BJ in tha house (:

Jag kan ju börja med att säga hej.. Hej!

I tisdags var vi och tittade på *trumvirvel* Det regnar köttbullar.
Den är faktiskt riktigt bra, den borde ses  med andra ord.
Jag ska nog försöka manipulera mamma till att köpa den på dvd* - ja så bra tyckte jag att den var!
- Vi tittade i 3D så vi fick snygga nördbrillor oxå. Jag har tänkt på en sak, nästan alla ser bra ut (och smarta ofc.) i nördbrillor. Om jag någon gång ska bli diktator tänker jag tvinga alla optiker att endast sälja nörd brillor!
Jag tänker bestämma andra saker också, men bara om de är bra för mig.. jag menar: är man diktator så är man!* Jag kan ladda ner, det är inte så att jag är teknikhandikappad (jag är handikappad på andra vis - jag försöker smyga in att jag har stukat foten på ett lite diskret sätt här) men jag gillar att ha dvderna för att det är enklare OCH för att Det faktiskt är olagligt att ladda ner. Sedan är det mycket lättare att bråka om en dvd (...)

//Amanda

med en smak av hemgjord glass och en känsla av ofrivillig mumifiering

som en fjäril som försöker, med all sin kraft, bryta sig loss från puppan.
som en levande begravd som uttrycker en stark vilja till liv.
som en ren med foten fast i en myr.
som en fågel utan vingar.
som en iglo i sahara.
som en handikappad råtta....? nej, kanske inte.

Elin


jag har ingenting att säga men det är så jävla tomt här så jag måste.


bild från i somras med destination åre. Linda säger att jag är dålig på att uttrycka mig, för allt jag säger missförstår hon. jag vill inte vara dålig på att uttrycka mig, för det är någonting jag verkligen tycker om. men om jag har problem med tonfallet ibland, ganska ofta, hm.. ja. synd. men du Linda, du kan vara rätt säker på att hur illa det jag säger än må låta så menar jag aldrig något illa, inte jänteomt dig i alla fall ;)
vilket jävla lår.

Elin


Uppdaterat jävla (förlåt mamma, inte svära!) ställe

- shit va seriösa folk är

Elin


Förgyll ditt liv!

  1. gå till ICA och ta en godispåse som du fyller med en såndär "plupp" som finns i gul, grön och röd. gå sedan till kassan och betala.
  2. gå till något turistinformationsställe och fråga vilken strand som ligger närmast havet.
  3. läs tidningen upp och ner på tåget, helst i rusning.
  4. gå till pressbyrån och fråga hur många scnickers de har på lager. när kassören svarar att den inte vet (eller ännu bättre har ett svar/ går och kollar) och för hoppningsvis undrar varför du frågar ska du svara: ähe, ville bara veta hur många jag inte skulle köpa, vänd på klacken och gå där ifrån.  
  5. gå in på akademibokhandeln och fråga vilken linjal som gör rakast linjer.

idag vann Bode Miller SLALOMEN!!! helt jävla amazing! GRATTIS SOM FAN till honom! :D han förgyller skidvärlden!Elin


"let's dissa Elins sms klubben?" - Välkommen om du inte redan är medlem!

ironi- bli inte medlem, jag dampar. förlåt för att jag har telia liksom.. och bryr mig om att ha teckning där jag befinner mig.

jag kommer på mig själv helatiden med att sitta och försöka få reda på saker om folk. -ta reda på saker om folk, fråga är överskattat! nej men alvarligt, jag gillar det^^ det är kul att veta saker om folk som de inte vet att jag vet, hehe. jag är stalker. fast det kan ju vara lite jobbigt kanske, speciellt om det är en person man inte känner så bra, egentligen, men fortfarande vat typ allt om. det är stört, jag vet, men det är kul. just nu försöker jag få reda på något... meeeen det är svårt, det går inte, inte, inte fort framåt.  ooookej, jag var extremt sen i den svengen, men vad gör man inte för att fastna på bild? höhöh!
jag gränsla nästa port, jag fick hål i fartdräkten, heh.

