jag är så otroligt lycklig.

jag sitter framför en riktig dator. de spelade crystal castles på radion. skidorna svängde bra.
på plussidan.
på minussidan:
jag har åkt häst i ett väldigt illaluktande och svinkallt ridhus.

Får leta vidare tror jag.

Vi kollade på värsta  språket på svenskan i morse det var ett väldigt roligt program, plus att man kunde lära sig något nytt (förhopningsvis) av det om man hade tur. Jag tänkte att det skulle finnas på svtplay så att jag kunde fortsätta titta..
Men icke!! javla synd ähr däh.

"Han är inte den snyggaste kniven i lådan"

Min bror kan aldrig sluta snacka om att skåne är Sveriges "sydstaterna", det är faktiskt lite sant kan för det stämmer väldigt bra när man jämför. Det finns såklart sjukt många roliga, trevliga och smarta skåningar (sydstatare? också) men om man ska generalisera.
* Båda ogillar (hatar?!) invandrare. Eller allt som är annorlunda punkt.
* Båda har väldigt konservativa åsikter
* Båda är väldigt patriotiska (kan man säga så om folk som gillar sin stat/landskap?)
* Båda är rätt rabiata och ilskna..
* Båda befinner sig i söder.

Gjorde en liten fin illustration till det hela. Ursnygg om jag får säga det själv!! Tjusig helt enkelt.

Vissa är ju mer coola än andra, om man säger så..Lost in space

Jag har tänkt på en sak.. - Är det bara jag som associerar den där meningen till en liten treåring som försöker få sina föräldrars uppmärksamhet genom att dra dem i tröjärmen och skrika; VETDUVETDUVETDUVETDUVETDU, med gråten i halsen?!

I alla fall.. Det jag var på väg att skriva var att jag känner att jag mår bra. Jag är väldigt tillfreds med mig själv just nu. Får väl hoppas att det håller i sig också.
Jag har umgåtts med en person som jag inte "träffat" (på riktigt alltså.. vi har sagt hej och sånt.. ah ni fattar?) på länge, så gjorde vi det och hade sjukt roligt tillsammans. Jag var lite nojig över det i början, "tänk om det blir stelt", men såhär i efterhand känner jag att det var riktigt bra.
Idag hade vi dans med Anita och hon har en väldigt speciell stil på dans och koreografi, först så kände jag bara för att ge upp när jag inte förstod dansen riktigt, men jag kämpade lite och helt plötsligt lossnade det och det flöt på som vanligt.

Så det jag tänkte på var att man ska försöka att övervinna sina mentala hinder, bara för att man tror att det ska gå dåligt betyder det inte att det kommer det, därför är det bättre att kämpa på och tvinga sig själv att göra saker som man inte riktigt vill/vågar för att man klarar det mesta bara man intalar sig själv att det kommer fungera och envisas med att tro på sig själv.

göran persson utklädd till kiwi

JAG ÄLSKAR PETTER. JAG MÅSTE GIFTA MIG MED PETTER. JAG VILL DELA RESTAEN AV MITT LIV TILLSAMMANS MED PETTER.

Har jag nämt att jag brukar äta yoghurt och flingor med gaffel?


ursäkta mina fina små brödsmulor där borta (=

Egentligen ligger det till på detta viset.
Vi har inga rena skedar och jag blir irriterad, kollar i diskmaskinen och märker att det är helt tomt och vet att det är mitt jobb att plocka in i diskmaskinen och inser därför att det är mitt eget fel (man kan inte klaga på sig själv.. Hallåååå). Tar en gaffel och börjar käka.
(Pplocka in disken efter det också, om ni undrar.)

God morgon (eftermiddag, som de säger på tc) på er därute i vårt fina vinterland

Jag insåg precis att jag inte ens har kommenterat att det har vräkt ner snö de senaste dagarna, så nu är hela Stockholm vinterfint och mysigt.
Appropå tc.. tågen och tunnelbanorna (säkert bussarna med men jag har inte åkt buss på ett tag så det rör inte mig, om man säger så..) går inte direkt bra nu när det är vinter, konstigt med tanke på att Sverige är ett vinterland och det är kallt/snö minst tre månader per år då borde det inte vara några problem för att vi borde vara vana vid det, till skillnad från tågen i Ryssland som rullar på bra i typ -50.
Som tur är så har jag inte blivit drabbad speciellt mycket på morgonen, kom försent en gång pga tåget/tunnelbanan den här veckan fast igår eftermiddag var vårt tåg försenat med lite mer än fem minuter, helt okej faktiskt, men sedan så stannade vi i Älvsjö och stog där väldigt länge för att en dörr hade tydligen gått sönder och de var tvungna att fixa det så när vi väl rullade igen var vi 20 minuter försenade.
Det är inte okej!, speciellt inte när det en kvartstrafik och alla andra tåg blir sena...

