Den sista mars

Eftermiddagen har spenderats med fina Natalie, Emelie och Sophia. Vi har Shoppat, fikat och haft allmänt trevligt. Så nu vet man vad man ska ha på sig i helgen.
Men jag har lite ont i foterna just nu...
Jag har även upptäckt att jag kan snubbla i rulltrappor som går både upp och ner oavsett om jag står framåt eller bakåt.

bad luck baby, that's all

hej, hej, hemskt mycket hej.

jag har liksom inte mycket att skriva eftersom jag inte gör sådär fruktansvärt mycket grejer på dagarna. förutom att titta på tv och datorn. OC är höjdpunkten på dagen, inte en så jättedålig höjdpunkt i och för sig.

vår är den sämsta årstiden. utan tvekan. det ska ju vara sådär "åh fåglarna kvittrar, snön smälter och dagarna blir längre och ljusare! så underbart" jag kan inte riktigt embraceA den känslan... jag undrar hur det skulle vara ifall man bodde på ett ställe som inte har årstider? alltså något ställe närmare ekvatorn, Los Angeles typ eller ja, vart som helst egentligen. skulle man ändå bli dödsdepp? uppfann just ett nytt ord. jag tror att när jag blir pensionär och om jag har tillräckligt mycket pengar, ska jag resa iväg mars, april, maj varje år. jag är inte säker på var, återstår att se. det är ju ett par år kvar.

tror att jag ska sätta mig framför min skoldator istället och skriva om sveriges fantastiska utveckling efter andra världskriget.

heeeeeidooo! :]


Uppåttjack jatack?

En kompis till mig sa att det skulle vara roligt att se mig på morfin, för annars så är min reaktion på det mesta hyperaktivitet - förutom när jag är seg eller fryser, möjligtvis.
Jag kan faktiskt hålla med lite, inte för att jag tycker om det överhuvudtaget, tvärtom faktiskt jag hatar sånt (!), utan för att se hur folk reagerar när jag är sådär seg och flummig på samma gång.
Även fast jag är emot sånt (eh morfin, om ni inte hänger med). Jag är emot det av lite samma andledning som röka (förutom allt det där med att det är dåligt för en, man blir dum osv.), jag skulle nog aldrig klara av att vara ofrivilligt lugn och slö.
Jag vet att jag brukar ogilla när jag börjar bli så trött (eller varför inte full) så att jag slutar vara hyper och blir seg. Då vill jag bara gå och lägga mig.
Vilket jag egentligen borde göra just nu, men så är det ju såklart inte för nu har jag hostat ett tag så att nu är jag pigg.. och hostfri.

Gud vad jag använder många parenteser idag (natt).
Ska försöka ligga nu (misstolkning? Äh behövs inte, har redan gjort mitt idag...).
Pöss ♥♥

Här skriver jag bara något random som inte passar ihop med inlägget, just because I have to

Jag tänkte göra lite såndära: "Jag vill ha"-grejs i PS, men jag struntar i det, för att jag helt enkelt inte har lust att koncentrera mig. Har varit så hela dagen, det är bara att fråga Emelie för det var tack vare min rastlöshet vi fann oss inlåsta, väntandes på att kunna ta oss ut, på toaletten efter att ha gått på en liten upptäcktsfärd i skolan (Ja, det är exakt så kul, konskigt, pinsamt och häftig som det låter!).
Istället lägger jag upp två bilder på två sjukt snygga och heta klänningar som jag skulle vilja köpa, men den första har jag med största sannolikhet för stora boobs, ..och möjligtvis lår (Jaa, fast näääe?), för (jag vet livet är hårt ibland..) och den andra kommer jag nog aldrig att våga ha. 
världen är inte rättvis

ska inte klaga, men alltså... !#¤/()(/%¤#¤%@&/)#¤%&/()(/@&%¤##(/=%)¤@(#/¤%&@/&%¤#¤%&%EDF@GUE"#¤%&&@%CDF¤#¤%@@&%)(#¤%¤#¤%&%¤#"@#¤&/(/&%¤#"!"!"#"!"#¤%&/()=?==)=)(/&%¤#"!½"@!"#
...det vanliga, ni vet.

Världen är liten?

Igår besökte jag en blogg som jag inte har besökt på vääääldigt länge, (lite konstigt för att förut kikade jag in där sjukt ofta typ varje dag). Nämligen Hannah Arnhögs blogg och upptäckte att hon inte bara känner den sjukt grymma Vanessa Falk utan hon hjälper även henne med att lansera sig själv. Hur coolt är inte det?


*

Hejssvejs! Jag har inte skrivit på några dagar.. för att jag har som sagt skadat min hanled. extremt kul känner jag att det är (big Like!!).
*hosthost* Jag har egentligen ingenting att skriva..
Jag har ont i handen (obviously) och jag känner mig lite halvsjuk och har ont i halsen. *hosthost*
Längtar till studiebidraget så att jag kan köpa lite nya saker, typ en jacka, kanske en väska, andra kläder och något till par converse.

