Twitter is over capacity- Feed Me Lasagna

Feed
Me
Lasagna
det måste vara det finast jag hört. *blir tårögd*

alla som håller med om att Matrix är den sämsta filmen som någonsin gjorts räcker upp en hand!

"OMG SHAKING AND CRYING. JUST FOUND OUT THE CLOSEST PANDA EXPRESS IS IN ROCHESTER, NY. 3 HOURS, 4 MINS AWAY!!!!!!!!!!!!!!! I WANNA GO NOW!" - omg... stördast.nu *366 pers gillar*
"Does anyone have one of the new tamogotchi music star things they look so cute and I miss having a tamagotchi"
*forgot to mention, i'm an 18 year old ..man* -eller vaaad?
Hanna min ängel tyckte visst också om Crystal Castles.
alltså. jag har ett stort dilemma i mitt liv och det är fotografier. att ha kontrollen över kameran och fota själv är väl något av det roligaste, men stå som ett offer framför den. nej tack. och varför gillar jag inte detta då, kan man ju undra. jo för på detta viset är det: jag ser ut som ett helvete. det spelar liksom ingen roll ifall folk påstår sig tycka det motsatta, ett fotografi ljuger aldrig (kunde man säga innan datorn uppfanns kanske) jag tvivlar på att någon skulle photoshoppa någon fulare. fan va omoget i sånt fall. nej men allvarligt, antingen: sluta ljug och säg bra saker och fortsätt att fota. eller: sig snälla saker men fota inte för i helvete. det värsta är ändå när någon har tagit ett fruktansvärt fult foto på en och sedan påstår att: det där är ju ett jättefint foto på dig!! då stoppar jag pistolen i halsen. not even kidding. "så det är sådär jag ser ut när jag är fin...? okej.." *omkrets på 3 meter och 15 dubbelhakor* "oookej.." och om det nu är så, vilket det måste vara, sluta då och säg att man är fin... eller vad det nu kan tänkas vara. jag vet inte hur många foton jag har avtaggat på facebook.

det här med tidsomställning & musik.

Linda och Anu försov sig!!
vi gick upp klockan 6 som vanligt, gick ut och sen in på frukosten. alla andra dagar har de redan börja äta när vi kommer till matsalen, men idag var de inte på plats. vi satt där i en kvart eller nått och började tycka att det var lite konstigt. det är jäkligt blåsigt ute idag också, så vi tänkte att det kanske var stängt, eller att de hade åkt upp i förväg. men deras koppar var inte använda heller, så frukost hade de inte ätit. sen kom den trevliga servitrisen och pratade och skrattade, frågade om man ville ha choklad eller kaffe och sen så frågade hon var våra tränare var. vi sa att vi inte hade någon aning, sa att de kanske hade åkt upp i förväg. hon tog i alla fall och ringde upp till deras rum för att se ifall de hade försovit sig. ingen svarade och nyckeln låg inte heller i receptionen. Henrik och Rasmus gick i från frukosten innan oss och en liten stund efter kom Henrik ned och sa att de låg kvar i sängen och att de hade försovit sig. för er som inte känner Henrik, kan jag berätta att ca 75% av allt han säger är lögn. så när han sa att de hade försovit sig så trodde man inte direkt på det. telefonerna ställer väl om sig själva? och om dom inte gör det så vaknar man ju en timme för tidigt? ställer man om den även om den ska ställa in sig själv så händer väl ingenting istället? om man har den inställd på att den rättar sig efter tidszon och allt sånt där? det mesta talade emot Henriks påstående, enligt mig i alla fall. men när vi kom upp i våran korridor kom Anu utrusande ur rummet och hon såg minst sagt irriterad ut. senare kom Linda och sa att vi skulle stanna till klockan 10 och se om de verkligen öppnar, pga blåsten.
nu sitter vi här framför datorerna, som vanligt. ganska härligt faktiskt.
lyssna på musik äger. har jag kommit på, sådär efter 17 år på jorden. driver, men lyssna på Crystal Castles äger och det kom jag på ungefär igår. kanske märks av min youtube-klippsbombning. det är säkert ingen annan som jag känner som tycker att det är bra, men då är väl bara allt som det ska antar jag. fast jag tycker ändå att ni ska ta ett par minuter och lägga på det. det kan vara värt det. själv får jag väl tacka Charlie Casey.
appropå det, igår var inte dagen det hände och det sög ju. men det funkar ju idag också.
kärlek på det.

Crystal Castles

när jag har tid över att tänka, händer det att jag lägger den på dig. mest av dålig vana. det är liksom någonting med dig som har fastnat. jutet i sten. jag undrar om det går en enda dag utan att jag ödslar en tanke.
vi kunde ha varit så jäkla dryga tillsammans. det skulle ha ägt. tagit världen med storm.

neej det är ingen haschplanta då kommer få men iaf (=


Jag mår sjukt bra

Mamma är allmänt jobbig och störig just nu... (så farligt är det inte, jag överdriver en aning, kanske) Konstigt för igår "hjälpte" hon mig att välja ut smak till ikväll, det blev någon jordgubbgrejsimojs och sen köpte jag fruktsoda oxå först tänkte jag köra på Ramlösa men sen kom jag på att socker är säkert bättre(!) I hope.

Igår var Jag Sophia och Natalie i stan och letade presenter till Emelie som fyllde 18 år i onsdags, vi bjöd henne på lunch då men hon ska oxå få en riktig (eller flera) present! Önskar att jag skulle kunna skriva vad det är, för det blev verkligen bra, och jag är super stolt över oss som är så bra presentletare - tänkte skriva; det här gör vi om, men det verkar ju lite r-tardigt så jag skippar det.
Det där med arton år känns bara så bra, längtar tills jag fyller! "bara tre och en halv månad kvar nu", ska bli så kul. Har redan bestämt att jag vill ha en tårta med arton ljus på, sånnadära små ljusblå/rosa ljus ni vet?!! Awesome.
Att jag väljer att ha ljus som småbarn brukar ha på sin tårta visar ju endast hur mogen jag är själv, jag menar arton små ljus på en födelsedagstårta är ju bara så vuxet - Hallååååå!!

