finally!

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ha ha. omg. det är bekräftat.
:)

öj vöj söj böj, kan man säga om man vill rimma

vi åkte till holiday club och gymmade och sen badade vi. det var dagens aktiviteter. nej det vatr det inte alls det! vi kollade på wakeboard sm. sen åkte the gingers och köpte die Torte på åre bageri. samtidigt åkte the sahlgrens och köpte billiga mössor och regnbyxor. nej dom va expensive. sen la jag mig i sängen och fia trampa galet på nån cykel, sådär och så fick vi besök och nu har vi ätit oss proppmätta på oxfilé. sivan livar upp stämningen sådär drygt ett år gammal. nu sitter vi här och lyssnar på gingermusic i form av never shout never. fia dras till vårat slag, alltså vi gingers dåra. 

HA EN STÖRT TREVLIG KVÄLL :)


jag känner att knott är lite mer hardcore än myggor.

det är ginger (som man kan säga om man vill vara lite international, sådär, annars funkar rödhårig) vecka här i åre. här om natten sa jag att jag ALDRIG ser rödhåriga människor och bara för det så är det fuuuullt av dem precis överallt! varannan människa man ser är ju rödhårig. sjukt.


vi är otroligt intresserade av wakeboard

idag har vi:
vaknat, ätit frukost. klätt på oss träningskläder. gjort intervaller upp för VM8:an. det är seriöst så brant att man måste ta tag i gräset på vissa ställen. åkte lift ned. gått halvvägs till duved. tänkte att vi skulle bada men vi hittade inte. det började regna. kom hem, och fia tyckte att vi skulle göra nått med livet. vi cyklade tillbaka till åre. i spöregn. för att titta på wakeboard sm. vi måste vara schrecklich (as we say in deutschland) intresserade av waekboard. alla ramlade typ. sen satt vi på åre bageri i tre timmar. liskom väntade på bättre väder, som man kan säga. och så cyklade vi hem dåra.
denna dag har vi åsdakommit: intervaller upp för vm8:an. schobbigt. gå minst 6 km efter det. cykla 2 mil i mer eller mindre spöregn. som fia säger, "gud hade blåskatarr". och sedan cykla en ytterst onödig tur till ica eftersom det var stängt.
vi kommer alltså få äta glass, bananer och chokladsås utan maränger och grädde. vi har bränt farligt många kalorier så det behövs.

vi är inte på "semester" ...det är mer träningsläger. men de e naaajs.

ingen bor i skogen. eller?

congratz alex evans ska vi säga idag! 20 bast!

bilder kommer senare!

10:04

Jag är på jobbet, och jobbar Steeenhååårt det är värsta rushen här kan jag lova! Det är så mycket att göra att jag överväger att stanna hela helgen, för det behövs nog garanterat?! Kanske kan komma undan med att sova lite vid disken.. som om någon skulle märka.

♥ Amanda

kiss, bajs och lite majs

De e de första man ser om man besöker bajsbloggen!!!
"en ganska vanlig skitning, med lite majs i" ...vafan e man sjuk i huvet då elr e man???!!!
Vad tycker ni, Elin o Amanda kan ändra bloggens tema o ha lite fler inlägg om avföring...elr!!???

Vi ses, lycka till med skitningen hälsningar Ann Alberg!!!! hahahaha xP

inteomtyckt.frånochmednu


igår när vi kom.

SKOOJJA!

jag har treeeeningsveeeerk i mina ben.

jag har vääärldens bästa ringsignal. utan tvivel världens bästa. nämligen... Banana hands by stephen byrne aka 3sixty5days!
kool grabb.

Amanda,

Hihihi jag kom på lite saker jag ska köpa för min lön sen, dvd-boxar - som jag inte tänker låna ut om jag inte får något in-return för hackiga filmer är ingen hitt!.

Sista avsnittet av ugly Betty var igår och nu känns det superdåligt för nästan alla bra serier är typ slut nu..
Därför blir det dvd-boxers (höhö), typ dessa.

