-

jag känner att jag har skrivit en himla massa hjärnspya här idag utan att riktigt läst igenom den. förlåt ifall det är helt obegripligt dåligt skrivet osv. jag ska därför inte spy mer idag. bara lite.
jag har en fråga ut i atmosfären:
varför får jag ångest när jag säger för mycket?
inte för att jag vill att någon ska svara på det. no offence men ni har antagligen inte rätt. jag vet inte ens själv liksom.


you go run and tell your friends that i'm losing touch

shit. jag trodde att jag skulle få mitt betyg "bra jobbat Elin, G! hejdå" nej, psykologsamtalet nr1. varför är det alltid så med mig? för alla andra är allt så lättsamt, men  med mig är det så mycket "hur mår du?" ääääääääh, påverkar det mitt betyg eller? bra tack själv.
-har är det med dig?
-bra, lite trött bara.
-är du alltid det på måndagar eller är det något speciellt idag?
ah mitt svar på den frågan är JAG VET INTE. inte för att jag inte vet, utan för att jag inte tänker sitta och berätta min livshistoria.
The Killers – Losing Touch
med vänliga hälsningar/ Elin som inte RIKTIGT vet var hon ska ta vägen.

bitterhet i text.

kul att man ska vara kvar i skolan till klockan 6. det ju ändå den sista måndagen innan sommarn, fast det spelar ingen roll för det är inte okej. det är kanppt jag tror att det är lagligt att bli tvingad att vara i skolan 10 timmar i sträck avslutande med ett vg/mvg-prov i historia. känns extra roligt att det är "kebabgryta" till lunch idag, låter lagom ätbart.
jag gör vad som helst för att ta mig ifrån det här landet alltså. är det nån som känner typ "JA Elin!!! såklart, vi drar till London en sista minuten NUUU!!! JAG BETALAR!!!" -ingen? nähe.
det var ju lagom kul att jag har drömt mardrömmar hela natten och vaknat av att mina högtalare blir störda av mobilen, ni vet det ljudet? skitkonstig var det för mobilen var inte ens nära. jag som alltid sover så jäkla bra. jag kommer inte ihåg senast jag sov så här dåligt. det är nästan som att jag sov bättre när jag var dödssjuk i lunginflammation. okej, kanske inte. grejen är att jag verkligen inte vet varför jag inte kunde sova. jag såg på Irene Huss i min ensamhet igår kväll och det var skitläskigt.. NOT. jag drömde bland annat om att jag var ute ch gick med min pappa och min brorsa (det var inte min irl-pappa och jag har ingen bror, men i drömmen var det så) vi hade en hund som min pappa hade i koppel, den gick lite bakom och jag tror att den såg någonting den ville gå till. min brorsa gick brevid hunden och plötsligt när vi vände oss om låg kopplet "tomt" eller vad manska säga, på marken. hunden var borta och min brorsa stod bara där och stirra.
ah... var det här mardrömmen elin? tönt.
alltså. jag vet inte men allt var så himla obehagligt. waaaaaaaaaaaaaaah.
nu ska man få tillbaka geografiprovet och ha något slags betygssamtal och jag vill döda mig själv för jag känner redan nu hur illa allt kommer gå. fyyyyyyyyyy fan.
så nu är jag på ett lagom rct1dtyklhbghsctrqv humör och vädret är detsamma och ah. hejdå for now.

mamma♥

ja idag är det ju mors dag dåra. säger man grattis eller vad gör man? keep up the good work, du ska försörja mig i några år till! haha, nej men du är awesome för det mesta :)♥

sun is in the sky, oh why, oh why would i wanna be anywhere else?

jag ska gå och lägga mig nu och jag hoppas lite på att jag inte vaknar för än på onsdag. vandra genom dagarna utan att tänka, gå som i en tunnel. som när man har sprungit så länge att krafterna har tagit slut och benen springer av sig själva. när man är så trött att man inte bryr sig eller lägger märket till nått, hjärnan är halvt avstängd och man bara flyter fram. autopiloten på, gå till skolan och gör det du ska så ligger jag kvar här i sängen. som den där reklamen när roboten gör allt jobb och går ute i regnet när han egentligen är hemma och chillar. som berocca boost som bara hoppar in i kroppen och gör allting år en.
Tumblr_llpcaitqij1qjekaco1_500_large
det enda som är shit här är skolan och vädret. men jag bangar inte.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

men hej.
jag har inte något väldigt intresseveckande att komma med men igår åt jag först ägg som hade doppats i diesel och sen spagetti som hamnade by accident i slasken. lite hår och lite oindetifierbara prickar, lite mer mmm i livet. jag är hungrig men ändå inte astaggad på att äta, om ni fattar vad jag menar.
igår såg jag också en asbra film, kanske en av de bättre faktiskt. Brother of the head heter den och jag vet att jag har skrivit om den hör förut, men jag gör det igen för den är verkligen one of a kind!!
Brothers of the Head
heeeidå ☮

Godmorning

Igår hade vi vår sista (eller man vet ju aldrig?!) musikalföreställning på ABF. Det gick bra, bäst hittills faktiskt!
Och vi hade sjukt roligt, typ alla var hypade och allt gick galant, inte en kub felplacerad.
Hanna, Boggeh, Sophia och Natalie kom och tittade, riktigt roligt, tack för att ni kom!! ♥
Jag fick rosor av mamsen också.

Idag är jag tröttis och vill hellst bara sova, men jag har lite stuff to do så så blir det inte.

Laters!

mina armar är svåra att lyfta efter mitt försök på 100 armhävningar igår. jag sov över skolan, har just ätit frukost och funderar nu hur det blir med middag. jag har ingenting i princip i kylskåpet. kollade på gossip girl repris när jag hade vaknat och förstod sisådär ingenting. jag gillar egentligen konceptet, men alla ser lika dana ut så jag förstår liksom inte vem som gör vad, hur och varför.
det ösregnar ute.
Tumblr_lhbc0n7kbs1qc8tk5o1_500_large
jag tycker att The Naked and Famous är asgrymma.

But red it is (or going to be)

Jag har sån himla skrivkramp just nu, det är så sjukt* irriterande. Jag vet vad jag ska skriva, ungefär, men jag får inte ner det och det blir absolut inte som jag vill. Det ska vara smart, analytiskt, och pricksäkert. Det är det också, om man bortser från det stycket jag suttit och slipat på den senaste timmen(?). Jag har skrivit och skrivit om, laggt till och tagit bort så måna gånger nu, så nu är det varken eller. Varken dåligt eller bra. Med tanke på att det är en uppsatts-liknande uppgift är "varken dåligt eller bra" dåligt. Det Kan inte vara helt okej. Det måste vara BRA!
Och det gör tyvärr att jag får ångest inför uppgiften för jag vet att jag kan och jag vet att den är bra förövrigt, jag har bara fastnat en del. Det är bara en liten svacka. Om jag gör något annat ett tag kanske jag kan fortsätta senare och skriva galet bra. Kanske.
H e j  j a g m å s t e  k o m m a  ö v e r  d e n  h ä r  s v a c k a n ! ! !

*Sjukt bra får man tydligen inte säga enligt någon surgubbe som hade förmelat sin bakåtsträvande åsikt till Danny, som berättade detta imorse på the voice, efter att han hade sagt det i ESC. För sjukt är ju dåligt, och det kan ju inte varit dåligt bra?!
Så min fundering är om det är tillåtet att säga sjukt irriterande enligt honom. Dåligt irriterande alltså.