Auf Wiedersehen
Elin

A & A =D

Jag glömmer alltid hur många random kommentarer Andreas säger;
* vi gick en liten promenad och han ser några små barn som lekte i en snögrotta, då säger han: dom har säkert dödat en gammal gubbe och begravt honom där och sen byggt  en snögrotta över..
Man har aldrig något bra svar när han säger sånnadär saker, ibland låter han så seriös när han säger sånt så att man nästan tror att det är sant.
Han kan säkert hjärntvätta mig, enkelt... (jag hoppas verkligen inte att det är sant, galet äckligt i sånna fall!, nu kommer jag att gå runt och tänka på det här)
Han sa oxå att jag hade en "Svampfrisyr", konstigt ord tycker jag men det passar ju faktiskt

Amanda14/1 2010

Jag har fixat lite i mitt rum, i helgen ska det bli helt klart har jag bestämt (!).


//Amanda

"Om man väntar ett tag så förändras allt, alltid"

... jag har tre par strumpor
... två vantar
... och en jättevarm mössa


/Amanda

Dagens citat!

"Min största räddsla är att misslyckas. Att jag inte ska klara av något som jag verkligen vill, därför har jag en tendens att lägga av innan jag ens börjat. Jag är så less på detta..."

personen som är författaren är en av de jag beundrar mest. lite konstigt med tanke på vem hon faktiskt är, eller inte konstigt alls, kanske. eller, jo, det är jätte skumt. det är så konstigt att hon skriver det, exakt det som jag känner. alltså exakt, EXAKT. det skulle kunna varit mina ord, eller nej, men innerbörden i alla fall. exakt.
tänker inte länka för det skulle vara feeel.

"-say what you need to say."

OOoooooh, dagens klockrena! påriktigt jag hade så lust att trycka på någon "gilla knapp" meeeen tyvärr så fanns det inte en sådan på sidan jag befann mig på. hm. men hehe, det här har med det jag skrev "om" förrut (inlägget innan) det är inte meningen att någon ska fatta, och det är ganska otroligt att någon gör det, men om så är fallet så skulle det ha varit väldigt roligt^^ meeen alla är inte lika mycket offer som jag. höhö.

God natt :)

Eliin

Greetings from Funäsdalendet där var såååå planerat... öööh, mm, ellerhur!...så jävla inte. förlåt mig men det ser jääääääääävligt spontant ut! det är ju pinsamt, sjukt pinsamt. om det inte är det (alltså om jag har fel, vilket aldrig händer) så är talangen så stor att resten av världens amatörer kan lägga sig ned och slicka dina nya, vita lacoste skor, duktig- Ja, men det finns ju en gräns vid övermänsklighet. genomskinligt- om det är! herregud jag menar, alla som ser det fattar...eller ja, de som inte redan hade sina misstankar (redan visste) tönt. det är väl bättre att säga rakt ut som det är istället. men det var ju ändå rätt underhållande :P väldigt, med tanke på att det är så passande. höhö. xD - lika underbar ändå, om inte ännu mer! haha kärlek.

Elin

Tuggumi

Kolla vad jag hittade när jag skulle skryta om mitt datorkunskaps-betyg (mvg...), det är en bit av cyberfilmen (en rolig film som vi fick se på julavslutningen).


Johan och Torleif, två av mina medialärare.

/Amanda

"Jag har bara extremt mycket tur när jag tänker"

Jag pratade i telefonen med Andreas nyss, han påpekade att det var en månad sedan vi träffades sist (han överdrev kanske lite, men det är nästan sant). Men grejen är att jag typ inte har träffat någon speciellt mycket sedan jag flyttade.. Emma smsade mig häromdagen och frågade om jag levde
Han sa en annan sak (en sak som inte gav mig dåligt samvete), han sa att det var bra att jag bloggar för att då vet han vad jag håller på med även fast han inte träffar mig.
Det fick mig att tänka på att det är hur lätt som helst att stalka folk *Om jag är rädd? Nej! Ftw(Fattawack!).
Så han började citera mig och  berätta om alla mina stavfel och sådant.. Sedan undrade han vad det var för första jag hade den 10nde, Det är tyvärr min hemlighet.. Eller jag berättade det för honom men jag tänker absolut inte skriva det här!
Speciellt inte med tanke på att mamma tydligen följer bloggen slaviskt (överdrift?!)... :S - jag kommer på henne helatiden med att kolla in här, känns galet skumt!, tur att hon inte har börjat citera mig iaf.
- Bara för att jag skriver det här kommer hon säkert börja citera mig... (jag försöker använda omvänd? psykologi)

Nu ska jag fortsätta med min te-design.
Rita. Rita. Rita - I tell you.

Amanda

Titta bara.