För att inte sluta såhär negativt;

jag gillar min mobil, ogillar min hjärna

jag äR sÅ oFATTBART KORKAD.... ELLER NEJ, DE ÄR JAG JU INTE. MIN SKOLA ÄR, DÄREMOT. JAG HAR ÄN EN GÅNG BOIVI AV MED DATORN! OCH SÅ ÄR DE PÅ DET VISET ATT MIN EGNA DATOR OCKSÅ HAR GETT UPP. *HAPPY FACE*  SÅ JAG HAR LIKSOM VAROT UTAN DATOR I MRRER ÄN EN VECKA. VET NI HUR DET KÄNNS?!?! ALLVARLIGT, JAG HAR DATOR/ INTERNEY ABSTONENS!!! JAG DRÖMMER OM INTERNET- FATTA!! JAG MÅR PYSKISKT DÅLIBT AV ATT INTE VETA VAD SOM HÄNDER I MITT ANDRA HEM- CYBERRYMDEN X)JOKEJ, JAG SKA SKRIVA , SLUTA SKRIVA, MENADE JAG FÖR ATT JAG UPPTÄCKER ATT JAG VISST BARA KUNDE SKRIVA MED STORA BOKSTÄBER PCH JAG TRYCKER ANTAGLIGEN PÅ FEL TANGENT VAR TREDJE BOKSTAV OCHKSÅ, JAG KOM PP FÖRST NU DFTER EN VECKA ATT NIM MOBIL DUNKAR RÄTT BRA TILL SÅNTHÄR OCKSÅ ^^

Jag börjar förstå varför större delan av befolkningen här uppe i norden är koffeinberoende


'

Mest troligt inte.

the deadly hands of kung fu

Jag har tänkt på en sak, Harry Potter 7 del 1 är en riktigt bra film. Både som filmatisering av boken och som film i sig. Den är helt underbar, fylld med spänning, humor, magi och allt annat smaskigt som måste finnas i en HP-film. Det är också den bästa hittills. Så grym.
Men det är en sak jag stör mig lite på; de har gjort voldemort för männsklig känner jag, man kan relatera till honom på ett sätt som gör att man uppfattar honom som den där killen som allt har gått snett för i livet. Inte den där onda varelsen som är sjukt läskig och.. OND!! I boken var han mer.., osympatisk vilket var bättre.

Oavsett så älskar jag Harry Potter, förstår inte hur man inte kan göra det, och speciellt Harry Potter och dödsrelikerna.


It's awfully cold outside

Idag har jag varit supereffektiv och handlingskraftig (kraftig, hahah!!).
Jag köpte körkortsboken imorse.
Lagade kycklinggryta, när jag kom hem och plockade ur och i diskmaskinen och diskade. Sedan gjorde jag, nästan, klar Mediakommunikationsuppgiften. Efter det gick jag till optikern och han undersökte mina ögon, så nu behöver jag bara gå dit med mamma och köpa dem.

Och nu sitter jag i soffan och skriver detta.

One Way. One Fate. One Hero


neosis


Min hanled är värre nu än den har varit någon gång tidigare.. vilket gör att jag inte kan sova ordentligt..

Jag har tillräckligt bra syn för att kunna köra utan brillor, men ska nog ta och skaffa ett par i alla fall kan vara bra att ha.

Dessa arbeten "passar" mig; Ambassadör, Lärare, Läkare, Polis, Psykologi, Socionom, Fastighetsmäklare, Kommunikationsyrken, Journalist, Jurist, Marknadsförare, PR-konsult, Projektledare, Säljare, AD, Arkitekt, Copywriter, Radio & TV-yrken, Författare, Förlagsredaktör. Good Luck to me.


Om tre månader blir det tatueringsdags *längtar*


"splendid beauty and dignity"

Jag har tydligen överrörliga leder, så att ni vet

Anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag - typ en dag men iaf - är för att jag har sickly ont i min vänstra handled så jag kan nästan inte skriva på tangenterna, (utan Natalie som stöd ofc ^^).
Det värsta med att ha ont, förutom att man känner sig handikapp, är att veta att man inte kan göra något åt det enligt doktorn.. det är bara att ta värktabletter/salv men det är ju inte direkt en lösning...

-A

bara för att jag inte kan förklara

eftersom det alltid är ett sånt mysterium vad jag lyssnar på för musik. såhär ser spellistan, som jag gjorde idag, ut:
30 Seconds To Mars – Closer To The Edge
30 Seconds To Mars – Kings and Queens
Peter Bjorn And John – Lay It Down
Crystal Castles – Crimewave (Crystal Castles vs Health)
Crystal Castles – Baptism
Crystal Castles – Celestica
Crystal Castles – Not In Love - Radio Version
Crystal Castles – Vanished - Radio Edit
MGMT – Time To Pretend
Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning
Kleerup – Until We Bleed (Feat. Lykke Li)
My Chemical Romance – Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]
My Chemical Romance – Kill All Your Friends - B-Side
My Chemical Romance – Heaven Help Us - B-Side
Peaches – Talk To Me
det är spotify länkar. ha en bra kväll.

Flottsbroträningsabstinens

hur man packar pappas bil.

hej november, hej minus tjugo

det var så jäkla kallt idag. gjorde misstaget att ta av mig pjäxorna mitt i träningen och fick inte på mig dom igen. synd. jävligt opepp på det mesta tbh.
*tönt*
jag äsklar att stjärnorna (*) ser ut som små haschplantor. i alla fall i min webbläsare. eller i mina ögon O_o
Feed me l... lollipops?

Hurra för svtplay

Jag har sysselsatt mig med att titta på tv på datorn. Jag gillar att skriva/säga tippa på tv på datorn, det låter roligt. I alla fall.. nu har jag tittat på 'ung och bortskämd' och Messiah Hallbergs serie, och nu kollar jag på Bert. Det är nostalgi på hög nivå!! Har alltid gillat det.

http://svtplay.se/v/2164696/bert/del_1_av_12__narkontakt_i_sjatte_klassen?sb,p140162,2,f,-1


Och snart var man arton..