The Naked and Famous

Ni vet när man har någonting man vill få ur sig? Berätta eller prata om, men man vet inte vilka ord man ska använda och man vet heller inte vem man ska säga det till. Det är de gångerna man skulle ha varit stum och ensam uppe på ett högt berg. Nej.
Jag har nått sådant på hjärnan. Det handlar inte om mig och det är egentligen none of my business. Jag gillar att kolla på folk, liksom tolka deras beteende och utan någon som helst vetenskaplig grund brukar jag anta saker. Det har jag gjort och mitt antagande stärks för varje dag som går.
Meen vem vet vad tomten har i säcken?! Vi får vänta och se helt enkelt.
The Naked And Famous
The Naked And Famous – All Of This
Notera också alla stora bokstäver i början av meningarna. Det känns så jäkla overkill men det är ju tydligen så himla jobbigt att läsa annars..
LOVE PEACE AND UNDERSTANDING, heidå :]

Heiii jag heter Elin

det där blågröna topparna va ju dösnygga, AMANDA!
min plånbok är återfunnen och busschauffören tyckte att jag skulle gå och köpa mig en lott. det tyckte jag med, tills jag öppnade plånboken och insåg att jag hade blivit bestulen min lilla förmögenhet. det får man väl ta när man lämnar plånboken på en allmän plats.. elleeeeer? nej, jag hoppas så verkligen att de som tagit mina pengar gråter sig till sömns inatt av ångest! ni är välkomna att lämna tillbaka pengarna i min brevlåda, tack!
vi har haft maxtester på gymmet idag, gick väl sådär, åt tacos till lunch och nu är jag så trött att jag inte ens ska försöka koncentrera mig.
Tumblr_lln7q851t11qzhcfio1_500_large
bye

I remember when I lost my mind

mobilen är paj, plånboken är borta- då ställer man tekoppen i soffan och sätter sig bredvid. ställ aldrig tekoppen i soffan men om du gör det, sätt dig då inte bredvid. det kan få väldigt blöta konsekvenser.
other than that har jag väl just varit hos grannen och ätit falukorv.
-alltså du är ju inte smart.
-nähe?
-men jag tror att det går att träna upp...
så det finns hopp om livet?

Peace

The list

Jag har i stort sätt slutat hosta.
Är bara lite hes ibland.
Jag har varit i skolan en hel dag på ungefär en vecka.
Tvättat och inpackat håret.
Lyssnat på podd.
Pratat med en som jag inte pratat med på ett tag.
Skrivit klart svenskabokredovisningen.
Plockat fram allt jag behöver för morgondagens föreställning.
Börjat laga middag.


//Jag bytte profilbild på Facebook//


procrastination


Gaaaah!

Jag ska göra en dip dye, inte just nu, men snart..

oh my god, you're stupid.

hej kära vänner och alla som jag inte känner. jag sitter i skolan och låtsas göra vettiga saker. egentligen så sitter jag på  tumblr, diverse twitter och tittar ibland in på facebook. liksom nördar mig i vanlig ordning.
om jag har tappat min plånbok kan jag lika gärna döda mig själv. för när jag hade kommit in i skolan imorse märkte jag att facket där jag för det mesta har min plånbok var öppet och liksom plånbokslöst. vi ber till alla de där gudarna som inte riktigt finns att den ligger i min träningsväska.
Tumblr_llq85hfk031qclmo6o1_400_large
en polaridkamera hade ju ägt.

Hosthosthost!


Jag är absolut inte hyperaktiv just nu.

Crap. Hittade Kyle XY av en slump när jag surfade runt på youtube så... nu vet jag vad jag ska göra inatt (istället för att försöka anstränga mig för att somna och sluta hosta, kanske genom att dricka en hel flaska hostmedicin?).

Att slå krokben för sig själv är ingen bra idé

"Vad betyder motto? Jag vet inte men det rimmar på lotto."

Lejonkungen.


Väldigt bra film förövrigt.

Jag har tänkt lite på det där med motto, jag menar det känns som något man borde ha. Eller åtminstonne något som de allra flesta verkar ha. När man fyller i eller läser listor som folk har fyllt i så står det ofta motto (kolon), och då har alla så himla fina och bra svar. De är alltid smarta och genomtänkta och verkligen värda att ha som motto. När man läser dem så slås man av hur intelligenta de är och hur bra deras liv är/kommer att bli nu när man vet att de har så bra motton.

Man (jag) slås även av att jag inte har ett motto, utan brukar alltid försöka göra mig lustig över frågan, eller så citerar jag Timon (eller om det var Pumba?), vilken i och för sig är ett väldigt finurligt citat men eftersom jag inte kan ta åt mig äran för det så försvinner den där fina känslan av stolthet tyvärr, vilket är en extremt dålig försvarsmekanism jag har och som jag egentligen borde träna bort. Man kan inte skylla sådant på en fråga, den kan inte vara dum, bara onödig, det är bara jag som inte kan komma på ett smart svar och försöker skylla ifrån mig.

Det jag vill komma fram till är att jag har kommit på ett väldigt bra motto, och det är verkligen inte sköt dig själv och skit i andra som jag hade skrivit i en av mina anteckningsböcker som jag hittade idag när jag städade mitt rum.
Utan det är mer en vision än ett citat, jag har bestämt att jag ska se till att göra precis det jag vill utan att skämmas och utan att vara rädd för att misslyckas/få nobben/bli dissad/inte bli antagen, för att det kanske händer men varför skulle det hindra mig från att prova? Jag menar om det skulle gå helt galet snett och man bara vill dö ett tag så kommer man förmodligen att ha lärt sig något nytt av insidenten, och om inte så vet man i alla fall att man klarar av motgångar.
Jag insåg detta när jag inte fick stipendiet jag sökte för att jag inte var tillräckligt självutnämnande i min ansökan, nästa gång tänker jag skriva exakt varför jag inte träffar min pappa längre och inga hemligheter för den enda som förlorar på det är jag själv. Om jag bara hade satsat allt och skrivit om det istället för att skriva så lindrigt som möjligt så hade jag med största sannolikhet kammat hem ett stipendie. Det är lätt att vara efterklok.

Det är lätt att bli filosofisk såhär på kvällen i sin ensamhet, medan man ligger och väntar på nästa astma/hostanfall, men jag tycker att det är bra att filosofera, analysera och bra tänka lite. Jag mår bra av det.
Plus att det gör så att jag håller mig ifrån att springa runt och vifta på armarna, som är det jag egentligen har lust med att göra nu. Nämnde jag att jag var rastlös tidigare?!

/Amanda Bengtsson Jallow

go with the flow bro, and everything will be alright

jag ljuger inte om jag säger att jag ätit glass med peacemärken i idag.nu är klockan waaay to much för coopertest imorn. ses om jag överlever!
Noah And The Whale – L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

En sak i taget

Jag tänkte inte klaga idag. Men jag hostar/blir hes om vart annat, bara så ni vet.
Har inte varit i skolan idag, för det kändes ovärt när jag ändå inte mådde speciellt bra. Och jag kommer troligtvis inte gå imorgon heller för det kommer att vara sjukt ovärt det med. Istället för skoly så har jag jobbat på med svenskauppgiften en del, den är överdrivet lång nu.. jag känner att jag måste börja på nästan snart (typ imorgon) för att inte överarbeta den, och så har jag lyssnat på p3. Tankesmedjan poddar, för att vara exakt. Man lär sig mycket av att lyssna på deras intelligenta disskusioner, säkert enormt mycket mer än man gör i skolan, men det är ganska irriterande att de hela tiden måste argumentera för båda sidorna för att inte ta ställning åt något håll. Då de är public service... Oavsett detta så är de galet bra.

