Dagens raggningstips

"Det är bara att ramla lite snyggt på han" - Okej, bra! Nu vet vi.

28/2


Everybody's changing but I still feel the same

Jag har ju totally glömt att berätta att jag såg en tjej som var sjukt lik Snooki på tunnelbanan häromdagen, ruggigt lik (hon var dock smalare och yngre och... såg mycket bättre ut!). Det var lite läskigt!!
Hon ställde sig bredvid mig när jag gick in i vagnen då tänkte jag "hmm... hon där liknar någon", men eftersom hon var så mycket kortare än mig så kunde jag ju inte titta igen utan att böja mig neråt och framåt. Vilket skulle bli lite konstigt för henne.  Men när det äntligen blev sittplatser lediga så satte jag mig och hon mittemot. Det var då jag upptäckte att vem hon var lik. Snickeers!!!
Är det bara jag eller påminner jag lite om någon som har sett för mycket på Jersey shore?!!- Jag fick förövrigt mitt första IG i matte. Någonsin(!!!!!). Idag.

är det där allvarligt Dolph Lundgren?

home sweet home.
"gör om- gör rätt".
äm, för ett par år sedan kom jag på att man inte kan bli bättre om man inte gör sitt bästa varje gång. då sa min pappa "kom du på det nu?" eller något i den stilen. det första man tänker är kanske att det inte alls är så. men sug på den karamellen ett tag så tror jag du fattar.
mest för att bildlösa bloggar suger.

Alright, Still

Jag börjar känna mig bättre nu. det var ett klokt beslut jag tog när jag skippade träningen idag.
Jag har tom. börjat bli lite rastlös, vilket betyder att jag säkert är frisk imorgon. Jag försöker "bota" min rastlöshet genom att hänga vid datorn, kolla bloggar, och även skriva på lite arbeten jag helst ska ha lämnat in redan.. Allt på en gång om man säger så.
Jag hittade i alla fall en bild på en tjejs blogg där hon hade ändrat sin ögonfärg i PS, det var så coolt och snyggt, så då fick jag ett infall och gjorde det jag med. Detta är resultatet:


Hadetbrahej!

Det har varit lite dåligt med bloggande här på sista tiden... Orsaken till det är att jag är förkyld, så jag orkar inte riktigt. Göra någonting. Egentligen. Fast jag har tvingat mig till våra muaikalrep *duktig* Ska inte gå på dansen idag, synd för vi har Anita.. men jag orkar verkligen inte . *hej jag heter Amanda. Tyck synd om mig.*

Forever doesn't live here anymore

Jag skuttade iväg till dancehallen trots att jag är lite sjukis och har klijig näsa. Så nu är jag nytränad, nyduschad och ny fräsad (=

När jag var påvägen in i duschen höll jag på att snubbla över vågen, då tänkte jag att vågen försökte säga mig någonting, därför vägde jag mig. Vet ni vad jag upptäckte? Jo jag har gått ner nästan fem kilo. Inte så konstigt med tanke på hur ofta jag tränar nuförtiden. Men jag trodde faktiskt inte att jag skulle ha gjort det. Dock så är jag faktiskt rätt glad. Inte för de där enstaka fjuttiga kilona, utan för att min träning faktiskt har gett resultat på vågen och inte bara i huvudet - jag syftar inte på att jag är tjockskallig, utan på min inbillning (!).

Det stärker mitt självförtroende lite faktiskt, måste jag erkänna.. känner mig snyggare och då mår jag (självklart?) bättre.

Man brukar säga att man har snyggdagar. Jag har tjockdagar. (Okej, jag har snyggdagar också, såklart!) Dagar då jag känner mig enorm, som en stor j'vla fetthög. Dessa dagar sammanfaller ofta med pms:en eller mensen och ofta mår jag dåligt extremt dåligt vid dessa tillfällen, vilket gör att det blir ännu värre. Därför är det bra att jag såg detta nu några dagar innan pms:en så att jag börjar den med ett självförtroende på topp.

Här kommer min finfina lista på 25 saker jag ska ha gjort innan 25

Jag känner mig rätt hängig och har ont i näsan. Inte bra, jag antar att jag kommer bli sjuk till helgen.. Typiskt mig, men men man kan ju inte ha tur föralltid.  Meeen jag ska gå till skolan och dansen imorgon i vilket fall som helst.


saker jag inte bryr mig om...