The big bang theory, Shameless, Inbetweeners, Skins, Ugly betty, kanske några SATC säsonger som Inte är repiga (!)


Den sista säsongen var ju helt klart bäst!!

-

det är ett skämt.

Egotripp javisst!

Ang. ordet flämtpekoral. (som tydligen stavas enligt p3).

På jobbet lyssnar vi på radio ibland, och då blir det SR typ P4 eller P3 (ibland P1 om det är någon intressant sommarpratare) och nu när jag sitter själv i rummet får jag bestämma helt själv vilken kanal jag vill lyssna på så då blir p3. Alltid.
I förra veckan pratade dom om någon dracula-film som någon tyckte var ett flämtpeckoral, och då hade många lyssnare blivit sura så nu skulle dom ha en debatt om det var ett flämtpeckoral eller inte. - Jag älskar att dom är sådär seriösa med allt t.o.m en supergammal dracula-film. dom kallade det Nerd-rage-debate.

Jag har gått och undrat (läs: irriterat mig över varför jag inte fattar) vad det betyder. Jag fattade att det hade något att göra med om det var fjantigt/skrattretande eller inte... Meeen så wikipiedaide  jag det (och ja jag var källkritisk!) och fick reda på detta:
"Pekoral (från latinet pecus: boskap, fä) är en text som är allvarligt syftande, men som genom framför allt stilbrott eller att man använder felaktiga ord och uttryck, ofrivilligt får en komisk verkan."

Veeeeeem hade rätt?!!

whooopsiie, jag skriver ju här hela tiden varje dag

Idag efter jobbet har jag varit på ikea med mammsingen. 
Vi är middag där, köttbullarna kostade bara sexton spänn. Det ni!
Jag hade plockat på mig flera fina kuddar,  men sen när jag (ser ni vad duktig jag är som köper kuddar själv... med mina *host* egna pengar) skulle köpa dom kom jag på att jag hade lagt ut mitt kort så jag Kunde inte betala -.-

Oh well, det gick bra ändå. Imorgon ska jag till jobbet igen.
/Amanda


jag hittade en väldigt rolig film på pappas mobil.

pappa filmar med iphone på midsommardfton.

pappa: alexander, nu har du chans att säga något vettigt.
alexander: -
jag: han filmar!
farfar: kan man filma med den där?
alexander: man kan det med de flesta telefoner...
jag: jag kan säga nått!!! Glad midsommar!!!
farfar till pappa: kan man ringa med den där kameran?

hahaha.

you wanna eat them, but you can't have them.. cause they are my, they are my hands!
never get lovin, not even alone, living life with banana hands
can't ues the oven or pick up the phone, living life with banana hands
bananana na na na na na baby borne with banana hands

bara så ni vet.

  • jag är en sucker för ordspråk, tror på allt jag hör. allt låter liksom rätt ju!
  • om jag lutar mig på min vänstra armbåge så somnar två av mina fingrar.

kolla vad som har hållit mig sällskap hela natten!hej, godag och hallå

just nu sitter jag i en soffa i ett främmande land. vi åkte idag från halmstad till där vi just nu befinner oss- norge! inte så främmande direkt, mään det är ju trotts allt "utomlands".

jag får grova abstinensbesvär när jag varit utan datorn, eller internet rättare sagt, föör länge. många säger att saken de inte kan leva utan är mobilen.. men för mig är det datorn, heelt klart. man måste ju hålla sig uppdaterad på vad som händer i alla andras liv.. huh. nej men det är kul.

haha, det är inte sant, spotify reklamen är på norska x]

Dagens fråga?