Jag måste dock säga att jag dör lite av tristess nu när jag har varit hemma så länge, jag förstår verkligen inte hur andra kan vara hemma i tusen år, jag blir lite lätt irriterad på att inte ha något att göra (sen så Kan jag inte göra så mycket för att jag börjar hosta som en galning helt plötsligt). Men jag försöker faktiskt sysselsätta mig, igår började jag rensa ut kläder ur mina lådor, kläder som jag inte använt på hundra år och som är för stora (yees!), och idag har jag städat mitt rum och träningscyklat ett tag (tills jag började hosta), och så har jag läst en del bloggar, kollat på skor och pluggat.


Mina ögon ser så konstiga ut, nästan lite utmojording-aktiga, när jag inte har något smink på mig.
Det faschinerar mig lite, antar att det tyder på jag är för ovan att titta på mig själv utan smink?


Nu ska jag i alla fall fortsätta att jobba på att bli frisk (hejjagknarkarmediciner.se), så hörs vi senare♥

Just because I can

av mamma får man aldrig jordgubbar på mataffären.
meeeen jag köper vad jag vill! :)

imagine all the people living life in peace

5722415955_b26241eac1_z_large

Fairytale of

fick plötsligt lust att planera mitt liv. jag vet inte vad det kom ifrån riktigt. jag har alltid identifierat mig med "planering suger, städa är överskattat, ordning och reda pengar på...? skitsamma pengar i alla fall" men jag tror kanske att jag genomgått någon förändring... eller så har jag inte det. man kanske skulle kalla det "mognat" haha. även om jag kan vara världens LATASTE människa och gå runt i min egen skit dag in och dag ut "utan att bry mig" liksom så har det alltid varit så att jag mår som bäst när jag har ordning på allt, äter nyttigt, tränar ordentligt, pluggar och har städat och rent runt om kring mig. gör det jag ska, med andra ord. går en av de där faktorerna åt skogen gör gärna hela konceptet det.
bara för att jag tycker om att vara ordningsam egentligen så betyder ju inte det att en annan som också skulle kalla sig "ordningsam" tycker att jag har en gnutta av den egenskapen. allt är väl relativt.
det hade i alla fall känts fint att ha liksom en grovplanering över livet. ah... eller jag vet inte.
hare bra.

Gårdakvarnar och skit

Jag hostar som ett litet astmatiskt barn (det kanske inte var en så bra idé att dansa fast att jag hade tappat rösten). Därför har jag brytit min ingetsocker(förutomiflytandeform)ochätsånyttigtsommöjligt-diet. Det betyder tyvärr att jag måste träna ihjäl mig senare för att kompensera för mitt svullande... I'll deal with it later so to speak.
Undertiden så sysselsätter jag mig med att skriva svenskauppgifter och spela TinyNightClub på min iphone.
Jag gick från att ha en 1½-stjärnig klubb till en tre-stjärnig klubb på ett och ett halvt dygn. Beroende någon?
-Antagligen, för när jag loggade in i morse och det såg ut såhär så fick jag lite panik..

Jorden gick inte under.

vi satt ute i solen och väntade på att marken skulle börja skaka, men icke. vi grillade istället med betydligt större framgång än dagen innan, de blev kyckling och kyftpotatis, kladdkaka och kill bill vol. 2.
idag har jag mega-diskberget att ta itu med samt prov i morgon.
Peace :)
sommarsommarsommar

om en tio minuter går jorden under.

så vi har ätit brunch i form av scones och pankakor med glass och bär, legat ute i gräset, tittat på kill bill.

Oh well, jag har ont i huvudet

Eftersom jag fortfarande är rätt "sjuk" så har jag inte något speciellt intressant att berätta.
Förutom att jag inte har varit ute på två dagar, om man inte räknar ballkongen, och det är lite synd för det är jättefint väder.

Eller vänta, jag har föresten en sak att säga, jag råkade se början av Skins US på MTV igår och jag måste bara påpeka att det sög. Påriktigt! De hade bara kopierat den brittiska versionen (orginalet) rakt av, men istället för att ha smarta referenser och roliga så hade tagit bort allt sådant. Så kvar var bara en massa tråkigt bs.

Alabama, Arkansas

min gulliga granne har en tavla med en massa vidomsord. där står det:
the best things in life aren't tings.

we're going to Ireland whether you like it or not.

elleeer? det är frågan. jag har inga förväntningar men jag är berädd att bli besviken. det var ju random att jedward började spelas just precis nu då på spotify. nej jag har inte den låten. det är som att de vill att vi ska åka till deras land som är. ja, hur jag nu ska uttrycka det vet jag inte riktigt men jag vill i alla fall åka dit. VÄLDRIGT gärna.
PEACE

Kan inte vi alla bara sluta vara otydliga och börja med att säga exakt det vi menar

Hejhej bloggen (och bara till bloggen, inte till läsarna!! (= ).
Skojade bara. Hej till alla läsare vi har (Hej mamma, min läskiga stalker och kanske någon mer!!!).

Igår hade vi premiär på musikalen, första föreställningen gick ganska bra men det var rätt mycket strul med kuberna så man blev ganska så irriterad och humör var inte på topp där ett tag, men som Emma sa nu kan det inte gå sämre, och hon hade helt rätt för allting gick sjukt bra nästa föreställning.
Alla var grymma och energin var jättebra, så nu är i alla fall jag taggad till på torsdag - hoppas på att min röst blir helt bra tills dess också, idag kan jag i alla fall prata till skillnad från igår då jag var tvungen att använda mig av kroppsspråk.. och om jag hade något att säga någon var jag tvungen att vifta för att överhuvudtaget få kontakt. - jag kan slå vad om att vi bara kan bli bättre!!

Och för att helt byta ämne; jag har en no-photo-policy (alltså jag vill inte bli fotad!!) för att jag jätteofta ser väldigt gör väldigt roliga ansiktsuttryck, det är okej när jag är beredd (för då ser jag ju till att inte se skum ut) eller när jag är neutral (för att jag ser faktiskt inte skum ut i vanliga fall... eller?).
Men i alla fall, jag har kommit på en sak angående detta. Jag blir mycket bättre på bild när jag är beredd än när jag försöker undvika att vara med på bilden... eller när jag håller handen för ansiktet.


Vill också skriva shamless på mina converse,
/Amanda Bengtsson Jallow

2 191 riksdaler exklusive resa och jag hade varit så lycklig att........ det finns inga ord.

det här va fan det finaste jag sätt. inte för att Black eyed peas är sådär asintressant, men resten?!?! jag döööööööööööööör. det här är ju helt overkligt bra. oxegen.ie

While my mother waters plants, My father loads his guns

1304907914_5_a9yx_large
att gå till skolan på fredagar känns bra. det känns som att man gör någonting extra, är lite extra duktig. man är där utan press och det är lite som att vara ledig. som att man är i skolan för att man vill det, för så är det ju. för så duktig kan man vara när "procrastination" inte längre är en kronisk sjukdom. när man har en deadline som är waaay ahead och man vill bara bli klar med allt så fort som möjligt. klar med allt.
det är ju inte kul att göra "roliga" saker istället för att göra sakerna man ska. den där äckliga skuldkänslan som skaver i bakhuvudet förstör allt och gör så att det roligaste blir en spykänsla. på mig har skuldkänslorna skavt så mycket att det blivit ett hål och den dåliga vanan har ramlat ut.
dessutom är det tyst, osträssigt och nästan inget folk i skolan på fredagar. när det är "nästan inget folk" på en skola som är full när den innehåller i runda svängar 75 galda ungdomar, då förstår ni kanske vad jag menar när jag säger att det är lite halvtomt.
och jag villvillvill att det ska vara sol imorgon.
Bright Eyes – At The Bottom Of Everything

