på tv just nu!


vem tittade inte på det där liksom? haha

j a g h i t t a d e e n b i l d


mästarnas mästare = Elin!

idag vann jag KM, vilken merit! min syster vann också i sin klass och min pappa vann han med i sin klass (50+ höhö, och han var den enda som ställde upp) och ut av oss var det jag som var snabbast. det gör mig till mästarnas mästare alltså.
god natt.

Hannah med H

Jag träffade Nina i morse på väg till skolan, eller hon satt och smygtittade på mig på tåget och sen så träffades vi..
Nina påminnde mig om ett youtube klipp som vi hittade förut:)


Amanda..

jag hatar läkemedelsreklam

det är konstigt av mig att göra reklam för telenor och sony ericsson. men vet ni vad? det gör jag med glädje för att de här reklamerna är några ut av de bästa som någonsin sänts på tv.
såhär ska reklam vara. punkt slut. det jag inte tycker om är läkemedelsreklamer, typ hemorojder eller varför inte svamp i underlivet. jag vill rent ut sagt dö när jag ser sånt. det är så sorgligt. säg någon som tycker det är en trevlig pausunderhållning att bli informerad om läkemedel mot fotsvamp? nej, precis.de här reklamerna, som exempel, är mer konst än just reklam. så det här tackar i alla fall inte jag nej till.fint och genomtänkt, det är lisom någon som lagt ned tid och tanke. det är ingen medelålderstant som sitter och låtsas vara tandläkare och rekomenderar colgate.

och jag som trodde att de hade dialekt.

jag står inför ett stort dilema. petra mede show eller boston teaparty. jag sviker inte filip och fredrik, så är det bara. men jag måste säga att petras gäster är ganska lockande, där ibland Maria Montazami.

så måste jag bara berätta HUR mycket jag älskar internet. kanske låter töntigt. kanske. men det finns så mycket fint att se, så mycket underbara människor som uttrycker sina åsikter i form av tillexempel bloggar. underbar grej det där med bloggar, och videoblaggar.

och jag är glad. jag blev glad igår och jag tänkte "åh gud vad härligt att gå till skolan!" -VA?!?! kanske man kan tänka, om man känner mig. VA?!?! tänker jag nu också efter ha kommit hem från skiten. men jag är glad, nu när jag kommit hem.

jag hatar att sitta i matsalen. jag vet inte varför, jag har alltid bara hatat det. känslan av att sitta där är ungefär: att jag slösar på min dyrbara tid genom att ha jättetråkigt och känna mig helt trängd av alla människor omkring mig som pratat oavbrutet så jag inte hör vad jag tänker. jag är jätte obekväm där, det är okej så länge man äter... men när man har ätit upp? -kan vi gå?! tiden rinner extra fort när man sitter i matsalen och på något sätt så blir den tiden mindre värd. inget som sägs i matsalen är riktigt vettigt, inget av de jag säger i alla fall.
Folk låter så mycket! plus att de där tjejerna som hade ställt sockret på deras bord var HELT störda i huvudet.

okej, det där sista var bittert. men vet ni vad? jag ska träffa min vän och medbloggare Amanda på torsdag faktiskt! det ni!

med sypsmak i munnen med tanke på det som kan ha hänt när jag var på villovägar.

han dricker upp deras sprit, brtyter på finska, klär sig i vitt och inte en jävel bryr sig om vad han säger. ingen bryr sig, ingen bryr sig om han vi inte känner. 

jag har precis gjort ett litet kolage (jag vet inte hur det stavas) som är typ "elin 3år vs elin inte 3år" på ena sidan är det bilder på mig när jag tränar och på andra sidan är det bilder på mig när jag tävlar. det är sjukt. patetiskt. varför liksom? det finns ju ingen som helst anledning till att göra så, och det finns alla anledningar i världen att inte göra så.

och så är det ju den där dagen idag, den dagen då allt kan hända. men också den dagen då inget kan hända. låt oss hoppas på det sistnämnda. låt oss verkligen hoppas på det.