...sten och mineraler.
jag är inte pessimist, snarare realist. alla världens problem går inte att lösa. jag tror att det är det vi gör fel. antingen lägger man all sin kraft på att rädda världen från mijökatastrofen. eller så bryr man sig om sin välfärd och enstaka problem som att sj inte kan köra tåg. om man gör det senare alternativet kommer man inte komma någonstans. tror jag. jag löser hellre världens alla problem med ögonbindel och stående på ett ben än att höra ett ord till om mineraler, fosiler och stenar. auf wiedersehen. :)

I still got it

Jag pratar (chattar!!) med Felicia på msn och så gör hon den här smilyen och vi kommer fram till att den ser sjukt creapy ut:


Det är nu jag önskar att jag kunde göra bra gifar så ni kunde se, påriktigt, hur den höjer och sänker ögonbrynen i 180.
Men ni förstår kanske i alla fall..

Då kom jag på exakt hur den tänker (om den nu kan det, men vad vet jag?!).
"typ såhär kan jag tänka mig att den tänker: jag gör sådär med ögonbrynen som alla som låtsas vara roliga men egentligen bar
*bara är dryga, men jag ska ta i lite extra mycket för att alla ska uppfatta att jag egentligen inte vill vara dryg utan bara ironisera andra dryga betende
*beteende(?)"

Hon tyckte att jag var bra på analysera smilyesar. Det tycker jag med!

Mina tankar det senaste dynget, och lite annat

Vi har mycket i skolan och det är mycket med musikalen just nu och så är jag halvtrött typ helatiden, och sen vill jag göra så mycket roliga saker som att gå ut igen snart, titta på film/serier, fixa lite saker..?

Jag och Sebbe stog i kö i typ 10min/en kvart för att sen upptäcka att det inte fanns något vi gillade, tog mat ändå, satte oss och åt i typ fem sekunder, gick och slängde och gick till cafeterian och åt toast med Sophia och Natalie.

Igår ringde jag L som sa att han hade en date. Konstigt tycker jag! (var verkligen inte divigt menat!!)

Jag måste skriva cv, göra klart svenska uppgiften, Eu frågorna, skriva en bokuppgift och fixa till i mitt rum (again..), inom den närmaste tiden.

Jag har lärt mig att titta i kors.

Måste köpa hårinpackning.

Jag känner mig bara stressad hela tiden.. Det är ingen behaglig känsla om man säger så.

Längtar till sommaren så in i bomben just nu!

Det är jätteroligt att titta på vissa vuxnas facebook konversationer.

Jag tror att jag failade på matteprovet idag. Blir GLAD om jag för G! Eller egentligen inte, för då blir jag fem kronor fattigare p.g.a ett litet vad jag har gjort..

Det kan gärna få vara april/maj nu, just saying.

Jag ska gå till ett musikalrep. på ABF om ungefär en halvtimme, därför måste jag sätta igång och äta nu.

don't be a drag, just be a queen

jag har extrema problem med att förstå hur det kan vara över 20 000 som har "ogillat" lady gagas born this way på youtube. allvarligt, ingenting i den låten går att ogilla. det får mig att tvivla på mänskligheten.

nu glömde jag att jag hade smink på mig, och så kliade jag mig i ögat.

cha cha bloggen!!
igår såg jag en snubbe. först tänkte jag... inget alls, eller snarare "fin mössa". sen så tänkte jag att han hade ett konstigt skärp. sen tänkte jag att han var fruktansvärt lik någon, typ efter 15 minuter av (diskret) stirrande. efter 40 minuter överlade jag allvarligt ifall det inte var den snubben. efter 2 timmar hörde jag att han pratade värmländska. det var inte han, men HELVETE vad lik.
fast det är väl så att ifall man ser någon man känner så vet man att det är den direkt? jo så är det. jag var nog sjukt trött. jag var sjukt trött. jag är sjukt trött. kunde knappt hålla ögonen öppna. kan fortfarande inte hålla ögonen öppna.


Lolz osv.

Jag vaknade egentligen rätt tidigt idag, men jag har kollat på youtube hela morgonen istället för att plugga.
Så vad ska man säga? God morgon nu måste jag plugga!!

Men först lite entertainment for you guys:


ibland önskar jag att jag var lika smart som de på Expressen..
Aldrig hört talas om vintern??