Vad sjutton är ett flämtpekoral? ...(jag måste såklart göra en stavning? parentes här, för jag har no idea hur det stavas men.. jag kör på som det låter så blir det säkert bra)

vissa är mer uppskattade än andra

i'm glad i didn't die before i met you
Bright Eyes – First Day Of My Life 


jag gillart! ...inte du? OOOOFTA!?

hmm, jag har ganska svårt att acceptera att folk inte tycker som jag. och alltid när jag har av någon lite löjlig anledning blivit helt insjunken i något så får jag nått stört på hjärnan som får mig att tro att jag måste berätta det för alla andra och få dem att förstå hur underbart otroligt fantastiskt det som jag just upptäckt är. och jag nöjer nig inte med ett:
-nej, jag gillar inte sån musik.
eller:
-nej, han var ful.
eller:
ah...............ni fattar!

jag är störd, jag vet. jag beundrar folk som inte är som jag.

(om jag spänner magen ser man nästan mina magrutor)

Amanda' säger: shuuuue bruuur (:

MrMcOven säger: hej
nigahiga har lagt upp en video

Amanda' säger: yeeey


Är det bara jag som tkr att Ryan ser ganska bra ut ned dom där solbrillorna?!

Jag har lärt mig något nytt!!!


Jag har lärt mig att duscha snabbt (!!), enda sedan jag började duscha på gymmet så har jag duschat supersnabbt inte bara där på alla andra ställen med (:

(intresseklubben antecknar med sina glitter-pennor i sina rosa fluffiga anteckningsböcker?)

Amanda

jag skrev att jag inte skulle skriva, men jag antar att jag gör det i alla fall

"yeah i'm Irish, i may be under age, but i'm Irish.. excuse me!" <3


haha, seeeeriösaste nånsin :]

vaken på natten, drömmer på dan'

jag har absolut ingentin att skriva här idag, känner jag. så då gör jag inte det heller.

Inget regn nu?

En sjukt jobbig sak som jag typ måste göra varje dag (om jag inte vill bli torr som ett.. russin? höhö) är att kräma in mig.. annars blir jag supertorr. Nyss kliade jag mig på armen det blev långa vita streck efter mina naglar (dax för lotion!!!!!!!), när jag tar kräm och klickar ut den så dricker min hud upp det, eller suger upp det? som en svamp. Tecken på att jag borde gjort det lite oftare på senaste tiden.

Jag drömde en riktigt konstig dröm i natt, men jag hinner inte skriva om den nu, så ni får vänta. För nu ska jag trippa iväg mot centrum och möta världens bästa elin!!

/Amanda 

jag är schizofren, men nu har jag roligt

oooof, vad irreterad jag bliiiiiiir. blir ni inte också så sjuuukt irreterade när ni ska stalka nån på twitter och så trycker man på "more" för att man vill se fler och så ståre: ooops! someting went wrong please try again!"
 -.-
 och så trycker man igen och igen och igen och det står samma sak heeela tiden!

för så här är det: jag läste nått på youtube och då stod det att det den personen påstod fanns bekräftat av personen i fråga på twitter. och jag fick ett sånt här litet minne som bara ploppade upp, -JAG HAR SETT DET DÄR! ..typ. och då försökte jag leta efter det men då gick ju inte det sååååklart.
men det känns som att jag såg det ganska nyligen (idag) och det känns inte som om det borde ha försvunnit från första sidan än.. eller? jag inbillar nog mig bara det, jag har säkert inte sett det. ah, jag är lite störd i huvudet, men det hade inte heller varit så kul annars känner jag. 

skiiit samma... skriver jag och så sitter jag här framfördatorn och dampar sönder.

aja, nu ska jag gå och skicka ett sms till amanda. mmhm, de e saaaant!

watch apartmentRED

"stephen reminds me alot of a younger me and dermot reminds me of an older me, sometimes when i stand between them i feel... i feel like me."
hihohoh

idag har jag varit på ikea, använt en kjol jag köpte för ganska så länge sedan för första gången (jag gillar egentligen inte kjolar) fått maaaaaaassa saker, danke schön mutter :] och sedan har jag suttit framför datorn och kollat på jätteroliga videos på youtube. kul, kul!

