Aloha...

Jag har haft sjukligt mycket huvudvärk idag, funderade tom. på att stanna hemma idag. Och jag har det fortfarade. Så loggade jag in på Facebook nyss, jag brukar inte vara så superaktiv där as you may know, och då såg jag det här fina citatet från owl city: The first sign of maturity is the discovery that the volume knob also turks to the left. Jag kan väl säga att jag inte är där än..

när matteläraren säger att ett tal är vackert och jag inte förstår.

hej :)
jag sitter här på golvet med en outhärdlig träsmak i arslet och inser att när jag är på dåligt humör säger jag en himla massa jag inte står för och som senare ger mig ångest.  om du nu känner dig träffad, var god och ta åt dig!
tack på förhand.
idag är det... wait for it...  INVENTERING!!! mamaaaa, feed me lasagna. men på onsdag är det Super-G i björnriket!! den är bara en inventering och en slalomträning i mellan. jag överlever.
zebrorna från Tärnaby håller sig i närheten också, så man kan ju hoppas att vi stöter ihop med dem! :D
har inte sådär jättemycket mer att tillägga. auf wiedersehen!

Time to Pretend


Jag med glasögon. Helt okej? Om man bortser från det faktum att jag skelar grovt på vänster öga...

Jag har haft lite självterapi idag. Eller, jag har tittat på gamla skolfoton osv. man kan ju säga att jag ser sjukt mycket bättre ut nu. Det var ganska konstigt faktiskt, när man tänker på hur det var då? Äh jag svamlar bara. Men man kan dra denna slutsats - Jag var gullig när jag var liten, sedan hoppar vi till typ 4:an (?) där började jag se okej ut, och sedan dess har det bara blivit bättre och bättre.
Nu gäller det väl bara att jag inser det själv, för jag känner mig fortfarande som den där fula* flickan jag en gång var.

*Jag överdriver lite, men ändå.

Det är en fin tanke

Ibland får man bara fokusera på det bra och ingorera att allt egentligen kan vara skit.

(Klicka!)

Eddie Lim

the worlds greatest


kolikanfall #2

De 4 tappra eleverna och Elin
herrejävlar, hur är det möjligt? alla försov sig. men inte jag. det är alltid jag som försover mig.
jag har kommit på att man antagligen ska vara jättesmart eller helt dum i huvudet om man ska palla gå i skolan. antingen är man så smart och mogen att man förstår konsekvenserna av att inte plugga och hur tungt gymnasiebetygen faktiskt väger. att man kan se långsiktigt och ha visioner. ELLER så är man dumdristigt korkad och ba: ja men det är klart att jag ska lära mig det här helt meningslösa årtalet som jag aldrig någonsin kommer varken höra eller nämna någon gång till i hela mitt liv, bara för att du säger att jag ska det!
jag är väl någonting mitt i mellan då. det är mycket möjligt att både "odiciplinerad", "omotiverad" och "korkad" är saker som borde stå på mitt CV. MEN jag skulle också jättegärna vilja utnyttja den kompetens jag verkligent bär på. för det är faktiskt så att saker jag är intresserad av är jag jävligt grym på för det mesta. även om det ofta är saker som aldrig någonsin kommer ge mig MVG i något ämne i skolan.
det hade ju varit soft ifall man hade typ ADHD att skylla koncentrationssvårigheterna på, men icke.
jag tycker om saker man kan applicera i verkligheten, till exempel politik eller beteendevetenskap och saker som handlar om människor. jag tycker inte om saker man är tvungen att lära sig för att få ett betyg som är typ livsavgörande, men sakerna man sak ha lärt sig för att få det betyget kommer jag aldrig ha användning för. jag bryr mig inte om vad "y" blir beroende på vad "k" och "m" har för värden i en ekvation. jag kunde inte bry mig mindre.
2 cool 4 school,
eller bara för omogen för att gå i skolan helt enkelt.