Det blir filmkväll ikväll oxå

Snart ska jag rulla till tåget (med mitt adamsäppe - blää) så vi får hoppas att jag inte blir jagad av isbjörnar.Btw. gå med i gruppen:Vi som hatar att bli jagade av isbjörnar på väg till skolan. En awesome grupp!

A(still A MAN)da

IT'S FRIDAY

Jag tänkte skriva: det här har varit en jättebra dag.
Men det är lite överdrivet, kanske, den har i alla fall varit bra.
Jag har varit ledig t.ex. huge plus there lixom. Och jag har träffat en liten kompis, liten är oxå en ganska stor överdrift dock...

Over All har det varit helt okej - nu när jag skrev på Engelska kom jag på att jag gjorde muntliga nationella i Engelska igår, det kändes inte bra. Eller det gick iaf inte så bra och det jobbiga var att jag kände det på mig redan när vi satt utanför och väntade på våran tur.
Jag rättade i alla fall mina felaktiga tempus former ett antal gånger... Aja.. hoppas att jag får VG- åtminstonne.

Jag har en klump i halsen, bokstavligt talat dessutom. Det känns som en hård slemboll som har fastnat, ungefär. Jag kan varken svälja ner den eller hosta upp den, tro mig jag har försökt mycket (!).
Plus att min hals är svullen så att det syns på utsidan, det ser nästa ut som att jag har ett adamsäpple...

A(MAN)da.

D A M P

it's where a 14 year old girl, tied a rope around the neck  
she broke into school late at night
and they say you can see her through the window
from the schoolyard outside
dangling from her rope late at night


Johnossi – Break Into School

Hanna, Johnossi är grejer det!


the first pair of converse
P A N I K

paaaaaaanik.

- Jag är hungrig


Jag gillar när jag har smått oseriösa miner på bilder - det speglar väl antagligen min personlighet bra antar jag?

Amanda BJ.

All by myself

När jag sitter på mitt rum och är hemma själv är det nästan som att jag har en egen liten etta med köket precis brevid..

Om jag är ensam hemma märker man inte det, för jag pratar och låter och skrattar och sjunger för mig själv.
Jag är bra på att umgås med mig själv.
Ibland nästan för bra... jag skulle helt klart kunna leva helt själv utan att träffa någon på väldigt länge.
Men, allt blir ju så mycket bättre när man delar så jag tror att jag skippar det.
Jag lär bli för egofixerad dessutom.


- Amanda

asså ja gillar dente bara, eller kanske inte så bara

neej, jag vill göra en sur smily men den uttrycker liksom inte rätta känslan. det finns heller liksom ingent att säga, det blir såhär ibland. hanska ofta. men jag blir frustrerad och i dethär fallet: eextremt irreterad. det är inte okej, inte okej. jag vill bara skrika till *hehe bäst att inte skriva namn* och säga att det är fel. fel, fel, fel. här går gränsen. okej?
jag orkar inte hur eextremt enkelt det är.
för dig.

från och med nu stavas eextremt med två (totalt tre) E.

Johnossi – Execution Song

amanda, jag ringer dig nu. bäst att du svarar.

Ånga gör så att din näsa slutar vara igenkläggad med snor (slem från näsan).

Jag måste bara berätta det här, har säkert sagt det till alla minst två gånger vid det här laget dock.

I söndags... morse(?) drömde jag att jag blev strypt.
Jag vet inte vem det var som ströp mig, eller hur det hände, vad som hade hänt innan eller något.
Men jag kommer ihåg att det gjorde jävligt ont och jag kunde verkligen inte andas.

För att komma till poängen med den här allmänt tråkiga drömmen (för i princip alla som inte upplevde den i guess): jag vaknade upp med näsan helt igentäppt och kunde inte andas över huvudtaget.
Det var Äckligt, som när man har en dröm i drömmen.

Sedan dess har jag varit förkyld.
Tack och Hej, leverpastej.
Kramar Amanda.

* Ja det var meningen att du skulle bli äcklad av rubriken..

vad ska man säga?!

