August Strindberg

Vädret här uppe är så himla konstigt, det är askallt på morgonen. Liksom vantar och jacka-kallt. Sen på eftermiddagen blir det varmt, ibland för varmt för att ha jacka till och med. Jag har hittat två jagckor jag mycket gärna skulle vilja ha, ja fast nej. Jag sparar ju faktiskt pengar dåra, jag ska inte köpa en pryl.
I skolan ska vi läsa August Strindberg och jag kan ju inte säga att jag är döinspererad. Fröken Juli, alltså en pjäs, vem läser en pjäs? förutom om man möjligtvis ska göra någon slags teater... dessutom är den JÄTTElång. Aldrig att de där skådespelarna kan ha kommit ihåg alla sina repliker, vem kan en hel bok utantill?
Auf Wiedersehen

here it come that heavy love

Tumblr_lpu27fcovt1qzvdt0o1_500_large
Det bästa som finns just exakt nu är Bright Eyes – Shell Games
Man kan tänka att det finns så mycket som skulle behöva tillföras, förändras, förbättras för att allt skulle vara perfekt. Man kan också tänka hur lite man skulle kunna ta bort för att allt skulle bli så sjukt mycket sämre. Man kanske inte behöver allt det där i alla fall. 
När jag tänker efter så kanske alla låtar på The People's Key albumet är det bästa som finns just exakt nu. Förutom Firewall, för den låten har jag aldrig riktigt gillat.
Men å andra sidan så skulle det inte finnas någonting man gillade om det inte fanns någonting som man inte gillade.
Kanske är Ladder Song lite bättre än alla andra. Om jag inte slutar skriva nu och låtarna fortsätter och spelas en efter en så kommer jag hinna ändra mig tio gånger till, minst.

"I want to live amongst the beautiful people."

Idag har vi haft vår första graf lektion,  fyra timmar - Heja heja!!
Andra heldagen i skolan, känns galet bra att komma igång lite mer på riktigt(!). Trots att man känner sig lite som en främling i sin egen skola, det är nya människor överallt man blir nästan förvånad när man ser någon man känner igen.. (Ni förstår Cybergymnasiet Odenplan södra har flyttat över till oss; Cybergymnasiet Odenplan norra, och de nya ettorna på det betyder att vi är lite drygt 1000 elever. Väldigt stor skillnad mot de ca 400 vi var förra året!!)

Anyways, jag kom in på en diskussion med Maja om smink. Hon hävdade att alla ser bäst ut naturliga, och det kan jag verkligen inte hålla med om, vi "agreed to disagree" som man säger men jag kan fortfarande inte riktigt släppa min tanke. Därför tänker jag nu pracka på er min tes; jag menar att de flesta, oavsett hur bra de ser ut naturligt ser väldigt, väldigt mycket bättre ut med smink. För smink förbättrar och framhäver fina drag så som stora ögon, höga kindben osv., samtidigt som det döljer de inte fullt så tilltalande dragen, ärr och finnar.
Dessutom finns det så oändligt många olika produkter som hjälper mot det mesta, inte bara döljer/framhäver utan läker, fräschar upp, och återfuktar.
Kontentan är alltså att ser man bättre ut med smink. Punkt!
Om man inte är kass på att sminka sig eller alternativt använder produkter som är skadliga för huden (vilket förmodligen resulterar i sår, eksem eller utslag, som både ser fult ut gör, är dåligt och gör extremt ont)
För att förtydliga det hela måste jag dock påpeka att jag inte menar att jag tycker att alla ska sminka sig hela tiden, man gör som man vill/känner för och jag tycker verkligen inte att alla som väljer att inte sminka sig är fula. Verkligen, verkligen inte. Och även om de skulle vara det så är det heller inte hela världen.
Det är nog inte speciellt bra att vara för ytligt, i ärlighetens namn, men själv tänker jag fortsätta använda smink varje, mer eller mindre, för att jag tycker om att se så bra ut som möjligt... Trots att jag är väl medveten om att det är insidan som ränknas, vilken jag också jobbar väldigt mycket på att förbättra. Jag gör mitt bästa på alla plan så att säga.
Det ena ska definitivt inte utesluta det andra, om man är fin på insidan blir utsidan med ens mycket, mycket finare.