Hej dagboken

Idag har jag haft fullt upp!
Det började med att jag och mamma gick ner till synsam där jag provade bågar för fulla muggar. Eller inte riktigt.. det tog en miljard (1000000000) år för mig att hitta några som jag blev nöjd med. Tillslut hade jag fyra bågar som jag gillade och då kunde jag såklart inte välja ut vilka jag ville ha. Så det blev att vi frågade en tjej som jobbade där och hon hjälpte mig narrow it down to two (pairs) som fick följa med hem på ett litet besök.
Efter det åkte vi till stan och köpte diverse småprylar som mamma behövde och gick på Skopunkten, där jag fick ett par högklackade(!!)skor av mammsen.
Sedan gick vi till Odenplan, jag svängde förbi min skola och fick min stipendieansökan underskriven av kuratorn.
Därefter möttes vi i city och shoppade lite, och fikade.

Det är så konstigt att verkligen umgås med min mamma, hon är den viktigaste personen i mitt liv och jag älskar henne mest (såklart), men vi brukar nästan aldrig umgås riktigt. Vi har bråkat lite, ganska många gånger, under dagen, men vi har blivit sams varje gång. Och vi har haft deep talk. Jag måste säga att jag blir sjukt lätt irriterad på henne, hur hon beter sig, saker hon säger och gör, men hon är extremt bra på att lyssna. Hon förstår mig, på ett sätt som ingen annan någonsin kommer att kunna göra, det kanske är just därför jag har så lätt att bli irriterad på henne - kan kanske också ha att göra med att vi är så lika på många sätt, men ändå extremt olika på andra?
Oavsett så var det en fin dag.

Nu ska jag på filmtajm* (ursäkta för en sjukt dåligt formulerad mening, men jag citerar bara!!)

*Som förövrigt är en väldigt ful försvenskning av ordet time..

/Amanda

Thore Skogman, Leif Pagrotsky

blaaah, jag vet inte vad jag ska skriva. jag vet inte vem thore skogman är, inte heller Leif Pagrotsky.
oh well. jag har typ ångest över att jag inte har ångest. kill me slowly. det har ändå varit en bra dag.
imorgon...ska vi till skolan... jag. vill. inte. as you may know har inte jag skola på fredagar men eftersom vi egentligen skulle ha varit i Åre hela veckan så hade de planerat in att vi skulle till skolan och "visa upp oss" pga att lärarna dampar på oss för att vi aldrig är där. men nu har vi bara varit i Åre 2 dagar den här veckan så jag tycker inte riktigt att det är nödvändigt, det där med imorgon.
jag behöver allvarligt börja skriva helt på svenska för det ser så jävla fjantigt ut.
idag hardcore försov jag mig. okej, nej det gjorde jag inte alls. jag försov mig jättemycket och vaknade klockan 07:59 och vi ska åka från Åsarna 08:00. där låg jag i sängen liksom... fick ringa till min tränare och ba: "förlåt förlåt förlåt, jag skyndar mig allt jag har!!!"  jag tror aldrig att jag har blivit klar så fort. det var ju i och för sig fint att mina skidor hade remmar på sig och att min pjäxbag var packad. (y) kan inte tacka någon annan än mig själv.
ha en mycket trevlig kväll mina kära vänner.

depprogram nr1

jag såg nyss på "Sofias änglar" på kanal5 play. jag tänkte egentligen att jag skulle titta på det igår, när det gick på TV, men samtidigt var det herrslalom så det övervägde. nu har jag i alla fall sett det. jag ljuger inte när jag säger att jag böla efter 4 minuter. alltså herre gud. det är ju typ som Extreme home make over, fast på svenska och alltså 1000 gånger bättre. när det är den amerikanska variationen får jag alltid för mig att de sitter och ljuger för att få sina hus fixade/ helt nya hus. vet inte om det är så, det kanske bara är jag som är ond och misstänksam av mig. PLUS att husen de bygger är skitfula och de bara skriker och skriker. men i här i Sverige då har vi ju Johnny och Mathias, som är gulliga människor, folk som man inte tror ljuger och hittar på för att få vara med i tv och bla bla.
jag känner att det blir svårt för de kommande programdeltagarna att överträffa deras öde.
annars har jag varit i åre i dag och kollat på när de körde Störtlopp. galet.

Godmorgon!


Jag har mensvärk, huvudvärk, mår illa och vill spy... Hoppas ni mår bra i alla fall.

25 Januari 2011

Min tanke var inte direkt att uppmuntra till att göra listan... Är lite besviken på  dig Elin. Men det var la bra att du är lycklig!!!!!!!
Meeeen Hahahahha att jag missde detta: [ ] Du har inget självförtroende alls. - hej jag är korkad!