OT: mina omdömmen var faktiskt väldigt bra. roligt roligt!!

Everybody wanna change the world but no one, no one wants to die.

Guten Tag.
vilodag heute, det var uppstigning klockan nio. jag vaknade halv åtta. nu har jag kommit fram till varför jag inte kan sova i hårda sängar. det är för att min rumpa är alldeles för stor och det gör så att jag får jättemycket svank och ryggraden blir som ett S. om det däremot hade varit en mjuk säng, då hade den tunga bakdelen sjunkit ned i madrassen och ryggraden hade blivit relativt rak. ah, jag hoppas ni antecknar.

idag skulle jag jättegärna vilja åka till Innsbruck. det kommer inte hända, de vet jag. servitrisen frågade vid frukosten hur många av oss som skulle åka dit och shoppa idag, eftersom vi har vilodag. 40 min med bussen tog det tydligen. jag skulle så otroooligt gärna vilja åka dit. det är faktiskt en väldigt fin stad och för lite random fakta så är bilarna på Innsbrucks körskola Poschar (Schteek). känns kanske också som om det skulle ha blivit lite stressigt, men jag vet inte. det hade varit allmänt fint bara. sist jag var där var de det i alla fall.
Idag kan vara dagen det händer. även om ni inte vet vad jag pratar om så lovar jag att, om ni visste, skulle ni också tycka att det var rätt intressant. eller det kan jag i och för sig inte lova, men vi kan ju låtsas, för det lät bra. det betyder alltså att jag måste sitta ute i korridoren med datorn i knäet ikväll. det gläder mig. eller egentligen är det kanske själviskt att tycka att det är något bra. bara för att se vad som hände liksom. bara för att jag tycker att det är spännande. men jag är ganska säker på att de inblandade personerna också tycker det, på något sätt. annars skulle det aldrig ge sig in i det. det kan bli väldigt bra och det kan bli väldigt dåligt och det är väl det som är spännande antar jag. två personer som inte träffats på ett halvår kommer göra det ikväll.
bara för att den 15de July, 2006 hände något fantastiskt. Twitter.
ett tips, lyssna på låten. fruktansvärt bra, om man frågar mig.
danke schön, Auf Wiedersehen.

pankakssoppa smakar nudlar.

hej goddag och hallå.
idag har jag blivit utskälld av en busschaufför på tyska. kände mig minst sagt som ett offer. grejen var den att jag hade skidorna, stavarna och väskan på sätet längst in och så satt jag på sätet längst ut. SOM ALLA ANDRA. men så var det en liten tjej som stod upp. hennes mamma satt ned, däremot. kärringen kunde ju stått i så fall, om det nu var så otroligt viktigt att den lilla tjejen fick sitta. men in fick jag klämma mig, stålkanterna skar typ sönder min arm och den gigantiska väskan fick jag ha inklämd mellan mig och sätet framför. väskan rymmer (i runda svängar) en kubik meter och är fullproppad med pjäxor och annat hårt skit. men den lilla flickan fick sitta! förstår verkligen inte varför han var så himla arg på mig bara. det satt liksom minst 35 andra på precis samma sätt. oh well, nån måste väl bli utskälld också.
fem rätters middag idag igen, what's up with that? allvarligt, man pallar inte äta så mycket. idag var det:
en stor salladstallrik, pankakssoppa, skaldjurslasange, fläskkotlett med bakad potatis och baconsallad (?) och till sist men inte minst någon jäkla fruktkaka med en decimeter gelé på. så blir dom sura när man inte äter upp.
imorgon är det vilodag, tack och lov. igår var jag så trött på eftermiddagen att jag helt allvarligt var en sekund från att börja störtböla. ni sitter kanske där hemma och tänker: vad klagar hon på?! åka skidor... hur jobbigt är det på en skala?!-äh jo, jag kan berätta för er kära människor att ni har med väldigt stor säkerhet aldrig haft så mycket mjölksyra i era ben någon gång i erat liv. typ så mycket mjölksyra att man inte kan andas. gå och ställ er mot väggen i 90 grader i ca 20 minuter så får ni känslan av ett åk. innan det kl 6 på morgonen är det jogging och efter en hel dag i backen är det fys. klagar inte, informerar ovetande själar.
jag är trött, men det är fint. jag har googlebränna och är glad. finns många fina bilar här.
funtar på att ringa ett dyrt samtal nu.
vi hörs!

Älskling jag är hemma nu


Med tårar i ögonvrån

Jag har inte så mycket att säga egentligen.. Jag är hemma från skolan idag. Det kändes ju lite ovärt... Därför kunde jag tyvärr inte ut föra mitt uppdrag (haha).
Jag har lyckats få mitt löshår jättemjukt och mitt eget hår tort som tusan "typ hej nu ser man verkligen var gränsen går asbra(!!!)". Det måste la fixas snart. *för att alla bryr sig så mycket lixom*


Igår när jag gick hem från tåget gick jag lite fortare än vanligt. för att inte råka träffa en speciell person - Eh. ja jag såg dig. - iaf så gick jag ganska fort, och när jag nästan var framme vid huset så upptäckte jag att jag hade ökat takten så mycket så att jag andades mycket fortare än vanligt (läs:jag var andfådd om ni känner för att håna mig?) och då kom jag på att jag gick så fort så att jag nästan sprang.
Då kom jag och tänka på en sak som min mormor alltid brukade säga;
spring fort och se glad ut, så är det ingen som märker skavankerna.

Det är fint tycker jag, det beskriver henne så bra.
Hon var en så bra människa.
Hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. ♥

Om jag hade twitter;

om jag hade twitter; skulle jag ångra hälften av det jag skrev, få skit för en fjärdedel och resterande 25% skulle inte en fluga lägga märke till. som ni kanske vet om ni läser den här bloggen eller ah känner mig.. så lär ni veta att jag är en fruktansvärt flitig twitter-läsare. det kan gå lite över styr. men jag vet inte, det är så fascinerande, man kan liksom få reda på så sjukt mycket grejer om folk. GAAAH.
Twitter alltså. jag säger bara det. kärlek.
GUTEN NACHT MEINE LIEBES!

Wimmsy

Vi sitter och tjockar oss framför Anna Ankas träningsprogramm. Heja heja!!