På torsdag ska vi *hosthost* göra trafikprov igen, jag hoppas att jag klara nästa fas då så att jag kan börja ta körlektionerna snart (!)

Förlåt för att det här är sjukt ointressant och för att jag har tagit upp er dyrbara tid, men nu är det så att detta är min blogg och när jag inte har något intressant att skriva så blir det inte intressant. *hosthost* *hosthost*

nya skor, Tack!

varit på vårdcentralen, 91% syreomsättning, bra där!
sen har jag spelat the sims3 på min skoldator (hihi)
pretty much vad jag har gjort idag.
Godnatt!

Det är okej nu i alla fall

Jag hade tänkt skriva; åh vad duktig jag har varit som bara har gjort av med 260kronor trots att jag har festat en del i helgen.. Så är det inte längre, tyvärr, jag har spenderat eftermiddagen på akuten pga att jag gjorde illa handen på dansen...

Allt är konst

det finns olika slags kultursnobbar. antingen är man en casual, allmänt estetiskt lagd och hej jag lever i en annan värld. eller så kan man vara en sådan där krystad kultursnobb som gör allt för att veta allt och verka sådär djup och mystisk, klär sig i polotröjor och basker.

kolikanfall #3

folk som sover iväg dagarna på bekostnad av andra.

Jahaa, och vart var vi i fredags?


jätteintressant

önskar att jag hade någonting jätteintressant att skriva. men det har jag inte.
jag vet inte om jag har nämnt det.. men jag är i stockholm. eftersom det suger att vara sjuk i Åsarna. kanske ska till fotografiskamuséet imorgon. roligtroligt.
har precis ätit sparris med parma, parmesan och hollandaisesås sen fläskfilé och sen vit chokladmousse och hallon. lite skillnad på standarden här och i åsarna.
anyways, nu sitter vi och tittar på en norsk deckare, hoho.
jamen jag kände mig mest tvungen att skriva någonting här eftersom det såg så dött ut.
fin header föresten Elin!
tack Elin.
...hoppas ingen har försökt att ringa eller smsa mig för jag har inte haft batteri i mobilen på flera dagar, orkar inte riktigt ladda den heller.

Earth hour


Amanda Approves!


Jag tänkte slå två flugor i en smäll och skriva lite om Dancehallen plus att jag ska introducera en ny kategori som heter *trumvirvel* Amanda Approves. (och disapproves)


Here we go. Jag måste säga att är det något som jag verkligen har ändrat uppfattning om så är det Dancehall. Förut, kanske för ett/två år sedan, så tyckte jag att det var sjukt töntigt och fjantigt typ stå och där och bara vicka på höfterna och skaka  på rumpan. Dessutm så har jag alltid haft den uppfattningen om att tjejer som dansar Dancehall ofta är sådana som bara vill stå bakom en kille och vara sexig... Not my cup of tea, så att säga.
Plus att tyckte jag att folk som tyckte om det var.. hm.. hur ska jag förklara det så att ingen blir ledsen eller sårad... TÖNTAR!!

Meeeen, nu har jag verkligen ändrat uppfattning, efter att vi hade Dancehall en gång på södags-dansen speciellt nu efter att jag har börjat gå på det iom med att jag är med i Movestar. Det är roligt, och extremt krävande fysiskt. Killer thighs I tell you(!).
Plus att det är en helt annan takt och rytm som man går efter så man måste tänka helt annorlunda vad gäller gung och sådant, speciellt när man är van vid Streetdance som jag är (lite svårt att förstå om man inte dansar kanske)
.
Äh.. jag gillar det helt enkelt. En Approve på det!!nejmen de e lugnt, mamma säger att de e influensa

jag hade tydligen inte influensa dåra. i onsdags var det meningen att min tränare skulle komma och hämta mig för att skjussa mig till hälsocentralen eftersom jag inte kan andas ordentligt. men jag fick tid klockan två, så då var det tydligen lika bra att jag tog tolvbussen in till svenstavik själv. jag höll på att dö, kan jag ju säga, men jag kom i alla fall såsmoning om fram.
väl framme på hälsocentralen fick man ju vänta i 225 år, som vanligt på sådana där ställen. jag fick träffa en sjuksyster som kollade lite och det visade sig att jag hade 39 graders feber 136 i puls och bara 93 % syreomsättning i blodet. jag trodde inte ens att jag hade feber. så då skulle jag träffa doktorn som prata massa och lyssnade på mina lunger osv. sen efter ett tag kom han in till mig å ba: Elin, vet du.. jag tycker att du ser lite tussig ut. det är nog bäst om vi sätter dig i en sjuktaxi och skickar dig till akuten östersund, nu. så då fick jag åka i en taxi som luktade hö i en timme. jag är van vid att man kommer till akuten så får man sitta där i två och en halv timme innan man får hjälp, men dom kom och hämta mig direkt. tog massa blod och grejer. himla seriöst. sen fick jag ligga i en säng med en sådan där skärm, som på tv- när sträcket blir rakt så är man död, ni vet? fast mitt sträck blev inte rakt då. i andra armen hade jag en sådan där nål så att ifall jag skulle förlora medvetandet så skulle de kunna snabbt stoppa in dropp. srs bsns, indeed.
ganska kul i och för sig att bli omkringkörd i en sådan där säng och åka sånna stora hissar, som på greys anatomy eller ER eller ni veeet. jag hade en liten signal knapp också, höhö, den tryckte jag inte på.
jag har lunginflammation.
som grädde på moset efter denna omtumlande resa så fick jag en trocadero när jag ville ha en loka ur en såndär jävla automat. trocadero är så jävla äckligt och jag var så jävla törstig.