//Amanda

Rubrik

Jag är absolut inte bra på att komma ihåg mina första... (jag vet inte, men jag orkar inte hålla koll på datum och sånt.. jag förtränger ganska lätt saker som jag/min hjärna inte tycker är viktigt längre)... men det här lär jag inte glömma i första taget :)

För säkerhetsskull: 09-01-10

Amanda.

Auf Wiedersehen

imorgon drar jag till funäsdalen, så av mig kommer det inte finnas så mycket uppdaterainger. meeen man kan ju hoppas på att amanda uppdaterar detåmer, ellerhur? ;)

jag hade förövrigt en jävligt härlig förmiddag i flottsbro idag. -20 och sssoool, -17 kanske det blev när teletabi solen steg upp. jag vill byta skola, jag vill flytta.

Elin

22 222 ord


vilken strand ligger närmast havet?
"kommer jag att kunna tala engelska på de flesta ställen jag besöker?" svaret från den kanadensiska turistbyrån löd "ja, men du måste lära dig språket först"
"varför har de byggt så många borg- och klosterruiner i England?" "javisst är det märkligt att folk förr i världen inte kunde färdigställa sina byggnads verk.."
en vakt på Edinburgh castle berättade för mig om amerikanskan som kom förbi och undrade vilken tid de skulle skjuta "the one o'klock salute"
Elin

Deviant


trött på datorn. trött, trött, trött på datorn.
Hej då.

Elin... Btw imorgon ska jag träna i flottsbro me Fia :D

When in NY

Jag sa ju att jag skulle lägga ut en bild på mig och min bror där vi är fett lika, men nu när jag se den såhär stor så ser jag att vi inte var så lika på som jag trodde den här bilden. (Men alla tjatar om att vi är så lika helatiden...?) Vi väl inte så jättelika längre, eller... ?!
Vi gör i alla fall nästan samma min, och vi har ju väldigt lika ansiktsdrag :)
När jag redigerade bilden tänkte jag på att Max är sjukt lik min pappa däremot. (När vi var mindre påpekade alltid folk att jag var så lik pappa och att Max var så lik mamma... Inte längre tydligen?!) 


Här är jag och min bror på chipotle, galet god mat btw


I det här huset bodde John Lennon innan han dog - i värsta stora penthouset berättade en snäll tant för oss


Mittemot Johns lägenhet, Central Park!


Ett extra kort på de konstiga, taggiga gröna växterna 


Mammas tanke var att ta ett kort på Empire State Building "Man ser den ju överallt", (om du tittar mycket intensivt och kisar när du tittar på himlen så kanske du ser den) men kortet blev ju bra ändå *smilyface*


Mitt kort av Empire State Building


I give you The Statue of Liberty


Chinatown, usch jag gillade verkligen inte Chinatown det var bara jobbigt och alla höll på plus att de hade det sämsta donken ever där... man kunde omöjligt hitta en taxi (de kanske inte heller gillar Chinatown - haha) sen så var det en snubbe som stog på en bakgata och rökte på som om ingenting mitt dagen, inte för att han var så skabbig eller läskig heller men han var konstig (stenad! (?))

Det här var våra sista dagar i New York.

Amanda.

Alla antecknar för det här är galet intressant!!

Min dator kunde tydligen inte räddas.... Så jag hae nog inte fixat att laga den själv iaf, men men..
Men jag ska få en ny, och den här gången blir det en blå - min externahårddisk är ju vit så det var väldigt tur!//Amanda

Om Elin hade makten...


såhär tycker jag att flottsbro borde se ut! pundiga jävlar som satt sittliften bredvid den vanliga, ingen speciell funktion. meeen om man hade haft den från parkeringen så skulle det ju ha varit exemplariskt, så man kommer upp direkt på vårat lilla fjäll, hehe. på parkeringen skulle de också behöva finnas en liten värmestuga så folk kunde byta till pjäxor oxh sånnt innan de ger sig upp i liften. men det är också smart för att i och med sittliften får även folk som inte åker skidor möjligheten att besöka toppstugan! nr 5 också, transportliften den är till för de små stackars barnen i skidskolan som måste gå helavägen bort till barnbacken. på toppen ser vi en liten stuga som ska vara ett litet matställe som skulle ta över lite av befolkningen från värdshuset och så skulle det ju självklart finnas en öppenspis och renfällar och blah blah.

"Den 2 februari 1966 sjönk temperaturen i Vuoggatjålme, i den lappländska fjällvärlden, till -52.6°, svenskt köldrekord"-SMHI
sluta klaga för fan, de va 5 minus idag, nästan plusgrader.

Elin

Imorgon är det skola....

