Stjärnorna finns här

Jag ska verkligen köpa dessa. De är så fina!
Och jag bryr mig inte om att jag blir 183 cm Lång.För jag blir 183 cm Snygg. (Höhö!!)True that

”I don’t care if you’re black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you’re nice to me, I’ll be nice to you. Simple as that.”

-Eminem


Party like a rock star Look like a movie star

I fredags blev det en lite spontan utgång med Nora och hennes två kompisar, det var en riktigt rolig och riktigt lång kväll - jag kom hem lite efter klockan åtta på lördagsmorgonen (!).

Igår vart det lugnare, vi tittade på standup hela kvällen, först vid tv:n och sedan vid datorn.

Idag vaknade jag upp med äckligt hår och nackspärr... Men jag ska verkligen inte klaga över det, för nu har nackspärren släppt och jag har precis duschat.

K a l a s !

I'm ALIVE!!

hej människor. imorn ska jag se Håkan och igår cyklade jag downhill. cykla va FETT förutom att jag tappa all energi efter halva dagen och höll på att svimma. nu kanske ni tänker att åka lift upp och "rulla" ner på en cykel för backen inte är speciellt ansträngande... WRONG YOU ARE. det är så jäkla gaalet jobbigt.
jag vill inte åka här ifrån. Åre is where my heart is, punkt slut, end of story, fin, the end, tack och hej! här ska jag leva, här ska jag bo, här ska jag döööö!!!
häromdagen besteg jag och fia tegefjället plus lite till.och sen de där bären som faktiskt inte är goda någonstans, inte ens efter timmar av vandring på fjället.
känns sjukt galet att åka till london på torsdag efter det här.
much love!!!!!

Mums

Hej jag är riktigt irriterad.
Jag slutade tre idag. Skönt.
Det är fredag och helg. Härligt!
Tåget är lite tidigt så jag slapp vänta så länge. Brabra!
...längtade till att få komma hem och käka, kanske sova en stund, leka med datorn ett tag tills det var dags att möta mamma i centrum för inhandling av tbbt-boxen och fredagsmiddag. Men så blev det inte!
Tåget stannade precis efter södra station. Jobbigt, tänkte jag, men det var ändå helt okej för jag lyssnade på tsknas. Efter ett tag så somnade jag (då hade vi stått där i ca 20minuter) , när jag vaknade var vi fortfarande kvar på samma plats och de hade dessutom stängt av tåget(40 minuter senare). En liten stund senare säger de i högtalarna att det är någon som har hotat med att hoppa och att de inte kan åka p.g.a. detta. Därför var vi tvungna att hoppa av tåget (bokstavligt talat) och gå på spåret fram till perongen.
Sedan gick jag till Mariatorget, tog tunnelbanan till Fruängen, min mobil laddade ur, tog 704:an från Fruängen, gick av vid Huddinge stationsväg och är nu hemma.
1timme och 50 minuter senare...

Bra eftermiddag.. Hur har er varit..?

Jag spillde hotbea på tröjan...


Ska rulla in mot staden om ett tag för att träffa fint folk, från min kära klass.

Don't cry, laugh instead..


Om du inte har ätit Palmyras kebab har du inte ätit kebab. I am cereal. Superduper.

Igår fick jag lön. Den var feeeeet, och då har jag inte ens fått semesterersättningen för tre dagar, plus att de tog 10% mer i skatt än beräknat så jag får antagligen tillbaka lite nästa sommar (eller när det nu är?!).
Det går bra nu!

Jag betalade räkningar igår också.

Är jag på väg att växa upp?

Jag är nog inte så rolig på jobbet har jag kommit på. Eller... jag orkar inte vara det.
Eller, jag är nog inte så jätterolig i skolan alla gånger heller, på fritiden däremot - ojojoj, men jag vet att jag oftast inte är speciellt rolig på jobbet (jätteduktigt, och trevlig, dock) och det spelar faktiskt inte så stor roll. Palla va rolig 24. Man kan vara mycket annat, som duktig på det man håller på med..?!