Folk som svarar efter första signalen är sjukt läskiga

Min dag i punktform:

*Vaknade.
*Bröjade dagen med att ta ögondroppar, nässpray och tvätta min piercing med bomulltuss och saltvatten.
*Borstade ur flätorna i håret
*Tog på mig mina färglinser (som ytters få märkte att jag hade..)
*Sminkade mig, smörjde in mig klädde på mig
*Gick till tåget (i tid för en gångs skull)
*Åkte tåg, tub, mötte klasskamrater vid odenplan och gick till skolan
*Tog en dator och loggade in
*Kolla mail, osv.. och upptäckte att jag inte behövde göra något på lektionen
*Hjälpte Nora med att designa hennes blogg
*Gjorde trafikprovet och KLARADE DEEEET!!! YEEEIIY
*Kom hem och åt..
*Mötte mamma i centrum, gav ut CV:n
*Åkte till Skärholmen och shoppade lite
*Kom hem och åt..
*Gick till Dancehallen (ska skriva ett inlägg om detta sen, det var awesome plus att jag är sjukt stolt över mig själv)
*Kom hem, bakade blåbärspaj, tog ur linserna, duschade, flätade håret och krämade in mig

Amanda Bengtsson Jallow

HAHA


Två killar, en tjej och lite chips

Hej jag har jätteont i huvudet.
Det är sjukt hur man kan gå från helt normal (ja jag valde att skriva HELT, deal with it!) till att få helt-jävla-cp-ont i huvudet. Helt plötsligt.
Det är inte heller okej... så nu ska jag kolla på Grey's och försöka sluta få ont i huvudet.

Har dessutom haft en oförberedd telefonintervju idag, det gick förhoppningsvis bra (får veta på fredag) trots det jobbiga läget och min, stundtals, telefonfobi.

Hejdå ♥

24744882

Jag drömde en ganska annorlunda dröm inatt, fast jag kommer inte ihåg vad den handlade om eller så utan jag har mer en jättetydlig bild i huvudet.
Såhär: Jag tittade på mig i själv i en spegel. På mig rygg för att vara exakt, och då hade jag en tatuering på ryggen exakt en sådan som jag vill ha men mycket bättre.
Det var ungefär som att mitt undermedvetna ville säga till mitt medvetna att "Såhär ska du ha din tatuering". Och om det nu var så så säger jag bara: "Ja det ska jag, det var fint!"
- Istället för att ha som en kvist med några magnolia-blommor  på,så ska det vara en enda stor. Den ska dock fortfarande vara helt i svart/vit förutom själva blomman som ska vara i rosa.
Jag längtar verkligen till September nu!!Om jag ska vara ärlig så gillar jag den förra hedern bättre... Den hade en bättre komposition typ(?)

lite ny header sådär.

ja, jag har suttit och försökt skapa en skaplig header. jag är medveten om att den är väldigt lik den förra, men jag är en väldigt enkelspårig konstnär, OKEJ? ja vet inte.. konstnär är ju att ta i, men i alla fall. det var meningen, att det kulle bli något liknande. ni vet, det vanliga.. lite visdomsord från Cassie i Skins, lite never ending längtan till London och Storbritannien och allt vad det innebär, lite crystal castles och ännumer visdommar. jag känner väldigt mycket såhär: THIS!! när jag ser den, (om ni fattar vad jag menar? liksom att det är mitt i prick, typ) ja hoppas att Amanda också gör det. vi kan ju inte ha en header som bara representerar 50% av bloggen liiiksom.
hope you like it, auf wiedersehen!

när livet är som ett avsnitt av pulras kök


Lika som bär?


Oturstalet

Jag kom att tänka på en sak häromdagen när jag pratade med min brorsa om hur emotionellt involverad man kan bli i serier (det är rätt stört faktiskt!), när man ser på en riktigt bra serie och följer den slaviskt börjar man alltid se karaktärerna som personer man känner. Väldigt väl dessutom.
Man blir ledsen när blir ledsna, glada när de blir glada och ofta så kommer man på sig själv med att tänka hur man skulle agerat/vad man skulle sagt i vissa situationer. Ibland kan man till och med tänka; "Nu skulle Jay från Inbetweeners sagt såhär".
Konstigt.
Sedan så skrattar man med dem och gråter med dem. Ofta. Väldigt ofta.
En serie som jag ofta gråter/skrattar/skäms/irriteras på, av och med är Skins.
Det är säkert för de aldrig är på en jämn nivå, utan det händer alltid känslomässiga och omvälvände saker. 