En sak jag älskar med youtube är att man alltid kan hitta en massa bra brittiska serier.
En sak jag hatar med youtube är att man alltid råkar hitta den sjukt dåliga Amerikanska versionen av dem..


Beautiful people
Shameless (helst andra, tredje och fjärde säsongen)

Inbetweeners

lasagna time

ibland, väldigt ofta, känns det som att jag svävar när jag sitter framför datorn. hur sjukt är inte det? jag måste hamna i någon slags medvetande trans.
gissa var jag är någonstans, föresten..? jag är i SKOLAN. Feed me lasagna.
igår åkte vi till Åre halv sju på morgonen. jag gick upp kvart över fem. sen sov vi i bussen i ca 2 timmar. när vi kom fram sa någon norsk till oss att de inte skulle öppna störtloppet. så vi for vidare till Duved där vi fick reda på att det var glidträning. totalt jävla slask var det i backen. sån här klistrig geggig snö som skidorna sugs fast i. mys. sen krascha en tjej och fick åka ambulans osv, så då fick vi avbryta träningen. och åka hem! fy fan.
idag är det flera minus, så det skulle ju ha fryst på tills imorn i alla fall. så jävla onödigt.

retarded

"jag vill att någon ska kalla mig älskling och mena det, bara så att jag kan berätta hur mycket jag inte tycker om det. så att jag kan berätta att det låter som ett gift söndertorkat gammalt par som uppenbart har tappat gnistan och börja blivit formella."

det något retardiga "Lycklighetstestet":

[ ] Du har en pojkvän. -detta hade i och för sig gjort mig rätt lycklig.
[x] Du har ett eget rum. -fett med eget boende till och med. plus i kanten eller vad?
[x] Du har en mobil. -wow
[x] Du har en iPod/MP3 spelare. -jag har fler än en, det måste göra mig extra lycklig?
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård. -i min gård finns ingen pool, men detta påverkar icke min lycklighetsnivå kan jag intyga!
[x] Du klär dig som du vill. -...nej min mamma tvingar mig att bära burka...
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum. -jag har fler än en i mitt hus, inte rum, FAN vad lycklig jag måste vara.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen. 
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden. -det bror väl en väldig massa saker? man kanske gråter gädjetårar?
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på. -men seeeerri.
[x] Ditt rum är stort nog för dig. -nej, jag har ätit waaay too much ben & jerrys, fettet tyter ut genom de dåligt isolerade fönsterkarmarna.
[ ] Människor använder dig inte för den du är. -ledsen men jag förstår inte frågan.
[x] Du har varit på konserter. 
[x] Du samlar på något normalt. -damm, rätt vanligt har jag hört.
[ ] Du längtar till skolan. -2 cool 4 school.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport. -spelar skidor.
[x] Du brukar göra något efter skolan. 
[ ] Du äger en bil. -en porsche i leksaksformat?
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar. -bara om jag inte har någonting annat för mig.
[x] Du är nöjd med ditt utseende. -man skulle kunna ha varit missbildad eller handikappad.
[ ] Du har inget självförtroende alls. -och detta ger mig en poäng på lycklighetsskalan? what the fuck.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv. -man kan ha det sämre.
[x] Du kan mer än ett språk. -vi kan ju låtsas.
[ ] Du har ett smeknamn. -mina döpte mig till elin bara för att det inte finns något smeknamn till det.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar. -jag kan inte hela orden från 10 låtar brooooshan!
[x] Du har inga "fiender". -fiender?
[x] Du är en ganska snäll person. -jag är en väldigt snäll person.

Totalt: 26, om jag inte räknat fel
———————————
0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig! -yaaaayy!!

oj vad lycklig jag är. *lyckodans*

Hippiethoughts?

Här är en lista som jag hittade, och som jag inte tänker göra.. Jag tänker håna den ist. Inte alls ett tecken på passiv agressivitet? Jag förstår inte varför folk tycker att dessa är tecken på att man mår bra; "Du har fler än 2 bästa vänner", ""Det finns en dator/laptop* i ditt rum", "Du har aldrig fått IG", "Det finns en pool på den gård", "Du samlar på något normalt", "Du kan hela orden** från 10 låtar", "Människor använder dig inte för den du är" .
Tecken på att man mår bra borde inte vara saker, för det finns sjukt många som har en massa saker men ändå inte mår bra, utan känslor för det är faktiskt det som betyder något.