Idag så hetsåt jag äpplen (istället för chips som jag egentligen ville ha) fast att jag vet att det börjar klia runt och i munnen och på tungan efteråt.

Jag har lust på att göra något skoj i helgen - äumm.. alltså om du läser det här och är min vän och har något skoj på gång, så kan du väl höra av dig?!

Tack för mig ◊

Mitt livs första kebab, inte imponerad. Cesarsallad is the shit.

hej, ursäkta min frånvaro. meeen nu är det så här va att min dator har tackat för sig och det medför en begränsad internettillgång.
nu är jag i alla fall i Åre och har det bra. på tisdag ska vi cykla downhill så det är bäst att börja ladda upp mentalt redan nu. det kommer kanske blider på det.
som rubriken säger så har jag idag ätit mitt livs första kebab idag. folk brukar säga ba: åååååååååh kebab e så jjjävlaa gott!!!!1!!11 nej, det är det inte. jag har aldig ätit det förut för att jag tycker att det verkar skabbigt och även om jag inte hade smakat så hade jag ju fördommar och trodde att jag visste hur det smakade ändå. då blir ju alla kebab-älskare väldigt skeptiska å ba: men man kan ju inte veta om man inte har smakat?!?!?!?
kan ju berätta för er då att det smakade EXAKT som jag trodde.
skabb.nu
slut på klagandet. allt är mer eller mindre underbart här i Åre förutom att jag har packat som en jävla get. jag har inte med mig NÅNTING bra i klädväg, jg fattar inte vad jag tänkte på. antagligen inte alls.
Ha det bäst!

Här var det livat!!

Jag har tre körlektioner inbokade i Augusti den 19:e, 25:e och 30:e, dubbellektioner dessutom, så nu blir det körning!
Känns riktigt bra, med tanke på att jag satsar på körkort till min nittonårsdag (så att det händer något speciellt det helt onödiga året typ..!) eller i alla fall innan nästa sommar (!)
Meeeeeen som alltid så uppstod det ett litet (ganska så STORT) problem, jag hade ingen aning om vart mitt körkortstillstånd var. Jag fick såklart panik för jag måste visa upp det på första lektionen. Så jag började leta, och leta runt i mitt ganska stökiga rum (äh.. varför städa när man ändå sabbar det dagen efter lixom?! Höhö!) och efter ett tag när jag kände att jag hade letat överallt och börjat plocka undan lite saker för att se om det låg under något så tittade på mitt skrivbord i hyllan jag har och där låg det ett kuvert på andra hyllan och i det kuvertet var det såklart(!)

R.I.P


*

Jag hade tänkt göra ett annat inlägg, men känner att jag är tvungen för det är för ofattbart och viktigt för att bara gå vidare och vara lite oseriös och lite självömkande...


Så nära men ändå så långt borta...Extremister av alla dess slag är en fara och för att kunna bekämpa dessa måste de flesta orättvisa ojämlikheterna i samhället utplånas, vilket kan ses som ett snudd på omöjligt uppdrag.*

*Det sker krig, svält och männskligt förtryck dagligen i hela världen och man måste faktiskt uppmärksamma (och bekämpa) även det - Visst är det lättare att relatera till människor som har i stort sätt samma livssituation som en själv - men man måste försöka.


Jag känner att jag måste sända en tanke till Norge, alla omkomna, anhöriga och landet.
Det är helt sinnessjukt hur en enda person kan orsaka så mycket skada för så många oskyldiga människor.
Hur kan man? Det är bara hemskt.


Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Jag har funderat rätt länge på att skriva några hejdundrande inlägg om diverse saker, men saken är den att jag faktiskt inte har orkat jag har varit helt utmattad och allmänt seg i huvudet och det stör mig helt otroligt mycket. Jag har jobbat nio gånger 5 timmar denna vecka, så där har ni anledningen till varför jag saknar ork. Jag har ett extremt monotomt och upprepande arbete som gör att man försätter sig själv i en slags dvala och när man väl slutar för dagen kommer man aldrig riktigt ur den där dvalan, vilket gör att jag reagerar med att antingen vara helt likgiltig inför allt och bara sitta och stirra ut i tomma intet eller så blir jag hyperaktiv och jobbigt uppmärksamhetskrävande. Med andra ord, jag blir som ett småbarn - och inte ett av den bättre sorten.