En vecka senare

Jag tycker det i alla fall är synd att han fick lämna.
Han var en skön snubbe, trots att han är en myttare.

I cried when the fat guy went home

idag var till och med project runway sorgligt.
för att inte tala om one tree hill som var rena rama skräckfilmen.
jag förstår inte grejen med att stoppa saker som detta i öronen.

Hej dagboken

Igår gjorde vi den sista scenen till musikalen, den kommer att vara sjukt bra. Gillar den skarpt!
Det är som "rum" i rummet och sedan har vi små koreografier - Ni fattar säkert ingenting, men det är lite meningen för jag vill inte avslöja något. Kontetan är i alla fall att den är bra!
Datumen för musikalen är preliminärt: 3/5, 6/5 och 7/5.

På dansen idag berättade Mariella att vi kunde få möjligheten att leda egna lektioner till hösten, hon tyckte att det var bra för oss, så för att prova på ska vi få ha lektioner tillsammans med henne om två veckor. Jag har 10-14 åringar (tror  jag det var) på onsdagen, det kommer bli nervöst men det är en bra erfarenhet.

I fredags och delvis igår har jag varit råsvullen i läppen... konstigt, jag trodde att det var påväg ner, men tydligen icke! I alla fall så har jag sysselsatt med mig med att titta på serier* på youtube (min vanliga har ingenting att göra/är trött/sjuk/har ont i huvudet/är illamående/någon annan form av sjukdom/det är mitt i natten och jag borde egentligen sova-syssla). Men det är den inte längre! Och det känns sjukt awesome!!! Dock så börjar jag redan irritera mig på att staven (Inte pinnen!) är lite för lång nu när svullnaden har gått ner, men det är bara att stå ut en två veckor till.
Fast en lite rolig sak är attnär jag ibland öppnar munnen för mycket så fastnar kulan (på insidan) i kinden och tandköttet. Eller det är egentligen inte kul alls. Det gör rätt ont... Men det är väl roligt för andra antar jag?!

Jag ska nu sätta mig och skriva på min bokrapport som jag ska ha lämnat in för typ en månad sedan, men jag har inte orkat göra klart den, eller vi har ingen riktig tidsbegränsning (vilket jag verkligen behöver ha!!) men vi ska lämna in dem så snart som möjligt.

*Bl.a på gamla Boston Tea Party avsnitt, och här är ett klipp med en sjukt knäpp gubbe som har startat en relativt (JÄTTE!)konstig sekt. (spola fram till 3.40 om ni inte vill titta på en massa annat)


Puss och kram
/Amanda

it's insane, but thank you.

men vad jag vill prata med Amanda, bara det att när jag tänkte det i fredags.. då hade hon tydligen varit ute och brottats med nålarna. hon var mer eller mindre svullen och invalid. och snälla ni, läs inte heroin för då har ni skruvarna på fel plats. hon har bara piercat sig i läppen. bara och bara, det är frågan MEN det är nämligen så att jag inte har pratat med en av mina bästa vänner på siså där lite mer än två veckor.
for your information.
en annan sak, till er info dåda. ni kanske inte vet det, för jag har inte direkt skrivit det men jag har nästan haft svininfluensan. observera nästan. men idag mår jag i alla fall mycket bättre. har varit på promenix med lindis och och sedan haft en schteekig "afterwalk" i solen med blåbärssoppa och sådär.
foppatofflor i snön rekommenderas inte

snabbis

Hej, det kanske blir så att jag gör någon slags... video. inte säker. hehe. det ska bli jäkligt bra om det kommer upp här och jag vet knappt om det fungerar. men ja, vi får se helt enkelt. kan bli extremt pinsamt.
strax ska jag ut på en minipromenix med iPhonelinda i detta uneeeerbara väder!!
hejdå
ett müche fint foto som inte jag har tagit :)

Grattis

Maria Riech vann den totala världscupen med 3 poäng för att SGtävlingen var inställd. inte mycket till värdig vinnare, tycker jag.

prickiga strumpor


Man kan inte göra ointressanta saker intressanta genom att lägga till en massa detaljer

Så. Nu har man skrivit klart och fixat till samhällsuppsatsen. Jag känner mig som vanligt tom i huvudet efter att ha spottat ur mig så mycket information, analyser och slutsatser som möjligt.
Idag, eh ja jag menar såklart kväll(!), ska jag ta det lungt kolla på big brother, kanske någon film och förmodligen leka med min kära dator. Min kompis frågade om jag ville följa med ut, men det har jag ingen lust med tack vare (på grund av är faktiskt inte mer passande här!!) en utebliven ursäkt från dennes sida. -Nej jag är inte långsint, tycker bara att man ska be om ursäkt när man har gjort fel och blivit medveten om det då den andra personen har talat om det...
Äh, oavsett så ska jag inte dricka alkohol på ett tag på grund av min piecing och eftersom jag redan har planerat  att bryta det löftet så kan jag försöka att minimera det åtminstonne, det hjälper dessutom att jag bara har 81 kronor för tillfället.