en lite fråga såhär på sidan av.. VARFÖR är det så mycket bögar i byggmax reklamerna? jag förstår att de vill verka ah liksom inte bara ha herr och fru dahlström som ska bygga om sommarstugan, meeeen det är lite överdrivet tycker jag. jag har absolut inget emot dem. absolut inte, tvärt om (daaah?) men ska de ha bögar så ska de ha flator och så ska de ha transexuella och så herr och fru dahlström såklart! då hade det varit en fin värld, inte sant? min åsikt bara.
jag vet i och för sig inte om det verkligen är riktigt folk de intervjuar eller om det är skådespeleri. 

have a vääääääry nice evening all the lovely people out there! :]

Jag sitter på ballkongen och för första gången på flera veckar jag småfryser lite.


A

Imorse när jag satt på bussen till jobbet och lyssnade på musik kom det en Mange Schmidt-låt mitt i all grunge och emo (say whaat??!), det fick mig att tänka på att han faktiskt har gjort en låt för Moderaterna. Det om något är lite skumt! För om man har lyssnat lite på honom så vet man att han har gjort låtar som den här och den här (?) - han har såklart gjort giftigt och glassigt med och det vet jag.. - gör en låt för Moderaterna det passar inte riktigt in i hans "image" (Poser!!!!) men jag antar att han vill vara schteek och rösta Moderaterna. Sedan att låten inte riktigt representerar deras politik (låter för liberalt, "Anarkistiskt", för att passa in helt) är det i sig lite konstigt.

Oh well, alla gör väl som dom vill.
När jag ändå är inne på ämnet så sa min kompis något väldigt smart: det är onödigt att försöka övertyga de som inte vill/orkar rösta om att det är viktigt att rösta, för om de inte inser det själva är de nog inte tillräckligt mogna (smarta!) för att ha en åsikt om sånt.
Han skulle rösta på Miljöpartiet (han ville att jag skulle säga det till så många som möjligt, någon lättpåverkad där ute?).

(:

IKEA (Y)youtube is the love of my life


stephen byrne (Y)
omfg. den där snubben ja jiddra om i förra inlägget. stööört rolig. och snygg. :]
helt seriöst. fia påpekade att jag alltid blir besatt av (speciellt) människor jag av någon anledning tycker om. det stämmer nog till sisådär 100% skulle jag tippa. men han stephen, som han heter, är awesome.
och... alex evans... det namnet har väl kanske aldrig nämts här förut.. eller? aja, jag kollade på hans twitter och då hade han "retweeted" en grej som någon som hette 3sixty5days hade skrivit. det stod typ att han skulle träffa honom (alex) och några andra i toronto. så tittade jag på hans sida och så hade han skrivit nått om vidcon (som är.. om ni inte vet.. där alla typ "youtubare" träffades  och de hälsar på sina fans och intervjuas och har trevligt med varandra typ,i LA och typ bland andra shane dawson var där) då tänkte jag... MEN VADÅ??! har han en youtube kanal?!?! då sökte jag på hans namn och voila! där var han stephen byrne från irland. han är typ feett kändis där och grejer och jag tyckte bara att det var jätte random att han och alex evans bara kände varandra, eller träffades i alla fall. ah, nej, jag har inget liv. :]

peter bjorn and john

jag älskar inte att det är reklam på youtube. liksom innan själva videon börjar. meen stephen byrne va ju en rolig prick annars. lite hysterisk kanske men kul ändå, go check him out by clicking here! 