Denna trötthet gör mig irriterad, framförallt för att jag inte känner mig speciellt tillfreds med att ha blivit försatt i en sådan trötthetsdvala av något som jag inte känner mig tillfredsställd med. Missförstå mig rätt, jag ogillar inte mitt arbete det är ett helt okej jobb som jag är rätt bra på och de som jobbar där är trevliga men jag känner att jag inte riktigt passar för den typen av arbete. Jag vill göra något annat, något mer. Något där jag känner att jag gör någonting betydelsefullt och där jag känner att jag inte är utbytbar, för i ärlighetens namn fick jag inte jobbet för att jag var jag, en person med bra, fina och betydelsefulla egenskaper, utan för att jag är en person som uppfyller de kriterier de har och är villig att göra det som ska göras. En vem-som-helst (-som-kan-utföra-jobbet).
Jag är och blir gärna utmattad, det är verkligen inte själva tröttheten jag har något emot, utan det är orsaken. Om jag har stannat uppe och skrivit en uppsats hela natten och är oerhört trött nästa dag på grund av det är tröttheten verkligen inte jobbig, snarare tvärt om den finns där som en ständig påminnelse om att igår natt åstadkom jag något bra och betydelsefullt.

På grund av detta, eller tack vare detta är nog en bättre formulering, har jag kommit till insikt att plugga vidare är något ska göra och inte bara för att ha möjligheten att få ett välavlönat arbete utan för att jag vill göra något som jag kan känna att det gör ingenting att jag är helt utmattad efter att ha jobbat sextio timmar i veckan med. För det är helt klart värt det, både energin och tiden jag har lagt ner på det.
Så nästa gång någon frågar "vad ska du göra efter studenten?" kommer jag garanterat svara "Plugga vidare".
Fast då kommer det förstås komma följdfrågor såsom "Vad?". Och på dem lär ju svaret bli "Jag vet inte riktigt..."

Jag får helt enkelt ta mig en liten funderare, jag har i alla fall drygt ett halvår på mig...

Hög på livet, eller bara på koffein

Idag var en kinda special dag.
Tyvärr ingenting jag känner att jag vill uttala mig mer utförligt om...
Egentligen så hände det inget speciellt alls, jag försöker bara göra folket lite nyfikna... elleeeeeeer?

"Om jag var så snygg som du skulle jag aldrig tveka på att ligga runt!"

Den här låten ger mig två mycket fina minnen i repris.
Kvällen vi var på Sommar. Den var så fin och härlig, dit måste vi igen!
Och Oscar. Inte för att han var skåning, han var Göteborgare, men han pratade väldans mycket om Familjen (när han inte förklarde varför man var tvungen att se efter sig själv) - när jag berättade att jag också gillade dem blev han överraskad och glad, för att jag inte "bara" gillade Håkan. Förövrigt så gillar jag inte "bara" Håkan, jag Ä L S K A R honom!. Han förstod inte min fascination för Håkan, men han tyckte att jag var cool ändå.- Mina fingrar är och har varit helt okej ända sedan 3.14 (pi!) i morse. De är dock lite rödaktigare än vanligt. Om någon undrade..

Spaceman

the spaceman says: everybody look down, it's all in your mind.

"Helt jävla skit-cp ont"

Tänkte att ni ville ha en liten update på hur jag mår, trots att ni inte vet varför ännu. Jag mår helt okej med tanke på omständigheterna fast jag måste tyvärr sova med en påse wokgrönsaker på handen än så länge för att jag inte ska få panikatter av smärtan och det är ganska rött och lite svullet, men annars är det toppen(!).
Nu ska jag ta det från början. Jag gick ut i köket för att göra en kopp te så jag tryckte igång vatten kokaren och insåg att vattnet började koka på direkt, blev lite glad för att då slapp jag vänta och kunde fortsätta koncertrera mig på konversationen jag hade med E medan jag tog fram te-påsen och koppen. När jag väl hade hämtat kopp och påse la jag i te-påsen i koppen och började hälla det kokande vattnet... över hela min vänsterhand.