[ ] Du har en pojkvän.
[ ] Du har ett eget rum.
[ ] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[ ] Du klär dig som du vill.
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[ ] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[ ] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil. [x ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[ ] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[ ] Du kan mer än ett språk.
[ ] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[ ] Du är en ganska snäll person.

Totalt:
———————————
0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

*Eh hallå det där är ju förpyttsan samma sak!!
** Hela orden? Nej jag kan bara halva... Daaah!

Osammanhängande svammel

Haha det första jag såg när jag scrolla ner på bloggen var 'knulla'.. *nejnejneeeej jag försöker inte alls visa på ett sofistikerat sätt att jag har ett väldigt filtrerande synfält*

Jag har lov denna vecka. Det känns skönt, men samtidigt känns det som att jag aldrig kommer att komma igång med plugget ordentlingt (jag ska ju bli mycket mer fokuserad och ordningsam), plus att jag vill veta hur det gick på proven vi hade i fredags för det kändes så bra..

Har jag  nämnt att jag ska skaffa läsglasögon? Okej.. I alla fall, jag är faktiskt rätt taggad på det, jag vill ha ett par med stora svarta bågar tror jag, sånna man ser smart ut i.. Inte för att jag behöver det, men ändå^^

Igår skulle vi haft  dans, men så blev det inte för att vi kom aldrig in i danssalen för Viktors blippsak eller koden fungerade inte. Vi testade att gå till ABF och titta om det var öppet, men det var det såklart inte.. så vi gick till centrum ett tag.

Jag ska läsa så mycket som möjligt i körkortsboken och göra alla uppgifterna i häftet för att vara redo för att klara provet så snart som möjligt, så att jag kan börja ta körlektionerna. Mitt mål är att köra upp inom ett år ungefär.

Detta har varit ungefär alla mina tankar de senaste dagarna.

/Amanda


"dålig update" är kanske den mest livlösa rubrik man kan skriva

det här är en fett dåligt uppdaterad blogg.
måste packa men det känns segt. klockan 07:00 åker vi mot Åre. hell Yeah! vet inte om jag kan köra, men just nu känns huvudet mycket bättre i alla fall. igår var det helt sjukt, kändes som att jag hade en hjärntumör. man får väl vara försiktig antar jag. hjärnan kan ju möjligtvis vara bra att ha, någon gång i framtiden. det blir race nästa helg i alla fall!!
borde nog egentligen satsa på en karriär innom paddling. och fia borde satsa på en karriär som fotograf med fingret mitt i bilden. :D sommar i Åre.

Ohana betyder familj, familj betyder att ingen glöms bort eller lämnas utanför


Barbra Streisand

eftersom jag inte har någonting intressant att komma med kan jag ju berätta vad jag har haft för mig idag.
jag ställde klockan på 10. vaknade utan huvudvärk- ställde mig upp- BAM! en blixt slog ned i skallen på mig. diskade alla femhundraelva tallrikar och glas från igår. städade i köket. vallade och fixade kanterna på 2 par storslalom och 1 par super-g. gjorde frukost/ lunch = juice och mackor. la mig i soffan och kollade på OC. dödade tiden med datorn. någon sa att man inte skulle sitta framför datorn eller tv:n när man hade hjärnskakning. oh well. har precis varit och ätit köttfärsbiffar och klyftpotatis hos Linda. hemma igen.
nu tror jag att jag ska dricka varmchoklad.
så kollade jag på ett klipp lindsey vonn hade lagt upp på facebook på ett DH genomåk, gissa vilken låt det var i bakgrunden?!?!? :D BARBRA STREISAND, så jääävla grym. ♥

Jag hatar att många är så kalla och inte bryr sig om..

Jag läste på Nemos blogg, för ett tag sen, att han är alkoholist. Det förvånar mig faktiskt lite, men med tanke på hur han lever och hans pappa som har varit inlagd på behandlingshem och allt det så är det rätt troligt, men jag trodde faktiskt att han hade koll på läget då han har uttryck sin oroför detta tidigare.
Fast det som förvånar mig mest är att alla säger saker som: ”man har alltid vetat det” och ”det förstog man ju redan från början”, men det är ingen som har påpekat för honom att han kan ha problem med spriten och borde söka hjälp - Trots att ”alla visste” - och då menar jag inte de som skriver ”dö din jävla alkoholist du knullar allt som rör sig”, utan de lite mer vettiga, som också har menat sig veta.