Idag fick jag hem papprena från trafikverket, så nu är de ifyllda och klara, nu ska bara gå till optikern och göra syntestet, skicka in dem/betala avgiften och sedan är det klart.
Känns bra. Ett steg i rätt riktning lixom.
Jag är lite anti mot allt som har med "framtiden" att gör just nu, för att jag faktiskt inte har någon idé om vad jag vill göra med mitt liv, jag vet att jag vill göra något bra och viktigt men inte vad.
Det ska saco hjälpa oss med. Enligt Henrik.
Känns inte som att det kommer att vara till så stor nytta, men det är la värt ett försök, det kan ju bli bra tillslut.

detta inlägg är inte menat att skapa världskrig

idag såg jag på ett program på kunskapskanalen. det handlade typ om uppfostran och vad som händer med barnets utveckling och självkänsla beroende på föräldrarna osv.
min slutsats är: någonting måste ha gått fel. jag är helt allvarlig. någonting måste ha gått helt åt helvete.
när jag var 10 år var jag i London och fick en tröja där det stod: don't blame me, blame the parents.
det är väl det man får göra, enligt tanten på tv i alla fall. jag säger inte att det är något fel på mina föräldrar. men det har ju uppenbarligen blivit nått fel på avkomman.

VACKERT!

igår sa våran nya mattelärare att jag löste en sak "Vackert" (han upprepade till och med ordet flera gånger, blev nästan lite för mycket), det har aldrig hänt förut. synd bara att det inte var något riktigt tal eller hade något som helst med det vi faktiskt håller på med att göra.
man skulle få den första figuren att bli nio/9:
otroligt vad smart man är.

bara för att det typ snart är jul.

jag har kommit underfund med att det är tiden innan jul som är mysig och typ julig så, jag är alltså inte alls emot julpynt i oktober. nu är det ju faktiskt november och de säljer julpynt och julmust på ICA. så kom jag på en sak, typ i morse, jag vill ha en julgran. men nu är ju problemet att jag inte har någonting att hänga i granen och jag har heller ingen julgransfot, vilket är ganska väsentligt. jag har typ julstjärna, och det är allt! känns mindre bra.
meen, till något helt annat! jag kommer hem i helgen och då blir det Winter Jam!!! så gaaalet taggad. och sen Harry Potter såklart.
jag har varit i skolan i 45 min och har inte gjort en jota, men min hjärna är helt överbelastad. det måste vara nått med atmosfären, den oupphörliga pressen. egentligen borde de servera lasagne till lunch varje dag, det borde vara deras plikt.

The Big Bang Theory

.. en av de bästa komediserierna någonsin. Tänkte bjussa på två klipp ett med Howard och ett med Raj, jag gillade inte dom från början men jag har insett att dom är extremt sköna karaktärer.
Ojojojojoj, imorgon blir det matteprov. Det känns rätt jobbigt. Men det kommer vara skönt att ha det gjort.

- idag har däremot (okej lite fel orval kanske, men nu står det där.. så jag låtsas att det är bläck och att jag inte kan sudda det... obviously) har det varit en sjukt pinsam dag.
Det började med att jag pratade om en bok jag läste ut för typ en månad sedan, brraaaa jobbat Amanda!!, fast det gick helt okej.

Efter det satte sig han som alltid stirrar på (ut) mig i skolan, och hans kompisar,  vid vårat bord i matsalen, jag dog lite då men jag ignorerade han så bra som möjligt.. Förstår inte hur roligt det kan vara att stirra ut samma brud i typ ett halvår jag menar antingen så försöker man satsa eller så ger man upp (om man inte har något seriöst fel i huvudet dåra). Hoppas på det sistnämnda, eller inte förresten för att då får jag chansen att dissa honom så hårt. ser nästan fram emot det, lite sådär i smyg. Elakt? Nej faktiskt inte, inte i den här situationen!! Hahahahah! (=
Natalie sa att jag borde prata i telefonen och säga "hej älskling" (för att verka upptagen) men jag kom på att det är bättre att vara så ickeupptagen så möjligt - gärna lite desperat - för att sedan dissa honom; typ ja jag är sjukt desperat jag tar vem som helst, förutom dig för du är sååå sjukt ful/äcklig/fet.
Shiiit. Jag blir nästan arg, det här låter väldigt ego, men hur i h*lvete tror han att han skulle kunna få någon som mig? och jag dömmer faktiskt inte bara utsidan (även om det faktiskt räcker i det här fallet) om någon stirrar ut dig helatiden, exakt varje gång han ser dig så kan man ju bara dra en slutsats. Att han är dum i huvudet, vem som helst fattar ju att det inte är speciellt behagligt att ha någon som stirrar på en helatiden.

Från en sjukt creapy kille, till en av de bästa jag vet.. !
De förkänar verkligen inte att vara i samma i inlägg
Jag träffade Daniel idag, eller fick syn på honom, tog en annan väg, stötte på honom igen på den andra vägen (omvägen). Och var då tvungen att säga hej (det var bra dock). Det var ju lite smått pinsamt sådär, men det var okej för han började skratta när han märkte att jag redan hade sett honom. Jag försa mig, klantig som jag var, det är inte lätt att försöka spela coolare än vad man är juuh. Vi pratade ganska länge (trots att det regnade) och det kändes faktiskt riktigt bra. Han hade brunt hår igen fin fint.