Jag älskar att umgås med personer (titta titta! nu skrev jag inte folk) som får mig att skratta så mycket att jag nästan tappar andan.
Eller så att man börjar skratta åt något och sedan kan man inte sluta för att man fortsätter att skratta åt något annat osv osv, till slut har man lyckats skratta sig igenom en hel film (som btw var en dramafilm) och lyckats göra alla andra (som försöker titta på filmen) irriterade.
Eller när man pratar om saker som man tycker är roligt (youtube-videor, tv-program, filmer), men man säger bara de roliga replikerna (gärna i mun på varandra).
Eller bara när man gör konstiga danser, och är för trött.

" Jag slår vad om att fransmännen använder creme fraiche på allt, typ som vi äter ketchup på allt... Och så klagar säkert på oss: 'ni förstör maten sluta använda så mycket ketchup'. Samtidigt som de tar fram en flaska (som ser ut som en ketchupflaska) med creme fraiche i och häller över maten och skrattar: åhåhåhhååhåhåhåhåhhhåhåh."


Imorgon ska jag gå och se Mariella dansa
, ser fram emot det!!

AMANDA..

desillusionerad

My Chemical Romance – Disenchanted 

My Chemical Romance – Early Sunsets Over Monroeville

My Chemical Romance – This Is The Best Day Ever

My Chemical Romance – Kill All Your Friends

My Chemical Romance – Heaven Help Us


btw.. jag har hittat något väldigt awesome på youtube ;D
och hahaha, ja visste väl att det var nått med det där stället "Ulricehamn", det finns en grupp på fb som heter "fuck you i'm from ulricehamn" och jag visste att hon som fick diagnosen tillhörde dem.

jag känner mig som överkörd av en lastbil

jag är så sjuuuukt trött och jag har ingen energi alls till nått. våran nk:lärare sa idag att man bilr trött om man har järnbrist. det påminner mig om den där skylten utanför skolsköterskan i kvarnberga. där stod det "var tredje tonårstjej lider av järnbrist" eller nått liknande. det var, såklart, då nån lustikurre som hade satt dit ett H framför Järn. kul. älska den skolan brutalt.
kanske lider jag av båda. vet ej.
men alvarligt, det här med tröttheten stör mig grovt. det och min trasiga rygg.
kiropraktik är ett skämt. det hjälper inte, det gör bara mina muskler jätteirreterade och så har jag ännu mer ont. och jag stretchar, precis som jag ska, mest hela tiden och även varje morgon. visst det är skönt när det knäcker i ryggraden och man känner sig uträtad, men that's it! efter 15 minuter så har musklerna reagerat på att skelettet har flyttat på sig och börjar trycka tillbaka allt. det gör ont. men samtidigt gör det jävligt ont när det ligger fel också. jag trycker ned axlarna så ofta jag kommer ihåg, fast än det ger mig ömma muskler av andra skäl. jag är stel som en pinne och mina muskler är knutar.
och det här hanna, var ju inte ett "tyck synd om mig" inlägg. haha.  

Uploading Photos


ascool

Vi Flickor är kära i ICA, om vi kunde skulle det bli giftemål på fläcken./Amanda

Torsdagar är mina favoritdagar trots allt

Min bror och jag smsar (driver) med ?, som har skrivit sitt nummer på msn (då måste vi ju lixom smsa om den personen tom. uppmanar till det, eller hur!)
Vi: Hej vad gör du?
?: Hej vem är du ?
Vi: Tobbe ^^
?: Vem e de ?
Vi: Tobbe^^
?: Vem fan e de ?
Vi: Meh tobbe!
?: Hej då
Vi: ?
?: säg vem du e ?
Vi: Meh tobbe! Du har ju känt mig i tio år!
?: Haha jag har inte ens bott i Sverige i 10 år så hur kan jag jänna dig ii 10 år då haha
Vi: Jo jag va din första kompis du fick när du flyttade till sverige
?: Haha när flyttade jag till sverige då ?
Vi: För tio år sen
?: Nej, smsa inte mer förfan
Vi: Jag menar för fem, sa fel -.-
?: Nej
Vi: Sju?
?: Nej
Vi: Åtta
?: Nej
?: Du sa inte vem du e ?
Vi: Jo Tobbe
?: Ok sms inte mer nu...

