Ojojojojoj, imorgon blir det matteprov. Det känns rätt jobbigt. Men det kommer vara skönt att ha det gjort.

- idag har däremot (okej lite fel orval kanske, men nu står det där.. så jag låtsas att det är bläck och att jag inte kan sudda det... obviously) har det varit en sjukt pinsam dag.
Det började med att jag pratade om en bok jag läste ut för typ en månad sedan, brraaaa jobbat Amanda!!, fast det gick helt okej.

Efter det satte sig han som alltid stirrar på (ut) mig i skolan, och hans kompisar,  vid vårat bord i matsalen, jag dog lite då men jag ignorerade han så bra som möjligt.. Förstår inte hur roligt det kan vara att stirra ut samma brud i typ ett halvår jag menar antingen så försöker man satsa eller så ger man upp (om man inte har något seriöst fel i huvudet dåra). Hoppas på det sistnämnda, eller inte förresten för att då får jag chansen att dissa honom så hårt. ser nästan fram emot det, lite sådär i smyg. Elakt? Nej faktiskt inte, inte i den här situationen!! Hahahahah! (=
Natalie sa att jag borde prata i telefonen och säga "hej älskling" (för att verka upptagen) men jag kom på att det är bättre att vara så ickeupptagen så möjligt - gärna lite desperat - för att sedan dissa honom; typ ja jag är sjukt desperat jag tar vem som helst, förutom dig för du är sååå sjukt ful/äcklig/fet.
Shiiit. Jag blir nästan arg, det här låter väldigt ego, men hur i h*lvete tror han att han skulle kunna få någon som mig? och jag dömmer faktiskt inte bara utsidan (även om det faktiskt räcker i det här fallet) om någon stirrar ut dig helatiden, exakt varje gång han ser dig så kan man ju bara dra en slutsats. Att han är dum i huvudet, vem som helst fattar ju att det inte är speciellt behagligt att ha någon som stirrar på en helatiden.

Från en sjukt creapy kille, till en av de bästa jag vet.. !
De förkänar verkligen inte att vara i samma i inlägg
Jag träffade Daniel idag, eller fick syn på honom, tog en annan väg, stötte på honom igen på den andra vägen (omvägen). Och var då tvungen att säga hej (det var bra dock). Det var ju lite smått pinsamt sådär, men det var okej för han började skratta när han märkte att jag redan hade sett honom. Jag försa mig, klantig som jag var, det är inte lätt att försöka spela coolare än vad man är juuh. Vi pratade ganska länge (trots att det regnade) och det kändes faktiskt riktigt bra. Han hade brunt hår igen fin fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0