Gud å icke intressant detta var, först skriver jag om ett skolarbete, sedan om min inte speciellt händelserika kväll, och om varför jag inte är ute och super skallen av mig, plus att jag lyckas peta in en pik fylld med bitterhet.
Har jag någon gång nämnt att jag är tacksam att ni bryr er, i alla fall lite?, för det är jag. Speciellt när jag inte har något vettigt att komma med!

Ha en rolig kväll nu! För det tänker jag ha!!

gotta make my mind up, which seat can i take?!

den här har nästan 16 miljoner visningar på youtube för att den är så fruktansvärt dålig.
FRIDAY, FRIDAY, FRIED EGGS what ever. haha, helt klart sevärt.

nära döden upplevelse.

igår höll jag på att dö, men ja lever idag!

Blinds blindhund blev blind, fick hjälp av blindhund- true story

Säg inte till en tjej som är från Skåne ”höhö, är du från Danmark?”
Nej, det är hon inte. Enligt wikipedia blev Skåne Svenskt 26:e september 1679.
27:e september 1679 slutade ”höhö är du från Danmark” vara roligt.
-ganska kul blogg
jag har feber

Monroe, Mouche, M... whatterver!

Hej bloggen! Jag har en liten sak att berätta. Igår tog jag ett hål i min kropp, och med jag menar jag piecaren och med min  kropp menar jag övanför läppen. Jag har inte skrivit något tidigare för att jag gillar att ha små hemligheter (sen i fredags typ..?), det känns mysigt.

Det blev inte så mycket jobbande idag i skolan. För vi sysselsatte oss med annat.
Från och med nu är det picture-day varje graf-dag*!!

Denna onsdagens bilder coolfixade (Ja, det är ETT ord. Nu i alla fall!) i PS:*Dagen då vi har grafisk kommunikation nästan hela dagen. Onsdagar!

det går bra nu

det har aldrig någonsin i mitt liv tagit så här lång tid att skriva 2 A4. Historia är så jävla värdelöst. 0 effort från läraren bara en helvetes massa uppgifter man ska göra. gör en jävla powepoint pressentation eller nått först och förklara vad som hände och sen kan du ge oss 255 frågor att svara på istället. nu får vi bara frågorna och så ska vi hitta på själva vad vi tror hände.
våran lärare har verkligen hittat ett grymt sätt att få så lite jobb som möjligt. good for her.

fan va cool.
det finns en blogg jag inte läser längre, för att den aldrig är uppdaterad. typ en gång i halvåret. ni kanske vet vem Alex Evans är.. ah i alla fall. jag förstår inte. som jag sa så är den aldrig uppdaterad och på det näst sista inlägget har han fucking 8,669 kommentarer. allvar? han har över 60,000 followers på twitter fast än han bara twittrar en jäkla massa reklam. hur sjukt är inte det? meeeen, askul för honom säkert!

Jag känner mig lite svullen just nu


100 saker jag ska göra innan jag... dör.

folk har så mycket planer med vad de vill hinna med innan de dör. ni vet, sådana här listor. det finns ju till och med ett program med Erik och Mackan. jag har i alla fall kommit på en av de saker jag vill göra idag. det är att åka till Norge och se späckhuggare.
sen så ska jag ju åka til London och leva livet med amanda, träffa Bode Miller och se My chemical romance.

mobilkamera


Idag har jag lärt mig något nytt!!

Här bor jag, skulle egentligen varit en mer passande rubrik kanske..
Jag älskar förövrigt hur accurate den är (ibland). Det är fint.

Kanske ska inflika att jag har kommit på (jag kunde inte sova igår kväll , för ovanlighetens skull, så därför spenderade jag en del tid på att tänka) att jag inte borde ödsla tid på personer som inte har lust att ödsla tid tillbaka.. so to speak.


A day to remember

Ja..  jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Jag hade tänkt blogga idag, jag hade (har..) en sjukt bra och rolig plan och den skulle bli jättebra men nu har jag ingen större lust. För jag är bara sur och besviken, kanske rent utav ledsen och då blir det lätt så. Man orkar inte göra bra saker.
Jag är glad över att jag orkat göra två saker idag i alla fall. Det ena är att jag har mailat in mitt CV till ett jobb och skrivit ut och grejat för att kunna lägga två andra på lådan imorgon. Det andra var att ag gick iväg till dansen trots att jag var hmm.. nedstämd. För dansen mår jag bra av.


Okej, nu har jag skrivit på om en massa annat tjafs istället för att komma till saken. Antagligen för att jag känner att det är genuint jobbigt att skriva om det. Och det kanske är just därför jag borde skriva om det så.. Here it goes;

Jag känner mig sviken. På riktigt. Det har hänt två liknande händelser inom loppet av en vecka som nästan får mig att börja undra vad det som är så fel på mig. Om det är något med mig som är fel, eller något jag gör.. Eller är jag rent ut av jobbig?