Amanda..

en löjligt lång, en med mustasch, en 93:a med två bilar och sedan dvärgen dåra.

shit, det här är så sjukt. det är så sjukt vad liten världen är asså. så sjukt, det finns inte ord för hur otippat det är.
David Guetta – Memories                   


Godkväll


bara för att jag fick en glass!

alla converse som finns i det här huset, förutom ett par dåra. en fin liten samling. men jag känner att jag verkligen behöver ett par vita och ett par röda - höga.

Auf Wiedersehen

kallar han sig också micke så kan du vara helt säker

ser du en man i ungefär 40års åldern i en gammal mossgrön tröja, hål i ena örat, guldkedja runt halsen. är han snaggad, pratar långsamt, och svarar "ja, precis, fast inte riktigt" -skjut honom.


MVG!!!

herregud, markus är den bästa läraren som exsisterar.

oj vad du har skrivit amanda! :O och sedan måste jag då tillägga, angående ditt svar på min världsliga fråga. om dialekten "faller bort" när man sjunger betyder det att våran rikssvenska är grunden och dialekter är påklistrat och onödigt... lite, överflödigt ui alla fall.
jag älskar att du har svar på alla mina frågor (a)

Emo-Märta

God morgon

God morgon kan syfta på:

Ordet God är något som beskriver antingen något bra vid smaken eller bra i största allmänhet. Och då kombinerar man God med Morgon, för artighetens skull.

Exempel:

-God morgon på allesammans!

-Ja go' morron på dig Klas-Göran.

/Amanda


När imorgon blir en annan dag går solen i moln och blåsten tar i

Jag blir bara så irriterad när alla skapar bråk helatiden.
Bara för att man vet någonting om någon annan betyder det inte att man måste
1. springa och berätta för personen i, och 2. se till så att den första personen blir så arg att den bara öppnar sitt valv och häller ur sig saker.

Jag har bara en fråga. Varför?
Det är så himla onödigt, man skapar bara problem för alla andra.

Dessutom kan jag inte sova nu tack vare det... och jag har varit sur hela kvällen. Jag som var på så bra humör idag.

Allt snurrar runt i huvudet på mig, jag känner nästan för att spy. eller inte riktigt för jag är inte illamående, jag känner mig bara sjuk (inte hosthost-typen, ni fattar).
Plus att jag lär vara sur imorgon för att jag inte har sovit något.
Tack så mycket

A.

Om ett gott skratt förlänger livet så måste jag vara odödlig.

Min tanke var att ladda upp några bilder, men jag är för lat för att springa in till mitt rum och hämta min datakabel. Jag gör det senare, alltså.

Jag kan berätta om min dag istället.
Jag tror inte att jag har skrattat såhär mycket på länge, okej det där är inte riktigt sant för att jag skrattade jättemycket igår, förrgår, i söndags, lördags, fredags, torsd.... i stort sätt sedan förrförra fredagen.
Har varit på väldigt glad (och hyperaktiv) på sista tiden.
Men i alla fall, idag i skolan hade vi det ganska roligt, och sedan efter skolan åkte jag till Saras skola och hämtade upp henne och så åkte vi in till stan och åt och hängde runt där ett tag. Jag tror att vi skrattade nittio procent av tiden.
Efter det åkte vi tillbaka till Huddinge (vi bor här så jag kan faktiskt skriva tillbaka!) för att stalka en kille i Sjödal, men vi gjorde aldrig det för hon fixade hans nummer istället. Så vi gick och köpte godis (på två olika ställen) och när vi var påväg till bussen träffade vi Sandra, hon tog samma buss som mig (hon tyckte att det var onödigt av mig att ta bussen - jag åkte bara en station - men jag ville ju vara social!).

Amanda.
The world turns slowly

I måndags var jag i Tumba och hämtade upp min mobil vid bussgaraget, ulrika var gullig och följde med mig.
Igår droppade N hennes mobil, och den fick vi (oxå) lyckligtvis tillbaka... (men den har typ gått sönder... nyss?)
Som tur är så har ingen tappat bort sin telefon idag, vad jag vet, so far.