Man kan tycka vad man vill om honom som person, men att vara alkoholist är faktiskt att vara sjuk, för alkoholism är en sjukdom, och då borde man ha tillräckligt mycket empati för att känna sig manad att påpeka sjukdomen för honom för att han ska kunna hjälpa sig själv. Och inte försöka måla upp sig själv som någon sorts allvetare, för vad får man ut av det egentligen..
Dessutom har säkert mycket av hans beteende att göra med hans sjukdom, då han söker mycket bekräftelse och uppmärksamhet, just därför hade det kanske varit bra för honom att få reaktioner från hans nära i tid innan allt som har hänt(?).

Jag är rätt insatt på honom som person därför kanske jag är lite partisk, jag följde ju Kungarna av Tylösand och skrev en tenta i psykologi där jag analysera hans (och de andras) beteende, men oavsett om man är det eller inte så vet man att han är en person som vem som helst, med fel och brister, och han vet och erkänner dem och vill jobba på dem och bli en bättre människa.
Det om något borde räcka för att man ska vilja hjälpa.

Måste tillägga att headern är så fin att jag nästan vill gråta lite. På riktigt! Elin♥


JUST WHIP IT

förstår ifall ni är trötta på allt hjärnskakningssnack. tyckte bara att ni förtjänar att veta hur jag fick det:

önskas

hade man varit miljonär.. så hade man varit det ja. precis.

Jag gillar folk som är bra på att fota fina saker. Det är mysigt.


Bilden är en länk..

Den här sommaren kommer bli väldigt fin känner jag.

jo men visst!

igår fick jag veta att jag inte alls är en "jungfru" jag är ett "lejon". coolt.
okej, hjärnskakning är inte alls min grej. har aldrig tänkt på att man faktiskt kan göra illa huvudet när man kraschar. det känns som om att ifall jag gör det igen kommer jag bli hjärndöd och hamna på sjukhuset och inte komma ihåg vad en enda människa jag känner heter.
FEED ME LASAGNA!!

man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör

de visar OC igen på 5an. så jävla lycklig jag blev nu då, här i min misär. fucking hjärnskakning.

vårdguiden kan ta sig.

"Hjärnan behöver lugn och ro för att återhämta sig efter en hjärnskakning. Du kan återgå till din normala verksamhet direkt, men ge dig tid att vila. Undvik hård fysisk träning, alkhol och uppgifter som är koncentrationskrävande så länge du har besvär.

Om du fått en hjärnskakning i samband med idrottsutövning bör du inte idrotta under minst två veckor och till du är helt besvärsfri."

....okej, då har jag inte hjärnskakning.


Matematiiiiiiik Tillsammans är vi två [lyrics by Anna Book]

jo men jag tänkte ju demonstrera hur mycket matte jag har gjort på sisodär 3 timmar. detta är ingeting *wwwooooh jag är så COOOL som inte tar skolan på allvar...!!!*-grej. detta är bara för att visa hur underbart, otroligt icke-intresserad jag är av grafer. jag satt och läste en 35-sidors stencil, som egentligen var till för de som läser engenska A och om ni lutar huvudet åt vänster kan ni se att jag hann rita nästan hela världen också.
thumbs up for wasting your life. (y)
*Mrtinoforever äger, and so do you Amanda :]

jag är egentligen sen nu, så jag får springa...

Har suttit och tittat på youtube-videos på min ajfån*, efter att jag pluggat ett tag, bara sufat runt och updaterat mig lite. Jag surfade in på mrtinoforever:s kanal och kollade lite på vidoes och han hade lagt upp en ny video med hans egen musik så jag lyssnade trots att jag inte brukar gilla hans musik för videon såg snygg ut. Men det visade sig att jag faktiskt gillart. Mycket

*Så fick jag det sagt? ... och neeej jag är verkligen inte en sådan där töntig människa som låtsas att de är något för att de har en fin och bra telefon. Jag gillar bara det faktum att jag har en telefon som man kan titta på yt utan att allt laggar!!