Hejochhejdå

Jamen tjenaretjenare.
Jag har inte något vettigt att skriva, ska ta tåget som går om 20minotas.
Men jag känner att det är riktigt nice nu.
För jag ska... PÅ KROOOGEEEEEEN !!!!!


(kunde inte bestämma mig för vilken)

"Rubrik"

Upptäckte att det är bara tio minutes tills jag är arton, officiellt.
Känns lite småspännande just nu.
...Lovar att jag dock inte kommer bry mig speciellt mycket om det om några dagar. Men, oh well.

Jag har gjort en lista oxå som ni kan få se senare (den är inte riktigt klar än), "30 saker jag ska ha gjort innan 30".


Imorgon är det la min tür


Igår var vi på koh phangan och firade födelsedagsbarnet Natalie.
Sjukt fin kväll. Tack för den goda maten!!
de är så fruktansvärt sällsynt jävla sjukt grymma.

"Jag säger som den gamle transylvanska kaviar farmorn alltid gjorde på apoteket i Australien 1846..  TJADÅ !"
"majonäsmarinerad påskhare", jag orkar inte. de är inte bara coola, de gör jävligt underhållande filmer, de är jävligt grymma på de mesta, de skriver sjukt underhållande, snygga och jag har gått i samma klass och skola som några av dem!!
att rekomendera, indeed!!
Rackartygarna
(kolla inte bara första inlägget och döm därifran, bläddra i kategorierna osv!!!) :)

jorden går under 23 december 2012?

vet ni vad jag tror? jag tror att vi kommer dö ut innan jorden går under.

Breaking News

idag åker jag till Åre!!
idag har jag också haft en sjukt galet awesome storslalomträning. vilket äger, såklart.
idag är jag sällsynt trött.
och sist men inte minst, idag när jag kommer hem ska jag diska.

Mums


15/2

Nu blev jag glad(are). Jag gick in på Jasmines blogg (klicka här!) och såg den här fina vidoen:


Kulkul

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Jag är så himla arg. Mamma kom hem med glasögonen, som var färdigjorda idag, och jag blev glad, provade dem och, jaha...
Jag ser inte ett smack på nära håll! Det är helt suddigt. På långt håll ser jag bra (extremt mycket bättre än utan på mitt vänstra öga, och pyttepyttelite bättre på mitt högra), men jag ser inte på nära håll ser jag helt suddigt,om jag håller ut min arm rakt ut och vinklar upp handen ser jag bara blur fram tills handen och efter den blir den skarp igen.
Jag ser så mycket sämre än vanligt på nära håll, ska det vara så hade de tänkte!?
It sucks as!!
/Amanda

Jo.. Exakt detta hände mig i morse

Är det bara jag eller är det verkligen helt normalt att vakna upp ( i sin egen säng ) och undra var man är någonstans, bara för att rummet man råkar vara i är superstädat?! - kanske skulle tänka på att städa a bit more often don't you think =)

United States of Tara

jag tänkte att jag måste hitta en ny fett awesome serie att titta på. waahah nu har jag gjort det och jag är överlycklig!! United States of Tara heter den och handlar om en schizo-morsa. :D

Det är en väldig massa människor som fyller 18 år.

i princip varje gång jag ska skriva "människor" skriver jag männsikor". jag skriver det väldigt ofta.
anyhow, på fredag är det den 18 frebruari, vilket betyder att min käre vän och medbloggare fyller 18 bast. kol hon e. hon e ungefär såhär kol:

Jag har tagit tag i mitt liv, and so on...

Idag har jag städatstädatstädat och sorterat och kastat och fixat.
För jag var inte alls trött (och hade cp-ont i huvudet)och solen sken inte alls rakt i mina ögon vart jag än vände mig, och det var inte alls för varmt att ha täcket över huvudet och forsätta sova...
Så nu är det "ordning och reda, pengar på fredag".
- vilket det faktiskt är oxå, förhoppningsvis. *my birthaday* (så jag hoppas att jag får nått!)
Tänkte att jag måste ha lite ordning omkring mig då det fortfarande är kaozz i min hjärna.

Min tanke var att hitta den svenska coca cola reklamen som går på tv nu, den är sjukt bra.
Men så är det coca cola också, om det är något de kan så är det reklamer.

woop woop

"Fantastiskt bra Elin! Du utvecklar verkligen dina tankar och ger exempel och samband i världen, precis som jag önskar!"
fan va grymt!