XOXO

Hej kära vänner och alla som jag inte känner. Idag har jag åkt rullskidor och skjutit på skjutbanan. Jag träffade 4 av 10 skott så jag är FETT nöjd.
Ja gillar Gossip Girl väldigt mycket, bara satt ni vet liksom. Have a nice evening.

Hej älskade, älskade blogg!!

Sådär fruktansvärt sentimental jag tycker alla borde bli när de träffar en vän de inte sett på länge.
Jag har en ny dator! g a l e t underbart. en skoldator alltså, men ändå, den är sprillans så jag är superduperglad. även om den är skitstor och väger närmare 100 kilogram.
Detta betyder alltså att jag inte kommer vara lika frånvarande, vilket känns enormt underbart.
hejdå.

*

Schemat. Hur bra?!

Jag bara känner det enorma stödet

Jag: Åh... Kan inte du säga någon bra blogg som man kan läsa!?
Max: Läs din egen.
Jag: Nej...
Max: Läs din egen! Den är ganska bra.
Jag: Ganska?
Max: Ja.

Det var ju inte alls helt jäkla packat med folk på Nype..höhö!

Igår berättade jag en väldigt personlig sak för Sophia. En sak som jag nästan aldrig nämner för någon. Det är bra att jag sa det, riktigt bra faktiskt.
Men jag hatar verkligen att tänka på det, jag känner hur jag blir lite av ett känslomässigt vrak varje gång jag tänker på det eller känner jag hur alla undentryckte känslor bara väller upp till ytan. Fast jag lugnade ner mig ganska fort, troligtvis för att jag hade fått i mig en och annan Jinx.
Sedan traskade vi runt ett tag tills vi hamnade på Nype där det var knökfullt. Seriöst, det var folk överallt... Men vi dansade och hade kul trots det. De hade sjukt sköna DJ's i alla fall(!).
Plus att vi såg två dokusåpa-kändisar där, gissa vilka^^


Idag har jag städat och rensat, betalat några räkningar och försökt skriva klart mitt jäkla CV (jag har enorma problem med att förklara mitt senaste jobb och alla uppgifter..).

Kontrast.

Det finns så många underliga människor


I woke up in the middle of a bad dream

Jag har funderat lite över en sak.
Det här med kärlek.. jag vet att jag säger att jag inte sysslar med sådant när någon frågar men det hindrar mig ju inte att fundera över det.
För så är det, jag  sysslar inte med sådant. Punkt och slut, ungefär.
Fast det är inte så att jag är emot det. Självklart inte! Det är fint och bra och härligt och mysigt och allt annat bra och gulligt. Och är verkligen inte sarkastisk här. Verkligen inte.
Det är bara såhär att jag har verkliga problem med relationer med andra människor.
Mer specifikt, djupa relationer med andra människor.
Jag kan inte förmå mig själv att bry mig tillräckligt mycket, och länge, om någon för att det ska kunna bli seriöst.
Det handlar förmodligen om en mängd "dady-issues" som jag inte kan/vill/orkar gå igenom. Som jag kanske borde gå igenom i och för sig..? För det är när man inte orkar ta tag i något som det oftast behövs tas tag i...
Jag vill nog inte det heller.
För jag vet att med för mycket glädje kommer det alltid för mycket sorg och när jag hittar någon som är värd all den där sorgen så ska jag satsa. Satsa allt jag har.

Jag vet egentligen inte vad jag vill få sagt med det här inlägget, mer än att jag nu har en länk som jag från och med nu kan skicka till alla som undrar varför jag inte blir/är/vill vara kär.