Svar:
Man sjunger alltid på "riks-språket" när man sjunger, för att det blir så när man sjunger man lixom tappar dialekten... men om man har väldigt stark dialekt kan det höras lite.

oj, hej Verkligheten, välkommen in i mitt moln.. det var ett tag sedan!


En fråga:

Varför sjunger de på rikssvenska, eller alltså som vi pratar. När de kommer ifrån Göteborg?


Ulricehamn, mittemellan Jönköping och Borås

jag trodde först och främst att det uttalades Ulrikehamn och inte Ulricehamn (Ulrisehanm). jag visste heller inte var det var beläget, alls, det kunde lika järna ha legat utanför Luleå som norr om Malmö. det mesta ligger norr om malmö, heh! men jag tog reda på det, och som rubriken förteller så ligger det mittemellan Jönköping och Borås. Där, alltså Ullricehamn, tror jag att det bor de mest udda människorna i sverige. Otroligt udda. jag säger inte udda på något dåligt sätt, utan jag menar udda som synonym till unik eller speciell. kanske är det bara en speciell skara människor jag har kommit över via deras bloggar, eller så föds speciella människor just i Ulricehamn. kanske är alla dessa mycket speciella människor vänner. kanske är det en stad där alla känner sig fria att vara sig själva. en stad som i sådant fall är allt annat än Stockholm, i min åsikt.
kanske är Ulricehamn en stad med speciella människor, eller så har jag bara läst speciella människors bloggar, speciella människor från Ulricehamn.

visst känns det fint att va vid liv, en dag till? visst känns det fint nu Hurricane? åh, Hurricane nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig, alla talar om dig Hurricane.


Lady GaGa

Bara för att jag är en sån fin och hjälpsam vän;
Varsågod Natta!


... Okej inte bara, för jag diggar den oxå.
(Jag var tvungen att installera ny webläsare och nya tillägg för att min dator hade tagit bort dem när den uppgraderade sig, fattahwaaack? på det)

Amanda.

So... what's the word?


jag tänkte sjunga nått för dig igen, men när jag blir för full för att sjunga kan vi promenera hem i GBG-regn


jag gillar inte låtar som nästan börjar i direkt i refrängen. det känns som någon slags trailer.

Tillbaka lämnas mot Betalning?

Jag har ditt örhänge Nicklas, så om du vill ha tillbaka det kan du ju bara säga till...
Eller så gör du det inte för jag passar i bling, synd bara att du inte har den andra oxå.Två inlägg innan nio, omg jag är på gång... Nä nu måste jag leta rätt på mina grejer, käka frulle och borsta gaddarna. Vi hörs.
BJ.

Någon gång måste väl vara den första, antar jag...

Jag har tappat min mobil.
så ni får inte ta det som en diss när jag inte svarar, och terra den inte(!) eller skicka något bra så jag har ngt att se fram emot (bortsett från det faktum att jag har min kära telefon tillbaka.
Jag glömde den tydligen på bussen, men som tur var så snodde ingen den smileyface på det
Galet konstigt är det, för det är nästan som att tappa sitt liv, om man tappar bort/glömmer busskortet (som har hänt mig ex antal gånger) så är det mer: okej, nu har jag tappat mitt busskort... då får det väl bli remsa ett tag tills man får ett nytt.

Jag ska i alla fall åka till Tumba idag efter skolan och hämta upp den.

Saknad!!!!!!!!!!!


Amanda. - mobil.