Enjoye:


jag är den minst disciplinerade människa jag träffat

jag skriver en mening på det jag egentligen ska göra [skolarbetet] sen så måste jag titta på någonting annat. jag har noll koncentrationsförmåga. varför är allt så fruktansvärt tråkigt och meningslöst?! varför får jag seriöst ont i huvudet varje gång någon säger till mig att göra någonting? jag tror att jag har dyslexi och ADHD. hade förklarat en del.
å andra sidan, helgen har varit väldigt rolig. så himla najs människor jag har hängt med så det är sanslöst. nej men allvarligt. vi är som en familj, en väldigt underhållande sådan. och så har en sådan där gammal räv hittat tillbaka till flocken också, uppskattas! ...mycket.
2 cool 4 school, later! :D

Min förtidiga Artonårspresent - yeeeay

Nej jag försöker inte skryta, men jag är bara jätteglad att jag fick den så tidigt, trodde ett tag att den skulle dyka upp först i mars. Nju är det bara en månad och två dagar tills jag fyller arton, det känns bra på ett jobbigt och konstigt sätt. Jag menar artonåringar ska ju ändå vara rätt vuxna, men det känns inte som att jag är speciellt vuxen av mig just nu och det lär ju inte ändras på en månad (och två dagar!) om man säger så.
Oh well, jag har kommit på att man inte behöver vara en ansvarstagande och mogen vuxen förän man har fyllt minst 20, så jag har ett tag till på mig att bli ansvarstagande och kanske även ordningsam. Eller nja jag måste nog vara realistisk, ordningsam kommer jag nog aldrig att bli. Men förhoppningar kan man i alla fall ha va?!
Jag får åtminstonne många bra fördelar när jag blir myndig. Gött!

Det jobbigaste var förövrigt att lyckas lokalisera luckan för instoppning av simkortet...?

*hej intressant inlägg*

Jag är riktigt stolt över mig själv, idag har jag kommit på 3st åttor helt själv, och jag är verkligen inte bra på att koreografera... Riktigt bra med tanke på att vi var tre personer som kom på 1 åtta förra gången. okej, jag kan erkänna att jag inte var direkt hjälpte till förra gången, för jag hade massiv huvudvärk, det var bara jasse som gjorde något värdefullt - (nej detta är ingen pik alls..) - fin tjej det där förövrigt!!

Har oxå insett att dansen kommer ta upp sjukt mycket av min tid framöver, det blir typ fem träningar i veckan.

tar fågelvägen till östersund nu, ses

meningslöst men grymt.
Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit
Far East Movement – Like A G6
Daft Punk – Technologic
Willow – Whip My Hair

Feed me lasagna

Jag är så j'vla ku' irriterad just nu.
När jag kom hem var tanken att jag skulle skriva sammanfattningen av min engelskauppsatts. Men det sket sig för min dator började leka retard och vägrade starta word, och sen när det äntligen startades upp (utan att fastna på vägen) upptäcker jag, till min fasa, att hela uppsattsen är borta.
Eller inte helt. Halva inledningen fanns kvar.
Har jag nämnt att detta var en uppsatts bestående av fem (!) paragrafer som alla var putsväck? Jo så var det, så det var ju bara att skriva om alltsammans. Inte kul alls. Jag var minst sagt arg.
Dessutom har jag inte ätit något sen vår gemensamma pizza vid lunch, som var delad på tre och det först jag har ätit idag, så man kan milt uttrycka det att jag är vrålhungrig.
Vilket gör att jag har ont i huvudet.
Och inte nog med det.. jag har ett litet irritationsmoment som har stört mig en längre tid, fast det tänker jag inte skriva om nu för jag måste gå.

"Väl mött!"

jag är typ serri

imorgon åker jag hem med bussen. det blir en ny upplevelse och med anledning av detta sitter jag och laddar ned musik, det har en så länge laddat 28,58%. det går förvånansvärt fort tycker jag. imorgon ska jag lyssna på crystal castles i åtta timmar. happyface.
vet inte vad jag ska skriva mer, så jag skriver ingenting mer då. logiskt.

Är du typ serri?!