Jaja, jag ska..

 

 


Fotograf: Felicia


Jag har haft lite framtidssnack och om allt går enligt planerna så börjar jag på Stockholms universitet nästa höst (alternativt våren därpå?!). Det känns helbra.
Jag är taggad för att börja läsa nu, ska se till att lära mig så mycket som möjligt om media så att jag kanske kan jobba med något sådant i fall jag inte kommer in nästa höst..


Without you, I'd be miserable at best

hej kära blogg.
jag har en never-ending längtan efter att lämna det här landet. den här kvällen har jag spenderat på diverse au pair-sidor. ta hand om ett barn med två advokater till föräldrar, bo i London, få mat, husrum, internet, telefon-kostnader, resa dit samt kollektivtrafik-kostnader betalda och på det 175 pund i veckan som "fickpengar", morsan pratade svenska och man får helgerna lediga. kan inte säga annat än HEJDÅ SVERIGE.
jag vet inte varför men jag har varit så jäkla trött på det här landet så jäkla länge nu, typ... sen jag va tio bast.
som tur är åker jag upp till Jämtland igen i helgen så att man slipper denna stockholmsförort i alle fall!
(3 veckor EXAKT till jag fyller år)
Tumblr_lqcyl6qcvh1qdqpk1o1_500_large
de utan tvekan absolut bästa skorna jag någonsin haft. müche kärlek. guten nacht.

Jag tänkte

Note: Det är också extremt efterblivet att klaga på andras efterblivenhet när du själv särskriver "Facebook-statusar"
Annars då? Jo vi har som sagt fått ett lite förlängt sommarlov, närmare bestämt fram till på måndag. Det känns skönt, men samtidigt riktigt jobbigt nu när man har varit inställd på att skolan ska börja, jag har sett fram emot att läsa vissa kurser och det är alltid bra att komma in i rutiner och inte bara slöa runt.
Nåväl.. För att få lite struktur på vardagen har jag suttit och knåpat på mitt cv, det behövdes inte så mycket tillfixning men det blev en del som togs bort och lades till (t.ex. min senaste anställning, några styrkor och en svaghet). Sedan har jag även kollat in några jobbannonser som jag tänker svara på, men det får förmodligen bli morgondagens projekt. Idag ska jag bara ta det lugnt och ha en TBBT-dejt (Även fast vi egentligen hade planer på att gå ut ikv.. Jaja, man sparar i alla fall pengar.)
Morgondagen lär bli späckad. Både körlektion och utvecklingssamtal inbokade, och en lunch på stan på det.

Märker någon att jag anstränger mig för att skriva fint? Ja? Nej? Kanske?
Äh.. det gör jag i alla fall, från och med idag!!

Jahapp, skolan börjar den 29


DÖ, DÖ, DÖ!!!

Jag är fruktansvärt arg och frustrerad om jag ska vara ärlig.
Är det bara jag eller finns det fler som känner att människor med makt som tänker fel borde SKJUTAS och inte i knät liksom. Helst i käften så att de inte kan sprida sina vidriga tankar vidare, eller i huvudet så att de aldrig behöver tänka tankarna från början. Och för er som är intresserade så är det detta jag är ASARG på, inte på det han skriver ofc, jag tycker samma, men det han skriver OM! Om ni inte är sådär fruktansvärt intresserade av alpin skidåkning så kan ni ju skippa att läsa.

Soft kitty

Är det bara jag eller är det helt jävla efterblivet att gilla sina egna Facebook statusar (okej, kanske inte alla och alltid, men oftast!!)..!

överflöd

Tänk att vi startade den här bloggen i maj för 2 år sedan och det känns som om det vore minst 5.

I will be back. soon.