Alice i underlandet är sedd

kom nyss hem efter ha varit på bio. jag och amanda såg, som rubriken säger, Alice i underlandet. och jag bjöd, kände mig så himla generös idag. filmen var okej, antar jag. jag hade ooootroligt höga förväntningar, jag menar, de skulle verkligen kunna ha gjort den eeeeeextremt bra. men icke, de misslyckades. jag är inte helt säker om jag tror på fenomenet 3D heller. sitter man på kanten så blir motsatt sida suddig, sitter man inte i mitten så fungerar det inte så bra alltså. många saker, speciellt saker som rör sig i en väldigt hög hastighet, blir helt suddiga och man kan inte se vad det är. när det inte är en animerad scen så känns det som att de personerna som är i fokus är inklippta. det funkar bättre när det är animerat, men inte riktigt då heller. jag tycker att de borde slipa lite på tekniken och kvaliteten innan de bestämmer sig för att göra film i just 3D.
handlingen skulle kunna vara så ooootroligt bra och filmen skulle kunna vara så ooootroligt spännande och bra, men icke. handlingen fick liksom ingen höjdpunkt när man inte hade en aning om vad som skulle hända. filmen var platt. kanske är det en film man behöver se flera gånger för att uppskatta detaljerna.
jag hade eeextremt höga förväntningar, jag trodde, eller hade nästan redan bestämmt att den skulle bli en i samlingen bland mina favorit filmer. alltså bland Nanny mcPhee och kalle och chokladfabriken.

eihpoS nerglhaS


All support som finns till Fia! you go girl! även utan korsband!:)
(oof, där fick jag till det)


Almost enough to make me try to kill myself

Godmorgon folket.
Idag känner jag mig ganska sliten, konstigt egentligen med tanke på att det var i fredags som vi hittade på saker...
Fast det är på ett bra sätt ändå. Jag är bara lite off.
Känner på mig att Felicia kommer att tycka att jag är irriterande idag, det gör hon alltid när jag känner mig såhär. Äsch, jag lär bli piggare när jag kommer till dansen. Är taggad på den, dansen alltså, även fast jag inte kan den... För om den är lika bra somdansen i onsdags var så är den helt grym.
Dansen i onsdags var inspirerad av skräckfilmen The Cube*, vi är fast i det där rummet och ska försöka ta oss ut. Det är rätt häftigt att låtsas dansa mot osynliga väggar, tänk mimning (stavning?).

Sedan har jag fått en ganska jobbig stalker (!), tur att hans mobil inte fungerar min telefon skulle få psykbryt så mycket som han skriver på msn (min data hakar upp sig ibland pga av han och den är nästan helt ny).
Vi som brukade skoja om S när hon helatiden blev stalkad av random killar, who's laughing now ung.


Innan dansen ska jag plugga klart I Am David vocabulary check (glosorna) - siktar på `MVG så kanske jag har chans på det i slutbetyg (?), och kanske skriva lite mer på träningssaken till idrotten.
(Jag kommer såklart inte gör det här... men jag Måste iaf träna glosorna för att jag Måste göra provet på onsdag.

*The Cube är en skräckfilm, som handlar om några personer som är instängda i ett hus, alla i ett varsitt rum, och i alla rum finns det fällor. Och de försöker ta sig ut därifrån.
- Man skulle kunna säga att det är en bra (bättre) version av Saw.
 

Amanda BJ

oj, oväntat!


vad GLAD jag blev. påriktigt. VEM är du? =)
congrats Anna Bergendahl som var en värdig vinnare i melodifelsivalen. tycker jag.

auf wiedersehen!

the sun is shining every day, but far away

dä va fint, den låten ä bra, alltså All The Right Moves. nu ska jag äta avocado med rom creme fresh och rödlök.
idag har jag varit i nacka forum.
hej då.

Before I die

Igår var alla superglada och hyperaktiva, typ hela klassen, det var jättebra för jag var också väldigt glad och(EXTREMT) hyperaktiv. 
Jag blev lite hyperaktiv idag med, men jag kom på att det inte är så roligt att vara hyperaktiv själv för då stör sig alla andra på en bara. Det gjorde de nog också ibland, men när man stör sig på mig är det bara att säga till så ordnar jag det (om någon tänker; ofta! här så kan jag ju svara med att säga att: jag inte lyssnar på folk som jag stör mig på, om det inte är galet viktigt)
Vi köpte energidricka (energidryck) på ica, jag köpte ut dem åt Ullis och Sophia för de ville inte visa sina legg, passet i Sophias fall. Isabelle tyckte att vi skulle köpa chokladkalendrar oxå för de kostade bara 2kronor.

