Har nog ingen järna kvar

HejjagheterAmandaochjagharfeberdetkännsjättebra.Hejdå!

är det bara jag som blir skoltrött andra veckan?

jag vet inte vad det är, det är inte som att jag tycker att det är extremt jobbigt att skriva eller läsa eller räkna, vilket typ är det man gör i skolan. (för er som inte visste eller har glömt bort/förträngt) skriva på datorn gör jag ju ändå mest hela tiden, läsa, ja det är väl bara att läsa liksom.

jag tror att det är att man är tvungen att göra saker som är så hiiimla jobbigt, att göra dem behöver inte vara speciellt ansträngande men att man MÅSTE det är nog det som känns som hundrafemtiotusenmiljoner kilo på mina axlar. ja, jo skolan är inte min grej määän det här är mycket bättre här för nu har ja inte så hiiimla mycket att göra plus att vi går väldigt många halvdagar och på fredagar är vi inte i skolan alls eftersom vi tränar då! 

idag körde vi spänst på "förmiddagen" vilket betyder 8 i åik stugan! det  var ganska najs men jobbigt och det var typ inga där. efter det var jag så trött att om jag la mig ner skulle jag somna på pricken. så åkte vi till skolan och åt lunch, första dagen det var god mat, det var ranskavsgryta och potatismos. efter det så var det idrott och det står på fronter (oservera att vi har fronter, precis som på östra. fast det är ändå ganska bra så jag ska inte klaga, plus att vi kan ändra design på våran här, det gick inte där nere i stockhiolm inte!) att vi skulle ha sammarbetsövningar, så då tänkte man att det verkade chill liksom. men ack så fel man kan ha, vi har slitit arselna av oss. det kanske är för att det är en, till väldigt stor del, idrottsklass men shit, det var blodigt allvar på de där stafetterna. men det var kul. alla utom två var skidelever i vårat lag så det var grymt. sen gjorde vi en ganska hemsk stafett, man skulle springa fram och kasta ärtpåsar i uppochner vända plintar, varje påse man missade fick hela laget göra 10 armhävningar... så jag har väl gjort 70 armhävingar eller nått plus några tiotal situps, de var ganska dåliga på att kasta.

det var en galen idrottslektion och jag som var så sjukt trött efter spänsten, gissa hur läget är nu liksom? plus att jag har blivit hungrig igen. jag är hungrig hela tiden, förutom när jag ska äta. stört.

ah jag sitter och skriver det här för att jag är i skolan och inte orkar skriva om miljöpartiets historia. kom på nått mer värdelöst liksom. de är så sjukt pundiga, igår läste jag på deras hemsida och det som stod bland det översta i "nya händelser" eller vad man ska kalla det var "Miljöpartiet fördömmer avrättningar i iran". alltså, jag vet inte vad jag ska säga. vem gör det inte? förutom de som bestämmde att de skulle bli avrättade. ska lilla miljöpartiet i sverige verkligen sitta och snacka om avrättningar i iran? vad tror de om sig själva? det de kan göra är bara att säga på nån liten konferens, som hölls i uppsala: "ja jo vi fördömmer avrättningarna i iran!" okej, men... men... vad hade ni tänkt göra åt saken, det är ju inte som att det ens KAN göra någonting. försöker de ragga iranska (men svenska medborgare måste de ju vara också) väljare eller? BRA JOBBAT! ni kommer nog vinna på det.
sen har jag läst deras vallöften, de lovar att FÖRDUBBLA kollektivtraffiken. ja jo, det låter ju fint. men menar det verkligen att de ska fördubbla den? så tunnelbanorna som går typ var tredje minut  ska gå med 1,5 minuters mellanrum, jag tror inte att någon har SÅ brottom. plus att man kan ju fundera på hur de hade tänkt sig att finansiera sin fördubbling. jag menar, fördubbling måste ju betyda att de ska ha dubbelt så mycket tåg, dubbelt så många bussar, dubbelt så många tunnelbanor mm.. och spårvagnar, för all del! liksom skriv vad man ska offra för att få bussarna att gå varannan minut liksom istället för dessa uppenbart tomma löften som ALDRIG NÅGONSIN kommer genomföras.

sluta snacka om iran och berätta för oss hur ni hade tänkt att FÖRDUBBLA kollektivtraffiken. :]

ingen orkade läsa dethär

Hahahttp://nyheter24.se/blogg/frank/frank?paged=2


idag har varit en FAIL-dag

.. det ända (ungefär) som inte var fail  var att jag pratade med Elin i tre timmar.

Jag sprang till tåget på fyra minuter i morse (iof bra jobbat), men det var inte bra för tåget var sent så jag kunde sprungit lite mindre.. (!), vi läste på svenskan, kön till lunchen var längst hittills, jag och emelie satte oss på en blöt bänk så det såg ut som att det hade kommit lite kiss i brallan, jag spang in i en stolpe på bussen (när den stog still) var nära på att spilla ut hela colaburken över mig.
Jag har mått dåligt, fryst och varit allmänt vinglig...