Nu tänker ni säkert: jaha hon ska köra den där "det är söndag och jag känner mig tom och meninglös depp"-grejen. Men nej! Försök inte vifta bort detta som lite "söndags-depp", för det är det verkligen inte. Verkligen inte.
Låt mig förklara, den här veckan har två personer som jag tycker väldigt mycket om gjort upp planer med mig om att vi ska ses. Sedan har de inte svarat i telefonen/på sms, av olika anledningar, för att sedan backa ur. Visst jag har inga problem med det, det är ju självklart att man kan behöva göra något annat, inte orkar eller tom. inte vill hitta på något med mig. Jag förstår det, det spelar heller inte så stor roll för mig om man har planer eller bara ljuger ihop något för att inte såra mig, om man inte orkar/vill umgås med mig, jag kan till och med tycka att det är rätt gulligt att akta sig så mycket för att såra mig.

Men, det jag inte kan ta är att man tycker att det är helt okej att komma med någon ursäkt ungefär hundra år senare, förklara bort det eller tro att det känns helt okej för mig att vara halvt om halvt på väg att hoppa i jackan och skorna för att ge mig iväg. Att man tror att jag inte bryr mig om man planerar allt och ser fram emot det för att sedan dra sig ur i sista sekunden.
Man gör inte så. Speciellt inte mot personer som man kallar för sina nära vänner. Det är inte okej att låta någon vara redo att ge sig iväg närsomhelst, så fort som Du är klar, för att sedan säga att det inte fungerar och att "vi får ta det sen"

Eftersom detta nu har hänt mig två gånger inom loppet av ungefär fyra dagar (Jag kan ta att det hände en gång, men två? då börjar det bli en regel mer än ett undantag känner jag 'visserligen av två olika personer, men ändå') så känner jag att det måste vara något fel. Antingen på mig eller på dem. Eller kanske, på vår relation?

Jag blir ärligt talat arg. Man valsar inte runt med folks känslor sådär. Antingen så är man nära vänner och kan lita på varandra till 100% eller så är man det inte, och då kvittar det.
Jag är inte väldigt krävande, men ärlighet är sjukt viktigt för mig.

Just nu känner jag bara att jag inte orkar ödsla tid på människor som inte bryr sig på riktigt, jag har nog med jobbiga saker som pågår runt omkring mig just nu, en person som står mig väldigt nära mår väldigt dåligt just nu och jag känner att han är (mycket) mer värd min tid i så fall.
Missförstå mig inte, jag gillar de här personerna stenhårt och det hoppas jag att de vet(!), men jag har varken ork eller lust att vara något slags tidsfördriv. För jag vet att jag förkänar bättre.

S A R K A S M

cha cha bloggen!!!
nu är det såhär va? vi är så jävla bra. antagligen sju mil bättre än du. tre och en halv mil var, liksom.
okej, nu har vi tittat på donnie darko och vi förstår SÅKLART vad den filman går ut på! nej det gör vi inte alls, vi ville bara verka typ 1000 gånger smartare än vad vi redan är. den filmen är ju helt vrickad, men sjukt bra!!!
nej vi är inga sådana människor.
nu måste elin gå till bussen. ciao!

Om man placerar in lösryckta citat i texter som man sälv skriver kan det ibland tolkas som att man själv har sagt det (På gott och på ont)

Igår var en väldigt speciell dag. Mycket speciell. Jag var först väldigt fnittrig, sedan väldigt irriterad och sedan väldigt rolig. Nej, men vi hade roligt igår - Om man har sagt A får man säga B? NOPE!!!!*

Jag har inte gort något vettigt  alls idag, förutom att tittat på film och youtube.
Eller jo förresten, jag har letat jobb, både helgjobb och sommarjobb. Jag har hittat en del roliga/intressanta som jag har bestämt mig för att söka, men jag har även hittat några som verkar sjukt jobbiga och/eller skumma dock ska jag söka dem med för just nu känner jag att det är bättre med ett annorlunda (i brist på bättre ord) jobb än inget jobb alls.
"Man måste ju finansiera sitt festande". Nämen hallå fjortis!!* Nej men seriöst. Jag har mycket jag vill göra/fixa/köpa , därför måste jag få in lite mer pengar.

Vill ni veta vilken låt som är "spelas nu" i min iphone? Klart ni vill, för det är lite skämsigt. Men faktiskt bra. (I alla fall klockan fyra på morgonen).


Det är Nemos farsas band förövrigt.


*Jag försöker få mitt liv att låte mer intressant än vad det är det är enbart därför jag sysslar med teasers av saker ingen (förutom jag själv och möjligtvis de inblandade, men det är rätt tveksamt) bryr sig om.
**Även fast jag inte ville säga B så måste jag berätta att det kryllade med fjorrar, har nog inte sett sådana hardcorefjortisar på länge...

ibland stör man sig på allt liksom, du vet

rätt trött på de flesta.
låt oss hoppas att imorgon ändrar min uppfattning.
alltså. jag vet inte ens vad jag ska säga.
eller jo, en sak vet jag, och det är att jag HATAR ramarna som blir runt alla bilder. och jag orkar inte ens ändra på det.