"Man måste ta chansen"

Hejsansaa. Jag har precis ätit tre mackor (fy på mig..!!) Nu ska jag klä på mig igen och sedan gå och besöka Lucas...
Godnattis på er allesammans ♥

Himmlen luktar plast


Klack eller inte, vågigt eller rakt, turkos badeau eller vanlig svart spets, vi vet ju inte ens vart vi ska Theodoras och sedan vart...? Som vanligt är vi ute i god tid med en bra och genomförbar supermegaplan. Haha. Not..
Äsch det löser sig, right?!!


Sverige suger.

waaaah varför kommer det upp sånna här "Mohammed Aschmed Schallaschalla" på min facebook, som att jag hade gillat den sidan eller va vän med den personen?! hjälp.
jag vill kolla på en helt stört awesome tvserie igen, typ skins eller weeds eller nått liknande, fast en som jag inte har sett förut. i was thinking Glee, jag vet inte. kaaanske. 
jag har ätit så mycket glass, my god! jag mår illa. ska nog äta lite mer nötter och choklad. Yeeah.

Auf Wiedersehen

Godnattis snuttia <3

Idag har jag kört bil ett tag. Krypkörning sysslade vi med. Sjukt tråkigt efter ett tag när man börjar få kläm på det, vilket jag fick i slutet. Det gick med andra ord väldigt bra. Fick panik och tvärnitade en gång och fick motorstopp en gång, helt okej enligt mig med tanke på att det var i stort sätt första gången bakom ratten - första gången jag kört runt mer på riktigt lixom?!

Nu blir det köttfärsås och pasta (bordetagitrisbordetagitrisbordetagitriiiis...). Sedan en eller två filmer på det, alternativt någon serie, och imorgon blir det skoshopping, fika och zombiegång med mamma, följt av den sista utgången för detta sommarlov.

i like maps, maps are pretty,


jag hittar inte vägen runt långsjön

det är lite pinsamt och ganska konstigt att jag inte hittar runt sjön eftersom jag har bott på samma ställe hela mitt liv, vilket är om en månad minus 4 dagar 18 hela år!
-why did the chicken cross the road?
mmm, tänk på den ni ett tag! medan ni läser vidare och tar del av mina visa ord... jag har inget bra att säga. förutom att jag har gjort tomatsoppa som blev...mmm mumma. varför skriver man mumma, jag ryser i hela kroppen av de äckliga ordet, förlåt men uuuuusch. det är ett ord som inte ens borde finnas i min hjärna, jag får eppilepsi och krypningar och stroke! vem säger så? waaah. nej, tillbaka till gåtan...:
-to get to the other side.
hiiiidoo!

Vad ska man säga, jag är hjärndöd helt enkelt!?Jag spillde just varmt te över hela min hand.. För att jag kollade facebook i min ajphåååån Iphone (man måste hålla sig uppdaterad ju..!! Alla skriver alltid en massa intressanta och inte alls efterblivna/onödiga/överflödiga saker där!) samtidigt som jag försökte pausa en video på youtube.
Hm.. Jag känner nästan igen mig.
Kan det M Ö J L I G T V I S vara så att jag gjorde exakt detta för några veckor sedan är jag var upptagen med att prata med min kompis samtidigt som jag skulle hälla upp te?!

Ja okej, jag erkänner, jag begår samma misstag ibland. Men jag har faktiskt aldrig sagt att jag lär mig något av dem...
Kanske därför jag alltid begår dem fler än en gång, även när jag ser att de är på väg att ske. För det gör jag allt som oftast.