Garmisch Partenkirschen

är det bara jag eller är stämningen på VM jävligt deppig? de två som har dominerat världscupen, Lindsey Vonn och Maria Riech, är mer aller mindre ur form. det är tråkigt och grått väder. tråkigt ställe dessutom, Garmisch. inte för att jag har varit där men även om solen lyser på det där stället så är backen på fel sida av berget.
sen är det ju skyyyyyyhöga förväntningar på fröken Pärson, speciellt om man tittar på tv4. hon har nästan fått en hel tvkanal tillägnad sig. det är som uppgjort för besvikelse. de kunde ju ägna en liten syl i vädret om någon annan åkare.
Elisabeth Görgl vet inte varför hon vann, säger hon i intervjun. det kanske kan vara så att hon som har varit rankad etta sen 2007 har hjärnskakning? möjligtvis?
-vad enar du med högavlasta?
-..hon avlasta högt.

vet inte riktigt vad jag tycker

om att han har fru och barn. knappt man pallar.

I would like some company, please.

och vinnaren blev mycket riktigt Eric Guay. det var ju en sjukt värdig vinnare. go canada!!! :)
jag tycker garmisch är ett extremt tråkigt ställe, vm borde gå någon annan stans.
har inget mer vettigt att komma med just nu. auf wiedersehen.

idag hejar vi på:

Eric Guay
Bode Miller

föregående inlägg på denna blogg tyckte jag var väldigt roligt, detta är dock inte lika underhållande.

imorgon ska jag ta 12 bussen mot svenstavik men hoppa av vid dollar store. kanske hitta roliga och fina saker, vem vet. gå till ica och handla. om jag har några pengar kvar efter dollar store så går jag till garnaffären och köper vitt garn. hoppas att jag hinner med 14:20 bussen hem igen.
for your information.
mamma som hittade på planerna till mig, eftersom det inte finns så ofantligt mycket att göra här i Åsarna när man dessutom är nästan helt ensam.
ser fram emot min utflykt. ska inte ha på mig converse imorgon då, som jag hade igår när det snöade 2 decimeter. man kan ha converse på vintern, men inte när det snöar.
kom på att det är 7 dagar till Amanda får gå på krogen. kul för henne.
grattis Anja, vm brons. synd bara att det inte var en gren som hade en gnutta prestige i alla fall. :)

"Fyradagarshelg"

Jag har inte bloggat på ett tag.. opsiie.
Har egentligen inte gjort/tänkt något speciellt på senaste tiden så det kan vara därför. Och så har det helatiden kommit något i mellan när jag har kommit på något som har varit någorlunda vettigt
*Alla bara jaha och? du är ju alltid helt jävla ovettig!!!!!! ...and that's ofcourse why we love you ♥, förutom när du försöker framstå som en sjukt smart och ambitiös tjej (som inte kan stava till ambitiös, utan måste ta hjälp av vår kära google) och bara skriver något djupt och poetiskt för att visa att du faktiskt också har en hjärna. Då vill vi skjuta dig i skallen! And so on*

Jag har inget liv när jag är insnöad, därför har jag kollat på dessa filmer igår och idag. (alla är btw jättebra!)
◊I rymden finns inga känslor
◊Sex and the city 2
◊New york I love you
◊The hangover
◊Sex and the city (ettan!)
◊I Now Pronounce You Chuck & Larry

/ A

Han är fortfarande bäst i världen.

så jävla synd att han kör ut. så fruktansvärt jävla grym. jag finner inga ord.

CRYSTAL CASTLES


light blue 83

ah okej, nu fattar jag hur man gör. det är inte blogg.se som suger, det är jag. jobbig sanning.

hej blogg.se suger

hejdå

time don't move, we're the only once who do

hallå...?
äm, jag sitter i skolan och är allmänt überuttråkad. kan inte jag också få ha engalska? glömt hörlurarna hemma har jag gjort också. typ alla är sjuka.
min föredetta mattelärare och nuvarande geografilärare har pluggat på Irland, respeeekt.