Liebe Österreisch

hej. fy fan vad trött jag är i mina ben. mjölksyra kan sammanfatta denna dag. all denna snö!? galet. idag var det tydligen 14 minus på toppen; jag svettades galet, så jag kan inte säga att jag tror på denna så kallade fakta som någon tog upp vid middagsbordet. skuggan då kanske. känner att jag behöver socker och sömn.
vi har köttat storslalom i puckel-klägg (mys, eller vad?)
tänkte egentligen skriva det här inlägget på tyska (google translate) typ till ära för detta land, då det faktiskt är Österrikes nationaldag idag. men jag pallar inte. (pallar inte kopiera texten för att sedan trycka på tyska, typ) det kan bil deras straff för att de vägrade att öppna mataffärerna denna tisdag.
det var en liten fransk pojk från chamonix närmare bestämt som frågade om vi var svenska landslaget, på svenska  (!!!) hur coolt var inte det? han var mycket duktig!
så jäkla slut hela jag. jag avgudar svenska fjällen.
Grattis Österrike på nationaldagen, i alla fall.

Hatar inte ni oxå när man skriver rubriken som första mening?!

Hatar inte ni oxå när man skriver rubriken som första mening?! Är inte det bara höjden av retardness?!!! Varför ens skriva en rubrik när man ändå bara skriver den första menningen i texten man skriver precis under.. Människor alltså.

On A brighter note; jag brukar roa mig med att söka på konstiga saker på google, ibland sidor och ibland bilder, när jag har tråkigt. Brukade kanske jag ska säga, för nu brukar jag skriva in bokstäver/ord i adressfältet istället (då hittar jag ju det jag själv har sökt på tidigare!! Höjden av narssicism?).
Jag gjorde det nyss, jag skrev mens (sjukt normal jag känner mig nu när jag skriver det, kanske inte ska ta tillfället i akt och börja analysera mig själv) och gick in på hardumenseller.se. Där såg jag att de hade en sån där "insprirerande text" - Åh nu när du har mens ska du inte vara ledsen det är något fin och bra och blablablablabla.
I den skrev de så här:Det finns inte en tjej som någon gång inte har valt bort en vit kjol, en tur till stranden eller att sova över på grund av mens - den där allmänna klibbighetskänslan som kommer med blodet...

Man bara "öh nej!! det är Inte klibbighetskänslan som kommer med blodet som gör att man inte vill göra vissa saker när man har mens, det är ju äcklighets/uppsvullnad/personlighet-som-en-sur-golvmoppskänslan som gör att man inte vill göra vissa saker. Hejviharkoll.se..."

Amanda.

Efter det blir det blåbärspaj!!!

Jag har precis skrivit klart mitt engelska arbete om The Renaissance (förlåt för att jag alltid skriver om min ack så intressanta skolgång).
Först och främst vill jag klaga på min kära klasskamrater som röstade så att vi var tvungna att göra en inlämningsuppgift istället för ett prov, det är så mycket jobbigare att skriva, reflektera, leta information om och analysera något som man precis har lärt sig om än att bara lära sig om det - typ läsa papprena, leta lite extra på nätet om man känner att man måste, och lyssna på lektionerna - och sedan skriva ett prov.
Oavsett.. så har jag nu skrivit klart det, ska bara scanna in (och finputsa - skriva klart) min tankekarta så att jag kan skicka den oxå.
Och bara för att hålla mig till temat så blir det ett litet citat som jag kom att tänka på när jag skulle hitta de argument Andrew Marvell använde för att karaktären i dikten skulle förföra sin älskarinna.

" It is better to have loved and lost, then never to have loved at all "
- Alfred Lord Tennyson's


*

Hur kan en linje bli en prick.

Sedan kan vi säga såhär; jag mår helt okej. Nu..

Lördagen blev en bra dag.
Då gick jag Sophia och Natalie på bio, vi såg Paranormal activity 2. Den var så otroligt bra. Snyggt filmad. Psykiskt påfrestande. Ja, sjukt läskig helt enkelt! Och stämningen var superbra.
Det var toppen, helt enkelt. Det plus att sällskapet bestod av två underbara flickor gjorde kvällen helt awsome!!


Stubai Gletscher

Imorgon bär det av ca 6 på morgonen till Arlanda. Från Arlanda flyger vi till München för att sedan sitta på en buss i cirka 4 timmar med målet Stubaital. Vi får ha en väska på flyget... min ena väska vägde 23 jävla kg och det är bara tillåtet med 20 så det resulterar i en himla massa kläder i stavfodralet. Oh well... bättre det än att betala övervikt + ett extra bagage. Jag hoppas att det blir fett soft i Österrike och att vi kommer hem med fet googlebränna. sen skrev Jessica på facebook att de åker dit nu, direkt efter den skapligt dåliga tävlingen i Sölden, så det är fint det med! Auf Wiedersehen Schweden!

18-02

någon Annelie/Fredrik Reimer har ringt mig. de bor på vargön i Vänersborg. undra vad de kan vilja mig? tycker att det var ganska roligt för att på eniro står det att Annelie fyller år den 18 Februari, populär förelsedag det där.


hjultomte var det.

did you know that FML actually means feed me lasagna?


Morgonfundering

"It’s amazing how many of these villains have doctor degrees - Why do the universities continue to let these villains in?"

Det här citatet är bara för klockrent. Kan inte låta bli att hålla med!
Jag menar varför heter alla skrukar i serier typ Dr Evil och sånt..? De måste ju ha doktors grader då, eller kanske inte.. isf varför heter de doktor? Lustigt. Eller vad säger ni?

IDOL

mina favoriter är: Jay, Elin & Andreas

Hjultomte om jag får be.