Känns bra. Let's go hångla i soffan NOT!

"bara för att jag tänkte så nu, kommer det aldrig hända"

jag tänkte egentligen skriva om hur pundiga miljöpartiet är men jag pallar inte. ibland tappar jag tron på mänskligheten, trotts min vackra hippie-filosofi.
jag älskar inte folk som dömmer.
jag älskar inte folk som bestämmer innan hur en person är och liksom aldrig ger den en chans att visa någon annan sida av sig själv, vilket kanske är att dömma.
jag älskar inte folk med helt ogrundade fördommar, tillexempel om man tycker att nån har konstiga kläder så blir den automatiskt konstig, fast att den kanske i själva verket är jätterolig och trevlig.
folk som inte förstår att blyghet inte är en del av personligeheten utan grundas på osäkerhet och dåligt själförtroende.
folk som inte ger människor en andra chans.
folk som är självupptagna och tror att just deras problem är störst i världen och att allt kretsar runt dem.
folk som ser ned på andra människor.
folk som inbillar sig att må bra av andras misslycka och livnär sig på- och att skapa den.
folk som inte förstår att man skapar sin egen verklighet och skyller på alla andra.

nu har jag i och för sig redan tänkt tanken och förstår där med att det aldrig kommer hända... men nej, jag fortfarande inte någonting emot att gifta mig med dig. och jag skulle inte gifta mig med många.

och en sista sak!
det var så gulligt jag hörde han som satt framför mig på bussen säga till sin kompis. han frågade om han var nervös inför att redovisa och hans kompis svarade lite undvikade. då pillade han honom i håret på ett ganska gulligt sett och sa: näe, inte ska man vara rädd för att gör bort sig, de e bara skit.
jag vet inte varför men det var bara så fint liksom, vilken kompis! :]

fast just nu har jag lust att spy på nån, det kanske inte märks, men så är det.

Det är ju Amy, från Bålsta!

Hade en riktigt bra kväll hos Natalie igår, tack för att jag fick komma (glömde säga det när du tackade mig för att jag kom =D )

Roligt folk, och en del konstiga saker som hände..
Kan berätta att vi bestämde oss för att titta på P (ojojoj, vad kan detta stå för?) någon gång vid ett-tiden. Roligt.


Vintern -09


jag skulle lätt gifta mig med dig

hej.

igår var typ den mysigaste kvällen, Ever. det var så kallt att jag hade på mig vinterjackan. och vi grillade Ton med mat. vi tänkte att "de är killar så de tänker väl inte på ljus ock sånt" sen när vi kom så fick nästan inte vår ljustake plats för att det var så mycket ljus överallt. jättefint. de var knytis och måns spelade gitarr och sjöng. sen tittade vi på film. åtta stycken var på platts. alla hade det asmysigt verkligen och vissa hade det ännu mysigare och kanske är det enklare om man gör det till ett spel för visst pågår det endel "malig betting" som de så fint kallade det.

vi såg en tjej bli äggad, sen kom de med tomatpuré som hämd. ingen vet riktigt varför men tuben ligger fortfarande kvar här utanför.


idag var det sol i åsarna också, det händer inte ofta.


hejdå.

vad äääär detta?!asssow gud det här va det sötaste jag sett. är det här ett riktigt djur eller är det bara en photo shopad ekorre/hund?? den va ju dögullig ju!!

älska småstadsliv, junior världsmästare i älgskånkskastning?

idag är dagen då jag har kastat ett älgben, men klöv och päls och allt, 5 meter. och så ösregnade det också, som vanligt, och jag hade ingen jacka heller. okej, jag var riktigt dålig, jag ville inte ens göra det först men sen på slutet när de frågade om det verkligen inte va några fler som ville testa så sa linda (våran tränare) att om vi inte gjorde de så skulle vi få extra pass...... så då gjorde vi det i alla fall. alltså älg benet väger över 3kg. och så berättade han, henrik då, som snackade i microfonen, (hela bygden stod ju och såg på) att junior världsmästaren i älgskånkskastning gick i våran skola eller hade gått ut, osäker, men i alla fall! junior världsmästare i älgskånkskastning!!! det ni, det är nått man kan skriva på CV:t!

älgskånk^^

l8tr :]

Caps Lock.. ?

Just nu kliar mitt sår i handen som tusan, ett tecken på att det läker bra jag vet, men det gör så in i h****** ont att klia.. och då vill jag inte det fast jag känner att jag måste.  Ja, ni fattar grejen (den onda cirkeln - mohahahahahahahaaaw).

Jag ska hitta en bra bok till svenskan på måndag men jag har ingen aning om vilken.. jag vill ha en som är realistisk, hemsk och fängslande. Och bra såklart! Jag vill ha en såndan bok  som man inte kan sluta läsa, som man fastnar i och ser till att läsa saktare mot slutet för att den inte ska ta slut. En sådan som man känner tomhet efter.