Jag gör sånt här (öh.. skadar mig?!). Relativt ofta... Jag vet att jag borde skärpa mig och fokusera på saker jag gör och inte vara i min egen lilla värld eller all over the place. Men det går bara inte.
Jag kan inte alltid vara fokuserad, det går bara inte! Jag har annat att göra.. Som att leva(?!)

/A


diceplin

den här dagen började så jävla bra men slutade i katastrof. total katastrof.
oh my fucking god, behärska dig.

Rymdskepp som exploderar? Ursäkta mig, men det går inte i rymden!


Lejon

hej, idag har jag sett den sista delen av Harry Potter. not gonna lie, jag böla hela filmen. så jävla sorgligt på nått sätt liksom, slutet, the end, finito (eller?) das endung (hittepå tyska) jag vet inte ens. sen skrattade ju hela biosalongen på slutet av filmen. det är ju targiskt att de ens valde att ta med det där "19 år senare"? jag kommer i håg när jag läste boken för en herrans massa år sedan och jag satt bara och vred på mig för att det var så krystat, töntigt, onödigt och fel. inte alls nått slags "pricken över i", pricken över i var väl att voldemort dog?. other than that så var den ju bra. jag vill likosm inte tycka nått annat, jag tycker inte heller att nångon har rätt att tycka nånting annat för det här var ju den allra sista harry potter filmen. det är liksom hela min uppväxt. sen mamma läste böckerna för mig och min syrra när vi var ...ja jag vet inte hur gamla vi var, men assmå i alla fall!!
och sen måste jag bara få ur mig att det satt en ginger framför mig som var typ galet handsome. aldrig hänt förut, men SHIT.
see ya later

MyysIgår var en bra kväll! Jag blev kalasfull extremt glad och hyperaktiv. Hade galet kul med min söta Sophia. Träffade jättemånga som vi kände. Hälsade, och pratade en stund med Daniel Paris. Fyllekäkade. Skrattade och sprang runt (eller JAG sprang runt och skrattade för mig själv)

/A

Hej hej hallå!

Jag har inte skrivit så mycket på senaste, här har ni förklaringen:
Jag har börjat klockan sju (!) varje morgon denna vecka. Förövrigt helt sinnessjukt tidigt, omännskligt. När jag börjar jobba på rikigt ska jag se till så att jag skaffar mig ett jobb där man slipper gå upp innan nio. Jag förstår inte hur man kan orka gå upp fem varje morgon för att kötta (öh, ja i min värld springer alla till jobbet!) iväg till jobbet för att sedan vara efterblivet trött resten av dagen. Jag börjar verkligen förstå varför alla svenskar är så beroende av kaffe, när till och den piggaste morgon människan klagar på att hon är trött klockan fem på eftermiddagen (OBS verkligen inte jag!!).

Men jag har ändå jobbat på bra, väldigt bra om jag får säga det själv, och har fått väldigt mycket beröm för att jag lär mig snabbt och snappar upp saker och rutiner extremt snabbt. Så det känns väldigt bra, även om själva jobbet i sig inte är mitt drömyrke, jag måste ha mer variation och intellektuell stimulans (slå upp de orden om ni kan! som att någon ens behöver det? jag försökte bara verka smart...),så är det helt okej och jag får bra betalt, nya erfarenheter och en bra merit att sätt på cv:t. Allt som allt ett bra sommarjobb!

Nog om detta, först blir det Snaps och sen Entourage (igen jag vet...! och jag som egentligen inte diggade det placet förut) och antagligen en snabbis förbi nivå, och Lollo och de hade något på gång så det blir kanske att kika förbi där också senare.
Ha en bra kväll, och gör inget som jag inte skulle göra (med andra ord kan ni göra rätt mycket, allt ifrån...) ♥♥

Amanda Bengtsson Jallow.

this is a good day

hej älskade människor.
jag lyssnar på håkan och försöker smälta middagen. det är ungefär det jag håller på med just nu. jag och hanna ska spela tennis snart, eller ah det brukar inte bli sådär asmycket tennis, mest annat fjant men det blir fint. jag är så fruktansvärt trött annars hade jag cyklat, nu blir det bussen då.
taggar ÅRE så sinnessjukt mycket!! gaaah.
trevligt är ett trevligt ord, jag tror att jag ska börja säga det oftare.
vi höres!