7/7

den här dagen finns det absolut inget att klaga på.
dag nummer 8 på den andra månaden på året, andra dagen på veckan. inte många ojämna siffror där inte.
vaknade klockan fyra imorse och trodde att jag hade försovit mig. kollade på klockan och insåg att jag hade tre timmar kvar att sova. gött.
hade träning, slalom i klövsjö. ensam. alla satt i värmestugan och hostade, förutom jag. sju jävla åk körde jag och kom ner alla gånger. ni som inte håller på med det jag gör kanske inte tycker att sju låter speciellt mycket, men tro mig, sjukt jobbigt. ni anar inte hur fysiskt ansträngande det faktiskt är. när jag kom ned på flacken sista åket, gaah. mina ben. men det var fint, finaste på väldigt länge.
vi har börjat med Geografi nu. kul. jag har inte jobbat så mycket i skolan på... jag vet inte, som jag har gjort idag. inte den blekaste ifall jag gjorde rätt. men skit samma.
varit på gymmet i min ensamhet då alla andra är sjuka.
bjudit på middag och serverade fläskfilé med limesås och klyftpotatis. bara att såsen smakade skit, tror att jag råkade riva för mycket på limen så att det vita skalet kom med. det gjorde i och för sig till och med mitt finger också. gott.
nu ska jag gå och hämta min tvätt.
auf wiedersehen!

gnällig much?

Jag börjar ruttna på skolan på riktigt.. Det är ju rätt meningslöst. Seriöst.
Man går bara för att man måste? Det var för övrigt hundra år sedan jag lärde mig något. Jag är fullärd ofc!! Man får vara glad om man lär sig något nytt var tredje/fjärde dag eller något.

Äh det var inte bara dåliga saker med skolan idag. Vi har nästan tittat klart på whutering heights, jjag kan säga som så att filmen är rätt hm.. ? långtråkig. Men nu har en kille som heter något på H kommit- tänke skriva Hä, men nope menar såklart håå, eller hee kanske är ett bättre ljud?! - (inte heathcliff iaf) ,som är rätt het. Vi kom fram till att man inte skulle banga på honom, if you know what I mean.

Jag läser  mattema varje gång det står mattetema, dyslexi hej!

Kan vi inte bara:

jo, mattetema kan man kalla det.

matteb.. alltså. jag har suttit och räknat effektivt i typ 2 timmar och nu när jag kollar i facit så är allt fel. okej, inte allt men 70% typ. fan vad underbart.
känner mig extremt redo för att lämna den här skolan nu.

Mattetema eller!?

Jag sitter på matten nu, vi håller på med andragradsekvationer. Eller jag höra det ju inte.. Jag leker med min telefon. Är trött och uttråkad, jag vill bara hem och ligga i sängen och dega. Hej svejs leverpastej!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pratade med matteläraren Kurt om matteB krursen ett tag.
så gick han iväg för att prata med min mentor.
kom tillbaka:
Kurt: jag hörde att du kom nerifrån?
jag: ja, jag kommer ifrån stockholm..
Kurt: jag trodde du var från Föllinge. har du hört de prata där?
jag: nej?
kurt: det ska du vara glad för.
kul.

Le dot = no good


Har jag nämnt att vi tittade på den nya Narnia filmen igår? Aja.. det gjorde vi i alla  fall.
Den var bra, men Ben Barnes borde ta och raka sig tycker vi (!)

Jag skriver egentligen på mitt tal, som ska redovisas i morgon.. 5 minuters prat.
Bra planerat där Amanda!! Eller inte alls bra, med tanke på att jag just nu bloggar istället för att skriva och har surfat runt på youtube, chattat, lyssnat på musik osv. under de senaste  timmarna för att skjuta på det så länge som möjligt. Jag har i alla fall kommit på att jag ska läsa ett stycke ur Harry Potter, både för att styrka mitt tal och för att ta upp så mycket tid som möjligt åt andra saker än själva talet (det är mer den senare anledningen än den tidigare!).

I fredags gjorde jag nästan ingenting. Först blev jag extremt ledsen, av ingen anledning, jag kände för att lösa det på ett hm.. man skulle kunna kalla det questionable sätt. Men det gjorde jag inte. *Duktighetspoäng*
- Jag drogade serier i stället..*
I lördags var det superdupermegaroligt (say whaaat?).


*Det där passade ju nästan i din tidigare meningen. Inte med flit dåraaa.

Hej uppsats.nu

Fishtastic


två tävilgsfria helger framöver.