L

Tänkte tipsa om en av mina favoritserier, igår låg jag med datorn på magen hela kvällen och tittade på den, Skins. Om ni vill/kan/har lust så kan ni ju alltid kolla in den här (man kan hitta andra serier på sidan oxå.)

FML

jag är lite ledsen i ögat för alla typ förutom speleverna i min skola får asfancy datorer med asfancy webkameror och windows7 och ALLT. vi får några skruttiga gammla burkar med xp och ingen webkamera alls!
diskriminering.
men BRA försök! det var ju inte alls lite * sådär, nej?
fan va kul det här är.

två sköningar asså!laga mat med Elin!


det är inte så farligt som det ser ut!

recept för 1 person! =]

1 kycklingfilé
1/2 gullök
1 vitlöksklyfta
1 deciliter grädde/creme fraiche
3 msk pesto
soltorkade tomater
fetaost
salt & peppar

och koka pasta, såklart.

asssssow, det är så stört gott, tycker jag. tror att jag ska göra en kokbok^^

gå ut i skogen och skjut er själva, jag ska gå och lägga mig.

någonting fattas innanför de där skalen.

kunde lika gärna varit stockholmtvå jättefula, jättesuddiga bilder på min lägenhet.  fats nu har ju målarn rivit ner alla mina tavlor och spacklat väggarna. det står också en hög med gräsliga tapeter i hallen som jag misstänker att de vill klistra upp på mina väggar. mamma har ringt hyresvärden, det går nämligen inte för sig.
japp, så det där är det fina i Åsarna, det är liksom uppe på berget. jag ska fixa bättre bilder på lägenheten, men den är inte helt klar än.. PLUS att jag har en fantastisk idé som kanske är genomförbar, i så fall så får ni en riktig fin bild av mitt lilla kryp-in. hehe.
imorgon ska vi åka rullskidor (Y)

laaaateer! :]

17:55


Jag fick ett litet psykbryt förut.. fjantigt jag vet, men det gjorde ont! När jag tog bort mina "bandage" så dunkade det och sved i såren dessutom var det fullt med var i ena såret, det såg/var sjukt äckligt och det gjorde så ont så jag började helt ärligt grina.
*funderade på att fotografera det variga såret, men det var för äckligt, och nu är det försent för att nu har jag tvättat det och fixat fint.

Nu ska jag kila ner till centrum och kanske kika på en jacka - haha, näe så fjortis har jag inte blivit (jag härmade bara min underbara och coola idol xbestfriend). Fast det blir centrum nu, Hejdå.

Godmorgon

Igår så ramlade jag med cykeln. Vid huddingevägen (jag hatar att cykla i "stan", så störande) Jag har två feta skrapsår på armbågarna (för att jag hoppade av cykeln innan den hamnade i diket), det ena ser faktiskt riktigt coolt ut det ser nästan ut som att någon har försökt skära av mig armen (lite), ett i handen (vänster,thankyouverymuch!!) och ett litet påsmalbenet.
Jag vet, det är bara jag som lyckas göra sånna klartarsliga saker.. men det som är mest störande är att jag tänkte typ fem minuter innan att jag skulle säkert ramla när som helst.

A.

bonlurkar

asså.................... ja garvar ihjäl mig.
fyfan villket folk de finns på de här stället. de enda som är lite mentalt stabila här är ju skidåkarna. resten asså, shit. man kan ju lugnt säga att en genomsnittlig stockholmares fördomar om norrlandslantisar är en försköning av verkligheten. 

men de e fint!


idag fyller jens byggmark 25, grattis.


okej, de här suger.

just nu har jag jävligt tråkigt, fryser och har ont i huvet. meeeen internet funkar (y)

Är det bara jag som alltid blir superförvirrad när folk kallar tunellbanan för tåget?


Jag är egentligen glad, jättejätteglad för att vara exakt, men..

Jo, jag vet att jag skrattar åt nästan allting, nästan helatiden. Men det är sånn jag är.
I matsalen skrattades det lite extra "Du kan inte lura mina ögon!"
och utanför syon, runt sjön, bakom huset, på parkeringen..

Men, nu blir det uthärifrån på riktigt.. Seya!! ♥

Excuse me! or not, either way IDK!!

åh, ibland kan jag bara känna att jag får megaångest över saker som jag inte ens kan göra något åt. Det är så himla störande, för att jag kan vakna mitt i natten av att jag inte gjort något som jag borde gjort/gjort något  som jag inte borde  gjort. Även fast jag själv inser att jag inte kunde gjort något åt det så blir jag ändå påverkad. Det värsta är att oftast är det småsaker som ingen annan reagerade på, medan jag går och ältar dem i all oändlighet.. jag orkar inte ta ansvar, tänka på framtiden, bry sig om någon annan så mycket så att jag skulle kunna ens tänka över att bli tillsammans med den... Jag vet inte hur man gör. Varför man gör. När man gör.
Jag tror nog att jag följer med till neverland i alla fall (ursäkta min tillfälliga sinnesförvirring Elin!).