Jag är inte smart när jag inte tänker


Jag hade en fin eftermiddag med fina Felicia, vi fikade och snackade, och det regnade lite på slutet..

a new pair of shorts of an old pair of jeans


Jag vet vilken dy hon varit i


Är det bara jag eller verkar vissa killar tro att man ska bli intresserade av dem för att de är bra på att snacka sig bort oschysta kommentarer de har doppat? Jag menar om någon förolämpar mig kommer jag inte bli helt kåtgalen på den personen i första taget, oavsett hur charmigt och snyggt han kan prata sig ur situationen senare.
Det är bara idiotiskt att spela sådana spel. Om du vill ha min uppmärksamhet kan du bara komma fram och snacka som en helt vanlig person, jag lovar att inte bli sur. I alla fall inte så länge du inte förolämpar mig. Jag kanske inte vill ligga, men jag kommer åtminstonne vara trevlig och rolig. Och jag bits inte (om du inte gillar det?)..
Promise!

Evening!

visst är jag propert klädd idag.
just nu är jag så hiiimla trött. men det kanske inte är så konstigt efter denna minst sagt aktiva dag!
vi var ute och sprang intervaller imorse, sen drog jag och far till golfbanan [nu har jag ett par härliga blåsor på vänsterhanden] sen släppte han av mig på gymmet. mysche bra dag ändå.
have a nice day eller evening eller vad ni vill kalla det.
extreeemt Harry Potter taggad!!/ vi höres! :]

Jag är nog allergisk mot min mascara.. Kulkul.

Igår när vi var påväg till Entourage ser vi en Harry Potter-affisch. Vem bryr sig..?
Jag måste bara förmedla detta till alla som läser: Jag bryr mig! Jättemycket!!
Det är den sista delen av den sista boken, med andra ord den absolut sista filmen.
Det är slutet! Och jag vill nästan gråta, lite... Vad ska man göra sedan? Läsa normala böcker utan magi? Se på vanliga romantiska komedier? Sluta upp med att gå omkring och undra varför man aldrig fick sitt Hogwarts-brev.

Nej okej, jag driver en aning. Men tomt kommer det faktiskt att bli! På riktigt!


woop woop

London baby, LONDON! 4/8-9/8

dreams are what they used to be, smile like you mean it

har verkligen ingenting att tillföra den här bloggen idag, himla ledsen för det alltså.. eller?Improv


Looks aren't everything

Godmorgon ppl.
Nu har jag tagit en ordentlig dusch, tvättat håret, pealat hela kroppen, rakat mig (man måste ju hålla mustachen i trim?!), plattat håret och smörjt in mig. Nu känner jag mig f r ä c h !

Jag kom att tänka på en sak när jag stog i duschen. För jag ställde mig och granskade min kropp i badrumsspegeln innan jag ställde mig i duschen - Jag använder ordet granska för att jag synade den in i minsta detalj.
Det hemska är att jag kunde bara förmå mig att tänka (enbart) en positiv tanke om min kropp, och jag tänkte minst 9 stycken. När man letar efter fel så är det klart att man hittar dem, men det är ändå sorgligt att jag inte kan tänka fler positiva tankar om mitt utseende när jag är osminkad och ofixad. Jag psykar ut mig själv som vanligt. Det är dock inte så att alla tankar är negativa, vissa är också konstaterande eller neutrala. Det är oavsett inte ett sunt förhållningssätt till sin kropp.
Men när jag väl hade ställt mig i duschen och tvättat av mig all skit och stod och schamponerade håret insåg jag att visst jag kanske inte är helt sinnessjukt snygg, men för det första vad spelar det för roll egentligen? Så länge man har en bra personlighet och är trevlig så kommer folk tycka om en ändå, och om de inte gör det är de nog inga personer som är värda att ha som vänner.
Plus att jag inte är så äckligt ful som jag intalar mig själv ibland, jag vet att många tycker att jag ser bra ut inklusive jag själv,ibland och som sagt så är det faktiskt inte hela världen om man inte ser helt hundra ut.
Det kommer alltid finnas folk som tycker om en.
Dessutom kanske man har större chans att bli framgångsrik om man inte lägger ner all sin vakna tid på att spegla sig. Och det är ju alltid positivt!