Winter Jam
Det finns alltid två svar

Jag tror att du vill att jag ska säga något fint, något roligt, något gulligt, men istället så säger jag något riktigt elakt. 
Det var exakt det jag menade, du tror att du kan förlita dig på ett antagnade, bara för att det kommer från din överlägsna hjärna betyder det inte att det är en överlägsen tanke. 
Du är väldigt duktig på att uttrycka dig, men det ändrar ingenting. 
Vad ska det där betyda? 
Klarar du inte av att härleda en tankegång.. 
Oturligt nog inte, dina taknegångar är troligtvis för krävande för min underutvecklade hjärna. 
Det är roligt att du envisas med att använda ordet hjärna i var och varannan mening. 
Du letar kryphål nu, trådar som får vår konversation att sväva iväg, är det ett tecken på att du är rädd för att yppa någon av din djupaste hemligheter? 
Nej.
Vad betyder det då? 
Du vill att jag ska säga någonting och allt ska helt plötsligt bli bättre. 
Det skulle nog krävas mer än ett par ord.  Allt kommer inte bli bättre, när ska du inse det? 
Vi står just nu och trampar på samma ställe, det betyder inte att vi inte kan göra något åt vår situation.  Det faktum att du tror att det fortfarande finns något att göra åt situationen gör mig ångestfylld, det är inte vår avsaknad av handlingskraft som har tagit oss hit, snarare tvärtom, vi är handlingsmänniskor och handlingsmänniskor kommer inte i par. 
Så vi ska ge upp, låta oss bli besegrade och lämna över den vita fanan, trots att vi har tid kvar att försöka bygga upp det fina vi hade. 
Det var aldrig fint, det var en utväg in i en menlös och tom relation, om man ens kan kalla den det, sporadiska möten är nog en rättare benämning. 
Du säger alltid det man inte vill och inte klarar av att höra, det är en väldigt avskyvärd egenskap du besitter. 
Avskyvärd, men behövd. 
Att vara cynisk är inget man behöver, dessutom finns det en väldigt fin och begåvad person där inne, även om hon är extremt djupt begraven.
Vad vill du att jag ska säga, jag tror att du vill att jag ska säga något fint, något roligt, något gulligt.
Jag vill inte att du säger någonting, det är du som bestämmer, jag vill att du ska säga det du vill.
Jag vill bara säga att du inte får gå, även om jag ber dig, för jag kommer alltid behöva ha dig här, nära..
Jag vill inte gå, jag kommer inte gå, aldrig, inte ens om du ber mig.

lasagne frossa, indeed

alltså. inte okej. en skräckupplevese från förra året var talet i svenskan. nu händer det igen. jag blir arg bara jag tänker på det. jag hade skrivit det noggrant och övat och verkligen försökt. notera att det väldigt sällan anstränger mig i skolan. så stod man där inför en skräckinjagande publik och skulle hålla tal om asagudarna. jag hade skrivit ett riktigt tal, jag hade tagit reda på hur man skrev ett regelrätt tal. jag var sist ut. alla de som höll "tal" före mig gjorde det ungefär såhär:
"äh, ah... asså det finns ett sjöodjur i Skottland och i storsjön i sverige... tror jag *kollar ner i anteckningarna och fnissar* äh... ah det finns några som säger att dom har sätt det men på wikipedia står det... äh ah.."
jag är lite schizofren. det vet nog alla som känner mig. jag kan redovisa utan att vara det minsta nervös, men då måste jag sätta mig in i den där andra rollen som är typ det "dryga" jag/ "jag bryr mig inte om vad andra tycker" - grejen. jag kan vara sån, men det var jag verkligen inte då och jag var så nervös att jag skaka (då även en del på rösten) på grund av detta, min nervositet, fick jag sämst betyg av alla, trots att det bara var jag som hade lagt ned tid på talet och verkligen försökt. Micke Sundh, jag älskar dig. du har gett mig men för livet.
nu är det alltså dags för tal igen. kul.


ignorance..


Hejs svejs!!


Den är hemsk, vet inte om den är bra, men mamma gillar den så nu bjussar jag på den
.

Min mother fyller år idag,  så jag har vara gullig och lagat middag och tårtan. Måste säga att middagen blev faktiskt riktigt god och mamma blev glad, så all's well. Dessutom fick hon Nationalteaterns skiva. 
Jag har även pluggat matte, och jag kan stolt säga att jag faktiskt höll på att skriva gillar här, Det var väl en liten överdrift, skyller på att någon sa det på tv:n!! förstår det och vet exakt hur man ska ränka alla olika saker som man ska kunna till provet. Ska satsa på VG nu när jag vet att jag förstår.
Igår var jag och mamma i skärholmen och på ikea. Jag fick ett litet vitt bord som jag ska ha vid sängen ist för mitt gamla, men  nu är det så att jag har en vit läslampa på det vilket ser sjukt fult ut på det vita bordet (har tom ställt den på golvet för att det förstör så mycket), så nu får jag ta och möblera/fixa om i mitt rum..

drömde att jag tatuerade in mönstret på min tapet på ryggen precis nedanför axeln..but we're all too scared to say the things worth saying.

på onsdag är det Harry Potter premier, som bekant. dom vill tydligen inte att så många ska gå och kolla på den på premierdagen för vem f** går och kollar på bio på en onsdag?! i och för sig så skulle jag lätt ha gjort det i fall jag hade befunnit mig i Stockholm, men nu gör jag ju inte det. så feed me lasagna till jag spyr.
on the other hand... charlieskies's twitter lever igen, då sjönk behovet av lasagne lite grann.
min granne lyssnar på en låt som får mig att komma ihåg en sak. det var fint och jag saknar det.
jag tycker att det är kul när man översätter nått i googletranslate och sen översätter den översätta texten tillbaka till svenska och det inte alls står samma sak. skitsamma. det finns en innebörd.
luaigh mé tú amháin.
má cheapann tú go bhfuil sé le bréag duit,
b'fhéidir, ba cheart duit smaoineamh ar cad a deir tú?