Grandma Death

Donnie Darko är läskig. jag kan inte kolla klart på den för då kommer jag inte kunna somna.
godnatt

När jag kommer hem om sisådär 8 timmar, ska jag se på den här filmen.


let's move to paris shoot some heroin and fuck with the stars

jag vill också bo i London
hoppa av skolan
bli alkis
göra sånt man inte får
och inte ska
se ut som jag har bott på gatan i en vecka
men har egentligen fixat mig i timmar
sova på dagen och leva på natten
fly verkligheten

kolikanfall #1

Anders Person. nu mera 'Expertkommentator Anders Person'.
först när jag kom över denna fakta tyckte jag ändå att det verkade vara en rätt okej idé. jag har alltid tyckt att han verkar lite småmysig. min far, däremot, fnös och berättade vad han tyckte.
nyss tittade jag på TV4 nyheterna. först var det ett sammandrag för dagen, vilket innehåller: herrslalom, Markus Larsson lyckades bäst på sjätte plats eller nått. damernas Super-G, Anja körde ut och Jessica lika så. Jessica hade bättre tid än Anja men fick ett kast på skidan. Anja 'blev störd av en flagga som saknades' och körde helt fel linje med resultatet: missade en käpp.
sen var det dags för 'expertkommentator Anders Person' att säga sitt om dagen, men också veckan. det började med Anjas andraplats i störtloppet. fantastiskt och inte så oväntat att just detta fick störst uppmärksamhet av allt. det leder vidare till dagsen super-G och 'de stora förväntningarna' som tydligen fanns. en mycket lång och djup analys av Anjas klumpiga urkörning- inte ett ord om Jessica. Herrslalomen då, Anders? vad har du att säga om den? han berättar om potentialen som finns bland dem och vet ni vad han drar upp? vet ni? va? va?!?! 'Jens Byggmark vann ju ett par tävlingar i Kitzbühel för ett par år sen...' Anders, det var 4 år sen. 4 år sen. men det är ju klart, Jens Byggmark, född och uppväxt i Tärnaby. han ödslar faktiskt en liten kommentar åt någon annan i herrlandslaget, som inte kom från Tärna. men det tog nog emot. han glömde väl bort Mathias Hargin som körde upp sig från 30de till 3de, men det är klart, han tog väl över Tärnabysonen Ingmar Stenmarks plats i historieböckerna.
nej du, Anders, det här var riksnyheterna, inte Tärnabys lokalTV.
Grattis Anja, du har fått en helt egen kommentator på TV4, vilket du inte riktigt var värd. Jens fick ju vara med på ett hörn också.
detta är min åsikter om Anjakommentatorn Anders Persons debut. nåväl, det var väl första gången och jag är villig att ge honom en chans till.

alltså...

"– Jag skulle kampanja i EU-valet med MUF. I stället för att ställa mig på Östermalm ville jag ha lite utmaning nämligen. Sen var jag i Skärsätra... Skär... Skärholmen och kampanjade. Samtidigt som det var jättekul, så var det ändå en risk. En gång när jag var där så fick jag faktiskt tomater kastade på mig. Så jag tyckte det var bäst att ha en livvakt."
blondinbella i söndagsintervjun

nämen hej.

holla. jag är i åsarna nu igen. ja, lika fantastiskt som det låter. inte världens mest aktiva bloggare, men jag skyller på svikande internetuppkoppling. har varit i bjoernriket i en vecka eller så. tränat fart och annat underbart.
Mathias Hargin körde upp sig från 30de till 3de, värt att notera. Huddingeåkare och allt. :]

Dagens visdomsord


Fotade lite med webcammen idag..
Jag tänkte bara på en sak, varför behöver vissa säga att andra är dåliga föratt visa att de själva är bra? Jag förstår inte, för det fungerar verkligen inte så.. om man vet att man är bra själv så behöver man inte göra sådant!!

2011

Jag tittade nyss på klockan, den är halv fyra.. när blev den så mycket(?). Jag har tittat på Beautiful People and it's fabulous. Nej jag skojade, jag pratar inte så och tänker inte börja heller, drogs bara med lite i seriens anda.
Jag har inte bara tittat på bra brittiska serier ända sedan jag kom hem från .
kikade in på P&L's hemsida och hittade detta:Luv his accent


82734361

Jag är jättearg..
Jag letar och letar efter en fin och bra vinterjacka, gärna i färg grön(?), och är beredd att betala för den, men nej då finns det ingen.. får väl spara mina pengar...
Nja, det är egentligen inte därför jag är arg. Jag har feber och det är inte inte bra. Och jag har sjukt ont i huvudet. Jag som skulle göra klart allt schoolwork idag, jag hade precis hittat mitt flyt...

