig, som ni kanske kan få reda på (det blir nog bara den braiga, med låter väl bra gör det inte!?)

Ha en bra Söndag
/Amanda

Hemma!

äntliiigen :D

Det är mysigt väder ute nu tycker jag, och så läste jag på löpsedeln för expressen att det skulle komma snöstorm och jag vet inte vad... rooooligt, haha. Även om det känns lite otroligt så vill jag tro på det.

Jag sitter här och tittar klart på Kalle och Chokladfabriken, det är också roligt! men nu är den slut!
Här är i alla fall lite bilder från denna dag! jag hoppas jag att jag får middag snart!!! :)

Högst upp är jag och min syster Sara,
mitt fika :D
saras fika! :)

ha en jävligt regnig och trevlig lördagskväll!
...jag kanske återkommer!

/Eliiin

Trattkantarell

höhö.

Idag har jag börjat dagen med en springtur innan frukost, fan vad jag är nöjd. Jag och pappa var och köpte springtights till mig igår så jag var ju tvungen att pröva dem. :)


man ser inte det på bliden, men de är ljusblå på baksidan lite och det matchar mina skor xD
(sexiga strumopr^^)

Snart ska jag mamma, sara ska kanske följa med, till stan och jag ska köpa en jacka. :D


en sån, fast en svart! :D

/Elin

Jag var i grödinge hos min kusin.

...och då föreslog pappa att jag skulle ta med (HEEEEJAA NICKLAS I IDOOOL!!!) kameran. Det gjorde jag också.
/Elin

I spegelbilden

Jag skriver ofta väldigt olika tänkte jag på nu, ibland skriver jag chattspråk och ibland skriver jag stenseriöst, bra eller dåligt?!/Amanda

Jag prackar på er min musik vare sig ni vill eller ej!!

Party party :Dnär man spelar maskinen måste man tydligen spela våldtäckslåten, så nu kör vi!
//Amanda

För alla som inte vet vad linus på linjen är../Amanda

På Pressbyrån

Marcus: Jag ska nog köpa en burn..
Jag: Jaa gör det den e fett god (jag ville "smaka")
Marcus: Men nu tänker jag inte ta den för du kommer dricka hela, deet får bli en RedBull!
Jag: Neeej, den är ju äcklig.
Marcus: Exakt!
Christian(Marcus klasskompis): Vaför ska du ta en energidryck? ... man får inte så mycket energi av det (han sa som energidryck skrivs, alltså enerGi, men han sa energi som vanligt - haha)
 
Jag och Marcus håller på att dö av skratt, men vi ville vara trevliga så vi försökte dölja att vi skattade åt hans uttal genom att säga: Burn är en god energidryck och energi dryck ger mycket energi, jättemånga gånger... (vi sa energidryck som vanligt såklart, vi är inte eleka)

/Amanda

Haha säger jag.

Jag känner mig fett omotiverad att skriva nuförtiden, och om jag skriver så lägger jag bara upp musik eller klagar... kanske inte så underhållande (med klagomål alltså, musik är mitt liv).

Idag är jag superglad.

Jag, Hanna och Natalie hängde ett tag efter skolan för att vi skulle träffa vänner  vid två (De skulle träffa en snubbe och skulle träffa sötis Nina). Vi hamnade på BK och när vi skulle därifrån såg vi en kille som matade en fågel (duva usch!), han bar upp den och lät den dricka och gav den bröd, det fascinerade oss så vi stannade och tittade/garvade innan vi fortsatte vidare till tuben.  

Därefter fikade jag med min underbarabarndomsvän Nina, hon berättade en massa sjuka saker som de hade fått göra på nollningen (varför har inte vi nollning?? det lät ju helskoj!!) och sen när vi åkte tuben så pratade chaffören (säger man så om de som kör tunnelbanan?!) jättelänge på varje station.
"Ni kan använda dörrarna i mitten så komer vi iväg fortare" "Om ni går på i mittendörrarna kan ni få åka med oxå" "När ni går på kan ni ge plats för andra så...."
Jag tyckte att han skulle berätta vädret, hans fredagskväll och sånt oxå.
Det kan ju aldrig skada lixom.. haha (som de gör i plan, ni vet)

Sedan träffade jag Emmsan, Marcus och Linus.
De hade lite problem.. Det var väldigt underhållande att se!
Men Linus fattade i alla fall vad jag menade med Linus på linjen (Bra där Linus!!)

Roligare lär det ju bli oxå :D

// Amandaaaah
 

Msn & FB

En sak som jag stör mig på väldigt, extremt, mycket är när folk skriver hela sitt liv på facebook statusen eller msn meddelandet.. typ:

"Sittter hemma nu, ska ut om tio minuter...vi ska gå till parken och sen ska vi käka och sen drar vi till Kalle och där ska vi... och sen ska vi...."

Varför gör folk det) Tror de att alla andra bryr sig om vad de gör varje minut? I sånna fall hade de väl frågat personen i fråga vad den gör... eller?