Idag har jag gjort en massa dagen-innan-skolan-börjar-sistaminuten-pluggande, inte speciellt ovanligt för mig.. Jag skjuter nästan alltid upp saker till sista minuten, och sedan gör jag dem på typ två sekunder. När vi skulle läsa böcker i höstadiet (känns mycket konstigt att prata om det i imperfekt) så vänatde jag med att läsa dem, eller jag började allltid med att läsa typ 10-20 sidor och tänkte typ;jamen det här var ju lätt så jag hinner vi har ju typ en månad eller något på oss, tills typ två tre dagar innan.. och då läste jag typ 200 sidor på en dag.
Nu har jag har i alla fall blivit Helt klar, och klockan är bara fem i sju, så jag kan lägga mig tidigt och vara utvilad och förberedd för den Mycket krävande skoldag jag troligtvis kommer att ha imorgon.. 

/Amanda 


ommöblering


idag har jag varit i flottsbro sen innan de öppna och inte för än nu kom jag hem. först var det träning och sedan kom hannis :D det var kuul och vi hann till och med att möblera om i klubbhuset^^ de blev fett fint :)
imorgon börjar skolan, ingen kommentar -.-

Länkar till Hanna:
alexevans.net
deviantart.com
 

Elin

Have a pleasant evening ladies and gents.

You should always be the best you can be, even if you suck.

- Amanda

*I've written in english the whole day, so i just can't stop, I even wright it in my texts now... deranged?

Put your helmet on!

Amanda: Vet du, jag drömde att några rev sönder min 50-lapp.
Max:       Hahahaah!
Amanda: Sluta skratta... Sen försökte de ta alla mina pengar och sen brände de upp alla mina kläder
Max:       Vad hade du gjort? Hamnat i problem med maffain, dom bara: 
              We will ripp all your 50s and burn all your cloths!
              But is that all you can do?
              Yeah pretty much... But don't tell anyone about it...
Amanda: Hahahahaahahahah!!!

...Amanda

måndag den 4:e januari 2010


hahahahahaha, titta vad jag hitta! jag tänkte skriva alla namn.. men nej, det är pinsamt så det räcker :P synd bara att alla inte är lika gulliga som de var då xD

Elin

Han brås väl på storesyrran hans

Nu "råkade" jag skriva två inlägg på raken, så all I've got to say is enjoye my friends.

Appropå roliga och smarta skribenter.
Min bror har en blogg, som jag har fixat åt honom som den oerhört snälla storasyster jag är, och jag måste säga att han skriver faktiskt väldigt bra och smart!
Som här.
Han tipsar tyvärr nästan bara om damp-musik, det är sådant han lyssnar på nuförtiden - "ingen alternative här inte" - jag vet, för i morse (klockan ett) torterade han oss med musiken bara för att han var lack och inte orkade lyssna på damp..

Amandas

Skratta på ni bara!

Jag har tittat på standup hela kvällen i princip (och gör fortfarande, I blame comedy central och tv4 komedi), amerikanska komiker (eller alla engelsk-språkiga komiker egentligen) är mycket roligare än de flesta svenska. 

Och jag har en liten teori kring det.
Alla svenska komiker vill bli erkända som bra komiker därför försöker de härma de amerikanska... Det är inte en väldigt bra idé, för hur mycket svenskar försöker likna amerikaner så kan de inte det. Det låter bara patetiskt när svenska komiker försöker använda så många svärord som möjligt och skrika så mycket som möjligt för att verka amerikanska.
Om någon står och skriker fitta och knulla helatiden (som han, Martin Lawrence från big mommas house) så förstår man att den personen inte är speciellt smart, och om den är det så är den galet bra på att gömma det!För att sammafatta det beteendet med ett ord; Patetiskt.

Dessutom så är den typen av komedi den bästa, när de bara skriker och håller på orkar man inte lyssna.
Bra komedi är ju den intelligenta komedin. Komedin där man måste veta saker för att kunna uppträda och (såklart) lyssna, man kan till och med lära sig saker ibland, och de som gör bra komedi är oftast extremt bra skrivare då de måste skriva sitt material själva (ofc.). Det gillar jag med, folk som kan skriva bra och snyggt men samtidigt underhållande och smart.
Det är så jag själv vill, och försöker, skriva. Smart och (galet*) roligt.

Peace out
/Amanda

  


hmm, sorgligt nog skulle det funka fortfarande.