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när nikelodeon var på hela dagarna
-när all that var det roligaste som fanns (Amanda Bynes bara för rolig alltså)
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast (all day every day)
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program (Prima skinka - japp japp!)
-alla hus man byggde med lego - och alla fajter om bästa delarna och plattorna
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again"
-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen -du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, number one, Han är den som jag gillar bäst)
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."(Älska!!!!! Arthur är typ min idol, näst efter woodstock i Snobben!)
-när du läste "Vad gör folk hela dagarna" eller "Så funkar det"
-när piggeling kostade 6 kr
- när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999? (Du var bara lite tröttare)
-när Greveholm var julkalendern och Greven skrämde livet ur dig men du slutade aldrig att titta ändå (Det var ju bäst)
-”Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glider på snowboard och skidor”
-väntan på att babysolen i Teletubbies skulle gå ner så andra program kunde börja (Vad var det för iq-befriat trams? Min lillebror tittade alltid på det och jag och max satt och hatade dem..)
-REAs testpatrull
-du såg på TV när Doris dansade med Göran Persson
-S club 7 och A-teens
-Brum var din favoritbil och hjälte
-Alla spelade Gameboy, innan de togs över av Snake på mobilen
-När alla såg på Noas ö och sen gick runt och sa ”Ojski pojski”
-muminböckerna som sen blev film, fast filmerna överträffade aldrig böckerna
-när man lärde sig tillverka och blåsa säckpipa av en plastpåse i Hajk
-Lilla sportspegeln med Tom&Jerry i pausen…
-”Du kan alltid bli, nummer ett. Bara börja sätt i gååång…”
-När Vintergatan 5A var först ut som sommarlovsmorgon
-När man försökte ringa till Zonkofonerna på rymdskeppet
-Alla minns.. Dr Bombay
-S-s-s-s-s-stövlarna som fixar allt (Mina röda gummistövlar)

(den är ju sååå mycket bättre på svenska!!!! det var förövrigt denna låt som fick mig att göra detta inlägg, måste ju hitta den svenska; leta, leta!!)
-Kajsa som hade en ko i trädgården
-”Jag har en koo en egen koo. Hon hoppar i sängen, dansar på ängen, detta kan ni tro. Hon är min allra bästa vän. För hon är min koo min egen koo..”
-Daddy DJ
-när man lärde sig siffor och bokstäver från 5 myror är fler än 4 elefanter
-”Där är där där man inte är. Här är här där man äär. Och här har man alltid med sig..”
-Känsliga bitar som sjöng om känslor
-Svingelskogen och Elektrik Banana Band var CDskivorna högst upp i högen
-innan Pixar Animations började göra filmer och Disney var the one and only
-MAX skattkisteglass med en leksak under botten.. i det hemliga facket!
-tävlingarna i Kannan, du minns även vad de gick ut på.. Kulstötning, gå loss fången ur tornet etc.
-innan mobiler hade kameror, eller ens färg

-den gamla varianten av kanal etts symbol, med streck som en etta
-”Har ni sett… kanal ett?!”
-när bolibompadraken studsade bland stjärnor mot en blå bakgrund
-när Hjärnkontoret hade svar på alla dina frågor
-”Vi fixar det, vi fixar det… Vi säger Ja Ja Ja såhär går det till. Vi grejar precis vad ni vill..”
-Göstas korsord bakom jordhögen
-Diselråttor och sjömansmöss, inkl Kölsvinet
-Pelle Svanslös och Karusellerna sover.
-”Du är så yeah yeah wow wow” ♥
-Fångarna på Fortet på TV4
-”Hipp hurraaa för här kommer bumbibjörnarna! Studdsar fram igenom sagorna..”?
-när Sune åt snus, Rudolfs ben blev påkört och Håkan blev överkörd i Sunes Sommar
-När Baby Born var allas älsklingsbarn
-Tintin och Milou
-Någon som känner igen: ”Kommer du ihåg hur det var förra sommarn? Kommer du ihåg hur vi bada i havet? Kommer du ihåg alla fiskar som simmade runt?”
-Björne och Snigel, och Anki och Pytte
-Gladiatorerna på fredagskvällarna klockan åtta
-Balt, Baltazar, Balt, Baltazar, Baltazar!
-"Mirror Mirror"
-Ankliv
-Ebba och Didrik
-"Har du myror i brallan? Sluta va en sur en, följ med ut i naturen" med Ola :D
-Alla glassorter som blivit utrotade :'(
-"och när du hör det här ljudet (**pliing**) då är det dags att vända blad. Då börjar vi."
-När Barbie och Ken fick bil
-"Vi rockar fett, åh, Damöb, vi rockar fett! Don grymmaste av grymma som ni nånsin sett..."

90-talet ftw!!

I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH

"bara för att det är snö ute betyder det inte att man får leka dryg jultomte" - Amanda skrev det till mig. jag tyckte att det var roligt så jag skriver det här.  

this is like.... the most fucking amazing thing i've ever heard. thankuverymuch.

N Y D E S I G N

nämen nämen! detta var ju en rejäl ansiktslyftning, om jag får säga det själv.
så jäkla grym fågel.

wanna meet me at.... donken?

jag ser det snöar, jag ser det snöar... 14,4 minusgrader i Åsarna, tydligen, och strålande sol. snökanonerna sprutar i hela Sverige och imorgon är det världscup starten för damer i Sölden. riktigt många svenskar på starten så det är G R Y M T.
på detta vis ser det ut uppe på Åreskutan, just nu! bilder från skistar.com

Idag har jag


det var igår också. samma grej, fast ändå olika.

alltså. idag gjorde jag någonting jag har velat göra länge. kul, kul. har redan träningsverk efter spänsten imorse. träffade våran nya tränare Anu Pässonen [eller nått liknande] längtar nästan lite till jag får sätta mig på tåget och bara dö lite. jätte nervös över min fuuucking väska. kommer få betala typ 2000 i övervikt eller nått liknande. fy fan för den. fy fan för dom som la sina väskor i bilen. fy fan för mig som inte gjorde lika dant. IDIOT.
angående den första saken jag nämnde. det var fint. vissa människor som man inte vill lämna, lämnas ändå. men det är ju fint att veta att det är fred på några plan i alla fall.

skrev det här igår. det händer ganska ofta att jag skriver någonting och sen bara stänger av datorn utan att posta det.

Klagar och så..