Nu ska jag gå ut, göra exakt vad jag vill. Kalas!

lovely

ingen kan ana hur dålig jag är på att vara dålig.

det är GANSKA lyhört här

...och längdåkare gillaR hiphop.

det är faktiskt 11,2 grader på min baksida nu. varmt.


please peter pan come save me, teach me how to fly

kunde inte nån ba: elin är du helt hundra på det här?

ja, ja, den är jordad eller vad det heter...

och så var den inte det.

home sweet home?

Amanda, jag trodde jag skulle börja gråta när jag läste "elin och amanda börjar bli vuxna..?" vadå vuxna????? jag kommer aaaaaaldrig bli vuxen!!!!!! jag ska flyga iväg till neverland dagen innan jag fyller 18 och jag hoppas att du följer med! (där växer spriten på träd, btw, om du inte visste det) man är inte vuxen bara för att man inte bor hemma! jag har inte ens fyllt 17 och jag är omognare än en 13 åring och inte mer ansvarsfull än en räka!!!
hehe, ingen kritik så liksom, bara att jag fick en smärre hjärtattack, livsångest och självmordstankar är jag läste det. annars är det fint, men snälla, jag får ont i magen när jag tänker på det.

oooh stephen why are you so lovely?! =) 
asssoooow fiiiiin människa!!!!  
nu tänker ni: hon har bara nån celebrity crush, sooom vanligt.
men, nej nej nej. fel fel fel.

det åvan skulle varit postat igår.

nu försvann all livsglädje. från hippie till emo på 2,5 sek. eller snarare 12 timmar. bra jobbat.
jag haaaaaaaaaaaaaatar överaskningar. hatar, hatar, hatar. fyfan.

detta kanske är det sista inlägget ni ser från mig eftersom jag avlider imorgon.

R.I.P
skriver jag till mig själv eftersom ingen annan kommer göra det.

Amanda...

Okeeeej Elin, nu ändrade jag den igeeeeeen :D


I väntan på vaddå

Så... Elin har lämnat stan, hur konstigt som helst.. jag kommer att sakna henne det är ett som är säkert(!!).

Eftersom hon inte är förortsunge längre så känns det som en bra idé att ändra bloggen lite (för jag vill såklart fortsätta blogga med elle), jag började med att ändra beskrivningen på bloggen; Amanda och Elin, på väg att bli vuxna?. Passande beskrivning va?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Jag börjar skolan imorgon, jag känner att det inte är något speciellt direkt. Vi börjar klockan ett så jag gissar på att vi inte har någon superlång dag..

När jag tog genvägen genom buskarna idag så kolla en tjej snett på mig, det var ganska roligt? Sedan skrämde min kompis mig genom att hoppa fram bakom ett träd..

Okej nu blir det tv tror jag, god natt så länge.man kan ju inte få allt här i världen... -nej men vadå, man kan väl åtminstone få det man önskar sig?

man kan ju säga att jag officiellt inte längre är någon förortsunge.
Amanda, vill du fortsätta blogga med mig (vilket jag verkligen hoppas), skapa en ny blogg som heter nått annat än förortsungar.
allt är packar och klart, snart sätter jag mig i bilen och sover.
ciao!

How can bunnies be mammals if they lay eggs on Easter?


INGEN TV?!

det här är ungefär varför jag avgudar idén med twitter. allt jag ville skriva egentligen var rubriken. jag tyckte att det var en ganska rolig fråga bara.

also! i've finally packed all my shit in boxes and i'm ready to leave!
bye bye stockholm!

detta inlägg skulle varit postat igår, jag älskar inte blogg.se

And then there were you

"Imorse" vaknade jag av att jag hade Puddle of Mudds Psycho i huvudet, alltså jag lyckedas väcka mig själv genom att spela (ofrivillig) musik i mitt huvud... Meen den är ju bra (!)

