Mycket text idag, ber om ursäkt för det.

Nu har jag läst klart the perks of being a wallfolwer. Den var väldigt bra men tog väldigt kort tid att läsa. Vilket kanske är ett plus, kanske är ett minus. Jag hade som sagt inte gråtit ifall boken hade varit 900 sidor och jag kanske hade gråtit ifall boken hade haft ett sorgligt slut, men inte på ett dåligt sätt. Jag tycker om sorgliga slut i böcker men det hade den inte, jag vet inte om det var dåligt eller bra, det liksom bara va. Att läsa boken är typ det bästa som finns för den är aldrig tråkig, men att ha läst klart den är typ det sämsta som finns.
Anyhow, jag tycker väl att man borde läsa boken ifall man är som jag. Okej det lät lite konstigt men jag tror att den kräver ett öppet sinne och ett minimum av förutfattade meningar. (Utan att säga att jag verkligen har det)  Jag vet inte vad boken har för målgrupp egentligen för språket är väldigt simpelt men det är samtidigt en del av grejen eftersom hela boken är "brev" som Charlie, som han heter, skriver anonymt till någon han inte känner.
Jag känner att jag har läst 3 väldigt bra böcker. OBS, jag tycker inte om att läsa, inte om det inte är någonting som är superduper extrembra. Jag har läst (med inbördes ordning):
Watermelon- Marian Keyes
One Day- David Nichols
The perks of being a wallfolwer- Stephen Chbosky
Alla är helt olika, den första är rolig, och Marian Keyes är en Väldigt, med stort V- bra författare.
Den andra, One Day, är på gränsen att man sitter och funtar på vem författaren är och hur han ser ut. Den har ett abrubt slut men över lag är lite mer än Okejbra. Kanske ganska mycket mer än okejbra.
Den sista behöver jag väl inte säga så mycket om, eftersom jag redan har det. Kan man säga, utan att överdriva. Men den var den finaste av alla böcker i högen, kanske för att den inte riktigt tillhör samma genre så det egentligen inte riktigt är gemförbart, men i mitt tycke i alla fall.
Over and out från bokrecensionssförfattaren. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, står "mycket text", så scrollar man ner till Amandas inlägg, ÄNNU MER TEXT!! Men aa, Amanda brukar ju göra långa inlägg ;)/Amandas fd klasskompis Emelie!

2011-11-08 @ 23:31:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0