och sen måste jag bara säga att den mest normala människa jag känner (eller inte) fia, men asså jag vet inte hur jag ska säga, eller jo vi kör på "normalaste" smörjer in benen på tunnelbanan

aja, så kan man ju också göra... :]
anledningen till att vi åkte tunnelbana är att vi denna vecka tränar på gymmet i solna eftersom friskis är stängt. det ligger på råsunda, typ. det är det konstigaste stället alltså. det känns som om man är med i blåsningen, seriöst. jag har gått där i fem år, men jag har liksom aldrig varit där på dagtid så jag har liksom inte varit där när alla som jobbar där är det. det är som att komma hem till någon. eller typ ett kollektiv fullt av träningsnarkomaner somom de är en stor familj. folk går runt barfota och det är nån som går runt med damsugaren och erling skriker till cicilia i duchen ba: cicilia, ska jag tvätta dina yogakläder? (skånsk dialekt)
hon ba: aah, eller vänta, du kan ta dom här också!
så plötsligt idag när vi var där så hade dom värsta födelsedagskalaset. det kanske inte låter så speciellt när jag skriver, men hela stämningen där är så jäkla skum. ah typ som att komma till ett kollektiv.

en till sak jag är suuuper thrilled about (tönt, elin) är att vecka 30 siktar vi mot destination ÅÅÅÅÅreeeee med the Sahlgren family! vilket VERKLIGEN äger.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33333333333333333333333<3<3<3<3333333<3<3<3

Hon var bara 22 år

jag tänkte börja berätta om mitt jobb nu men det finns så mycket att skriva om så jag känner att jag inte riktigt Jan skriva om det nu, för jag orkar verkligen inte skriva en uppsatts (höhö) och jag vet inte riktigt var jag ska börja.

Men, i alla fall, jag jobbar på Smärtmottagningen på Huddinge sjukhus (nej, jag tänker inte använda det där långa onödiga namnet! Det kommer alltid vara Huddinge sjukhus för mig!!), som typ reseptionist/sekreterare.

På smärtmottagningen arbetar de med patienter som har mycket och ofta långvarig smärta, typ nerver som har kommit i kläm, djupa sår, canser osv. Det är faktiskt väldigt intressant, jag fick sitta med och lyssna när sjukgymnasten hade en patient som hade problem med nerver och det var verkligen intressant att lyssna på.Igår gymmade jag efter jobbet *stolt*, gaalet skönt var det!

Amanda.

hej jag heter elin och min syrra har färgat håret blått. -ursäkta, sa du BLÅTT?! -ah, jo... -blått som i... smurfar? ...blåbär? medelhavet? -ah, jo...


LYSSNA PÅ DET HÄR. serri, ni kommer inte ångra er.... den börjar efter typ 30sek.

hey shut the fuck up boy, you are starting to piss me off.
take your hands off that girl, you have already had enough.

-
och så med lite förändringar på ett par ord så är det schävligt passande.

have a verry nice evening my dear friends, and ill talk to you later! (med schwengelsk accent) =]

När jag kom hem från Jobbet

*Elin du är bara för gullig som fixat till den snyggaste bildenpå mig, EVER . Du kunde ha tillagt att det var för ett år sedan också? Nej? Men dåså. Den är kalas!!  (: *


Jordgubbs-smoothiiie, jag var tvungen att ha gröna sugrör för annars blev den liten För brudig..

BÄSTA - EVERA M A N D A  B .  J A L L O W

bara kände för det liksom.


Ojoj, vad ska jag göra imorgon?!


Hatar inte ni också sl's nya reseplanerare?!!!!

*

The mening of life is to great to find out, and print down on a piece of paper..
But here it goes.

/A


finn ett fel!

förutom att jag är helt randig då.

(i know, fett fresh bild alltså :d)

jag är hungrig

fucking jävla sär fot. det var nog dömt att misslyckas- springa i skogen klockan 22:nånting på kvällen.
kan kissies bajslåt snälla försvinna ur mitt huvud? och kan nån snälla sätta elementen på MAX så jag slipper frysa?!


en sak till bara, vissa människor skulle behöva en jäkligt grov sågning av deras storhetsvansinne, SERIÖST. mår illa.

jag lever på sånt jag får för mig ibland, när jag går gatan fram

Elin Tafjord Adolfsson
Ängesvägen 10c
84031 Åsarna
SWEDEN

vet inte då längre om jag kan kalla mig förortsunge, lantis- kanske
men
skicka brev eller nått. tack.

bara för att jag aldrig kan sova.

blir det någonsin en bok kommer den fortfarande heta läser ni dör ni! jag tror att den titeln lockar läsare.