i wanna spend the rest of my life alive

jag känner för att klaga. jag vet inte varför. många skulle bli irriterade, säga att jag inte har någonting att klaga över. men sanningen är ju den att hur man än vrider och vänder på det så finns det alltid något som saknas. alltid. liksom har man rakt hår så har man inte lockigt- and the other way around... skulle man kunna säga, fast det är inte så i alla fall. jag vet inte men jag tror att jag lever i ett evigt straff. för det folk lever för har jag inte en gnutta av och har heller aldrig haft. på riktigt FEED ME LASAGNA.
*dör*

space is the place

jag har fått det bekräftat, mer eller mindre. jag har stalkat mig genom internet och känner mig rätt nöjd. undra egentligen vad man ska ha all denna onödiga fakta om folk man inte känner till? jag måste vara en riktig jävla nörd. jag är en riktig jävla nörd.
jag har lagat mat idag också. det ägde ju. pasta med fläskfilé och champinjoner, wok med nudlar och gratinerad lax med fetaost och sockerärtor. det stoppade jag i lådor och la i frysen så att jag kan stoppa nått i mikron när jag är dödstrött. duktigt.
jag har tittat på slalom. såg inte alls sådär jätteinspirerade ut om jag ska vara ärlig.
jag har inte varit utanför huset på hela dagen, kanske ska gå ut med soporna bara för att... liksom.
här under är en annan nolifer. jag trodde allvarligt inte att det över huvud taget gick att bli så bra på dansmatta?!
danisnotonfire:

det snöar massor idag


i'm so confused

as you may know: jag har inget liv. formspring har underhållit mig, ordagrant, hela dagen. (eller ah, sen jag kom hem från gymmet kl halv tio) jag blir irriterad på folk som inte berättar saker som är quite obvious och typ förnekar det/ försöker vilseleda och sen blir aaasirriterade när folk frågar och antyder. alltså desto mer man förnekar nått desto intressantare blir sanningen- true story.
en mycket hemsk grej. eller nej. "mycket hemsk" är en grov underdrift. det här är närmare jordens undergång. Charlieskies twitter FINNS INTE LÄNGRE. det är nästan att jag börjar gråta. for real. jag är så sjukt fruktansvärt insatt i hans liv att jag inte vet vad jag skulle göra utan det. det är typ en del av mitt. jag   vet   att   jag   är   en   halv   decimeter   ifrån   att   läggas   in   på   mentalsjukhus men   det   skiter   jag   i!! för fan vad intressant andras liv blir när ens eget är allmänt jätte lame. jag har en känsla av att det inte ens var meningen att han skulle radera det eller att det har blivit något fel!? han skriver i princip ALLT han tänker och han twittrar när han är så packad att han inte kan gå eller flyger uppe i molnen för att han har rökt på så mycket (människa med bra inflytande, i knoooow) han skriver alla möjliga saker om sitt ex som andra hade fått panik om de gjort, när de vaknar upp dagen efter- han raderar det inte ens! så himla fin människa på så sjukt många sätt. hans kompisar har till och med sagt att han twittrar mer än vad han pratar. det måste allvarligt vara nått fel. nått sjukt fruktansvärt måste ha hänt (mer än vanligt) för att han skulle ge upp alla sina över-femtusen-followers/stalkers/wentzwolfs mm.
bitch i'll cut you- in honour of CharlieSkies <3
hans tumblr finns kvar i alla fall.

The driver’s seat is made for us

Vi har haft körkortsteori, det verkar sjukt jobbigt - plus att vi slutar tre zZzaaark.. - som om jag inte redan visste det. Men det känns bra att få det gjort (sjukt billigt oxå!), och vi har en väldigt bra lärare.
Tror att jag kommer ha rätt enkelt med teorin för det handlar mycket om olika bilder och jag har bra bildminne (tack gud) så det gör att jag bara behöver tänka på bilden av regeln osv. att plugga in allt kommer vara det tuffaste skulle jag tro - bara proppa hjärnan lixom, det är alltid jobbigt. Dessutom lyckas jag alltid få blackout de första minutrarna av ett prov, och därmed råpanik.. känner att pulsen ökar bara jag tänker på det. Oh well, man kommer att vara nervös, det är bara att förvänta sig det. Men det är bara att tuta och köra (haha!).Bibeln.

minus arton komma fyra grader celsius, utomhus

inne är det varmt i alla fall (Y)

mamma har varit min mamma längre än hon har varit din.


Life's fragile

lyssnade på radion igår när vi var på väg till skalet. det var ett ganska tungt radioprogram, det handlade om personer man saknar. folk som dött, alltså. fast de gjorde det lite lättare eftersom grejen med det var att man skulle berätta om härliga minnen osv. folk ringde in men de läste också upp en del mejl.
det var ett speciellt mejl som var extra, ja typ känslosamt, det var en kille som hade förlorat sin bästa vän. han skrev att han skulle ge 10 år av sitt liv bara för att få tillbringa 24 timmar med honom och snacka om åren som gått. han avslutade mejlet med att han hade döpt sin son efter honom. det var så himla fint.
därför, ska jag ringa till en av mina bästa kompisar och säga att hon fan inte ska gå och dö för då vet jag inte vad jag ska ta mig till.

If I think I am a hero? I think people would like to have a hero, but I don't think that I am a hero.