My uncle Johnny did cocaine

Tumblr_llc9oceozc1qhyntvo1_500_large
Fia tycker att jag ska skriva ett inlägg om henne, så då gör jag väl det då.
hon tycker att jag ska skriva vad jag tycker om henne. åh herre min gud, vill du veta det flicka lilla? nej jag tycker inget illa, bara bra. vi är liksom natt och da. det var meningen att det skulle rimma. "gör som du vill... bara jag blir nöjd" skriver du och det speglar väl din personlighet ganska bra. jag slänger kläder omkring mig skiter i att borsta tänderna, är allmänt äcklig och oorganiserad och du frågar: "Elin, kan vi inte gå hem till dig och sortera dina kläder?" nej det kan vi inte. men vi gick hem till mig och som kompensation så dammade vi mitt rum.
man kan prata med dig tills klockan är så mycket att solen börjar gå upp. jag fattar liksom allt du säger och jag vet inte om du fattar det jag säger, men jag tror det. bättre än nån annan i alla fall.
jag vet inte ens hur länge jag har känt dig och det spelar ingen roll för du känner nog mig bättre än någon annan. du tyckte att jag skulle skriva om hur bra du var och jag skulle nog säga att du oftast är bäst.
en vän är en person som vet allt om dig och fortfarande tycker om dig.

Sjukt bra

Jag har, i princip, ingen röst och det suger för imorgon ska jag stå på scenen och snacka teckenspråk pga av det...

Imorgon blir det en snabbis till skolan, jobba lite med radioprogrammet och beställa tågbiljetter till Borlänge, sedan tar jag tuben och tåget till Huddinge och går efter det upp till blå salen och därefter blir det föreställning(!).
Ska blir roligt!

Men nu ska jag ta och fortsätta med min bokredovisning, som nu är på sex sidor och än inte klar.

Ruby, don't take your love to town


3854408344_e5879e324b_z_large
onsdagar är bra dagar.

Ja, jag råkar skela ibland och det ser efterblivet ut.. men du skulle sett mig innan operationen...

Hej, jag känner för att klaga lite nu!
Jag hostar HEEELAA tiden, och det fungerar inte att sova när man nästan spyr ut hela ens hjärna(?)*. Fan, jag vill inte vara sjuk det är så jobbigt.
Skumt det där, för när man var liten ville man altid vara sjuk, eller i alla fall jag, så jag brukade göra saker som ja visste att man kunde bli sjuk av. Och för att se hur många saker jag kunde göra utan att bli sjuk, lite som att utmana ödet..
Haha, ni som tycker att jag verkar skum nu, ni skulle bara veta hur jag var när jag var liten.

//Oj, nu kom morgon tidningen. I fall ni undrade.//

Jag var extremt konstig när jag var liten (mindre), om jag tänker efter, plus att jag var en sjukt jobbig person som ville ha rätt hela tiden (trodde att jag hade rätt hela tiden) och var ganska awkward och lite halvful.
TUR att man växte ifrån det där, vem skulle vilja känna en sådan person?! (Det fula alltså, resten skiter jag i såklart, för att vara en behaglig person är la inte viktigt nuförtiden)

//Vänta lite nu, för nu hostade jag så mycket att jag nästan slog i huvudet i väggen//

Okej, egentligen så var väl ingen normal då... Och de flesta är inte det nu heller. Så varför ens ödsla tid på att försöka.
Jag gör saker hela tiden(var det där den fjärde eller femte gången jag skrev de orden?!) som jag tycker är konstiga men jag gör dem ändå, för att jag faktiskt tycker om att göra dem. Sådetså!


*Tänkte att allt är väl ändå sammankopplat där uppe och om man nu kan nysa ut hjärnan borde man rimligtvis kunna hosta ut den också? Eller är det bara önsketänkande!? Haha!

PEACE LOVE AND UNDERSTANDING

är det bara jag som tycker att läskiga saker är mysiga? liksom.. har ni hört att jorden tydligen ska gå under på lördag? att det är en gubbe som har tolkat biblen på det sättet. det var väl för att det var 7000 år sedan.. någonting med noaksark. vet inte, jag är inte så insatt. hade inte det varit kul på något sätt.. om det faktiskt hände? bara för att det är så sinnessjukt osannolikt? jag vill ju liksom inte dö, men om jorden går under och alla andra människor dör, då vill jag ju inte heller leva. flyga planlöst omkring i rymden och istället dö av vatten- och matbrist eller möjligtvis träffa någon trevlig rymdbo. det är på samma sannolikhetsrad, så att säga.
by the way HUR går jorden under? har alltid undrat det, liksom jag känner att massan är konstant, vilket betyder att ingenting kan försvinna, möjligtvis byta skepnad och förändras osv. men skulle jorden sprängas? skulle det helt plötsligt bli jordbävning över hela jorden och marken började spricka under våra fötter.
any how, det hade på något sätt kännts som att vakna ur en dröm ifall allt det här försvann. och med "det här" menar jag oss och allt  runtomkring. det hade känts som donnie darko på något sätt. när allt som hänt helt plötsligt får noll betydelse. vet ni inte vad jag pratar om för att ni inte har sett Donnie Darko så rekomenderar jag starkt att ni går och gör det NU! the dreams in which i'm dying are the best i've ever had.
menas "jorden går under" med att allt liv på jorden dör?
hade det inte varit mysigt att sitta i en ring på golvet med tända ljus och bara vänta? man vet liksom inte om man ska skratta eller gråta, kanske går båda på samma gång? äh jag vet inte. jag får väl sitta där själv. men det jag menar är bara att det är nog först när vi står med fötterna på kanten av det mäskliga stupet vi förstår hur töntigt och onödigt allt tjafs, alla krig, allt hat var. man glömmer liksom bort att "jag är asirriterad på henne för hon har köpt likadan tröja som jag" och bara älskar varandra istället.
over and out från mentalsjukhuset, PEACE!

Detta fält måste fyllas i

Mitt hår är uuäääk just nu, kan bero på att jag inte har tvättat det ordentligt sen i torsdag (?!).
Nej nej jag är inte alls äcklig ibland..
och nej nej det var inte alls så att jag tom. spejade håret med parfym i morse i fall att någon skulle råka sniffa mig ihårbotten, jag menar det finns säkert folk som tycker att fettigt hår som man torrshampoat (ja det är ett ord nu!), blandat med gamla hårprodukter luktar typ himmelsk, men jag förusätter (hoppas) att de flesta inte gör det.
Jag inser nu att det kan vara läge för mig att hoppa i duschen och göra något åt håret i stället, men å andra sidan så vill jag inte riktigt lämna sängen och datorn plus att jag är svullen i halsen vilket gör att jag har svårt och andas och därför inte vill röra på mig så mycket.

Nåja, jag ska bara titta klart, skriva bokuppgift och lyssna klart på fin musik, sedan blir det schårtvettning.Gå inte runt

Jag har haft nationellt prov i matte b idag och jag tror faktiskt att det gick rätt bra. *hoppas*
Förutom det så har jag bestämt mig för att jag måste börja bry mig om saker och verkligen göra det där lilla extra, som jag vet att jag kan, för att lyckas med dem. Jag har faktiskt redan börjat, då jag bestämde mig för att sitta kvar på provet längre än vad hade lust med för att göra så mycket som möjligt på alla tal, istället för at göra lite här och lite där och sedan gå för att man har tröttnat på att gräva fram formler, satser och uträkningar någonstans långt bak i hjärnan.