Idag gick jag och min bror till kungens kurva. Just saying..


jag har slarvat bort min mobil

Det är en dålig vana helt enkelt, att skriva meningar utan att starta dem med en versal! Förlåt. Jag antar att det är så eftersom när man skriver i Word så behöver man inte... ah. Det är min ursäkt.
Vad skiljer egentligen en anledning och en ursäkt? Är inte en anledning en ursäkt? Eller är en ursäkt någonting man har för någonting man skulle kunna ha gjort, men hittat på en anledning till att inte göra? Ursäkt har en så dålig klang i mina öron... liksom en gång när jag gick i fjärde klass, mer eller mindre 8 år sedan, kom jag försent till bildlektionen som var den första lektion vi hade den dagen. Det resulterade i att jag (och de andra som kom försent) fick först försöka förklara varför de inte var i tid. jag sa att jag hade glömt att ställa väckarklockan och min lärare svarade: det var en riktigt dålig ursäkt, Elin!  oh snap. Det var för fan sant, helt sant!! Sen blev vi bestraffade med MATTE hela lektionen. Bild var liksom mitt favoritämne och det visste min lärare mycket väl och jag skulle ALDRIG komma försent med mening! Matte å andra sidan är det som kommer allra längst ned på "vill göra-listan". Så även om min "ursäkt" egentligen var en helt sann anledning så blev den klassad som en ickesanning och där med en "dålig ursäkt". 
det känns på något sätt som att alla anledningar blir ursäkter, att det inte finns en giltig anledning för att skita i nått. Detta ger mig ångest. För det är väl så att en anledning är en verklig sak och en ursäkt är en påhittad? det kom jag i alla fall fram till, och bestämde mig för, här och nu. precis som jag har bestämt mig för att kex är någonting salt och kaka är någonting sött. 
Tumblr_lq1ch41fge1qbb77eo1_500_large
Hoppas att alla ni som nu har läst detta fantastiska inlägg verkligen har njutit av alla versaler. Tack och hej!


Det ÄR störande att läsa texter utan versal efter punkt. (Point taken..?)

Jag har verkligen inget att skriva... min sysselsättning de senaste dagarna har varit sömn. Eh... Sovande är ju sysselsättningen, det man gör. (Verbet).
Fast jag vaknade faktiskt åtta i måndags för ett besök på UM och en snabbis in på  coop, efter det gick jag visserligen och la mig igen.. men ändå!
Jag har tränat lite också. Och slutat äta en massa skit, och för mycket småätande osv.osv. Med tanke på att jag inte har tränat på över en månad så är det inte konstigt att min kropp inte är lika tränad längre. Så det måste jag (har jag) tagit itu med. Mitt mål är att bli starkare få fastare rumpa och lår - gärna mindre lår också - (have som way to go, if they are going to be just the way I want them to..), synliga magmuskler (that's really easy for me, I'll give it a week.. tops!), gå ner ca 5 kilo (I can do it, but it's alright if I don't because muscles weighs more than fat.)
Sedan har jag kommit på en fin ögonsminkning som jag skulle vilja testa ute någon gång (snart!). Jag tänkte ha den i lördags, men jag skulle ju på bio innan så då sket jag i den för jag hade ingen lust med att gå runt with my party-face on klockan fem på eftermiddagen^^

Ursäkta min utseendefixerade ordspya.
Det finns tyvärr inte så mycket annat man kan syssla med när man umgås med sig själv och sina egna tankar dagarna i enda. - För att man är för trött för att antingen ta initiativ till att hitta på något, eller för att nappa på någon annans förslag.. Bara tanken på att behöva byta om, fixa håret, och kanske kladda på lite smink gör mig så matt att jag lyckas försätta mig själv i en minikoma i några timmar till.

Jag har faktiskt gjort lite bra saker också. Lyssnat på pod. Närmare bestämt:
P3 Kultur, P3 Dokumentär, någon gammal Morgonpasset pod, och lite Ricky Gervias podcast.
Det är dessa och TSKNAS och Filip och Fredriks podcast är det som har gjort så att jag orkat mig igenom de långa och ibland långtråkiga dagarna på jobbet.