Jag hatar dock att han ser ut som en dålig kopia av Mr Cobian.

vän med en chocoholic

för någa år sen fick jag två böcker i julklapp av min kära vän fia. en som heter "det är en tjejsak" och en som heter "chocoholic". alltså nu när jag satte mig ner och kollade i den sistnämda boken blev jag liiiite sådär ångestladdad, här är några citat ur boken: "om du frossar - växer du" det var ju konkret liksom. heh. "en genomsnittlig person äter 5 kg choklad om året. naturligtvis fastnar mycket av det i midjan." "ödet formar våra slut, kalorier formar mitten." ...alltså jaa, nu är frågan: är denna bok till för chocoholics eller är den till för att bota chocoholics?
sen så har jag den andra boken som är betydligt gulligare. jag kommer ihåg att hon visade mig speciellt ett citat, och det var "din vän är en person som vet allt om dig men fom fortfarande tycker om dig." så sant, så sant. haha, här va en bra: "vad kvinnor än gör, måste de göra det dubbelt så bra som män, för att anses vara hälften så bra. lyckligtvis är det inte så svårt" "du kommer alltid vara min vän, du vet för mycket" ah den va ju smart. den här va också ganska bra, haha: "den genomsnittliga flickan skulle hellre ha skönhet än hjärna, eftersom hon vet att den genomsnittliga mannen ser mycket bättre än vad han tänker."

det var allt jag hade på hjärtat. nu ska jag  fortsätta packa för imorgon flyttar jag.

ps, jag har hittat mina my chemical romance skiiiivooooor!!!!!!!!!!! *ööööverlycklig* ds.

M I A


vet inte varför men jag har alltid gillat Lindsay Lohan. och jag skiter i vad det står om att hon festar sönder sig och sniffar kokain (fast jag hatar kanark) och kör full och bla bla bla. för jag tycker ändå att hon är coooool. punkt slut. inte för att hon är världens bästa skådis eller nått, för det kan man ju inte direkt säga men... det är säkert bara för att hon är ginger, precis som jag!

favorit twittrare bara för att han är så sjukt störd, otrevlig, dum i huvet och askul.  CharlieSkies.

jag orkar inte att man ska hålla på och försvinna en gång i veckan. speciellt inte när man missar saker man inte borde (!!!) nu är det VÄRRE än förra gången, mycket värre. och förra gången funtade vi på misshandel/dödsfall osv osv.

nu ska jag sluta oroa mig för ovisentliga saker och gå och färga min systers hår blått.

VAAAAAAKNAAAAAAAA!

idag är det lördag. imorgon är det söndag. sen är det måndag.

igår gjorde jag min syrra lady gaga blond.

idag är jag irriterad över nått som inte har med mig att göra.

jag tror att jag ska stänga av den här datorn nu.

det är fan 175 grader ÖVERALLT.

hejdå.


Babyface

   
   

Jag har inte bara larvat mig idag!
*Enl. Plastic makes perfect så är det attraktivt att vara rund i ansiktet för det visar att man är ung (och är ready to be a babymama..).
Det blir kräftisar ikväll, och sen får vi se.

En liten fundering

Jag gick från att må dåligt och ha ont, vara inne och dega till att flänga runt.. Har varit sjuuuukt (jaaaag haaar bööööööööörjat skriiiiiivaa sååååhääääär ganska oooftaaaaaaaaaaa. Störande?) upptagen, nja inte riktigt men jag har umgåts med folk jag tycker om.´Jag skrev: thxthesametoubye, till en som har dyslexi häromdagen och när han bad mig skriva "norlmalt" (utan mellanrum) för att han har dyslexi så kom jag att tänka på att de har valt ett ganska dåligt ord för dyslexi. Jag menar; det är ju supersvårt att stava till, och säkert ganska svårt att läsa. ? 
I guess, att ordet är bra dys ( inte fungerar ung., nedsatt?) lexi (har något att göra med ord och sånt; lexicon - hallå). Men de kanske skulle tänkt på att de som har dyslexi inte ens kmr kunna stava till sin egen sjukdom (funktionsnedsättning!!).
/A

känner för att lägga mig ner och dö lite, tills allt är över. typ.

det  här har varit en jävla pissdag. EN JÄÄÄÄVLA PISSDAAAG!!
vaknade klockan 3 av att mamma ringde och väckte mig. ah, 3 på dagen.
vi har varit på ikea. köpt massa ramar och ett bord och en hylla.
jag hade konstiga kläder på mig. vet inte varför. kände för det bara.
nyss satte det sig en ENORM spindel på mitt ben och jag fick panik.
sen när jag gjorde varm chkolad (ah, man kan säga att det är en sån dag idag)
så satt den stöööööörsta gräshoppan jag någonsin sett på spisen, vilket visade
sig vara en nått jag inte kan stava. och jag skrek så fönstren sprack, typ.
asså den såg ut som nått som borde finnas i amazonas, inte här.

den såg tyyyp ut sådär och de var eeeeeeeeeeeenorm. jag e rädd för djur D:


första gången jag var i stan på typ 100 år.

herre gud, jag känner mig helt mosad.