Jag är dessutom extremt glad över att provet inte var muntligt, för då hade jag total-failat för min röst är inte vad den borde vara om man säger så. I klartext: jag är sjukt hes och kommer säkert tappa rösten inom några dagar...

Förövrigt så är inte depressioner något att driva med, och man borde ta sådant på väldigt stprt allvar.

PEACE

blev plötsligt väldigt inspererad. yeeeaaah.
vi var på ica och handlade och plötsligt blev jag så trött att jag trodde jag skulle kolappsa på riktigt. regnvädret som fick ett utbrott där någon gång på dagen och en gång till lite senare, passade mitt humör så fullkommligt. men så kom solen, och då drog jag ner persiennerna. klart det slutade regna precis när jag kom innanför dörren. vad annars. jag tycker liksom om regn när jag befinner mig inomhus, mest. bra dag i övrigt liksom med "nybakat" bröd till lunchen som både var torrt och halvfruset, men livet går vidare. inser att pessimister skulle tolka det där som ironi, men nej. bra dag.
PEACE!

Klipper av mig håret och skriver ut migJag skrattar och pekar på självinsikt medan jag gråter bedövat utan tårar inombords

Åh.. alltså jag vet inte riktigt vad jag har att förmedla. Det var audition idag på movestar.
Jag var GTYMT dålig, (koreografierna var kaos..) och det är inte något jag säger för att få sympati eller något. Utan det var så. Och det är sjukt jobbigt.
Men saken är den att jag blir inte ens besviken på mig själv längre, utan jag förlorar bara kämparglöden och blir helt avtaggad. Jag tänker att: jaha, men dåså jag var väl inte så bra på det som jag trodde. Det är väl bäst att jag slutar bry mig om det så att jag inte blir ledsen senare när någon påpekar det faktum att jag inte är bra. Dessa tankegångar gör ju självklart att jag blir sämre på det jag gör för att jag inte lägger ner tillräckligt mycket energi och kraft på att sträva efter det jag vill.
Det handlar inte bara om dansen, utan om i stort sett allt, så fort något håller på att gå lite fel, eller håller på att hålla på att gå fel, så avskärmar jag mig ifrån det och ser till så att jag inte bryr mig om det. Jag övertalar mig själv att jag inte bryr mig om det går fel eller inte, jag blir såklart glad om saker och ting fungerar, men jag ser till att inte binda mig emotionellt till något förrän det har gått som jag velat.

Jag bryr mig nästan inte ens om skrivningen, och det är ändå det jag har vetat att jag alltid har varit och är grymt duktig på. Att jag inte bryr mig om små saker som kanske inte skulle spelat någon roll är väl en sak, men att jag nästan har slutat bry mig om skrivningen är inte acceptabelt.
Det om något är min passion, att bara får skriva och förmedla en känsla, ett budskap, en mening, och om jag inte ens orkar bry mig om min passion vad ska jag då orka bry mig om? Det är hemskt.

Dessa tankegångar skrämmer mig dessutom lite, för jag vet att det är på det här sättet jag tänkte precis innan jag blev deprimerad och jag vet att jag har lätt för att utveckla ångest över saker och ting speciellt när jag kommer in i den där lilla bubblan av bedövad tomhet.
Jag känner ingenting och därför kan jag inte vara varken glad eller ledsen. Jag svävar i ett tomt vakum av min egen obryddhet.

Det djupa, tomma och mörka hålet är inte en plats som är värd ett besök, därför måste jag göra mitt yttersta för att undkomma det. Frågan är bara hur. För bortträngning är verkligen ingen bra lösning på problemet.

Alabama, Arkansas, I do love my ma and pa not the way that I do love you

 • A turn on & a turn off- seeexi personlighet, smala ben.
 • One of my insecurities- mitt ansikte i profil.
 • My childhood career choice- alltså, en knapp ramla just av från mitt tangentbord. jag vet inte.
 • My favourite ice cream- mint eller choklad.
 • One of my hobbies- inte facebook.
 • One of my bad habits- bli besatt.
 • Where I want to be right now- jag brukar alltid vilja vara på alla ställen där jag inte är, men just nu vet jag inte.
 • Who I wish I could be- mig själv, oftast.
 • Where I would like to live- det finns såååå många platser.
 • The last thing I ate- macka med ost och paprika.
 • Sexiest person that comes to my mind immediately- Martin Björk.
 • A random fact about anything- jag har väldigt ont i huvet just nu.


 • I can't describe how angry i am right now.

  jag ogillar azerbajan STARKT. seriöst det här är inte inte inte inte inte inte INTE okej. inte nånstan. fyyyyfan! jävla azerbajan söööööööög. kom inte ens ihåg hur låten gick efter 700 snabbrepriser och de går och vinner? serri? fyyyyyyyyy faaaaaaan.
  förlåt men jag hatar azerbajan. det finns inget annat sätt att förklara det här än att de uppenbarligen har mutat ett flertal länder till att ge dem sina 12or.det här är så lite okej att jag inte vet var jag ska ta vägen. det är ett jävla skämt.
  ah nu vet ni vad jag tycker. godnatt.

  Jag vet att du vet att hybris är en dödssynd.

  Heeeeey. jag har drömt så himla mycket konstiga saker i natt att jag vet inte vad. jag drömde att jag vaknade klockan 11 på kvällen av att det var nån i mitt hus, vid min bakdörr. jag hade sovit i 24 timmar i runda svängar. jag frågade hur hon hade tagit sig in, och då pekade hon på dörren och sa att den inte var låst och nu när jag tittar dit ser jag att den faktiskt inte är det. creepy.
  nu ska jag skriva på min rapport om Lake Michiga eftersom jag är pluggis, sooo see you later.
  det här är min favotitbild tror jag. ifall man ska ha en sådan.

  Lake Michigan

  är det dumt att börja kolla om skins säsong 1 och 2? det så hiimla frästande, men jag vet att det kommer sluta med att jag typ dygnar. vilket jag gjort en gång och efter det så vet jag hur otroligt onödigt och omoget det är.
  idag fick vi träffa de små barnen som ska börja här i höst och de rent ut sagt bad om att bli nollade. härliga tider.

  Jag är egentligen inte bra på att ljuga, jag är bara snabbtänkt (ibland)!

  Jag letade efter ett event på facebook, för morgondagens(kvällens) utgång och då hittade jag de här roliga kommentarerna. Är det bara jag eller stämmer dom inte (lite i alla fall, mer eller mindre..)?!

  Killar + alkohol = Idioter
  Tjejer + alkohol = slampor

  School is cool

  idag somnade jag på naturen. vilket var pinsamt.
  -Elin, kan du det här sen innan?
  *rycker till*
  -eeeh va? nej.
  -är det bara ointressant?
  eh om sanningen ska fram... ja det var ganska ointressant, men det var inte som att jag tänkte säga det. han tror att jag är en jätteambitiös hardcorepluggare har jag en känsla av. han ska få fortsätta tro det.
  igår var det nästan pinsamt. vi skulle tydligen jobba med nån uppgift om växtlighet och blablabla som jag hade gjort färdigt kvällen innan därför att jag trodde att man skulle det... eller jag vet egentligen inte varför jag gjorde den. men så börja han snacka om massa saker och ha genomgång om den. så ja ba:
  -om man redan har skickat in den då?
  -är du redan klar?!
  -...ja. pinsamt. *offer* *nörd* *plugghäst* *tönt* *freak* *no-lifer*
  det är alltid så med honom. när vi sitter och jobbar, "elin du är väl redan klar?" så var jag inte det, kolon pe.