Idag hade vi graf, jag diggar verkligen det stenhårt!! Men någonstans där mitt i grafen hade jag utvecklingssamtal, det är något jag inte tycker om att ha. Man sitter bara där och försöker komma på mål, tänka på hur mar har och ska utveckla sig mm. Fast det värsta med utvecklingssamtal, och den riktiga anledninging till varför jag inte gillar det; för att man måste tänka på framtiden. Man måste berätta vad man ska göra i framtiden. Och helt ärligt så vet jag faktiskt inte. Förra gången var jag helt säker på Journalistlinjen,  men nu vet jag inte alls..
Så det slutade med att vi skrev; "Osäker, men gillar att skriva".
Det funkar, jag gillar det och jag är bra på det.

- Felicia säger:
hahahah jaaa xD
jag har skrivit en halv sida
måste skriva minst 1 hel
i'm stuck..
Amanda' säger:
hitta en annan vinkel
vad har du skrivit om nu?
- Felicia säger:
varför jag är emot det, oskyldigt dömd och lite om usa
Amanda' säger:
hur offren påverkas?
hur kriminella i den skyldigas närhet påverkas positiv/negativt
- Felicia säger:
hur menar du?
Amanda' säger:
om vad?
- Felicia säger:
hur kriminella i den skyldigas närhet påverkas positiv/negativt
Amanda' säger:
asså ett straff är till för att antingen avskräcka eller rehabilitera, dödsstraff är helt klart för att avskräcka, därför kan man skriva om det gör det eller inte. Varför det gör det eller inte. Och då kan man tänka på andra kriminella i det gänget som den skyldiga var med i för att göra det lätt för sig, för att det är inte speciellt stor chans att mågon random kriminell kommer följa just
den personens enskilda fall (om det inte blir omskrivet såklart)
- Felicia säger:
shiiiit Manda kan!!!  
Amanda' säger:
hahah jag är bra på att skriva iaf  
- Felicia säger:
ohja!
Amanda' säger:
hjälpte det  
- Felicia säger:
yes!
jag fick inspiration!  
Amanda' säger:
braa

Jag Älskar Att Åka Skidor.

idag har varit en bra dag med schlalom i turisten, vemdalen. det är nog kanske min favoritbacke, den och Hamrebacken i Duved. det finns säkert många som tycker att båda dom backarna är fett lame, men så är det i alla fall.
nu ska jag helt allvarligt gå och lägga mig.
9 h och 37 min sömn (Y)
good night people.

Mammanda (bara för att det var så coolt)

Jag precis vara danseeeen (finfin Sverge, jag vet!!), jag blir alltid så glad av att vara där. Älskar att dansa, det är så bra, roligt och härligt häftigt. Plus att dom är så roliga och sköna, man mår bra av dom helt enkelt! ..Fast söndagarna är bättre för då är Felicia med och what'sherface är inte där (=

Men nu ska jag döscha. Laters!!

Stubai Zweitausendzehn


it's lovely weather for a sleigh ride together with you

jag är obeskrivligt lycklig, fast än det inte är optimalt att träna i detta väder. för jag sitter nämligen i mitt underställ berädd att hoppa i fartdräkten och ta mig upp till ÅIKstugan för att senare fara vidare till vemdalen och säsongens första hemmaträning!!!
har egentligen inte tid med att sitta och blogga, men jag var bara tvungen att sprida min glädje lite.

Jo jag är HP-taggad

Ibland tror jag att jag är shizofren. Jag vet inte, men jag kastas fram och tillbaka mellan tankar/känslor. Och ja, lite bordeline med.

kanske skulle berättat det för det har säkert med mina hormonpumpade p-piller att göra, njaa kanske inte förresten för jag har faktiskt kontroll över dem (känslorna) och jag pallar för f'n inte byta igen. Snart har jag väl haft alla olika typer som finns(?). Jag har i alla fall fått större boobies.

Behöver ett minnessåll  more now then ever, bara dra ut tankarna och tänka dem någon annan gång. Typ ta en vecka och bara älta och gå igenom dem i min ensamhet. Ärligt talat så gillar jag faktiskt att älta saker, eller inte gillar men jag kan fördriva mycket tid på det viset.. (nolifer?).
Eller varför inte en osynlighetsmantel som man kan gömma sig under ett tag..?Här är en liten bild på mig och min planta (den som jag fick på jobbet) som har dödit.
Ett tecken på att jag lyckas ta förstöra allt?
Nej, jag är inte emo.
Jag tänker bara för mycket ibland.
Egentligen så är jag gladtjej93, för det mesta.

hejjagärinteallsborta.se

jag tror att jag snart kommer göra/gör något jag egentligen inte borde göra. Det är inte så att jag inte vill det, en jag vet att jag kommer ångra det sedan..
Dessutom bestämde jag mig för att inte göra något, överhuvudtaget, det ändrade jag ju på i helgen. Men nu blir det kanske värre svårare. Ingen förstår någonting nu, det är också meningen för inte ens jag förstår detta helt och fullt.