*stolt*

hej jag heter elin och jag är beroende av internet.

det här är första gången jag är inne på datorn idag!!! det känns sjukt bra måste jag säga. det har varit fett fullt upp (i mina måttmätt, alltså) jag har varit hos tandregleringen och jag skulle vara där 10:15... sa pappa men när jag kom dit visade det säg att det var 10:50... TACK DÅ! då gick jag liksom en sväng på söder i min ensamhet (jag är mästare på att vara ensam, om ni inte visste det så har jag varit på bio själv. det käns ju som lite basic fakta om mig liksom, så nu vet ni!) sen när jag kom hem och så tittade jag på desperata hemma fruar och hollywoods 40 mest chokerande skillsmässor och sen somnade jag i soffan. när jag vaknade var det typ dags att sätta på sig trängningskläderna för jag är nämigen inte landsvägscyklingsoskuld längre, mina damer och herrar!
jag har också fått stolar i dag och jag gillar dem steeeenhårt och de ser ut på detta vis:

dom är finare än vad dom ser ut, dom är fräääna.
nu vet ni vad jag gjort idag, i detalj!

ps. glöm inte att anteckna ds.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nämen tjaaa!

jag har inte varit ute på hela dagen, men det har ändå lyckats hända en del jobbiga (creapy!!!) saker. jag har fått sms från två personer och jag vet inte riktigt vad jag ska tänka om det eller, jo snälla skjut med snabbt!!. Nej kanske inte. (?)

Jag har mensvärk.. supermegagalen-mensvärk - haha höll på att skriva mesvärk, detta är inte för mesar!! - så jag vill helst dö just nu, eller möjligtvis gömma mig under täcket med en chips-påse och bara göra saker som betyder att jag slipper röra mig (dubbelvikt ofc.). Jag har faktsiskt motionscyklat i 25 minuter så det så!

Igår var jag på um och bytte pp (för 3219900 gången), gick till apoteket och väntade på min tur i hundra år hur seg får man vara? sen träffade jag Felicia en stund efter det skulle hon se Karate kid.., sen R, sen.. så bryr ni er antagligen inte (:

helgen tillbringade jag med Natalie på hennes landställe. ifall ni undrar varför jag har varit borta - jaha, ni har inte ens märkt det... oh well, ha ni får ha det så bra så syns vi kanske imorgon, nu ska jag titta på Shameless.

A man dah 

hahaha WTF?!?

gå in på youtube och kicka på nån random video. helst en ganska lång ifall du har snabt bredband. klicka sen i mitten av den, så att det kommer upp den där cirkeln med prickar när den liksom "tänker" tryck då på pilarna på tagentbordet.

asså ni kommer inte tro på mig om ni inte testar. det är ett jävla snake spel. haha. jag vet inte ens om jag tror på det själv.  asså vaaaaa?


nej jag tittar inte på jay leno. jag hittade bara en bild med snake grejen på. ser ni  ormen på hans högra sida?
nu kommer amanda säkert: men haha, va? visste du inte det............................. jag visste det när jag va 3,5.....
haha, nej men ah. som det brukar vara. :)<3

jag avundas deras livstil lite smått sådär jättemycket.

skadeglädje den enda sanna glädjen, säger ju en del?...enligt dem måste jag ha riktigt dålig humor.

vill ni veta en hemlighet, eller två? jag tycker ganska illa om att smsa och facebook är inte speciellt underhållande in my opinion.

jag drack nyss varm choklad såhär i juli som man brukar liksom.

jag tänker inte ens länka för att jag känner att det inte är någon idé (för folk fattar inte min humor) men jag måste säga att mrtinoforever är vääääldigt rolig och jag måste säga att jag avundas deras livstil lite smått sådär jättemycket. så jävla sköna människor alltså. så om ni verkligen vill veta så får ni alltså söka på det. ah.


och en lite random bild här i mitt lite-random-inlägg-för-att-klockan-är-alldeles-för-mycket.
plus att det är fett tråkigt me bloggar utan bilder. man jag vet i å för sif inte om det folk vill se är bild på min syrra.... aja. så bläv dä i allefall.
kthanxbye.


käka nachos och dricka juice

jag tycker mycket bättre om privata bloggar än typ kenza/kissie/blondinbella-shit.
och jag älskar att amanda bara skriver saker när hon hafr nått att säga. jag skriver typ för stt jag inte har nått annat för mig.
jag hade ääälskat ifall det poppade ned ett par nya videoklipp i min subscription box. (!!)  

men nu ska jag stänga av den här datorn!

ha det finfint! :]

YAAAY! imorgon ska jag gå upp klockan 07:00!!