Igår kväll hände det en väldigt bra, och väldigt oväntad, sak (no comment på det, men så var det)

Jag har köpt en ny skinnjacka, den är bra för jag ser inte ut som en tjockis i den.
Min bror följde med mig in till stan, han köpte ett patronbälte och jeans.
Jag måste erkänna att han har väldigt snygg stil (trots att jag vill att han ska ha hiphop-stil men men man kan inte få allt)

Snart ska jag äta pizza, och jag vill titta på 2012 men vi får så om jag gör det eller inte (mystery).
Amanda.

Hemma och sjuk

sitter här och tittar på life of ryan och jag inser att jag nog inte har sett alla avsnitt (?!?!?!) aja men det är ju kul för det är ju inte det, kul alltså, att titta på samma avsnitt 20 000 gånger. de borde veeeerkligen spela in fler avsnitt eller säsonger!
om inte klockan blir natt snart så ska jag och shoppa med mamma.
jag har ascoola strumpor.
hej då.

it's not fair and it's really not okay

denhär dagen borde dö. så jävla lack på den asså, bara dålig. DÖÖÖ, DÖ, DÖ, DÖ! aja, ligger här i alla fall på hotellet nu, tänk vad man får när man tjurar (har inte den blekaste om det stavas så) lite. underbart.
massa grejer jag borde göra som inte riktigt fungerar i mitt huvud och om jag inte gör det kommer det påverka
allt. huh. D: oooorkar inte.

hejdå, lily allen är bäst.  :)

Rosetter i håret.ååååååååh, jag äääääääälskar den där bloggen! så fiint!
zumorgen är det GS, and i'm super excited :)

(andra avenyn äger)

hej då

Musik är bra för själen, dock inte denna

Sophia klagade på att jag hatar hennes musik (gissar att hon menar all deth/hardcore/metall då),men det är inte alls så jag gillar bara Bra musik sen spelar det ingen roll vilken genre det är. 
Fast jag har tre hat-band.

1. System of a down - för att de är sämst.


2. Rammstien - jag vet inte riktigt... de skriker på tyska (?)


3.Tokio Hotel - Jag gillar bara inte dem, deras musik är ganska bra men jag hatar bills röst.

   

Det var allt för mig, nu ska jag byta om, kissa och gå till dansen.
Amanda

Hej dagbok...

Tjatja bloggen xD

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva... men men.

Igår var jag i Farsta och träffade
Marcus efter det, i början blev det väldigt pinsamt (vi hade inte träffats på ganska länge egentligen), men sen blev det rätt roligt.

Jag lyssnar helatiden på samma låt: White lies - Farewell to the fairground (svinbra!)

Idag har vi varit i Alvik igen, jag går från att ha varit där noll gånger till två inom loppet av en vecka.

Våren är påväg, snartsnartsnart, det är så bra. Jag vet att jag gillar vintern och snö och allt det där, men nu får det bli vår (eller rättare sagt v. 13 is it bar mark som gäller, kom ihåg var ni såg det först!!!!)

D har en tjej.... (och hon är galet rolig och snäll) 

Ikväll ska jag ha dans för första gången på två veckor, hej tjockis...?, jag har haft lite ont i ryggen då och då idag och nyss kom jag på att det är nog träningsverk - jag fick träningsverk i ryggen av fotboll, Det om något är ett stort frågetecken.

Amanda.


Väääärmland

hejhopp :) fan vad livet leker, galet med sol här i värmland. och stackars fia är påväg hem till magnetröntgen som väntar, vi håller alla tummar, och vad man nu kan hålla, för att det inte är korsbandet och att hon kommer tillbaka till teknikgrenarna. mig är det bra med, höhö, jag har ett stort rött sår på kinden, mer är det inte! (och tusenmiljarder fräknar) störtloppet gick braaa idag, kändes bra, flög inte som en vante i några hopp och fortare gick det också, imorgon är det SG och det käns som om det skulle kunna funka det med. prognosen inför mogondagen är en stor sool. najs. nu ska jag gå och valla.