Jag är sjukt hungrig, och jag måste gå till dansen snart så jag hinner inte göra något nu.. Det är helatiden såhär, bara för att skolan inte fattar att man inte kan äta deras fisk, jag är inte så kräsen men det där är riktigt nasty!!, och de envisas med att ha det varje onsdag. Jag förstår inte varför, kan de inte bara servera något ätbart en onsdag då och då? Bara som lite omväxling..
Det sämsta är att vi har graf i typ fyra timmar varje onsdag vilket gör att man blir helt slut i huvudet efter ett tag och måste ha lite energipåfyllning (lunch!) då får man tvinga i sig det om man ens kan göra det för ibland är det för äckligt. Annars går man till ica och köper energidryck/godis - very helthy!! Nja inte direkt.

- Amanda

jag är bäst på att göra ingenting (Paris)

Going to lakeside with the girls~ gna eat loads of mcdonalds so I don't need to buy new jeans :|about 18 hours ago via Twitter for BlackBerry®
har så fruktansvärt ont i min armbåge. typ konsekvensen av att sova för mycket.
hoppas alla kära människor har på sig någonting lila idag.
obs!
rubriken har ingenting med innehållet att göra.
have a nice day.

19:10

Jag Ä L S K A R psykologi. Det är så härligt att skriva om det och analysera.
Just nu sitter jag och skriver på min hemtenta i socialpsykologi och jag känner hur bra det går.
Jag blir glad! Älskar att känna flyt. När fingararna rör sig av sig själva över tangentbordet och texten bara växer fram på pappret på skärmen.
Jag har skrivit 1111 tecken om Jockibios inre rollkonflikt. Jag drar paralleller och analyserar, det kan nog bli ett mvg om jag fortsätter i det här tempot. Jag är på gång, jag skriver, och det blir faktiskt väldigt bra.

Sånt här gillas! Jag har hittat tillbaka till min passion. Skrivandet.

'

- Guys, let's remember that Sheldon is still our friend and my roommate..
- So?
- So nothing, let's destroy him!

vad som rör sig i mitt huvud

19-10-10
ogillar svenskalärarinnan.
jag är så jäkla körd och trött och blä.
vill att det ska bli torsdag kl 12, NUUU!!
idag måste jag väl packa och städa antar jag.
det luktar kanelbullar här.-
kan bero på att någon bakar.
tävla slalom i finland?!-
tvekisch.
åh, herre gud.
vissa människor får bara min hjärna att stanna.
som. just. nu.
fast jag tror inte att det lät så konstigt i alla fall.
även om det var en smärre chock.
eller så var det inte det.
känner att ett annat "kodnamn" behövs.
lite för obvious. kanske.
förbannat stört jävla sjuuukt snygg.
dör lite smått.
^_^

det här var bara för härligt

"äm... jag och Amanda är ganska bra på att fantisera. Och år 2097 är vi 104 år gamla.
Hur är livet på jorden då?
(människans filosofi är att reducera alla risker)  

Sjöar är historia och överasfalterade, de ersätts av brunnar. All form av teräng(växtlighet) är överasfalterad!
All mat kommer hemskickat och ned fryst. Av hälsokostförmedlingen. Alla är hälsofreaks (tänk Anna Skipper)
Människorna kommer att gå runt i svarta respektive vita gummidräckter, beroende på kön, (med inbyggda skydd) med blixtlås i ryggen.
Tvätta sig gör man med dräkten på, eftersom att man sällan tar den av sig.  Då ska man spraya sig själv med desinfektionsmedel.

Man använder inte datorer längre, istället har man ett litet chip i hjärnan som man aktiverar endast genom att tänka: om du vill gå in på Facebook så tänker du bara på det. Fast i skolan är man lite "old school" och retro, där måste man använda handdatorer (När man går in i skolbyggnaden slutar ens chip att funka - man ska inte kunna gå in på tex. Facebook i skolan dit går man för att lära sig!).
Prata är är gammeldags, komunisera gör man på den allmäna chatten! kontakt får man med den personen man tänker på- och personen uppfattar att du vill ha kontakt med den och då kan konversationen börja. Skulle du villja säga någonting till allmänheten är det bara att kontakta "allmänheten". Allt negativt sensureras, och konflikter är då omöjliga.

Skulle bråk förekomma är ändå närkontakt obefintlig då negativa vibbar utger en skyddande atmosfär för den utsatte.
Skulle ett försök till brott förekomma faller en glasbur ned över den skylldige. Så alla kan se vem den missanpassade är. Det blinkar också rött på hela himlen och det pekar en stor jävla fucking pil på den skylldige. Mohaha. Glasburen bildas av ljuset som blinkar.
Bara så ni vet, vi lever då"


Elin och Amanda 2009-08-25 @ 19:38:27

Varför ska man tänka på någon annan än sig själv? Ego.

Jag har varit riktigt j*vla off idag, det är så konstigt för att måndagar brukar vara rätt okej (förutom att man alltid är så sjukt trött..), det är inte som söndagar direkt då man nästan måste vara deppig/stressad/seg.., men idag har jag varit riktigt FML. Eller TPL om du så vill. Och dessutom utan en bra anledning till det. jobbigt! Alla verkade lite off idag så jag var inte direkt ensam, men.. ah det är jobbigt iaf.
Tack och godnatt för mig.

bara för att man måste ta vara på tiden.


  1. vill ha.
  1. i dont get why some people hate lily allen so much.about 5 hours ago via Twitter for iPhone

  1. Baby, seasons change but people don't.37 minutes ago via Twitter for BlackBerry®

det började med sjusiffrigt, gick ned till fyrsiffrigt, hamnade på tresiffrigt, slutade på noll.

ah men det är ju nästan bekräftat.

Halloween gathering, London 2011?!

jag har skapat planer för Amanda. hon ska till London och bekanta sig med roligt folk på sportlovet. sen kommer jag dit nästa Halloween. när jag också fyllt 18. höhö.
det hade varit fint. riktigt jävla fint.
jag tappar hår som en jäkla cancerpatient. har lust att gå och lägga mig igen.
...har fortfarande inget internet...