Elin + Skola =

alltså skolan är inte värdelös, det vet jag och jag anser heller inte mig själv kunna allt. men jag känner i alla fall att skolan är ganska värdelös för mig, eftersom jag inte lär mig någonting. inte på den här skolan i alla fall och det är inte för att jag redan kan allt, jag kan (i runda svängar) ingenting. det jag lär mig av är föreläsningar och att anteckna. i den här skolan har vi inget schema, utan lärarna bokar bara in "träffar" med oss när vi till exempel ska gå igenom något nytt. genomgångarna är typ: "nu ska ni lära er om en valfri revolution. ni kan använda Internet och låna böcker i biblioteket. skriv en rapport och lämna in den nästa fredag. tack och hej. " äh, jag med noll disciplin har då, efter den där 15minuters genomgången, all tid i världen på mig att göra ingenting alls!
jag gillar när folk berättar saker för mig. jag hatar att läsa. eller jag hatar inte att läsa helt och hållet (twitter, bloggar och liknande är en alldeles för stor del av mitt liv) men jag hatar att läsa saker jag inte väljer det själv, ut av eget intresse.
men för att åka skidor måste man gå i skolan och sköter man inte skolan får man inte träna.
alla visar sin vackraste sida.

roses are red violets are blue, i like spaghetti let's go ****

men guuud så roligt då.

Klart!!


I walk with shadows

Var hälsade and such.

Det är konstigt ibland när man helt plötsligt bara känner sig jättesocial och pratglad fast man egentligen borde vara sur/irriterad/trött/seg, or all the above. Det är i alla fall jag känner mig just nu, social fast att jag borde vara seeeeeeeeeeg. Okej, jag ska inte klaga för det är sjukt bra att jag är på ett socialt humör idag för senare ska jag träffa Elin. RoligtRoligt!!

Bättre (är förövrigt ett sjukt fult ord!!) att vara glad och hyperaktiv, än att vara seg och surig. Am I right?!!

Men nu blir det fortsatt plugg. Tog bara en minipause för att det kliade i fingrarna (och benen, och hjärnan?)

Hejdååå så länge min kära vänner.

Har man humor eller vaad?Godmorgon!

Elin fascineras

Galet skönt att vara tillbaka i Sverige.
idag har jag varit i 3 olika länder. Österrike, Tyskland och Sverige.
när vi var i München såg jag två stycken sjukt coola snubbar. den ena var lång och blond och den andra var kort och mörkhårig. alla ni som har läst Twilight böckerna kanske kan försåt känslan. typ som att de kom från något helt annat, lite som familjen Cullen, fast möjligen inte vampyrer då. alltså orden schtekare eller brats är helt fel. tänk typ Gossip Girl eller som hon Olivia i The City. de var så sjukt prydliga och fasionalbla liksom. scarf och snedbena, mockaskor och ridjacka. de var så skumma på något sätt, fascinerande. kändes liksom inte som att vi levde i samma värld. mystiska varelser det där. den långa killen hade en väldigt fin dator också, en sån jag skulle kunna tänka mig.. ifall jag vann på lotto. fast de där grabbarna hade nog inte mycket som inte var fint, i och för sig. de var liksom allt annat än nyrika.
Galet coola på något sätt.
what dosn't kill you makes you wish it had- vet inte varför, men jag tyckte att det var fint. skrivet av en fin Charlie.

Russian Roulette is not the same without a gun

Är det bara jag som tycker att sömn är lite överskattat, eller njaa.. kanske inte överskattat det är ju livsnödvändigt, skönt, bra sätt att fördriva tid osv.
Det låter dessutom jättekonstigt när det kommer ifrån mig, för jag älskar att sova, men jag har insett att det är slöseri med tid, egentligen.
Man sover ju nästan halva ens liv, fatta hur mycket det är Halva livet, 40 år typ (om man blir åttio alltså…).
Det är sjukt lång tid! Jag hade lixom haft 10000 år till att leva sjukt bra – jo, jag vet, jag är 10000 år, gammalt va?! Visst ser jag extremt fräsch ut för att ha levt i ett millennium, bra gener skulle man kunna säga!!!
Fast om man ska vara seriös så skulle man ju kunna dra ner lite på sovandet, sova 6 timmar i stället för åtta, 10 istället för 12 et cetera.
… eller varför inte knarka koffein, taurin.., kokain?  - yeah let’s do that!!


less then threeLights still in our eyes, we're leaving this whole fairground behind, it's a dream that's going cold.

Circus never dies, the act forever haunts these skies, i know we cannot stay.

Farewell to the fairground, these rides aren't working anymore.
Goodbye to this dead town, until the ice begins to thaw.

This place used to gleam, i see it in my hopeful dreams, now i had to get away.
We move towards the stars, and all that we touch becomes ours, lets keep warm til it's day.


Farewell to the fairground, these rides aren't working anymore.
Goodbye to this dead town, until the ice begins to thaw.

We'll head south, just hold my hand now. I feel like i'm casting off my clothes and i'm running through the snow towards the sunset and i'm always with you.

Keep on running, keep keep on running, there's no place like home, there's no place like home.

vet inte vad blogg.se har emot mitt grafiska sinne.. men here we go:


See ya

Idag har jag lekt med datorn typ hela dagen, men eftersom jag är lite hardumenseller.se så får jag det!!

Nu har jag bestämt mig för att lämna datorn, youtube och photoshop, och gå och duscha, byta om, fixa håret, sminka mig, och sedan får vi se vad som händer ikväll.


eller så skulle de kunna skaffa sig hjärnor

Godmorgon! (skriver inte det i rubriken för jag vill vara lite special, men tänkte att man måste skriva det ändåå)

Jag loggade in på msn nyss och det var två pers inne, trodde jag, fast näää det var samma person.
Jag var tvungen att fråga om han kände sig ensam och därför chattade han med sig själv,
han svarade: haha nej såklart inte, jag skulle skicka över ett program till min andra data -.-
Han tyckte nog att jag var lite fjantig, men vaddå vad gör man inte för att få sällskap. Fast då kanske man tvingar sina syskon att umgås med en istället.