/Amanda-imorgonskajaggåuppochgöraågotvettigt-Bengtsson Jallow

jag skriver, skriver och skriver och när jag läser igenom allt låter det så jävla töntigt.

nu har jag suttit framför internet längre tid än på länge. det lät konstigt. jag har i alla fall suttit framför datorn väldigt länge nu, idag. det var länge sen. nåväl, detta fick mig att inse hur mycket jag älskar det. liksom, fan vad lame allt hade varit utan det. tänk om man hade varit en hyperhästnörd (inget fel om du är det) eller ett schackspelande totalfreak (inget fel det heller) om man helt enkelt inte va intresserad av internet ( say whaat?) och hade andra intressen. fan va lame och trångsynt man skulle vara. jag skulle lätt kunna säga att 50% av allt jag vet kommer från internet (helt plötsligt blev jag väldigt osäker) kan vara mer, kan mycket väl vara mindre, skitsamma, mer? aja.
det första som slår mig är musik. jag har (det här kanske låter konstigt) aldrig brytt mig dömycket om musik. det kanske är en synd på alla sätt och vis att säga någonting sådant men that's the truth. det är konstigt eftersom jag också har extremt mycket åsikter inom ämnet plus älskar musik TOTALT. men allt detta kommer just av internet, för innan jag började bli den totalt datorberoende indevid jag är idag så var jag en liiiten, liiten tönt (som inte var så liten) som lyssnade på... trumvirvel... Lena Philipsson bland annat. jag gjorde det för att min bästa kompis gjorde det, efter min stora Lena-crush så var det raka puckar på My Chemical Romance och deras Black Parade som vi kan tacka MTV för att ha kryddat min vardag med. äm, ungeför då, när jag var eeeeh 12? började jag sitta framför datorn, mer likt idag. och mitt liv blev alldeles alldeles... jag vet inte. kan väl tacka internet för att de visat mig att det finns annat här i världen än MCR.
det är inte bara musik som man kommer över här i cyber space (hoho). tänk vad lite man hade vetat om världen, låter lame det med (allting verkar vara lame idag) men serriii!! tänk om man inte visste annat än sverige? och framför allt, tänk om man inte kunde mer engelska än den man lärde sig i skolan. då hade jag varit lika duktig på engelska som jag är på tyska. hallo ich heisse elin, wie heisst du? det är ungefär där någonstans min tyskanivå är, pferd betyder häst. jag tycker att våra föräldrar borde vara glada för all den tid vi utforskar världen genom våra datorer. tänk så mycket vi lär oss.

Tumblr_lixasuprxl1qhkpjno1_400_large


det var inte bättre förr och nu säger jag som Heidi Klum på project runway: Auf Wiedersehen!

have you read my blog, because i don't wanna tell you twice


mr fucking tinoforever, i love you.

Festande, för lite sömn och för mycket kaffe

Nu har jag jobbat mina sista dagar på jobbet för i sommar. Känns skönt, började faktiskt avlida lite p.a.g alla tidiga mornar och all (stuntals) trisstess.

Jag har sovit lite och festat en del desa dagar också. Vad ska man säga... jag är en naiv liten tonåring som måste tänja på gränser och utforska världen.

En bio med finfina Felicia ♥ har också hunnits med


hej här fanns det inte många tecken på liv.

jag är ju lite handikappad, har inte full access till internet så att säga.
Favim.com-28638_large

alldeles för många påsar.

det kanske bara är jag men när jag städar mitt rum så hittar jag alltid en miljard tomma plastpåsar och kassar av olika slag. alltså inte direkt ica-kassar, jag menar kassar från klädaffärer och dylikt. det är ju inte bara när jag städar jag upptäcker dem, jag ser dem helatiden och stör mig på dem. det är liksom inte en kasse här och där utan det är högar av kassar och i de kassarna har jag stoppat ännufler kassar. de hamnar oftas i fotöljen/ bredvid fotöljen/ i hörn/ under sängen/ på mina krokar/ dörrhantaget osv. det jag stör mig på är mest mängden kassar som tydligen finns, för aldrig att jag köper mycket kläder! jag har absolut ingen aning om vad som en gång har legat i påsarna, de bara finns där liksom. man kollar på dem och ba: vaaaad i all vääärlden har jag köppt på den här affären?!
måste betyda att man köper alldeles för mycket skit helt enkelt.