Jag skulle jättegärna vilja vara här.. snart


ThroughoutIbland är det viktigast att bara gå sin egen väg och inte se sig om, även när man känner emotionerna svämma över.
Det är du och endast du som bestämmer vart dina fötter bär dig.
Strävan efter betydelse och framgång gör en matt. Men det är ändå dessa som får en att vara stolt  över sig själv.
När jag tänker på framtiden känner jag en svindlande räddsla. ovisshet. Trots detta är jag säker på att jag kommer se till att göra något stort och bra.
Ut i ovissheten och gör storartade ting.
På så vis blir man en hel människa. Att gömma sig blir ingen hjälpt av. Det är när man agerar som man lever. Annars kan det vara.

jag har en ENORM väska.

    Epilepsi
  1. Lol a woman with green crocs just tried to talk to me. No.about 2 hours ago via Twitter for BlackBerry®
  1. Woke up pretty sure a certain situation from last night was a dream. It wasn't.about 3 hours ago via Twitter for BlackBerry®

okej. jag vill nog ha en sån där.


S T O C K H O L M

ahmenjo. idag har inte varit speciellt produktivt, jag är så jäkla trött. varit ute och gått med hunden, duschat hunden, matat hunden. kan inte riktigt skilja på vad som var i går och vad som har varit idag.
i got nothing to say really, så jag ska nog bara låta det vara på detta vis.
hejdå.

Kärl<3k


Jag är så glad att Jasmine frågade mig om jag ville följa med till skivsingeringen. Lyssnar på skivan om, om och om igen.

"När de dunkade mitt huvud i stengolvet
Kändes det bara riktigt på nåt sätt
Jag hörde nån säga där inne
"Du kommer inte stanna här länge"
Några kvar att lita på
Och några kvar att tycka om"

Jag äger ett exemplar av Håkans nya skiva, singerad och allt!

Jag ska egentligen vara redo nu, för om tio minuter ska jag gå till dansen. Men guess what, det är jag absolut inte!!
Jag har suttit och pluggat hela morgonen, och när jag kommer hem lär det bli mer sådant..
Man skulle kunna säga att jag inte är supertaggad på det.

Jag har en ganska bra idé oxå som jag ska fixa med när jag kommer tillbaka.

Men nu blir det dans i två timmar.

Ciao!

good morning sunset

Igår var en händelserik dag (säger jag som lyckades somna vid tiotiden.. meeen det var inte så farligt för jag vaknade efter ett litet tag pigg som tusan!). Men nu skriver jag inte mer om det.. för det här inlägget tänkte jag tillägna någon annan.

Nämligen min kära gamla fritidsledare
Maria Nyborg. Vi var på hennes minnesstund igår. Det var fint. Och Hemskt. Jag kan fortfarande inte begripa att hon är borta. Hon är ju våran Mia lixom. Jag saknar henne mycket. Hon var fin och bra och hon var älskad.

När vi hälsade på i visättraskolan för typ ett år sedan så var hon inte där, och vi blev såklart sjukt besvikna, men så dök hon upp där av en ren slump och det är jag så enormt tacksam över.

Saknaden är stor. Maria.

fast ändå sol

idag var det: blåst, kallt, ett par snöflingor fast ändå sol.
har suttit på ett tåg och insett att jag är den drygaste personen jag känner. stackars alla som behöver vara i min närhet.
jag driver.
jag vet att  jag kan vara jävligt dryg men jag kan också vara jävligt rolig, snäll och trevlig också. det jämnar ut sig. fast tåg är ändå inte min grej. när tåget stannade första gången trodde jag att jag hade suttit där i ca 3 timmar och att vi borde vara i ljusdal, ungefär. det visade sig att vi var i Bräcke. vilket betydde att jag hade egentligen bara suttit på tåget i ca 15 minuter.
idag var en bra dag, trotts en mindre tilltalande tågresa.
jag är glad.

Det var inte det ända jag berättade för henne dock..

Bara för att jag berättade för Sophia att jag brukar göra konstiga miner när jag går för mig själv och att folk alltid kollar på en som om man vore en idiot (kanske lite sant dåraaa) så gick jag och "sjöng" för mig själv -  det var inte lite heller, jag trodde att jag var med i värsta rockkonsterten eller, man såg det rätt  tydligt skulle man kunna säga..
Då mötte jag en kille som var rätt snygg ... som kollade extremt konstigt på mig. Jag tänkte: vad är hans problem? Tills jag kom på att jag hade mimat järnet, och började skratta (för mig själv!!). Som tur var så log han mot mig då. Så, så störd verkade jag kanske inte ändå.

Klockrent


när kärringen harklar sig får jag hjärtinfarkt

nu skulle jag egentligen ha varit i Norge, så sitter man här i skolan i Svenstavik (vikllet inte är hälften så flashigt) inte för att det ser så väldigt lovade ut men... jag blir så arg, alltid dessa påhitt att man ska åka till juvass på hösten, inse att det inte fungerar! det blåser alltid. fast allvarligt tycker jag att vi borde åka dit i alla fall. vi kan ju alltid gå på något fjäll eller bara träna fys. skolan... nejtack.
gillar att det är vi som garanterat är bland de som åker mest bil och antagligen orsakar det här vädret och att snön är svart och resten är is.

headache

nu kom jag att tänka på någonting. ni förstår, jag loggade just in på msn och såg någon reklam "gör slut med singellivet" i alla fall så låg det en lapp på bordet idag i klassrummet á la:
egentligen hade jag mest lust att ge den till han som satt framför mig. men det sket ju sig eftersom den redan var i kryssad. där red prince charming [aka kalleskavjar] iväg på sin vita springare, igen. nejdå, men fan vilken skön stämning det hade varit ifall man bara kunde skicka en lapp.
det här inlägget höll jag på att skriva den sjunde, sen kraschade internet och det har inte fungerat sedan dess. ingen tv och inget internet. FML. fast å andra sidan finns det sjuka mängder att läsa på twitter om man inte har haft datorn på några dagar, vilket inte är helt fel[@charlieskies<3]. han har till och med skrivit på twitter att han twittrar mer än vad han pratar. så jävla skön. haha.

Vi står här och bara lalalalalala och så tittar alla på oss istället för på dom som dansar. "lalalalalalalalala"

Det har varit en träningshelg skulle man kunna säga, i fredags hade vi dans i typ två timmar, efter det stog jag och Felicia <3 och pratade i femhundraelva år.. senare gick jag ut.