är det bara mig det ilar i magen på när jag ser någonting sjukt gulligt?

PLURA JOHNSSON, VAR BOR DU NU FÖR TIDEN?!

Håkan Hellström – Gatan Fram (Live)

det är walk the line på tv. den är bra.
jag tror jag ska förbjuda mig själv att logga in på facebook. också ska jag förbjuda mig själv att tänka. ah, det kan ju låta lite.. stört, konstigt, brutalt, allmänt emo, ni undrar nog vad det är för fel på mig; det gör jag också, det är därför. så ah. livet leker i allmänhet, om ni fattar vad jag menar, jag hade bara hoppats att det hade lekt lite mer. cause it don't, not at all actually.

jag skrev en jättelång text här som jag raderade nu. bäst så. för när jag skriver saker jag tänker så tenderar folk att tro att jag är deprimerad och självdestruktiv. vilket absolut inte stämmer. däremot blir jag lite små deprimerad när folk tror sånt. huh, jag tar det inte som nån komplimang liksom :S  thanks for your concern liskom, men nej tack!!

HAHAH, vet ni vad som kommer upp som första förslag om man skriver in i'm concerned på google??? i'm concerned that my son has a secret girlfriend.
omg seriöst folk det finns!
om det är det man oroar sig över mest så tycker jag att man ska ta sig i kragen och skänka lite pengar till välgörenhet eller nått! ;D

:D <3


Mina älsklingar gör det igen!

Jag har alltid varit ett stort Snook-fan (hade tom. Snook.se som min startsida förut, det ni!!), dom var typ den första gruppen som jag gillade, dom är två supercoola snubbar med mycket talang! Tyvärr splittrades de för några år sen, för att de ville göra lite andra saker ett tag, typ plugga, producera åt andra mm.
Och nu gör de båda comback, typ samtidigt (Oskar var först (= ) med typ samma sound* jag fattar inte varför dom bara inte fortsätter lira tillsammans?! Dom är ju bäst på det!!

Oskar:


Danne:


*Deras sound låter ungefär som en mer soulpoppig, och mindre hiphopig, version av Snook. Typ som Är.

/A-manda


i'm just brutally pathetic

idag ska jag se på det där programmet på 3an typ parenthood (?) ah, varje gång jag har sett reklamen, redan innan det började, så har jag tänkt "åh, det där vill jag se!" men har jag gjort det? nej. men nu har jag ställt alarmet på min mobil så det är ingen risk att det missas.

bara för att det är torsdag liksom.

It's looking like a limb torn off, or altogether just taken apart

Hej!
Jag har megaont i huvudet, igår på kvällen någon gång lyckades jag klia upp ett skitäckligt eksem på baksida lår som nu svider för att jag krämade in mig (tummen upp för nya ord), det är jobbigt varmt...

Men jag hade.. mycket roligt igår så, who cares? ME!!!!

Nu ska jag tugga på frysta jordgubbar och hoppas att jag slutar att vara döende (kanske oxå äta någon riktig mat, för det kan nog behövas?).

/A

någon föddes med både tur i kärlek och tur i spel. sen föddes jag.

Ibland så tänker jag att om jag inte tänker på det/bryr mig om saker så finns det inte.
Men tyvärr så tänker jag också att ifall jag bryr mig riktigt mycket, så kanske det som inte finns kommer finnas.
Det gör jag väldigt ofta, och det är synd.
Jag önskar det vore mer tvärt om. Att jag brydde mig om det relevanta och struntade i det som i många fall inte ens existerar och/eller aldrig kommer att existera.

Kalla mig patetisk- jag gör det.