Without me, you're just aweso.

ja men precis.


är det bara jag som har ångest för att kolla mejlen?
finns en chans att jag avlider när jag nu tänker ge mig in på detta. jag får allvarligt jobbigt hög puls.
---HOTmejl.cåm---
jag överlevde.

Mind the f*cking gap

det regnar ute vilket är bra, paraplyt var liksom en matchande assesoar till min outfif idag. plus att vädret hjälper till i övergången mellan drömmarnas stad och land till det desto mer ruttna Sverige och dess inkluderade stockholmsförort.
hej föresten. jag kom hem från London igår. det sög ju, att komma hem alltså.. kliva av planet och direkt känna lukten av Sverige, som jag tycker luktar ganska likt blöt hund. jag har hittat bästa stället att bo på, så när jag blir multimiljonär, eller nått (vilket tydligen var nödvandigt efter lite research på området) ska jag flytta till London och närmare bestämt Hampstead. efter att ha vandrat omkring i city och handlat upp alla pengar man en gång hade bland 98,2% turister med händerna fulla av primarkkassar i flera dagar (inte för att det är någonting dåligt med det och inte för att jag inte handlade på primark men det är så mycket ljud bara) så var det typ heaven on earth att komma till Hampstead där det var lugnt, skönt och galet underbart bara! om jag ska vara ärlig så tänkte jag först, (efter att precis kommit från Camden stalblemarkets, tidigare på dagen, och femtio galna kineser som nästan kastade mat över en när man gick förbi deras microrestauranger/vad-man-nu-ska-kalla-det "please try, try I know you will like it!!!!!!!!! special price just for you!!!!"-stod dem med kycklingen spetsad på gafflar och tryckte upp dem i ansiktet på en) "jo men det här var väl ett rätt vanligt ställe..." fina små hus, såna där som vi alla vet hur de ser ut? såna där radhus fast med 4 våningar bygda för hundra år sedan (eller mer) i sten med fina små rosenbusksträdgårdar utanför (allmänt jättefint). vanligt, eller kanske det som jag tycker borde vara vanligt. sen så läste jag på wikipedia "...It is also home to some of the most expensive housing in the London area, or indeed anywhere in the world, with large houses selling for up to £50m (2008). The village of Hampstead has more millionaires within its boundaries than any other area of the United Kingdom." så det var alltså ett rätt dyrt vanligt ställe för inte så vanliga människor. jag berättade detta för pappa och han sa: "det kan nog din mamma sponsra dig med" danke schön pappa, jag tar dig på orden! anyways, där ska jag bo när jag blir stor (mamma-sponsrat eller ej, beror på karriären). det finns också en jättestor jättefin park precis bredvid som heter Hampstead Heath där alla mina hundar kan springa omkring dessutom bara några minuter med tunnelbanan till city. inte illa alls, når helt upp till min standard känner jag. hoho, jag har massa bilder jag antagligen delar med mig av lite senare.
LONDON♥

Får jag bjuda på en pajala sunrise?!

Okej jag skrattar ofta åt andra personer och deras skämt fast det här var tydligen sant också, som Lucas och Elliot och deras finfina drink.
Snart blir det middag utan krök med fina vänner


Jag skrattar oftast åt mig själv, ibland även åt att jag skrattar åt mig själv.

Jag känner mig lite smått crazy nu för tiden, jag tänker bara på två saker (oftast i kombination, det är oftast bäst..) - A & S (om du inte fattar så är det meningen att just du inte ska fatta so... stop reading! Or continue. Your choice!).
Inte för att jag inte tänkte på sådant tidigare, det är klart jag gjorde men nu är jag nästan besatt.
Jag kan sitta och planera in i detalj hur jag ska göra för att få det ena eller andra. Det har lixom tagit över min hjärna.
Jag tror att det har mycket med hormoner att göra därför ska jag troligtvis byta tillbaka till mina förra p-piller, för de har fungerat bäst (trots att jag inte kan hoppa mensen riktigt så länge som jag skulle vilja - men hellre en veckas äckel och värk, än två till tre veckors pms!!).