'I lördags köpte jag två par nya jeans, dom satt som en smäck sjukt snygga. Jag brukar alltid ta en storlek för stora (sen gå neråt) för att inte känna mig som äkta flodhästen när byxorna fastnar vid knäna men nu fick jag ta de som var två storlekar mindre - awesome!!

Idag hade vi dansträning i lite över tre timmar, det skulle egentligen vart fyra, men det var skönt.
Och så fytio minuters intesiv strech. Tänk er; aj nu gör det svinont, jag kan nästan inte ligga kvar såhär!! Jaha, men okej då pressar vi lika mycket till och sedan håller vi kvar så det inte Går att sluta mitt i! Så.
För att inte överdriva kan jag säga att det känns som att jag har fått en sån där blygrejs tappad över mig (ni vet som dom alltid får i tecknade serier).
Mörbultad är det rätta ordet!

Did I mention that I'm a nolifer who talks, walks and dreams about school and homework?

Varför är det så lätt att rulla in på msn, bloggar, youtube, jag egentligen vad som helst förutom det man faktiskt ska göra när man håller på med skolarbeten? Jo! för att ingen bryr sig om det man gör i skolan på riktigt. Eller okej endel är rätt intressant. Men vem tusan orkar studera språkhistoria? det är så tråkigt att jag nästan dör lite.  Nejdå, men å andra sidan så vet man ju aldrig "jag kan bli påkörd av en bil eller dö i sömnen närsomhellst".
Visst att det är tufft att nästan alla Europeiska språk hör samman på ett eller annat sätt och man kan höra att de påminner om varandra och hitta likheter och all that jazz men studera fornnordiska (antar [vet] att det inte är ett ord men nu blev det så för idc!) är bland de tråkigaste jag gjort.
Förutom att det är allmänbildande så finns det ingen vettig orsak till varför man läser det så varför inte göra en liten sammanfattning på två lektioner och gå vidare med att skriva berättelser, noveller, artiklar, krönikor, t.o.m dikter, istället?!
Tack och Hejdå! Nu blir språkhistoria ändå.
Död åt Svenska B!! eller något liknande..


Godkväll Nattboken

Vi var på museum idag, tittade på en intressant utställning om killar och en annan om modemakt (man riktigt känner ironin här va?!) nej men det var okej kunde varit bättre och lite längre.. men men sånt är livet.

Det var en jättekonstig business-kille på bussen som  började prata med oss helt plötsigt, och folk säger att storstadsfolk inte är sociala!?.
Vet inte vad jag ska säga om det, han var allmänt konstig, fast han var helt normal ändå..! Han började med att fråga hur gamla vi var, då tänkte jag att han var lite creapy fast sen så började han prata lite med oss. Han kommenterade att vi pratade mycket om kärlek och sånt sen påpekade han att vuxna inte var så utan de var lite TPL (nej han använde inte den förkortningen..). Efter det fråga han om smiliesar och om alla visste den exakta betydelsen på alla smiliesar, jag svarade att det beror lite på om man känner personen eller inte, då sa han att det öppnade alltså för många missförstånd.
Vilket är sant, men man gör det ju ändå - det är ganska roligt när man analyserar ett sms och undrar om lipgubben betyder att han drev eller att han försökte vara gullig..   

Jag känner att jag blir sjukt flamsig ibland i skolan (läs: med Sophia!!,) tur att vi bara hade en vanlig lektion idag dåååeee, jag hatar att bli så när man är med någon som irriterar sig på det för allt blir så himla tråkigt när man själv är pepp och alla andra är deppiga. Men som tur är gör hon inte det (=

Skolfotot blev sämst porträttet dåra, gruppbilden blev okej i alla fall *hoppas*.

Meeen nu ska jak vara en duktig kicka och plogga lite eeingelskaglooosoor
Bye.

Samtal från Saas-fee

vet inte om jag ska skratta eller gråta. fia ringde mig och ba:"kommer du ihåg när vi sa att vi skulle göra 2 saker innan vi dog? se my chemical romance och träffa bode miller? -nu har jag bara en kvar"
och inte var det nån konsert hon hade varit på. men däremot spelat vollyboll bredvid bode miller.

07-10-10

tänkte liksom att det är torsdag och torsdag=städdag, men jag vette fan. jag gick upp tio i åtta och klockan åtta var det ju samling i ÅIK stugan, lagom stressigt. nej, jag kom inte försent. däremot så känner jag för att gå och lägga mig på soffan nu. så jäkla trött.
längdisarna var med på vårat spänstpass, från början var alla utom en med och när träningen var slut så var det bara en kvar. alla drog efter 10 min. haha. dom tyckte att det var jobbigt så dom skulle springa en och en halvtimmas istället. jag skulle fan så mycket hellre ha spänst än att springa i en och en halv timme. dom är skumma, men som Anton sa när vi skulle ha nedjoggning, "så här långsamt kan man ju springa i lugnt fem timmar... det kan ju till och med ni" ah, näe, det kan vi inte, eller i alla fall inte jag. inte för att det är så jobbigt konditionsmässigt, utan för att vaderna och vristerna strejkar efter bara en timma.
aaaaja, vad har jag gjort sen idag månntro... jo jag har räknat matte. fyfan vad jag har räknat matte. så mycket matte som jag har räknat idag har jag inte räknat sammanlagt på 3 år. och då kunde vi klämma in den på 1,5 h. hehe. otroligt.
jag måste verkliiiiigen städa.

soulmate <3

  1. Well, college started 10 minutes ago and I just woke up. Woops?about 1 hour ago via Twitter for BlackBerry®
  2. K going to college. Only an hour late no big deal, will just fade into the classroom like OHAI.33 minutes ago via Twitter for BlackBerry®

till käraste bästaste Hanna


Ja! Då går jag och sätter på mig min finaste rosa skjorta


"Shady Jeff isn't there because they kicked him out because ha was being annoying and getting in the way. They siad that"

Detta hittade jag på youtube när  jag letade låtar , skrattade ihjäl mig "dom kickade honom för att han var irriterade och i vägen hela tiden", jag gillar att alla som kommenterar på youtube tror att dom vet och kan bäst helatiden!! 
Hollywood Undead - Everywhere I go

18:27

Idag hade vi en Hel graflektion (vilket är typ 4½ timmar) vi jobbade stenhårt!
Sedan mötte jag upp Emelie, Natalie, Sebbe och Rebecka i stan för att jag ville ha lite sällis hem.
Jag köpte två bh:ar, kan säga att det verkligen behövdes för alla jag har är för små har - t.o.m fått sår(!!) på axeln och under börsten  .
När jag kom hem bytte jag om och gick till Lucas, var där ett tag men nu är jag hemma igen  för snart börjar dansen. Taggad som tusan!