åh herre gud vad jag offrar mig för dig.

ah, det är alltså sant. det är inte bara att gå upp klockan sju, utan det är att åka till gymmet med bussen som går 07:41. hurtigt. jag har varit så jävla lat de senaste dagarna så det här är verkligen ett passande straff, fast egentligen skulle jag springa dit också. men veeem pallar?

det har slagit mig att dagarna springer under fötterna på mig. snart kommer verkligheten och slår mig i ansiktet.
hoppas han inte slår så hårt? kanske bara liksom 'klappar' en på kinden liksom?


tänk om man hade haft brillor på riktigt. fan va ball man hade varit.

alla som normalt inte gillar min musik. vilket är typ de flesta, alla, jag känner borde lyssna på det här. VERKLIGEN, verkligen. jag lovar att ni ...kanske... inte hatar det? hah. fast så där är det alltid när jag säger sånna saker.
Bright Eyes – I'M Wide Awake It'S Morning <--- tryck!!! :) you might not regret it! speciellt first day of my life, så hiiiimla fiint.

hej då och all kärlek i världen till alla fina människor!
alltså jag vet inte.. men jag har blivit väldigt hippie på senare dar, men jag menar de 100% kääärlek till allt och alla!:] ... och rosa moln och blommor och regnbågar och enhörningar 

Aug. 8, 2010

jag säger bara; formspring; blogtv; jag har inget liv.

meeen kolla på HANS ögon. oh my!


goopery - youtube kanaaal!


closer to the edge


den här låten asså.... ah de finns inga ord<3<3<3<3<3 =]

i scream, you scream, we all scream for ICE CREAM!

teddy's likin my new carpet^^

kthanxbye :]

whats so simple in the moonlight, by the morning never is.

jag kan berätta för er duktiga människor att det är jävligt jobbigt att alltiiid göra fel.

Lily är gravid

Jag är superglad för hennes skull!
Hon har fått missfall tidigare och hon vill verkligen ha barn, plus att hon kommer säkert bli en cool mamma.
Coolast är hon oavsett!A-Manda

<3

jag skulle vilja skriva en väldigt personlig hälsning här.
den är till någon som betyder VÄRLDEN för mig.
jag vill inte vakna en enda morgon utan att se dig det första jag gör.
jag skulle vilja tillbringa varenda minut av mitt liv med dig, men vi båda vet att det inte funkar.
men jag försöker, varje chans jag får.
jag lovar.
det bästa jag vet är att ligga bredvid dig i sängen och...


näe, nu spårar det. tack min kära DATOR för att du finns. du gör mitt liv värt att leva.

haha, om jag inte hade varit en sån utomordentligt duktig stalker så hade jag fortfarande trott att jag hade behövt gråta ögonen ur mig, men det behöver jag ju inte längre! där ser ni, det är bra till nått..! =]

bright eyes är väldigt mycket bra!

kthanxbye. =]

i så fall gråter jag ögonen ur mig och inser att det inte finns något hopp om världen.

hur patetiskt det här än må vara så måste jag erkänna att jag är orolig. det finns så sjuka människor där ute, och det finns människor som är mer utsatta än andra. det är inte för att de har gjort dem någonting ont, personligt. det är bara för att de kanske inte är som alla andra och att det är helt okej att uttrycka sitt hat mot dem. för det vet väl alla, att det bara är hat och faktiskt, egentligen helt ogrundat. alla som någongång har lyssnat på någon av judarna och överlevt koncentrationslägrerna, tillexempel. vi hade en föroläsning i skolan av en av dem, han kallade inte ens nazisterna för nazister, han kallade bem bara hatare. för visst är det jusst det de är? de spred sitt hat mot judarna för att det var okej. för att de var syndabockar. precis som alla andra utsatta grupper i samhället, invandrare, homosexuella, rödhåriga (skoja). visst man kan ha åsikter om att alla inte gör som man själv skulle föredra, men det är ingen anledning att gå med i sverigedemokraterna eller raka skallen och tatuera hakkors.
det jag vill komma till är att de som det finns minsta lilla onormala med, kan de som är benägna att hata, hata. det spelar ingen roll om det är en tjock tjej i skolan.
ett invandrarbarn på dagis.
en homosexuell man som vill visa sin kärlek i offentligheten.
en rödhårig glasögonorm som är bättre på matte än de coola i klassen.
en liten pojke med fattiga föräldrar.
eller bara någon med udda stil.
har man inget emot sig själv, behöver man inte ha något emot någon annan. man behöver inte ta ut sin ilska över sig själv på någon annan för att övertyga sig själv att den mår och är sämre än du. att du är bättre än dem. att du kan se ner på den. att de är sämre än du, så mycket sämre att dina brister inte längre syns eller märks. att folk inte ser dina brister, utan bara sina egna som du flitigt påminner dem om.
att man inte kan vara mörkrädd om man är mörkret själv.
ingen kommer slå dig om det är du som slår alla andra.

men å andra sidan så kommer ingen heller klappa dig på axeln och berätta för dig hur snäll du är. ingen kommer se upp till dig, alla kommer bara frukta dig.
och i efterhand kommer alla tycka synd om dig.

så jag hoppas verkligen, verkligen inte att det värsta har hänt.
och jag känner också att jag antagligen inte har något liv och oroar mig helt i onödan.

:)<3

Mysigt**Nu ska jag gå och hämta topsarna som man tvättar tangentbordet med. Au Revoir

Välkommen in i min virriga hjärna?