  Ge och få heter det, inte ge och ta

  Allt med the killers är så jäkla bra just nu. jag vet inte vart jag ska ta vägn, jag upplöses i atomer det är så sjuuukt sjuuuukt bra bara. saknar ord, det är obeskrivligt, jag är mållös. sådär bra så att man vill skrika och lite till!
  just nu är jag så mätt att jag tror det kommer upp igen. mindre trevlig känsla och mindre trevligt för er att veta. ni vet när det känns som att man har mat enda upp i halsen. så känns det plus att magen ska sprängas.
  idag är det Eurovision och jag tror att våran kandidat har en grym chans. mest för att han är snygg och låten dålig, det är ju det som funkar där ute i Europa. det vet alla.
  yes, men då säger vi så... hej!

  Min medbloggare och vän i ett nötskal: Amanda

  man snackar och tror att du lyssnar. sen börjar du plötsligt skratta, då skrattar jag med.. för det är väl så man gör.
  -jag skrattar inte åt dig.
  *oh snap*
  -nähe vad fan skrattar du åt då?
  -jag tänkte på någonting roligt.
  man tror att du lyssnar men i själva verket sitter du och tänker på andra saker. så roliga saker att det får dig att skratta högt.
  typ världens drygaste, men ja bryr mig fan för du e kool. oftast. :)
  vet inte varför men jag kom att tänka på det här när jag läste ditt inlägg.
  sho breee
  /Elin som inte pallar skolan idag.

  Afrika grön hårfärg is the shit.

  Jag har alltid gillat att få glasshuvudvärk, enda sedan jag var riktigt liten. Den där ilande känslan i huvudet är bara för mysig.

  Jag har extremt dålig balans ibland (ganska ofta).

  Jag pratar även väldigt ofta högt med mig själv, eller för mig själv, eller med någon på tv. Fullkomligt normalt.

  När jag gick till blå salen, idag, så åkte det förbi två killar på moppe och den ena daskade till mig på rumpan..
  Vem gör så? Jättekonstigt! Är fortfarande chock, typ.

  Jag har fått ett sår under foten på något konstigt sätt.

  När jag kom hem från dansen, ca. halv elva, fixade jag en sak för i morgon. *stolt*

  Äh, jag har nationella i Engelska B imorgon så måste sova nu. För f*ck om jag skulle råka försova mig -.-

  Godnatt gott folk!

  things can always get better. but for now, it's good enough.

  ibland när jag lyssnar på musik får jag känslan av att det är nu eftertexterna börjar rulla efter filmen om mitt liv. jag vet inte varför men det är en skön känsla.
  det är bra nu.

  too good to be true

  du är alldeles för bra.

  Afrika grönt

  Idag har vi ljussättning klockan sju till tio(?), man stoppar tvåhundrafemtioelva gånger för att fixa belysning. Kulkul.

  Nu kan jag äntligen skriva: Jag är sickly T-A-G-G-A-D !!!!!!!!!!!!         

  Jag tänkte också skriva en sak till en viss person, men jag vet inte vad jag ska skriva... så det är lite jobbigt. Och det faktum att jag inte kan göra något utan att få beslutsångest nuförtiden.

  Av det här klippet blir man hyper utan att dricka en endaste droppe:  PANIC!

  jo men vi säger så. känner det samma föresten

  Objekt

  Dansen tar upp sjukt mycket av min tid just nu, idag(kväll) har vi till exempel uppträtt med en scen ur musikalen (en teaser - so to speak) på ABF:s årliga föreställning.
  Jag kunde tyvärr inte vara med på paraply-dansen pga. min handled (GAAAAAH!! Jag hatar den!!! Den ställer bara till problems). Vilket är synd för jag gillar den koreografin, men jag får inte "ta ut mig".

  Jag har kommit på att jag är sjuktligt bra på att ljuga. Så bra att jag censurerar mig själv när jag inser att något låter för mycket. Är detta en bra och/eller användbar talang!?

  Mamma tror att jag har (eller kommer att) utvecklat någon form av ätstörning. Jag har egentligen ingen kommentar på det.. förutom: Eh, nej det har jag inte (!). Och: Är det verkligen negativt(?!)
  Nej, jag ljög bara. NEJ!! är svaret.

  Skit i det, jag slänger in en bild från i söndags på mitt uppsvullnade öga med linsen bakom.


  Hey baby

  då har man sökt 3 jobb då förutom de yttligare 9 på intersport som jag inte har sådär enorma förväntningar på. känns bra, måste få ihop 35000 till hösten. tvekisch på att jag skulle klara det, men det är väl som det är.
  fina dagar med fint väder. mycket plugg som borde ha gjorts och göras. längtan efter en bil.
  en bild som liksom inte har någonting med mågonting att göra. men ändå var fin på sitt sätt. tack och hej. over and out. see you later. auf wiedersehen. hade. hejdå. good bye. schüss eller hur det nu stavades.

  how old would you be if you didn't know how old you were?

  åh är det nån som allvarligt kan svara på den frågan? jag vet inte. för något år sedan skulle jag lätt ha svarat att jag var 15 men nu skulle jag väl kanske till och med svara äldre än min egentliga ålder.  om jag hade haft en bil, vilket jag VERKLIGEN VERKLIGEN skulle vilja ha, då hade jag känt mig riktigt vuxen. men som sagt, man kanske ska börja med körkortet, höhö. jag skulle nog inte känna mig vuxen för än jag hade bil eller körkort faktiskt. visst det finns vuxna som åker buss... meeeeen jag som vuxen skulle nog inte göra det. är det nån som har en slant över på sisådär 35 000 så har jag hittat den perfekta bilen på blocket.
  när en människa man inte gillar lyssnar på MGMT kids så högt att man hör genom hörlurarna. DÖ DÖ DÖÖÖÖ!'

  time is cruel.


  Jag tyckte att det var en bra idé tills jag började skaka!

  Chacha bloggöööön!! (yes, jag har skaffat mig en västgötsk dialekt, eller är det östgötsk? Skit samma båda är lika fula..). Jag sitter på Huddinge vårdcentral och väntar på att få träffa en läkare, så att jag kan få starkare ögondroppar. För det är Inte (!) skönt att det kliar heeeeeeeela tiden. Meeeeen nu är det såhär att jag har druckit två koppar kaffe och är väldigt koffein-skakis och det gör det näst intill outhärdligt att vänta... Vill bara springa runt och skrika!!

  The Janitor was right


  Tack mamma


  *GLADGLADGLAD*

  Mitt huvud är fyllt av tankar

  Fan asså, jag har feta ångesten inför Fredag..
  Vi ska ju ut och fira en kompis till mig, men jag tror inte att jag vill, jag pallar inte riktigt henne..
  Måste bestämma mig vad jag ska göra, typ fejka huvudvärk eller något?
  Fast det är ju sjukt elakt egentligen. Jag vill ju inte vara elak mot henne, för att det är inte så att jag ogillar henne hon är faktiskt rolig, men jag har bara inte lust att gå ut med henne, hon kommer säkert kolla snett när man dansar/raggar/ osv. och det är inte direkt roligt om man säger så.
  Det blir lite svårt att slappna av.. Vilket man ska (måste) göra när man går ut. Annars blir det tråååååkigt.
  Plus att hon tror att jag har anmält mig till att skriva gästlistor - PAIN!! Jag villvillvillvillinte.. Orkar inte hålla reda på alla som ska med, och sen blir det ju rätt skumt om jag skriver upp en massa folk utan att skriva upp mig själv.