Jag kan inte ta kort för att jag har så dåligt ljus i mitt rum, det är oxå ett litet problem när man har webcam.. måste fixas asap!


Detta är mitt öga..

mitt kylskåp öppnar sig själv.

sitter här i min favorit outfit. okej, det där lät ju lite... men allvarligt, jag har mina favorit kläder på mig. de finaste skönaste och mysigaste kläderna jag äger. men snart måste jag byta om för vi ska tydligen ha någon överraskningsaktivitet "ALLA alpint träffas i ÅIK-stugan kl 18 för vidare färd, varma kläder efter väder och ett glatt humör medtages" undra vad det kan vara vi ska göra. med tanke på att en går på kryckor så kan det ju inte vara springa marathon i alla fall.
min granne, tänkte jag skriva men det stämmer väl inte riktigt. han som bor rakt över mig, menade jag, han måste tydligen ha en sjuk massa disk och vara väldigt hungrig för han har varit i sitt kök i typ 2 timmar.
på bilden här ovan är i alla fall ett av mina senaste inköp. hehe. kärlek vid första ögonkastet- skoja inte. jag tänkte bara, när jag såg dom: jag köper dom där, spelar ingen roll om dom kostar 500 spänn, dom där ska jag ha!! lyckligtvis så kostade dom inte så mycket, men dom äääger!!! tänker inte säga var jag köpte dom för jag vill inte att nån ska köpa lika danna x]

Everybody thinks that girl’s so fine Everybody’s like “I’ll make her mine.” Everyone thinks she’s a bit of alright But I think that she’s not so nice - I think she's a bitch.

såg just en hemsk film. sjukt fin, men hemsk. det känns som att jag har feber. alvedon botar vi den känslan med. alltså, lura aldrig er själva med att ni kan leva utan tv. det fungerar inte. jag har inte haft nån tv sen i torsdags och jag lider nu av abstinensbesvär. jag skulle ha köpt en ny antennsladd när jag var i Östersund i fredags men det gjorde jag inte för att jag är 1) snål 2)...snål, men nu ångrar jag min något fruktansvärt.
känner mig riktigt jäkla mosad för tillfället. mitt ansikte är typ svullet och det gör ont i mitt öra. nu låter det som att jag har blivit nedslagen, så är då inte fallet- vill jag informera. bara allmänt död efter den här dagen.
orientering är inte min grej.
jag tittar på en sak som ligger i min bokhylla, kan inte bestämma om det ska bli en spontanpresent eller en julklapp. bror väl på besöket man får eller inte får i helgen antar jag.
varken blåslagen eller gift. det ser ut som att jag suger på tummen på andra bilden, det gör jag inte, jag äter mina sår *host* skorpor.

men godnatt dåra, alla snälla, glada, trevliga, fina, underbara, vackra människor i världen.


My Chemical Romance – Kill All Your Friends - B-Side

Ah, put a bullet through my head will you?

Ska aldrig mer logga in på msn, okeeeeeej?!

Sjukt vidrigtAh.. läs rubriken?


Det var så konstigt och så länge sedan, men det kändes bra och det är väl allt som räknas.
I mitt huvud tänker jag: nejnejnejnejnejnejnej, så är det inte alls, det är inte bra, det förstör bara..


Jag svämmar över av läxor, uppgifter, inlämningar..

Min helg var trevlig "tack fina Elin" ♥

please take me away from here

ookay. klockan är 21:07 och jag funtar på sängen. fast sen så tänker jag på vad som väntar mig imorgon bitti och ångrar mig. tiden går så bedrövligt fort när man sover. i feel like taking some time off. typ åka till huddinge och ligga på soffan och bli matad i en vecka eller två. verkligen. jag skulle vilja prata med en person. jag vet inte om den personen vill prata med mig, dock. jag känner att jag skiter lite i det.
egentligen vill jag berätta hur mycket jag saknar. och hur underbart underbara de måste ha varit. eller så är mitt minne bara en efterkonstruktion, antagligen. den största frågan är varför, men det är det väl alltid.
ändå, kärlek på dem.
jag har lite svårt att förstå hur den här videon har över 100 000 'visningar' eller jag vet inte vad det heter. visst, den är fin och så, ganska bra låt, skapad av en mycket sinnessjuk men amazingly awesome människa- men ah. fint. ger mig en konstig östra-gymnasiet-känsla. CharlieSkies (y)

.

ja då har man gjort tacopaj av resterna, ekonomiskt.
ska dö lite nu tror jag.
auf wiedersehen

hey

jag borde gå och lägga mig.
100% otagg på skola imorn.

i pray for a better day

livet driver med mig. varje jävla gång jag kollar på klockan är den 21:21, 18:18 eller 08:08 eller... jag ser stjärnfall. jag blåser ut alla ljusen på tårtan.
vet ni vad? jag har slutat önska mig saker för aldrig någonsin har det funkat.
aldrig någonsin.

my chemical romance

oj jag har ingen aning. min säng och mitt kylskåp är paj. Amanda sjunger.
"ska du inte citera mig?"
nej.

dagens outfit

hej. guten tag. bonjour. hello.
idag har vi besökt skogen i 5 min. gått till affären och inhandlat pärer och annat. vi har sett mäklarna och weeds och om en pojke.
amanda tycker att elin behöver lite spel. okej.
tack och hej leverpastej. :]
på huvudet: svart hatt med fjäder.
överkropp: stickad polo i grådaskig kulör. (amanda tycker att man ska ha en orange sol på ryggen)
ben: strumpbyxor och skottskrutig kjol.
yttre kläder: mantel
fötter: marinblå kängor från dollar store.
hej då. auf wiedersehen. au revior. good bye.

RSS 2.0