Anja Pärson på berg flyttar in.
I'm back in Åsarna.
jag behöver:
få ett slag i huvet.
och starta om.

oblivious

Jaha. Så har man varit och dansat på ABf. Kändes sådär, var inte direkt på g innan och sen fick vi värsta skällningen av Mariella efteråt för att vi är (var) ofokuserade och Anita ska tydligen ha oss nästa söndag och prata(?) osv..
Då blir man inte direkt mer pepp på dansen om man säger så. Och jag lyssnade inte ens helt och hållet för att jag blir bara så irriterad.
Jag vet att jag har blivit mer och mer ofokuserad på typ allt. Och det suger. Jag bryr mig ite längre om jag kommer försent här och glömmer något där.
Jag blir inte ens glad när jag har fått mvg på ett prov längre, jag känner bara: Jaha.. okej? kul för mig.. Ska vi gå och käka nu eller? - Nej men ni fattar. Jag bryr mig inte helt enkelt. Inte ens om saker jag blir glad av egentligen.

Ryck upp dig, får jag lust att säga till mig själv nu.
Oh well, ikväll blir det bio med Felicia så det blir ruuuuligt!We've got the vision, now let's have some fun.

Jag kom och tänka på en obehaglig dröm jag hade imorse när jag råkade somna om, och försov mig så att jag missade tåget.. men jag kom faktiskt inte försent för en gångs skull - så du behöver inte lacka mamma!
Jag gillar inte vad som pågick i mitt undermedvetna.. det är jobbigt för på något sätt tror jag ändå (oftast) att mitt undermedvetna har rätt. Dock inte i det här fallet. Verkligen inte!! Jag behöver kanske bara lite omväxling?!
Säkert...

Vågar inte riktigt sova, sen.tiden går långsamt när man är i skolan.

snart far vi till Idre. ska gå och äta lasagne. vilket är kul.
har läst igenom nästan hela Mattias Hargins blogg. också kul.

OKEJ

jag känner för att lyssna på the killers
vet inte varför
det händer inte ofta
jag pallar inte nått. danke schön.

Roligt.

Vet ni vad.. (antagligen inte!!)
Jo jag har ruschat (eller hur faan man nu stavar det..) som tusan from le train, hem och ner till danslokalen, för att sen upptäcka att det är helt tomt och släckt.
Ringer Emma och frågar om det var träning eller inte och så var den tydligen framflyttad. (tack för den infon lixom..!)
So.. nu har jag gått hem och sitter och leker med datorn ett tag, tills det är dags att gå igen.
S E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E G T ! ! ! !

överreagerarn

alltså, det här var ju roligt. i mitt förra inlägg skrev jag om att min dörr var öppen osv. sen skrev jag "mammaa!" inte för att jag menade just "mamma", på nått sätt, jag menade bara att det var lite läskigt.. eller nått. typ 2 sek efter fick jag ett sms, av mamma dåra:
"läste precis din blogg. har du kvar alla nycklar? försäkra dig om att dörren är låst på natten. märker du något mer så får vi be dem att byta lås.." osv.
alltså... mer paranoid människa får man leta länge efter. när jag sa det svarade hon att hon bodde i Stockholm. Jaså, det visste jag inte. jag är inte rädd på riktigt och jag låser aldrig dörren på natten?
later!

keep fighting until i get there, when i'm down and i feel like giving up- i think again. I WHIP MY HAIR.

jag älskar den låten. allvar, den är så jävla grym. idag är första dagen på sju månader jag inte ser ut som en total jävla svett-lodis. känns enormt bra.
har kört storslalom på förmiddagen. det var dåligt underlag för det snöar så jäkligt. annars.. rätt okej.
när jag skulle gå hemifrån imorse märkte jag att min dörr redan var öppen. hur jävla läskigt är inte det? den stod liksom öppen med 3 centimeter eller nått. jag menar hade den varit så hela natten hade det ju blivit svinkallt? sen igår när jag skulle duscha märkte jag att själva duschmunstckeshållaren eller what ever, satt skithögt upp. ni vet den där känslan av att någonting inte stämmer? jag stod bara och stirra på den å ba: den har aldrig suttit sådär högt upp förut. det går inte att ha den där uppe ens för den sprutar åt alla håll och kanter. jag vet att den alltid sitter i höjd med schampoflaskorna. vet inte var jag ska ta vägen. mammaa!!
WHIP YOUR HAIR.