  Får väl säga att musikalgenrepet drar ut på tiden så att jag kommer in till stan runt elva (?) så kan jag övertyga Nora om att vi ska dumpa dom andra och dra vidare själva(?!)

  Klart slut!

  EDIT: Jag och Hanna tyckte att det skulla vara roligt att driva lite med våra kompisar. Jag har självklart inte ångest för på fredag, jag är supertaggad!!!!!!!!!!!!! Wooop wooop :DD

  "in på fejjan igen, jag ska visa en så kallad snubbe"

  igår fungerad inte blogg.se och såklart är det just då man har hundra miljoner saker att spy ur sig. nu vet jag inte riktigt längre vad jag ska säga om det för den där kicken jag fick har liksom svalnat. det var som att igår fanns det så enormt massa ord som skulle ut, men nu finns det inte en jota kvar.
  jahapp tänker ni och fattar ingenting. meeen det kan jag berätta för er, att det gör ju ingenting!
  just nu sitter jag i kafiterian och lyssnar på tre stycken som inte kan varandras språk och inte direkt engelska, men fortfarande verkar ha väldigt roligt. de tar alla ord de kan liksom och blandar det till någon uppenbarligen förstålig röra. lite täckenspråk, lite engelska, lite ryska, lite spanska och lite granna svenska. nu var det nån som fråga sprechen sie deutch också. internationell ort det här.
  pecis varit ute på mösspåtagning också. fyfan vad härligt. för dem.
  ett år sen då

  SOMMAR

  jag vill ha sommarlov, tack på förhand.

  i was thinking that i lost my mind

  baka utan ägg googlade jag på när jag redan hade börjat röra ihop kladdkakan och insåg att det nog var en ingreidens som saknades. och nu när jag redan kört i diverse olika saker lite på tumanhand så hittade jag ett asbra recept på just kladdkaka utan ägg. det sög ju. får väl prova det ifall det blir pankaka av det som står i ugnen. det ser inte så väldigt lovande ut kan jag säga. det är typ som vatten på kakan. det ser snuskigt ut, meen det kanske dunstar, vem vet!
  jag vet inte om det andra receptet är så bra ändå, kommentarerna är lite sådär kan man säga. "hej allihopa! denna kaka har vi just lagat och den står på kylning. ett tips till dem som denna kaka ska baka är att ha på glasyr. ps. ha gärna i tonfisk också!"
  "Det blev ingen kladdkaka men en kaka……tror jag. Tack för tipset men inget för mitt kök."
  "Förlåt mig men fyfan vad äcklig! Har man inte ägg eller är allergisk ska man göra nåt annat!"
  ska gå och se efter ifall det finns nån tonfisk jag kan trycka ner i efterhan då. verkar som ett säkert kort, alla andra blev ju så missnöjda. det är nog den hemliga ingrediensen, även om tonfisk är bland det äckligaste jag vet.
  klippt av ett par byxor, varmt idag.

  this is fact not fiction, for the first time in years

  jag var hungrig så jag ställde mig och lagade äggröra och bacon, sen så vände jag mig om och insåg att klockan var halv ett. lite försent för något slags "kvällsmål" kanske.
  idag har vi varit i Östersund och shoppat, fikat, ätit på kinarestaurang och tittat på bio. Fast and furious 5, sjukt grym film måste jag säga.

  Gråskimrande


  Ja, det här är väl i stort sätt vad jag har gjort idag, om man bortser från sömn, dusch, och matteplugg.

  some people becomes the brightest star and some people just don't

  Coming out of my cage

  And I've been doin' just fine

  Gotta gotta be down

  Because I want it all

  så jävla TRÖTT.

  alla rekord slagna, 4 timmar och 30 minuter

  Fredag är det idag! ..för er som inte visste det. jag har precis varit ute och sprungit backintervaller. det gick okejbra liksom. det var en hård träningsvecka, speciellt för en som har sjukat sig i år och dar. men nu är jag back on track och förutom högvis av träningsvärk så har det rullat på finfint.
  jag borde verkligen plugga geografi, även om det finns hundra miljoner saker jag hellre skulle göra. men idag får det banne mej bli av. det är riktigt mycket emotimes med tanke på att jag har sisådär 10 minuter kvar på spotify. fast jag har väl ändå en var världens snällaste mammor när det gäller, som har lovat mig premium!

  I’ve got a flask inside my pocket we can share it on the train, If you promise to stay conscious I will try and do the same

  sex and the city 2 är ingen bra film kan jag här med konstatera.
  crystal castles ägnar vi den sista timmen av gratisspotify.
  Amanda i telefon.
  jag har världens coolaste barbequesås. ska visa sen, alltså den är så grym att jag blir mållös.
  men så länge gör vi såhär:

  Nej, jag sover ju inte alls

  Jag är suuuuuuuuuuuuuuuur nu. Försökte skaffa twitter nyss, för att det verkar roligt och för att folk vill att jag ska börja (eh, nänä jag försökte inte alls leka eftertracktad där.....), men inga av dom namnen jag vill ha finns available och jag kan inte ha hela mitt namn för det är för långt.

  Lyssna lite här ist för att läsa detta, maybe?

  Mysigt

  Hejsan, jag har precis tryckt i  mig en hel coop-pizza och vill nu spy lite smått..
  Jag mår rätt dåligt förövrigt också, har ont i halsen, mensvärk, och det kliar i ögena...
  Jag sjukanmälde mig själv och stannade hemma idag.

  Jaa.. jag lyssnar på radio och dom snackar om twitter och facebook och nätberoende. Just nu pratar de om skit man skrivit/gjort på nätet som man ångrar lite, på fyllan t.ex. *Igenkänninghäreller?Sanågontisdagskvällvartiettpådonken?!*

  Äh... skit i det, det är bara mysigt att skapa lite halvpinsamma situationer för sig själv.
  Nej, men allvarligt. Det är rätt kul gjort också.

  Förlåt om ingen fattar vad jag snackar om, det blev bara så. Jag är rätt trött och ska nog sova snart igen.


  Bakis i skolan.. osv.


  orutinerad

  alltså herre min skapare vad grejer jag har att göra. jag har knappt gjort ett prov på hela det här året och nu har jag prov på 3 kapitel i Geografi på måndag och prov i natur på trosdag nästa vecka. jag har inte varit med på en enda naturlektion, jag fick boken igår och nu ska jag göra ett massivt prov som innefattar hela kursen hittills. jag ska liksom plugga natur och geografi samtidigt och jag måste få så bra det går på geografin och jag tror att jag går på grund, kolapsar, förtvinar, jag vet inte vad! och nu sitter jag är i skolan och skriver på bloggen istället för att plugga. jag är för stressad för att plugga.

  tack så jättemycket Saga för länken, ni borde ta er en titt på hennes superfina blogg också!!!