Detta blev inte vettigt alls... Ha en bra kväll så ses vi kanske i morgon istället.

Dim the lights and draw the curtain

Jag har färgat håret.. svart suprise suprise för jag hade faktiskt Inte svart innan. Det var brunt. Jättejättejättemörkbrunt visserligen. Men nu ser man skillnaden. Det ser fräshare ut och det känns ju rätt bra.
*Intresseklubben sprängs av överbelastning.*

Sedan har jag lyckats tappa bort min telefon. Hemma någonstans. Smart? Eh nej.. Letaleta!!

Och så har jag skickat tillbaka min Big bang theory box som jag fick i julklapp.
För den fungerade tyvärr inte... "only for use in USA and Canada" stog det tydligen på fodralet - jahaaaa braaa att ni informerade om Det tidigare adlibris, kanske på hemsidan (?), för det hade inte sparat mammsen en massa tid.
Nej nej, inte alls.
Oh well, vi ska beställa från CDON istället.

/A

charlieissocoollike


död åt jantelagen men självgodhet tycker vi inte om

good afternoon people!
det är 24.2 grader i vårat hus. schteek på ett dåligt sätt.
hade lust att skriva någonting roligt, men det funkar liksom inte. min rygg dödar mig och min mamma berättade precis att jag är gjord utav "Adams" revben. oh well.
jag vet inte om jag är så rolig egentligen. jag gillar att klaga på folk/ saker, eller rättare sagt: bara säga vad jag tycker. så.. här med bestämmer jag att jag ska börja skriva någonting som kallas "kolikanfall". tror att jag ska skapa en ny kategori till det.
för att vara mer exakt, detta kommer alltså vara inlägg som publiceras då och då med ett innehåll av mina åsikter. jag känner att jag måste få tillbaka glöden lite. på senaste har jag blivit så himla mesig. helt allvarligt. folk kan sitta rakt framför mig och kasta skit i ansiktet på mig utan att jag lägger märke till det. jag sitter bara där och nickar, inte för än efter åt när jag tänker på saker märker jag hur sjuka saker som verkligen sagts. äm ja. *inget speciellt tillfälle jag tänker på...typ*. av den anledningen och på grund av att jag tycker att det är sjukt kul, startas kategorin Elins kolikanfall
i sinom tid kommer det skrivas sådana inlägg.
godnatt :D

Lag: Jag är så himlahimla jättehet

Jag vet inte om jag har något riktigt att säga. När jag har haft lust att skriva något har internet, tidsbrist och roligheter kommit emellan. Nu KAN jag, men har inget att säga. så kan det gå?

Jag har så mycket i huvudet just nu. Både tråkigt och roligt.

Men.

Den här låten är fin.
god jul och gott nytt år osv, eftersom jag har varit lite frånvarande

hej. jag har inte dött. kändes relevant att berätta det eftersom jag själv antar att folk har dött bara för att de har varit ifrån datorn i ett par dagar. det betyder oftast att personen i fråga har ett liv... kan tyvärr inte säga detsamma om mig själv. jag är mer död än vad jag har ett liv, med risk att låta lite halvdeprimerad. [jag vet inte om min sarkasm och ironi går igenom datorskärmar riktigt, men jag driver i alla fall. jag gör det för det mesta]
vad har hänt på senaste då?
-jo... jag har varit utan internet. firat jul. åkt en himla massa skidor. varit på bio med amada då jag fick en vääldigt fin bok som jag nu har invigt. då kan man ju undra vad som står i den, men det sörrni kommer ni inte få veta. har döpt den till psykbok.. så ah, jag tvekar på att ni ens vill veta. jag har handlat på mellandagsrean för första gången i mitt liv, var i skärholmen med min käre vän fia. fyndade en himla massa = blev pank = kom på att jag ville ha en iPad = dödade mig själv.
åker snart till björnriket, hoppas på att jag har bättre internet där.
grattis till systra mi också som fyller år idag.
new years resolution; be happy.
2011: dag 1

RSS 2.0