36 kvadratmeter har jag till mitt förfogande den 16de Augusti.


jag är inte säker på att det blåser på månen.


stoppa ALDRIG ett järnrör i fickan, det kan få (brutalt äckliga) oanade konsekvenser. jag har på mig en långärmad tröja, undra varför? och jag är liiite smått irreterad sådär som man kan vara på en onsdags eftermiddag. lite smått jättehungrig också förresten. jag måste göra mitt spänstpass även om jag är stel i benen. facebook tråkar ut mig så förfärligt, ungefär lika mycket som min munn blev uttorkad igår när vi lekte suckandblow i typ 3 timmar. jag inser nu att klockan är halv nio. jag trodde den var 4a eller nått.

anyways, auf wiedersehen!

...varför bara nöja sig med en liksom? -när man kan ta ALLT som är värt att ha!

gud så irreterad man kan bli. jag trodde liksom inte att det var mänskligt... möjligt? (min hjärna fungerar inte idag) att det inte skulle funka bara, menar jag. men så gjorde det ju det, tydligen. även om man typ inte kommer från andra sidan atlanten.
i dont blame her, egentligen, fast JO det gör jag. ledsen asså.  

förresten! väldigt fin bild där AMANDA!

Bonjour mes amis!


Snart ska jag ner till banken, kanske träffa R.. och efter det ska jag vara en supersnäll storasyster och hjälpa min bror med sitt hår; lite klippning och färgning och sånt! Sen har jag ingen aning om vad som händer..

Det var lite planer för idag, hoppas ni oxå får en trevlig dag! (jo jag vet att klockan är två och ni säkert har hunnit leka med allt möjligt, men nu är det så att jag är lite seg på morgonen och det är faktiskt sommarlov)

Varför är vädret så konstigt?

/Amanda


jag har nya skidor, jag har nya skidor, JAG HAR NYA SKIDOR...!!!


bara för att ingvar kamprad är lite för gammal.

ah, jag har nya superG skidor och stavar.
Danska Hollywoodfruar - gå och lägg er.
zumorgen ska ja till danow och senare i veckan hem till malin, förhoppningsvis, som jag inte sett på ÅR OCH DAR!
och nu... ska jag springa till gömmarn!

auf wiedersehen :)


050810

Åh jag är så glad att du smsade mig, det är som att du känner på dig när jag verkligen behöver det. Och förlåt för att jag är en så efterblivet seg megaidiot.. Me likie you :)/A

golf äger


hannas rätt så stabila golfsving!

jag har faktiskt haft en ganska så awesome dag på golfbanan.

Nä, det var väl bra!

Oj, egentligen vill jag skriva jättemycket, men det finns inte så mycket att säga..

Jag drömde att det var vinter, det konstiga är att jag aldrig riktigt var ute och ändå fattade jag det. Drömmen började med att jag gick in i skolan.. ? Nej jag ska inte berätta om mina drömmar mer för det gilar tydligen inte vissa (:

Jag börjar jobba om en vecka.

Det är super störande att dom har gjort en ny säsong av one three hill, för det är bara konstigt nu när de är vuxna!

Tack för mig
/A

apparently a lack of gratefulness

jag antar att jag tar allt förgivet. jag antar att jag inte skulle uppskatta det jag har för än jag miste det. jag antar att folk anstränger sig och att jag bara frågar om mer.
jag är slarvig och lat, jag vet.
what your doing now isn't making me more grateful.

tack för stekpannan etc etc.

OVERDRIVE


fia säger att man vill läsa vad folk har gjort på dagen och se bilder. när jag och amanda gick på strandvägen, som på bilden ovan, bestämde vi att vi inte skulle göra sådant. men jag antar att jag gör ett undantag då.

första bilden är jag dåra i min snyggaste pose. sen är det en schteekig bild frå långsjön. sen är det en bild på den goooooodaste glassen som finns i hela världen, eller stockholm i alla fall. den åt jag igår och köpte den i gamla stan på ett sådant där ställe där de gör vofflorna själva. den fjärde bliden: jack sparrow har renoverat skeppet! om ni inte ser det så heter den black pearl. och femte är utsikten från där vi åt middag igår... ah.

mm, det är lite av det jag gjort de senaste dagaran.