Godmorgon

Jag har suttit nu i ungefär en timme och skrivit (eller snarare letat länkar och information) på min uppsatts om media i samhällskunskap. Det var svårare än vad jag trodde, men nu när jag väl har börjat (en vecka senare än jag borde...) har det flytit på rätt bra. Även om jag känner mig lite förvirrad just nu. Det blir alltid rätt rörigt när jag skriver sådana här stora uppsattser, för jag skriver alrdig från A till B, utan jag skriver lite här och sean kommer jag på något som passar med det där och efter det så hoppar jag till något annat. Men det där löser sig när jag färdigställer arbetet.

Nu ska jag byta om, fixa håret, sminka mig, och gå ner till coop skicka tillbaka ett paket (jag beställde skor.. som tyvärr var rätt fula..) och hämta ett brev där förhoppningsvis mitt VISA-kort ligger och väntar på mig.
Sedan bär det av till skuulan.

I find it kind of funny, i find it kind of sad, the dreams in which i'm dying are the best i've ever hadEffektiv är mitt namn

Nu har min fina lilla rödtott åkt till Mariestad - prova att säga det med göteborsk dialekt (hihi tänkte skriva brytning.. gud vad många som blev afended här lixåååm!) helkul - som den underbara kompis jag är så sällskapade jag med henne tills hennes buss gick..
Vi irrade omkring på cityterminalen ett tag och letade efter gaten, tillsammans.
Sedan gick vi till Pressbyrån och köpte bullar (höll på att skriva blommor - Haha! - borde seriöst börja tänka efter före) som vi åt i väntan på bussen.

Måste säga det igen, jag tycker hon är sjukt modig som vågar åka iväg till några hon inte riktigt känner i en helt främmande stad bara sådär, visst hon har pratat i telefonen med dem jättemycket, men ändå. Det är coolt (!)
*Amanda Approves*lite text då, bara för att det var länge sen

jo jag inser att det har varit någon slags bloggtorka här på senaste. men så blir det ibland va. man är ju bara människa. inte så illa i och för sig när man ser sig omkring och inser vad vi har skapat. skämt åt sido.
okej, nej. jag tänkte att jag skulle ha haft planer idag, men tänkte fel obviously, [skyller inte på någon som inte svarade på mitt sms *HOST*] så istället sitter jag här i min enorma lusekofta och göttar mig rejält istället. har liksom inte orkat att laga frukost än. men vad är broskan? klockan är ju trotts allt bara tjugo över ett. hej sportlov, dåra, för mig som går i skolan i norra delen av sverige. man skulle kunna säga att det suger eftersom jag är i stockholmia och ingen annan här är ledig på dagtid. bara en massa telefonförsäljare som ringer och frågar efter mina föräldrar och jag undrar hur många hjärnceller de besitter egentligen. mina föräldrar är på jobbet klockan elva en vardagsförmiddag, faktiskt. vilket jag hoppas de flesta medelålders damer och herrar är.
den här veckan har jag hunnit med att träna både i backen och på gymmet en massa samt inhandlat det mest fantastiska plagg- alla kategorier!....*trummvirvel*..... en onepice!
ha en jävligt lovely day! :)

Cemetery drive


8/3

Det är Internationella kvinnodagen idag. Jag gillar inte sådana här dagar egentligen, för det känns bara så onödigt att göra högtider av allt. Snart så kommer alla "högtider" göra så att de riktiga högtiderna kommer förlora sin mening för att alla andra wannabe-högtider inträffar typ hela tiden.

Dessutom är det dåligt att man känner att man måste ha en Internationell kvinnodag år 2011, det känns som att den är påtvingad för att vi ska visa hur jämnställda vi är (försöker vara). Istället för att peta in en "kvinnodag" i almanackan kan man ju försöka jobba för att samhället ska bli jämnställt, på riktigt, på så många plan som möjligt. 

Det är lite samma som när  folk tjafsar om att man ska ha en "fru-går-man"-skyllt för att det är diskriminerande mot kvinnor att skylten vid övergångsstället heter "herr-går-man. Det kommer för det första inte göra någon som hellst förändring och det kommer inte tillföra något för jämnställdheten, utan det gör att man kommer att skjuta undan folk som kämpar för jämnställdhet som rabiata feminister istället för att lyssna på dem. Och, för det andra så är det en ordlek(!), det finns tom. en sång om den.
Jag blir sjukt irriterad när sådana debatter kommer upp, vill bara hoppa upp och skrika: GÖR NÅGOT VETTIGT ISTÄLLET FÖR ATT HÅLLA PÅ MED SKITSAKER!!


Undra om hon är lesbisk eller om hon tror att jag är en snubbe


Jag kommer

Hej mina vänner. Jag har precis ätit en bit blåbärspaj (ja, detta ska ni verkligen anteckna för det blir förhör senare i veckan!).
Jag kom att tänka på att jag har väldigt mycket energi för att ha sovit så lite som jag har gjort på sista tiden, väldigt mycket överenergi.
Jag är väldigt sprallig. Typ, natuligt berusad som E brukade säga.

Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen
- En låt som borde lyssnas på! Jag skulle kunna citera skiten ur den här låten, för varenda rad är så heltjävlacpbra. Han är en grym låtskrivare.

Detta är min facebook-bild, som inte har någonting med inlägget att göra.
Men den ser rätt bra ut, borde vara i lite bättre kvalité dock..

Ja du, vad hände i fredags? Jo, allt beror helt på hur man ser det

Jag har inte varit så aktiv här på sista tiden.. OCH det kommer jag inte vara nu heller.
Jag slänger in ett top notch klipp istället så att ni får garva rejält, alla heta snubbar och snygga brudar!!

in your face!

förstår att ni inte bryr er... men asså!!!! in your FACE!! xD

Kom igen nu!

Idag gick jag till skolan klockan elva och kom hem ungefär halv två. Vi hade en lektion. Och det var ett prov, i engelska om "the victorian age". Som faktiskt gick väldigt bra för mig, trots att jag inte tillbringat allt för mycket tid till att plugga, även mina gissningar gick väldigt bra och de blev nog rätt i de flesta fall (Förutom en om "the invisible Man", som jag tänkte skriva först, ändrade mig då jag blev osäker på om det var invisible eller invinceble och valde invincible för att sedan inse att det var fel och ändrade mig men då blev det incredible istället för att det betyder nästan samma sak som invinceble.. Äh jag vet inte, det var inte bra av mig helt enkelt. Ibland är det inte bra att tänka för mycket. Man ska oftast gå på magkänslan.).

Nu struntar vi det här och tänker frammåt. Idag är det fredag. Och fredag betyder HEELG!!
Fredagslåten?!

*stolt*


Nörd

Globetrotter kul spel för geografinördar, typ. såhär är det va, det går en kille i våran klass som säger att han hade fått 16000 poäng så ah, det måste slås. mitt rekord än så länge är 12400, en bit på väg.

Hej dagboken!

Idag bar en bra dag, jag hade flyt och var glad. Jo, jag måste börja inlägg med att utvärdera mina känslor.

På mediekommunikationen gjorde jag klart den 7:e, och påbörjade den 8:e, av 9 uppgifter.

Jag jobbade på bra på grafen, jag är snart klar med broschyen tror jag. Det är mycket fipplande fram och tillbaka med typsnitt och layout osv. vilket tar sjukt lång tid, men nu har gjort allt det där så nu har jag bara kompositionen(sätta in bilderna på "rätt" platser) kvar.

När jag kom hem jobbade jag med mattehäftet ett tag när jag kom hem, är snart klar med det. *Self-high five*

Sedan ringde Jasse mig så jag mötte henne vid dansstudion och sen gick vi tillsammans till ABF. Vi kom dit ungefär tio minuter tidigt och vi var först där...
Musikalrepet i sig gick rätt bra, vi gjorde klart en hel scen och det blev riktigt bra!

Efter det gick vi hemåt, när jag kom hem duschade jag och använde min superinpackning så att mitt skulle bli smooth.
När jag gick ur duschen märkte jag att min Iphååån ringde, jag tittade på displayen och såg att det var Elliot. (Weird!!) Han ville att jag skulle komma ut ett tag och prata med honom och Lucas.
Det är lite no comments på det, men jag kan i alla fall säga att det var rätt lustigt, i brist på ett bättre ord.

And then it was BB-time. Jag gillar vekligen inte hon lila eller vad hon nu heter (haha!)

Och nu  skriver jag detta.

Förresten, är det bara jag som stör mig på reklamen som säger att ingen gillar när man färgat håret och det ser ut som en färghjälm? Jag tycker färghjälmarna var snygga de också..


Godnatt alla underbara. ♥♥

massproducerad skit

Tonight i'm fucking you: please excuse me i don't mean to be rude, but tonight i'm fucking you. så går låten.
äe inte okej, det vore ju pinsamt att släppa den låten i sitt namn. Enrique Iglesias, skämmes!

Typ så

- Jag har mått ganska bra den senaste tiden. väldigt bra, med tanke på det där. Kallas väl bortträngning antar jag. Jag har inte varit nervös överhuvudtaget, jag har snarare varit lugn. Överdrivet lugn. Mådde helt okej imorse, lyssnade på bra musik på tåget och hade det rätt bra i skolan, intervjuade Liv om fobier och lyssnade på bra musik på tåget hem. Men när jag kom hem insåg jag det.
Och började med ens att gråta.
Mycket.
Grät oavbrutet tills det var dags för mig att gå till bussen.
Väntade ett litet tag, väntade på att ögonen skulle sluta läcka.
Tittade mig i spegeln.
Insåg att jag nog var förändrad.
Kanske inte nyss, men det hade hänt något.
Satte mig ned på golvet och knöt skorna. Tog på mig jackan, och gick mot bussen.

Det var så jäkla jobbigt. Men så himla nödvändigt.

baby i was born this way...elleeeeer?RSS 2.0