ääääntliiigen fungerar den här skiten. jag har försökt att logga in typ fem gånger idag meeeen det har inte fungerat något vidare. det var något jag tänkte skriva men nu har jag glömt. eller neej, juste:
jag tittade på ett bra tvprogram, Bones. ni som inte vet vad det handlar om, äh det är lite mord och poliser men eftersom det är typ sjuttioelfte sesongen så handlar det mer om karaktärerna än själva spänningen i mordutredningen. idag skulle Booth, som han heter, göra nått skjut-test för FBI eftersom han har haft en hjärntumör och han failade totalt på förra testet. då gick han till deras lilla psykolog-vän som numera tydligen var kock. snubben i alla fall sa (eftersom han, och alla andra, vet att han är kär i Bones) att "you wont fail infront of her" så hans förslag var att han skulle ta med henne dit. allt slutade med att han sköt alla skott mitt i prick och han blev såklart godkänd!
det fick mig att tänka på en sak. i sjuan. i flottsbro. jag stod på starten, jag var väl lite sådär halvtaggad med tanke på att det var slalom. meeen så kom det en liten filur i liften som såklart stirrade ögonen ur sig, och då åkte elin som aldrig förr (överdrift, men ni fattar) och när jag kom upp igen så frågade han som stod vid starten (som förövrigt är någon jag alltid tyckt väldigt bra om) varför jag inte åkte alla åk som jag gjorde det föregående. hmmm... kanske ska anställa personen i fråga, jag lovar (hur patetiskt det än må vara) att det fortfarande skulle funka lika bra. he he he.

en sak till jag måste skriva, jag HAAAATAR när folk tycker synd om mig/ "lider med mig"/ mår dåligt över att jag mår dåligt. jag mår inte dåligt om ingen annan gör det för mig! asså det finns inte ord för hur förtryckt jag känner mig, snälla! det är verkligen som att lägga på locket på burken jag råkat hamna i. jag menar alvar, det trycker verkliiiiigen ned mig. man ska aaaaaaldrig tycka synd om mig på något sätt. jag mår sjuuuuuuuk dåligt över när andra gör det. jag dampar sönder. jag ska aldrig mer öppna käften om att jag mår det minsta kasst igen för det värsta jag vet är när folk i min omgivning är "oroliga" bara för att jag har sagt halvsju. jag pallar inte. det blir sååååååå mycket värre, i vanliga fall skulle jag väl vara lite nere i ett dygn högst om det vart nått som var lite jobbigt, men om folk håller på att må dåligt för min skull och  sprider massa medkänsla omkringsig då blir det bara värre, jag känner mig som ett handikappat missfoster när folk tycker synd om mig. det äcklar mig, sluta. man ska bara skita i de som stör en, det har jag lärt mig^^ ...även om det inte gäller allt...
Det finns aldrig en tillräckligt bra anledning, tro mig.

nog dampat för HANNA ÄR HEMMA PÅ ONSDAG OCH DÅ SKA VI TILL FOLTTSBRO!!!!!

drick aldrig någonsin loka skogsbär, det var det äckligaste jag har varit med om. det luktar renjöringsmedel och smakar därefter också.
jag letade efter en bild jag kunde passa, men nej, tyvärr. roligare än såhär blir det inte xD

have a nice day =)

Elin


III

Är det bara jag eller hår blogg.se extremt segt idag?...

Min hals kliar och varje gång jag äter något hårt så känns det som att jag försöker trycka ner en enkvist i min hals, som  är ungefär lika stor som ett sugrör...
Jag går runt och astmahostar...

Oh what a day... :)

I alla fall så har jag rotat runt på mitt konto i mammas dator för att rensa och fixa och sedan flytta över allt till min externahårddisk (när jag nu hittar den) så att jag är helt färdigfixad inför the return of the computer.
Jag ska även hinna rensa mitt skrivbord, tillräckligt för att den ska få plats utan att behöva ligga på papper, tidningar och annat skit som jag inte har någonstans att lägga, innan den blir klar (det lär väl bli lagom till sommaren med tanke på hur bra de jobbar....).


*En gammal ps av min gamla pa, ni kan ju adda om ni vill; AmandaJ, om den fortfarande funkar.

Amanda

Awsome and oldschool

Jag Älskar den här ica-reklamen!
Galet mycket asgarv på den, A höll till och med på att kissa på sig när han såg den och han fattade inte ens allt ulf sa. (: 


Amanda.

Farewell to the fairground


* Jag på nyår. Ett tag i alla fall... Tills jag bytte det vill säga.