För att motivera mig själv har jag såklart hittat tillbaka till, och fastnat, för en av de bästaste brittiska serierna.
Queer as folk. - Handlar om två gay-snubbar i England. It's bloody brilliant! Gud vad jag älskar britter!!

Jag har fyra jobb-dagar kvar och måste därför avlägsna mig från bloggen, kolla klart QAF series 2och sussa sött.

Taxi? Nej! Sluta fråga hela tiden!! ...gratis?

Ja, Amanda är mitt namn..!
Tequila gör mig knasig.
Moda är ett riktigt nice förställe.
Pride-paraden och fika - Härligt härligt.
Det tokregnar lite då och då.

All in all en riktigt bra helg. och bättre kan den kanske bli(..?!), fast inte av den anledningen jag trodde först.

Förstår du fortfarande inte varför jag är irriterad kan du typ hoppa ner för en brant klippa

Du påpekar att jag har gjort fel högt och inför alla, trots att du vet att jag hatar att ha och göra fel.
Jag säger att det inte var jag som gjorde fel och att jag faktiskt vet hur man ska göra.
Du svarar att du egentligen borde ha gjort det själv i stället. - Alltså att jag är inkompetent och inte borde bli lämnad ensam ansvarig.

...jag går in på toaletten och gråter. Lite.

Ahmen hejdåra!

Tumblr_lor4gxsn8i1qfsee9o1_500_large
5124323854_3cbb978e7d_z_large
WoopWoop!

Älskling jag är hemma!!!

Hej älskade vänner och alla som jag inte känner. jag har mycket dåligt samvete över min frånvaro äm... like anybody care. min dator, som jag kanske har nämnt tidigare, har sagt adjö och jag har bokstavligen lagt den på hyllan.
jag har en sån galen datorabstinens så nu känner jag verkligen hur jag njuuuuuter av att skriva på dessa tangenter igen. och som jag sa till amanda tidigare idag så känns det som att halva mitt liv är internet och nu har jag liksom missat ALLT, eller hur mycket som helst i alla fall. inte så visentliga saker men väldigt intressanta bara. yeeeah.
idag har jag köpt en bok också, tillråga på allt. en bok in english och som innehåller exakt 880 sidor. tegelsten. Under the dome av Stephen King om det är nån som undrar. kommer bara ihåg att min engelskaläraren tyckte att jag skulle läsa en bok i sommar (vad nu det skulle betyda?) så då köpte jag en!
jag har ett asstort problem som jag bara måste dela med mig av. även om jag vet att det bara är cirka 1 person som förstår sig på det (god bless you). det stavas klädschizofreni och det drabbar mig dagligen, men också nu extra hårt inför våran Londonresa. ooooh my goooood vad ska man köpa liksom.  ibland så känner jag att WESC och annat mer "skate-igt" is the shit liksom men väldigt ofta känner jag för att ha på mig typ skjorta/blus istoppad i ett par höga tighta jeans. fattar ni grejen eller? då vet man ju inte vad man ska köpa.
okej, over and out. det här blev ju bara astöntigt hela det här inlägget men det får vi leva med.
ha det jäkligt gött då så kanske vi hörs nån gång nästa vår!

Gissa vem...

jag såg igår vid södra när jag väntade på Natta för lite glass i gamla stan och lite kvällshäng vid slussen, och gissa hur chockad jag vart, och vilken rolig min jag gjorde när jag upptäckte att det var han, och hur han log mot mig när han såg det, och hur jag vände mig om för att säga något och hur han då hade försvinnut och var helt puts väck.

Livestage.se

RSS 2.0