  Well it takes one to know one, kid, I think you've got it bad


  We might die from medication, but we sure killed all the pain

  hej alla glada, söta, fina, gulliga, vackra, kreativa, begåvade, underbara, fantastiska, härliga, snygga, intelligenta, kloka... okej nej.
  Emo-Mode on. Bright eyes-Lua [om ni inte har hört och är fattig och inte har spotifyPREMIUM och kanske har lyssnat upp era ynka 10 timmar... VÄLKOMMEN TILL EMOKLUBBEN nr1!] jag gör så här då, att jag lägger upp ett gamalt hedligt youtubeklipp, så ingen behöver bli en hopskrumpen liten chili när ni bölat all vätska ur kroppen. har en känsla av att det här inlägget spårade, JAG BRYR MIG INTE.
  snart sommarlov, snart sommarlov, snart sommarlov,

  Hejintressantinläggpåg.se

  (Förlåt alla dysektiker som kanske får det svårt att läsa min ihopskrivna rubrik)
  Idag har varit en seg dag med schizat väder, seriöst det haglade typ. Inte okej!
  Jag hade två poäng från vg på matteprovet.Två poäng som jag kunde ha fått ihop på en uppgift som jag kom på lösningen på när jag hade lämnat in provet och gått en bit från skolan... Surt! Riktigt surt! Så nu måste jag se till att kämpa stenhårt för att verkligen få vg på Nationella provet så att jag kan få det i slutbetyg (helst utan att behöva komplettera).
  Vi hade dock ett väldigt bra musikalrep idag!!

  Imorgon ska jag på skiva, maskerad, vi ska vara hippies. Roligtroligt!!

  Ja, det är väl typ det(?)
  Godnatt så länge.

  köpte en film idag.

  pratade just med min cousin som var mer intresserad av att googla calvin klein modeller än att prata med moi. jaja alla går väl genom någon slags kris någon gång..
  vet inte vad jag ska skriva här idag. ledsen.
  goodnightallyoulovelypeople.

  En diss, och en dissare

  Jag är sjukt pigg just nu. Konstigt? Nej!
  Jag kanske ska börja varje inlägg jag skriver med att schiza mig och ställa en fråga som jag själv svarar på...?
  I alla fall, jag har sysslesatt mig med att stalka diverse people på Facebook, och så ar jag nära på att adda en viss person men hejdade mig i sista sekunden. Tänkte att så mycket bekräftelse-hora är jag kanske inte.. eller?
  Upptäckte även en rätt rolig sak när jag tittade igenom feeden, det finns ju en ny funktion som går ut på att man svarar på frågor på face och där var det en poll där frågan var "Vilken stad?" och då hade dom flesta jag känner svarat Stockholm,  förutom en (jag nämner inga namn här..) som hade svarat "Stockholm Lite Bättre Lite Snyggare". Och saken är att det är Inte direkt.. och måååååånga som är sjukt mycket snyggare än henne svarade bara Stockholm. Lite dålig själv insikt?

  Egentligen skriver jag bara sådana här elakheter för att jag själv behöver fett mycket bekräftelse för att känna mig snygg och om jag inte får det tillräckligt så måste jag snacka ner andra. Jag ser mig själv som mycket (typ rolig, smart, osv.) men snygg är nog inte alltid med på den listan. Fast det där går i perioder (menscykeln?), ibland känner jag mig jättesnygg, ibland bara tjock och äckligt ful...

  Nog om mitt utseendefixerade babbel, här kommer en låt som jag diggar.
  Passar egentligen bättre en fredagskväll, men w/e livet är en fest, right?!
  Grym video har de också.  Kungens födelsedag

  Valborg alltså... Vad ska man säga?
  Jag drack vin, blev lite full och hade rätt kul, började ha tråkigt och försökte sysselsätta mig på ett sjukt öh.. (sätt in valfritt adjektiv för en som är mobbad/har inget liv/vänner/är allmänt random här ) sätt L, fick sjukligt ont i huvudet, sov, blev väckt av telefonen, bestämde mig för att åka hem, tog nattbussen från Skanstull och kom hem strax innan fem, fryste ihjäl mig på vägen, bytte om, la mig under täcket och surfade runt lite på youtube, somnade vid sju...

  Jag har upptäckt att jag ofta ser rätt lustig ut på bilder.
  På den här t.ex. ser man verkligen att jag precis har sagt något och därför halv flinar samtidigt som jag försöker se övertygande/lyssnande ut medan Natalie svarar på det.

  godnatt

  det är skola imorn. ojojojojojoj.

  seasons change, people don't

  Hello Adolfsson,
  I have been in search of someone with the name Adolfsson,so when I saw your name I was pushed to contact you and see how best we can assist each  other.
  I am Mr peter Anthony, I am the head of human resources  guaranty trust bank ghana.I believe it is the wish of God for me to come across you on search now.
  I am having an important business discussion I wish to
  share with you which I believe will interest you because, it is in connection with your last name and you are going to benefit from it.
  One Late Richard Adolfsson,a citizen of your country had a fixed deposit with my bank in 2008 for 36 calendar months, valued at US$7,000000.00 seven Million US Dollars) the due date for this deposit contract was this 3rd of January 2011.
  Sadly Richard was among the death victims in the 12 January 2010 Earthquake disaster which took place in the west of Port-au-Prince, Haiti capital that killed over 5,000 people.
  He was in Haiti on a business trip and that was how he met his end.My bank management is yet to know about his death,I knew about it because he was my friend and I am his account officer.
  Richard did not mention any Next of Kin/Heir when the account was opened, and Richard was not married and no children.Last week my Bank Management requested
  that i should give instructions on what to do about
  his funds,if to renew the contract.
  I know this will happen and that is why I have been looking for a means to handle the situation, because if my Bank Directors happens to know that Richard is dead and do not have any Heir, they will take the funds for their personal use,
  so I don't want such to happen, when I saw your last name I was happy and I am now seeking your co-operation to present you as Next of  Kin/ Heir to the account, since you have the same last name with him and my bank head quarters will release the account to you.
  There is no risk involved as it is 100% risk free; the transaction will be executed under a legitimate arrangement that will protect you from any breach of law.
  It is better that we claim the money,than allowing the Bank Directors to take it, they are rich already.I am not a greedy person,so i am suggesting we share the funds,45%/45% for both parties while,the remain 10%  will be for the possible expense incurred in the process of this transaction,and my share will assist me to start my own company which has been my dream.
  Let me know your mind on this and please do treat this information as a TOP SECRET.
  We shall go over the details once I receive your urgent response strictly through my personal email address (peteranthony50@gmail.com)
  We can as well discuss this on phone:let me know when you will be available to speak with me on phone. Have a nice day and God bless.
  Anticipating your communication.
  Best Regard
  Mr peter Anthony,

  jag älskar folk som seriöst skickar sånna här saker typ: "DU HAR VUNNIT $1000000000000000000000000000000000" det var nyss en som skrev till mig på skype att han "äntligen" hade hittat nån som hette Adolfsson för att han jobbade tydligen på en bank i ghana och det var nån som hette det som hade dött och då, om jag gav honom alla mina kontaktuppgifter, skulle jag få en hiiiimmmllllaaaa massa pengar! woooho! då så skrev jag lite till honom bara för att det var roligt och ba: vilken seriös bankman skulle kontata folk på skype? och så försökte han på extreeemt dålig egelska övertyga mig om att det var på riktigt. till han gav upp och sa att han bara ville va min vän. what the fuck?! haha. ah fast ne. mamma, jag ska aldrig mer prata med den kisen. ja lovar. :)

   

   


  Back in Åsarna

  jag orkar inte mina drömmar, de är så hiiiimla bra. helt ärligt. men sen är det alltid någon som väcker mig.
  tänker inte säga vad det var jag drömde, för det finns ingenting tråkigare än när någon ska försöka förklara sina osammanhängande drömmar. plus att ni inte vill veta, promise. inatt var det i och för sig halvbra för att det var en fucking bitch som förstörde allting, en som egentligen är min kompis. så nu småhatar jag henne lite, bara för att.
  jag kom hit redan igår, med bil städhjälpen som körde. väldigt angenämt.
  ok, heido.

  Royalties

  hohoho! =)

  RSS 2.0