Jag föstår mig inte på alla som har nyårslöften jag menar det är lite överskattat, och dessutom så håller nästan inga sina löften men det är en annan sak, alla lover saker de ska göra bara för att det är ett nytt år och det är nästan alltid saker som är oerhört lätta (alltså som man ändå skulle kunna göra utan något löfte) eller så har de något meningslöst som inte spelar någon roll.
- Att börja träna, äta nyttigare, sluta röka, sådana löften är ju ganska bra det är inte dem jag syftar på...   
Jag syftar på löften som; jag ska vara snällare mot dem i min omgivning, jag ska ge komplimangar oftare, jag ska bli mer rättvis..
När någon berättar att de har ett sådant löfte vill jag bara svara: Och vad får dig att tro att du skulle lyckas bättre med det där löftet bara för att du skapar (ordval?) det på nyår?
Det är bara löjligt.
Den enda gången man håller, och ser till att man gör det på ett bra sätt, ett sådant löfte är när det har hänt något speciellt och avgörande i ens liv..   

Nytt år behöver inte betyda nystart, ibland räcker det med att bara veta att man kommer att utvecklas, förändras och ta det som det kommer.

Amanda.

inkrektareGod natt, imorgon blir det stan med amanda!! :D

Elin

2010
tack för den fantastiska starten på 2010.
men jag antar att om man är som längst ned, då kan det bara bli bättre.
felet är bara att det inte finns något som är "som bäst".
egentligen borde man då inte acceptera botten.
botten borde vara starten, inte ett ställe där man hamnar med jämna mellanrum.
men när man ständigt klättrar, ständigt kämpar men ständigt faller.
då kanske man ska se sig om, se sig om och se efter var felet ligger.
vilket steget i maslows trappa det är som knakar.
och jag vet. jag vet, men jag kan inte göra någonting åt det.
som jag skrev i min dagbok:
alltid plågas, plågas av vilja.
och visst är det så att den enda som kan bli lyckligare av pengar är den som har allt annat.
allt är så falskt. så himla falskt.
allt är gjort av plast.
inget är som det verkar, inte ens jag visste.

Tack.

2010 har jag "godislöfte", det låter så töntigt, men jag äter inte godis eller chips, kakor eller dricker läsk. bjud mig inte på det.

Elin

Fattar du nu eller?

Jag gissar att vissa inte läser rubriker särskillt noga...
...för jag fick ett sms nyss från en vän; "Haha du kan dricka mycket vatten istället om du inte vill vara bakis :) <3 "
Eh... som jag skrev så är sjuk, inte bakis, för att vara bakfull måste man ha druckit dagen innan vilket jag inte gjorde, jag var sjuk igår också hade till och med lite feber så....
Jupps, det var bara det jag ville säga.

Nu ska jag fortsätta titta på Harry Potter, som är de bästa filmerna jag vet!
OCH så ska jag äta vaniljrån, som jag älskade när jag var liten (och älskar fortfarande!). En liten rolig sak med vaniljrån är att jag alltid måste plocka isär dem och äta ett lager i taget, det har jag gjort ända sedan jag var liten så varför sluta nu? Dessutom så blir de mycket godare (och räcker längre) om man äter så. 

Amanda.
 

Tyck oxå synd om mig, för jag är sjuk!

Mitt första inlägg år 2010 :) (...är det bara jag eller ser 2010 väldigt fult? ut?! får väl vänta tills 2011, fast det såg ju inte heller så fint ut... oj nu svamlar jag.. förlåt!´)

Det kommer att bli ett negativt... så om ni känner er väldigt positiva så kan ni ju sluta läsa, om ni inte gillar downers det vill säga.
1.Jag mår dåligt
2.Min dator är hos Onoff (fortfarande!!!!!!111eeett - det har den  varit i snart 3 månader och de har inte gjort ett dugg med den för de har väntat på försäkringsbolaget, mamma ringde dem häromdagen och Då kom de på att det kanske var smart att börjar byta ut moderkortet och sådant som egentligen tar en minut att göra... jag skulle kunna göra det själv om de bara gav mig reservdelar.. - det hade varit okej om inte min bror har modemet 24 så att jag typ aldrig kan använda mammas dator)
3.Jag drömde en väldigt dålig och verklig dröm..
4.Det är extremt synd om Simon!

Annars så är det ganska bra, det är bra tv ibland, och jag har sovit ungefär hela dagen!

//Amanda

RSS 2.0