lost in a valley without my horses

det finns ett bra program på 2an som heter in treatment eller nått liknande... ah, tänker ni kanske "jo jag ska fråga mormor, hon vet nog.." nej men allvar. det är en psykolog eller något som sitter och pratar med sina patienter. vet inte varför, men det är väldigt intressant. jag tänker liksom att jag kanske skulle vilja vara de som sitter där och blir analyserad ändå, även om jag en millesekund senare blir rädd att jag skulle erkänna saker för mig själv som jag inte vill kännas vid? kanske för att jag ibland är enormt självupptagen och inte kan prata om någonting annat än just mig själv? kanske för att jag tycker om när folk frågar mig saker, som att de verkligen brydde sig? i don't know.
det fanns ju en gång i tiden då jag ville bli psykolog. kanske för att jag älskar att gräva i folks privatliv? för att man tjänar mycket pengar? eller kanske för att jag är en godhjärtad själ som hellre ger än tar. the answer will continue to be unknown för nån hjärnskrynklare blir jag nog inte, även om jag just i denna stund fick kalla fötter och ångest för att jag är en omotiverad student.
man kan ju inte bli allt som jag vill och göra allt det jag vill göra, så långt är inte livet.
depressing.
00:33 är klockan och jag tänker inte skriva nått mer nu. lite mentalsjukhusmentalitet måste man få dela med sig av ibland.

blablabla

jag som hade så många planer.
nu har jag plötsligt typ inga.
kul i jul.
lite mer bigaråer för att jag inte har nått bättre.

Cherries

voila!
jag och knivar går inte ihop. två gånger har jag skurit mig på grund av hårda avocados och idag skar jag mig för tredje gången på exakt samma ställe på grund av en rödlök. istället för att vara ett litet cuttsår som vägrade att sluta blöda har det nu utvecklats till ett typ centimeterlångt cuttsår som vägrar att sluta blöda, det går liksom in till nageln. det gör ont och dunkar i hela fingret. så ni vet.
lek inte med knivar. gör inte sallad.

Jag skakade hand med Timbuktu också!

Jag kollade igenom min sms-lista på jobbet idag när jag hade rast. Jag hade tydligen raderat hale konversationen från en viss person, vilket jag tyckte var en aning konstigt.. tills jag kom på varför, eller snarare vad jag hade gjort som gjorde att jag raderade konversationen när svaret kom för att jag fick panik... Pinsamt.
Ge mig ett F, ge mig ett U, ge mig ett L-L-I-S. Vad blir det?! FULLIS!!!
Vet inte vad som var värst - att jag skrev eller att han svarade? Borde sätta alkolås på telefonen, eller åtminstonne byta till en bajssvår kod(!).


Jag orkar egentligen inte skriva, min hjärna är överbelastad min minnen,intryck och mens(värk). Men jag ska skriva en (rolig) sak för din skull Hanna!

När jag stog vid bajamajorna på campingen och väntade på Lollo som var och kissade kom det fram en tjej till mig.
Och gissa vad hon gjorde...
Jo. hon frågade mig om jag var lesbisk.
Då svarade jag: va? nej!
Då sa hon: Synd! För du var jävligt snygg.

Alltså jag blev helt chockad typ. Hon raggade på mig!!!!!!!! Sjukt hm.. konstigt!

Oh well,


Jag sov på toaletten idag på jobbet. Sleten tjej! (Öh, på rasten duuuuh)

Som någon kanske har märkt så har jag varit borta i en vecka, närmare bestämt i Borlänge. På Peace and Love. Det var helt galet bra och fint och roligt och utflippat och ont och lökigt och varmt och fult och illaluktande och skönt och mysigt och härligt. Nu är jag tyvärr väldigt sliten, trött och hes. Men det var lätt värt det! Och ett litet tack till alla underbara människor som gjorde det B Ä S T .