Fast det finns faktiskt en sak som är värre!
När man är inne på msn men inte vid datorn (gör något annat), men ändå har statusen "inte vid datorn"
Man vet inte om du är där så man kanske råkar skriva ändå..men du har redan tänkt på det för du är så himla eftertraktad.)utan skriver något i stil med :

"Ska kolla på film nås på luren 0707******1"

Är det något viktigt så hör man ju av sig ändå... så varför måste du skriva att du inte är vid datan + ditt nummer och att man kan ringa.... Whyyyy??!!!!


/Amanda

Stackars barn, stackars barn!

Min brorsa berättade att man kunde ha namn som bara va en bokstav. Några hade döpt sin son till Q!
Stackars barn säger jag!! Va tänkte föräldrarna på när de hittade på det namnet?!
Ungen kommer att bli ju bli mobbad! Inte nog med att han har ett namn med bara en bokstav... den bokstaven är Q.

När jag gick i lågstadiet körde i alla fall vi en lek som gick såhär:
"säg QQQQQQQQQQQQQQQQ det snabbaste du kan!!"

Stackare!!!

//Amanda

Godmorgon

Nu sitter jag här och tittar på The Voice, ganska frid fullt (=


Eliin i pjamas :D

/Elin

Lite allt!

En härlig grej i mitt härliga liv, just nu, är.... att Alex Evans har uppdaterat! :D
det verkar som att det är samma väder i Kanada som här. visst känns det som att det var typ i förrigår det var sådär 20 grader ute? det tycker jag i alla fall. Det känns inte som att det var längesedan jag satt och skrev om att jag tyckte jag såg nååågra löv utanför köksfönstret som började bli liite gula i kanten. Nu är det jättekallt heladagarna och löven är rödbruna.
Och när jag skrev detdär "jättekallt" kom jag på att det är ett väldigt negativtladdat ord, Vilket jag tycker är synd. Människor! vintern håller på att tina bort! snälla, älskar ni sommaren så mycket att ni måste börja räkna hur många dagar det är till juni nästa år när det är oktober, flytta till spanien för fan!
och sen kom jag på en annan sak, när man säger att det är t.ex. att det är jättekallt, då behöver inte det betyda att man fryser, eller inte tycker om att det är jättekallt.

jag älskar att ha på mig mysiga, fina kläder. Typ vantar så man inte kan höja ljudet på Ipoden, enda sättet om man inte orkar ta av sig dem är att skicka på dem. haha. Sen älskar jag att gå runt och lyssna på musik. Speciellt Taking Back Sunday, Muse, My Chemical Romance, Secondhand Serenade! Good Stuff... :D ! enligt mig.
Det är liksom höstmusik. Sommarmusik är lite mer Håkan och sånnt. Vintern vet jag inte, antagligen samma emomusik som på hösten. :)
Jag har kommit på att jag tycker att det är väldigt kul att skriva om mig själv. Antagligen eftersom jag inte förstår mig själv till hundraprocent, då är det ganska intressant att se det i skriven form. Och ibland kommer jag på saker när jag skriver, som jag inte tänkt på innan. Intressant.

nu byter jag ämne totalt. Det är en snubbe på min skola som idag matchade mössan med stumporna. Har aldrig sett något mer coolt. Han har aaassnygga kläder i övrigt, men matcha strumporna och mössan, fan vad gulligt. Han hade en turkos/ljusblå och lila randig mössa och så också strumporna. Det är bara coolt att han gick i bara strumpor! de flesta har skor, och att gå utan dem känns som en tjejgrej. Men han kanske var stålt över sin matchning!

En grej som har börjat störa mig nu på senare dagar är, en grej som jag egentligen inte kan säga, men jag känner att jag måste det i alla fall. Jag vet inte om den människan läser dethär, men jag önskar att jag kunde säga att jag saknar den. Men det känns fel, för att jag inte vet om det är rätt. Jag vill inte tvinga någon att vara min vän. Det är det sista jag vill.
Jag orkar inte detdär men det stör mig att det fortsätter ploppa upp i mitt huvud, i sammanhang med andra saker i min vardag.

Jag saknaaaar dig!


/Elin


20:48

ingen vidare fantasi.

Idag har jag spelat teater. haha. Vi gjorde en scen ur Kim Novak. Jag var Kanon-Berra, och jag misshandlade Mulle. Nej men... alvarligt det var askul, speciellt att se alla andra. I måndags när vi fickreda på att vi skulle dramatisera en valfri scen ur boken så var de några som dreav och ba: åh! vi tar sexscenen! alla garvade, Micke också (som är våran svenska lärare) de drev runt om det där ganska länge, och Micke ba: Nej, nej! Inte åtta sexscener, det pallar jag inte!! haha. (det var antagligen bara kul om man var där, men i alla fall)
Grejen är den att det var en grupp som tog den scenen, haha.
Jag slogs i alla fall med Klara, haha, det var kuul! ;D 

Nu har jag tittat på Kalle och Cholkadfabriken och Idol. Tove och Karolina var lätt bäst!

Jag måste bara visa några bilder som jag bara tog lite random på en ljusstake sådär härom kvällen. haha. 
/Elin

Why oh why?!

Varför slutar alla andra så sent ??

/amanda

RSS 2.0