ELIN

Jag gillar att vår granne spelar munspel 24/7/A

bara för att de här är jättekliché och för att jag aldrig trodde att jag skulle göra det.

Bästa veckodagen: riktigt bra fråga... torsdag!
Humör: trött, om det är ett "humör"
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: ja, det finns mycket vidrigt
Kläder just nu: pjamas!
Musik just nu: let's go surfing
Favoritsaft : ja har inte druckit saft på hundra år, det käns väldigt 90'tal
Dagens längtan: längtan? äääh, det är slöseri med tid.
Hur många kuddar sover du med: just nu har ja två under huvet
Spelar du nåt instrument: herregud, nej.
Dagens frisyr: typ sanggat
Kommer du ihåg din första kärlek: påminn mig inte.
Har du några homosexuella vänner: wtf?! stördaste frågan ever. men ja :)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du på kärleken som ett misstag: wtf, ännu en störd fråga. nej.
Bio eller promenad: promenad!
Dagens borde: jag borde alltid en massa saker och det gör mig jävligt trött.
Dagens fundering: (fick just en när ja läste amandas inägg) hur charlie harper kan få så många tjejer när han är så ful och äcklig.
Snarkar du? absolut inte.
Rädd för insekter? sånt e töntigt
Det här är jag bra på: ah asså, förut kunde jag vända pankakor i luften.
Vad vill du jobba som? nått som gör att jag slipper högskolan och att jag får ha skidor på fötterna.
Chips eller godis? choklad.
Skriver du dagbok? inte direkt.
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? ohja, helkroppstatuering och piercad i ögonlocken.
Hur många syskon har du? ett!
Är du rädd för blod? har du smakat? det är gott!
Anser du att du är stark? kalla mig pipi långstrump
Röker du? nej, det är ocoolt.
Snusar du? asså det är typ som att stoppa jord i munnen. fast man blir beroende av det. *PATETISKT*
Använder du knark? jag är hög på livet ändå.
Kaffe eller te? inget
London eller Paris: jag har inte varit i paris, men jag hoppas komma dit!
Favoritfärg: ja vet inte om jag har någon längre. inte lila.
Född: på huddingesjukhus en regnig dag.
Nationalitet: norsk (vilket är ett skämt, om man frågar mig)

det här var min veriation dåra! hihi!


JD and Truk

jag är med i en jätterandom grupp på facebook som heter "vi som tycker att äpplen är godare än senap och att det är rätt kul med biljard"
det stämmer iof.
jag inser att man kan få reda på en del saken om en person genom att titta på deras grupper på facebook. om man kollar på mina så...

"dra åt helvete" så är man redan i skolan :PpPPpppP

Jag har så mycket att göra att jag inte ens orkar börja

Min religion förbjuder mig att göra läxor på de dagar som slutar på G!

Alla vi som gillar att ta extra sovmorgon innan skolan...

med mera, ah ni fattar grejen.

och sen finns de klockrena:

vi som tror att inget kan döda oss när vi ligger under täcket

Alla vi som inte förstår hur tandkrämen kan behålla sina tre ränder

Funderar på att hoppa framför tåget.. eller nej juste det går ju inga!

Samhällare är bättre och smartare än naturare.

Vi som blir sura när någon frågar om vi är sura när vi inte är det

tystnaden som uppstår när någon inte vet vem barney stinson är

Jag har en liten fråga själv oxå..

Varför Charlie Sheen endast gör roller där hans karaktär heter Charlie, What's up with that lixom?! Har han verkligen så svårt att lära sig ett annat namn? -Latmask- Eller är det hans grej?!
Det spelar egentligen ingen roll, för det är rätt lame, don't you think?!!


Snygga bilden. Hihi

RSS 2.0