Segrarinnan, Paulina Grassel.

see ya!

det svider


jag krasha, på genomåket. dumt. det var ett hopp och lite lössnö. så kan det gå, volta på ansiktet genom en port, men som tur var, var det bara ansiktet också. inga knän! imorgon är det superkombination och det tar jag också som ett genomåk, eftersom att den grejen inte känns seriös för fem öre!
så jag ska åka som fan på störtloppet, hela åket då (får hoppas att det är bättre plogat) och sedan ska jag larva mig ned på slalomen.  

YJSM

feeeett soft.

Alvik

Idag har jag och Ulrika varit i Alvik, vi fotade och spelade in lite ljud, men eftersom att nästan inga (om man har ett grupparbete är det ju ganska bra om man är en grupp lixom hallå) var där så bestämde vi oss för att inte intervjua. Vi får kompletera på onsdag och då är förmodligen alla här oxå.
Vi gick runt.
Tog bilder på tvärbanan, tunnelbanan och alvikstorg.
Vi åt frukost på donken.
Sedan var det dags att åka tillbaka till skolan.

Och nu slutar vi.
Adios.
/Amanda

Idiot vad gör du?!!!

Klockan åtta är det bara att bänka sig framför tv:n, Sveriges värsta bilförare måste ses.
Hoppas att det kommer med någon rolig det här året oxå. Ni minns väl gurkan?!*Greys anatomi var så jobbigt, avsnittet slutade hemskt!!! (ska  inte avslöja mer, men det var jobbigt!)

Amanda.

3

Igår kväll var jag hos Nina, okej egentligen hela eftermiddagen (eh.. just det jag menar efterlunch. My bad.), det var så roligt, tror inte att jag har skrattat så mycket på länge kan ju oxå bero på att jag var väldigt glad igår oxå, men inte bara!. Vi snackade och lagade mat och tittade på Ryan (världens underbaraste lillebror där alltså), sedan gick vi ner och hon visade mig hennes klass facebook foton, riktigt roliga typer de där, efter det blrv det en massa youtube. Vi tittade bl. a på våra favoritdelar i hiphiphora.  (Vill du ha saft?)
Det är så roligt att umgås med personer som amn har känt extremt länge för de vet exakt hur man är och vad man tänker på och hur man reagerar. Plus att man har så många minnen tillsammans.

Idag var jag med Sara en sväng i stan efter skolan, eller jag han åka hem och sova i ung. två timmar och sedan ringde hon. Jag gillar att gå med henne i stan för att vi går alltid i en massa underliga butiker, idag besökte vi t.ex. en butik som säljde tarot-kort. Och svullade på BK såklart, jag hängde ju meed Sara.

Amanda.


MUSE

Idag är jag på bra humör!
Så det blir lite musik.Amanda.

min webcam har typ 20 000 megapixlar, inte

jag var inte inne på datan någon gång igår. stolt. för igår var jag i skärholmen. mmmmysigt ställe, nej men det var inte snöslask där inne i alla fall. jag köpte lite saker för typ första gången iår känns det som. kul för er att veta, tänkte jag. höh.


  

Hare!


Wonderwall

Jag skulle vilja kalla det här inlägget: hur man gör matematik roligt del 2, men det kan ju faktiskt få mig att låta som en mattenörd.. så jag låter bli. Dessutom gillar jag inte matte speciellt mycket, visst det kan bli kul när man har en bra lärare blablabla, men jag har ganska lätt för det.


*jag har gjort den helt själv, det är till min Matte-film

Förrutom matte så har jag lite idrottsinstuderingsfrågor som måste skrivas (ut) i alla fall.

Men jag har en liten sak som stör mig, som jag helst inte vill tänka på... det är stör mig för att jag "skjuter upp det" eller jag vill inte veta, om jag inte vet så... a det är ju inte bra om jag inte vet och sedan bara... plus att jag vill veta eller bara om svaret är inte. Fast det kan ju vara båda (stupid!) - ja eller nej, inte båda samtidigt (hoppas jag) - men det senare är det me relativa (?) svaret... åh... snälla, kan någon ge mig ett minnessåll... NU.

ABJ.
(ABC)

*

Det haglar småhagel... Det är drygt... så nu blir det film och biogodiset.

RSS 2.0