Ni som fattar får fatta, resten behöver nog inte ens läsa.

här om kvällen fick jag nån snilleblixt att jag skulle ~pyssla~ så jag drog upp en himla massa pärlor och grejer, limpistol och hela kittet. kan inte säga att jag åstakom någnting värdefullt.. men jag ska komma till poängen. när jag letade runt blan pärlorna i en gammal skål hittade jag en pärla med en bokstav på, ett W. jag skrattade lite för att jag kom ihåg de därpärlorna från när jag var jätteliten. ironin kvarstod att det var ett W blandat med de där nostalgikänslorna. jag grävde lite till i skålen och vad hittar jag inte om ett G av samma slags pärla. jag hittade inga andra lika dana, bara ett G och ett W. LOL.
nu alldeles nyss råkade jag, by accident trycka på "sparade meddelanden" i min mobil. jag har en gammal mobil som bara låg och skräpa här hemma eftersom den andra.. gick sönder. omfg vem fan sparar ens meddelanden?! jo jag tydligen, from a certain someone.
här med hälsar jag ALLA välkomna hem till mig och mina katter på min 40 års dag!

CelesticaMan kan beställa en docka som ser exakt ut som en bebis ifall man inte orkar med en levande/ har mentala problem

känner att den här bloggen har blivit VÄLDIGT "elin'ig" de här dagarna när amanda har varit på fred- och kärleksväentyr. kanske så min blogg skulle se ut ifall jag hade en egen.
den här dagen har ändå varit rätt bra. vi var i stan och tittade på red bulls lådbilsrace och fikade. vädret idag var ju helt stört, om det är nån som har missat det..? svinkallt och jag var typ helt kladdig, fräscha klubben.
känner att dagarna på det här lovet bara försvinner under mina fötter.
och slut på det här übertråkiga inlägget! hare gött.

Det är inte omöjligt

den 15de juli hade jag med hela mitt hjärta velat vara på hultsfred. jag tar ett lån och mamma, jag åker hem direkt efter att Crystal Castles har spelat klart. jag lovar.
4375769344_4aacc5a833_z_large
Tumblr_ln55xh9rlp1qdqv28o1_500_large

Europe

den här tyckte jag var fin osv.

bara för att du har kompisar


LONDON CALLING

här har ni en länk till någonting kul :] jag sa att jag inte tänkte visa. så blev det inte. enjoy!

eftersom jag är på ett sånt sjukt negativt humör tänker jag göra en lista på sakrer jag tycker om, enjoy:

creepers. herre min skapare, jag blir tårögd. jag är så otroligt kläd-schizofren men de här skorna har verkligen satt sina spår. jag får lite fjärilar i magen när jag ser dem. inser hur löjligt det här låter.. men visst är de awsfina?!
The Killers. alltså jag är säkert en av de bästa i världen på att lyssna sönder musik. alla mina små listor på spotify spyr jag galla över efter att ha lyssnat på bara samma lista i flera veckor, men the killers sviker aldrig. lite som när jag BARA lyssnade på my chemical romance [döm mig inte] det blev liksom aldrig dåligt. jag blir lycklig i hjärtat av the killers. k ä r l e k .
fuccck this has way too many notes, i’m shocked 
Jamie-Ryan som har en blogg som är vääälidigt bra och kool och fin osv.
Crystal Castles. vet inte om det är nån som har missat det? vore ju på gränsen till omöjligt. nån gång i mitt liv ska jag se dem live även om jag antagligen inte blir i sommar *gråter* eftersom jag är ensam, övergiven, olycklig och pank. jag vet inte varför men de gör mig lycklig i själen, det är nånting så himla fint. finns inga ord!
That's about it!.. elleeeer?

kan inte beskriva min kärlek för the killers.


i don't even know

hehehe

så jävla ballt egentligen

erika som tycker att våtdräckt och flytväst är för amatörer.

RSS 2.0