Jag skrev nyss en jättefin (och lång) kommentar, som säkert skulle ge mig MVG+ i samhällsvetenskap.., på På p3 Debatt, jag blev så arg när jag lästa vad en *** skrev (jag tänker inte skriva vad jag tyckte om hans kommentar 'och honom' men man kan säga såhär; det var inte direkt positivt!).
Men så laggade internet och hela kommentaren försvann, så jag kan tyvärr inte länka den (för den finns inte?).

I alla fall, när jag skrev det här kom jag på varför jag vill bli journalist (för jag har varit lite, hm.. jag vet inte, kan väl sammanfatta det hela?). Men det känns ändå som att det är lite, slöseri?, om jag inte skriver om typ sammhällsfrågor och politik och sådant.. och det är ju så Tråkigt! Så nu blev jag nästan ännumer osäker..

Det är så jobbigt att veta, skulle behöva någon maskin som läste av alla mina tankar, samlade dem och samanställde dem för att se vilket jobb som passar mig bäst.

Får väl satsa på (inga misstolkningar tack!) att få bra betyg så att jag kan välja senare. Right för det kommer man ju hålla i typ två veckor?

Naaow, I must wörk så good bye (:

FINT BESÖK


vi har gäster... pappa 51, CONGRATZ!
jag är faktiskt väldigt ledsen över att min webbkamera är så otroligt, patetiskt, stört dålig.
har kommit på att jag tycker väldigt mycket om idén med dailybooth. speciellt när folk inte raderar sina bilder. och jag tycker också om idén med webbkameror, men ah, vet inte riktigt om det räknas när den är så dålig att man knappt ser vad det föreställer. måste man köpa VÄRSTA flashiga datorn för att få en decent webbkamera, liksom?!
jag har köppt en ny tröja idag. den kostade 99 kronor. det är den jag har på bilden, vet inte om den är så fin egentligen.

fia sahlgren, vad hade jag varit utan dig?

kthanxbai. :)

Godmorgon!

"År 2010, tittar man på gamla filmer borde vi resa i tiden, susa runt på svävande eu-moppar och hångla upp robotar vid det här laget. Näring får vi via ett chip i nacken som är programmerat att ge oss frukost lunch och middag på utsatta tider. Sweetness. Verkligheten har inte kommit ikapp filmerna än. Men. Vi har i alla fall bidragit med den här allt-i-ett-drycken. Innehållet kan liknas vid en flytande Schweizisk armékniv, fullpackad med vitaminer och zink. Så okej, vi kanske inte rest tillbaka till sen kritaperiod och gullat med dinosaurier eller dejtat en robot... men kom igen som om dom gjrejerna nånsin kommer inträffa."

- Underhållande och "nyttigt" 

JAG ORKAR INTE.

kthnxbai.

I guess youre right

bright eyes
&
never shout never

<3

love should be everyone's religion


hehe aa :) kom att tänka på det när vi satt i bilen och lyssnade å radion. brunchrapporten. när min käre far sa att han veeerkligen inte oooorkade lyssna på ...honom... förstår verkligen inte grejen. verkligen inte. jag blir faktiskt ganska arg.

asså vaad händer egentligen? man blir ju rädd när folk bara helt plötsligt slutar uppdatera sin twitter. haha, det är stalker elin som snackar.. oooh yes. men seriööst D:
när det är nån som brukar uppdatera 500 gånger om dagen och plötsligt inte skriver nått? huh D:

jag är hemma btw. sov från åre till svenstavik typ och från svenstavik och hem. fy faaan vad trött jag är. det kan ju bero på att vi snackade ganska väldigt länge varje kväll. ah, det är så det blir när jag och fia delar rum. om nån hörde vad vi sa skulle de seriöst sperra in oss på mentalsjukhus. men det är fint, det är det faktiskt.

hej jag älskar alla som inte hatar.

vi har alla indianer i kanoten, eller kajaken

friluftsmännsikorna #1 här. vi har paddlat kajak i åresjön idag. shit vad svårt det var i början. så var vi på bäverjakt i lagunen, men det fanns ju inte ens några bäverhyddor. så fikade vi. efter att ha paddlat i 2 timmar så fick vi riktig snits på det där och kunde paddla riiiktigt fort asså!
...man alvarligt, det var verkligen askul!

Imorgon är det måndag igen..

- Nej. Du vet... herrgårdsost, den gröna.
- menar du sån med mögel i? *superäcklad-min*
- Neje, det är ju saken runt om som är grön!
- det där hårda som man skär bort? typ som julost fast inte rött(?)
- hahahah! Neeeeeeej plasten. Förpackningen!!
- Men ah, varför sa du inte det från början?

Ja, varför sa jag inte det från början? då hade jag sparat mig en Hel konversation!!
Oerhört smart konversation, och det här är inte ens hela..

dör lite grann.

hörde att du blev bjuden på fest igår?

ah? vart då? huddinge eller hanige eller årstaberg?


RSS 2.0