Igår upptäckte jag att de där äckliga h'rungarna som kom in på festen hade tagit mina hörlurar.. Så nu kan jag inte lyssna på musik ute för det regnar och jag vill inte få kortslutning i hjärnan av en elstöt jag fått pga att jag använder mina wesc-lurar.
Förresten, Vem gör så? Tar sig in på en fest där man inte känner någon och snor folks värdesaker. Jag förstår inte hur dum i huvudet man får bli för att göra något sådant. Det var inte ens någon sak som låg framme här eller något som stack upp ur en väska där, utan det var vekligen; hej-vi-har-vänt-upp-och-ner-på-alla-väskor-och-rotat-igenom-allas-fickor. Har man ingen respekt what so ever för andra?
Det är ju någon saker, någon som har tjänat ihop till det, någon som behöver det. För vad ska man göra utan sitt busskort mitt i natten? Ta taxi, ja så fick det ju bli för vissa, men vad ska man göra om man inte hade haft råd med det lixom..
Empati, det behövs verkligen mer av, för någon med empati skulle aldrig gjort något sånt för de skulle tänkt sig in i situationen "tänk om det hade varit jag själv som hade drabbats av detta" och avstått.

Hybris.se

"Det är som att jag helatiden vet allt. Till och med i mina drömmar. Om jag var en bok skulle jag vara ett uppslagsverk, från a-ö. Om jag vore en film skulle jag vara en dokumentär om Allt. Och om jag var ett spel skulle jag vara The Sims." Andreas

this might be your baptism


Amanda lever!!! also... jag ska träffa henne på lördag! :D :D kul för mig.


why did you and * break up?

His music taste sucks2012

Min bror operade foten i morse så jag och han har tittat på filmer today. Vi såg på 2012. Jag har glömt hur bra den filmen är, det är sjukt vad bra den är(!), allt är bra med den. Bra handling. Skådespelare. Filmning, effekter, regi. Musik. Ja Allt helt enkelt. Om man bara ska se en "världensundergång"-film så ska man se den!! Den är den bästa av de bästa.


Be yourself, everyone else is taken.

det är lite extra smärtsamt att göra mellanslag idag. formationsåkning. den storslagna finalen utformad av lagkaptenen själv; mr Funäsdalen. det går till på så sätt att man sätter sig på huk i farten och välter åt sidan, lyfter upp skidorna  och vrider sig så att man hamnar på mage med skidorna i luften och gör likt som Anja Pärsson; "sälen". det är mycket enkelt i teorin, men alltså... jag vet inte hur många gånger jag kastade mig hejdlöst och tappade skidorna och jag vet inte vad. först tänkte jag att jag inte skulle klicka i stavarna eftersom Leki är kända för att knäcka tummar och jag själv har erfarenhet av det. men sen när skidorna lösteut och jag fick klättra flera meter för att hämta både stavar och skidor tänkte jag att det var lika bra att jag klickade fast dem. resultatet blev ju som det blev.
jag är osäker, men jag tror inte att "sälen" är en sån stor del av formationsåkning, egentligen.
dagen i övrigt har varit blöt. det har snöat som sjutton och eftersom vi har ägnat större delen av dagen till att ramla så blir det rätt blött. fast ändå mysigt.
Den 6 november är det nämligen premiär för mitt alldeles egna TV-program här på Kanal 5 ”Jon Olsson, Life up side down”
*beslutsångest* ...Det står mellan besök i Lamborghinifabriken i Italien, Reiter Alm GS Race eller Big Air i Budapest.
-Jon Olsson
fan va härligt med TV program!! looking forward to it!!

you bitch didn't go where you were supposed to!

godkväll.
sitter på golvet i korridoren och lyssnar på Crystal Castles. pappa kommer hata den här musiken. fast det rör mig inte för fem cent, för jag ÄLSKART.
idag har jag köat. köat och köat. det blåste alldeles för mycket på morgonen så vi tog en senare buss upp till die/das/der (jag och tysk grammatik älskar inte varandra) Gletscher. när vi kom dit så såg vi den ENORMA kön. det är liksom glasväggar på ett tre våningar högt halvmåneformat hus och där inne är det som en spiral man går i/köar för att komma upp till antingen Eisgrat eller Gamsgarten. det finns alltså två olika kabiner som går därifrån. utifrån ser man kön igenom glaset och de andra dagarna när vi varit där så har det varit lugnt. men idag. fyfan. vi köade i alla fall med våra SuperG skidor i en halvtimma minst för att komma till den nedersta kabinen. sen när vi väl hade suttit oss ringer Linda och säger att vi måste ned igen och hämta våra Slalomskidor för att det är så dåligt väder och så fruktansvärt mycket folk. så vi fick gå av på hälften och åka ned igen för att lämna de långa skidorna i bussen och hämta de korta. sedan tycke tydligen Linda att det var nödvändigt att åka till Eisgrat, alltså den översta kabinen med över dubbel så lång kö till. så vi kan ju lugnt säga att jag har köat idag i över en och en halv timme idag. känns VÄRT, speciellt när man kommer upp till plusgrader, snö, dimma, blåst och absolut INGA kontraster i snön. mys. vi fick i alla fall ett par slalom åk. det gick okej, antar jag.
nu har vi haft fys och sprungit en lagom bekväm löptur med Funäsdalingen i spetsen, så borde det alltid vara. ingen stressad Stockholmare.
förstår inte vad som gick fel i huvudet på den som bestämde att hela Europa skulle ha höstlov samtidigt.

Auf Wiedersehen!

RSS 2.0