någon som känner mig skulle aldrig någonsin ha sagt det du sa

okej. en mycket jobbig känsla är när folk tvivlar på en. jag känner att jag tvivlar tillräckligt mycket på mig själv. om inte ni är en av dem som känner mig som ett skavsårsplåster så kan ni inte ana hur långt ned jag kan trycka mig själv. bara tanken på att någon annan gör det får mig att kollapsa. det är liksom bekräftelse på mina tvivel. jag behöver folk som berättar för mig vad jag kan. jag behöver folk omkring mig som tror på mig.
jag tycker om att bevisa saker för folk.
men då bevisar jag hellre att jag är ännu bättre än vad de redan trodde
än
att bevisa för dem att jag överhuvudtaget vill
jag kan allt, bara någon berättar det för mig.
jag önskar att jag fick höra det där som han sa till mig för länge sen. en sån där person man lägger all sin tillit hos. han som sa att jag var "djävulskt duktig". han som kunde få världen att skina starkare än någon annan, men också han som kunde få den att rasa till grunden. en väldigt stark hat-kärlek, kan man säga.
jag tycker mindre bra om tjejtränare.

Konsten att hitta det lilla i det stora

Kuriosa; Imorse träffade jag Sandras mamma vid stationen, innan jag fick vända hem igen då jag upptäckte att jag hade glömt det hemma, och efter skolan stötte jag på Sandra her self på tc. Coinsidence?

Jag har precis skrivit och skickat in ett PM till mitt tal som jag ska hålla på Svenskan. Vi ska ha en bild och en text vi ska prata om. Jag valde älskade Harry Potter. Ondskan i HP för att vara exakt. Voldemort.
Därför valde jag en bild på Dobby, han är den som ha gör den största 'resan' i boken, enligt mig, han går från att vara en liten och obetydlig husalf (typ slav) till att bli en av de mest betydelsefulla personerna i kampen mot ondskan.

This is my picture;

Warner bros

Dagens skämt

Vad gör Hitler när han ler hitåt? Hitler.

okej, jag [hatar är ett starkt ord, men inte långt ifrån] Anja Pärson

hon kan allvarligt inte ha HELA JÄVLA BJÖRNRIKRET FÖR SIG SJÄLV. jävla äckelkärring. "vm-uppladding" in my ass, i alla backar samtidigt då eller?
jag är så arg att jag skulle kunna börja gråta. vad i helvete tror hon om sig själv? bara för att man kommer från tärnaby och hade sina storhetsdagar typ 2005 så äger man inte hela världen. ledsen men GAAAAH. ja hittna på fäjsböck också. sopa, tror att hon är anonym va.
fint va? det är kul för att hon var sponsrad av pärsons skinka. som ni kan se på benet.

Grattis?

Tittade för en stund sen på almanackan av en slump och såg att min bror har namnsdag idag. Smsade min mamma och hon hade tydligen koll på det och hade redan grattat honom. Roligt att man blev informerad tycker jag..

Anywho, nu bakar jag drotttningpaj!!Trebens dansen

När jag kom hem från L runt fem, slog jag mig ner framför tv:n ett tag* och kollade på lyxfällan. Först var det för att jag hittade inte fjärrkontrollen (den låg bakom kudden jag lutade mig mot!), men sen så blev jag sjukt inne i det där.
Har aldrig riktigt tittat på det, när man ser det på reklamen är det ju bara en massa personer som har "råkat" shoppa upp 100tusen, på några månader utan att ens bry sig, lånade pengar dessutom.
Det är konstigt. Vuxna människor som använder sina pengar som om de vore leksakspengar typ. Så jag  har aldrig riktigt brytt mig..
Men nu var det i alla fall en som hade slutat betala sina räkningar i ett halvår (6månader!). Alltså bara slutat helt plötsligt. Det är ta mig fan ofattbart! Hur gör man så? Jag får typ panik såfort jag inte betaler tillbaka pengar jag lånat från en kompis, och det kan ibland handla om 20 kronor, men hon gick i flera månader utan att betala HYRAN. Om de inte hade kommit dit den dagen de gjorde det så hade hon blivit av med hennes bostad.  
L Ä S K I G T

*Slog mig ner. Haha.

do you ever feel like a plastic bag drifting through the wind?

nej, Katy Perry, det är nog bara du.
mitt öde ligger i Anja Pärsons händer. känns mer eller mindre bekvämt. vill hon köra två pass imorgon kommer inte vi få åka Super-G. hon borde allvarligt ta och skaffa sig lite självinsikt. hon kan inte träna ensam HELA TIDEN, vi skulle inte ens behöva prata med henne om hon inte ville det. kärring är hon om vi inte får köra imorgon. punkt slut.

RSS 2.0