eller så skulle de kunna skaffa sig hjärnor

Godmorgon! (skriver inte det i rubriken för jag vill vara lite special, men tänkte att man måste skriva det ändåå)

Jag loggade in på msn nyss och det var två pers inne, trodde jag, fast näää det var samma person.
Jag var tvungen att fråga om han kände sig ensam och därför chattade han med sig själv,
han svarade: haha nej såklart inte, jag skulle skicka över ett program till min andra data -.-
Han tyckte nog att jag var lite fjantig, men vaddå vad gör man inte för att få sällskap. Fast då kanske man tvingar sina syskon att umgås med en istället.


Igår upptäckte jag att de där äckliga h'rungarna som kom in på festen hade tagit mina hörlurar.. Så nu kan jag inte lyssna på musik ute för det regnar och jag vill inte få kortslutning i hjärnan av en elstöt jag fått pga att jag använder mina wesc-lurar.
Förresten, Vem gör så? Tar sig in på en fest där man inte känner någon och snor folks värdesaker. Jag förstår inte hur dum i huvudet man får bli för att göra något sådant. Det var inte ens någon sak som låg framme här eller något som stack upp ur en väska där, utan det var vekligen; hej-vi-har-vänt-upp-och-ner-på-alla-väskor-och-rotat-igenom-allas-fickor. Har man ingen respekt what so ever för andra?
Det är ju någon saker, någon som har tjänat ihop till det, någon som behöver det. För vad ska man göra utan sitt busskort mitt i natten? Ta taxi, ja så fick det ju bli för vissa, men vad ska man göra om man inte hade haft råd med det lixom..
Empati, det behövs verkligen mer av, för någon med empati skulle aldrig gjort något sånt för de skulle tänkt sig in i situationen "tänk om det hade varit jag själv som hade drabbats av detta" och avstått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0