Vad ville jag egentligen ha sagt med det, att jag är extremt dålig på att ta in fina saker folk säger till mig? Jo kanske det..

En sak som slog mig idag är att jag förmodligen har sömnproblem, igen. Jag vet att jag hade det ganska ofta för några år sedan, men jag har inte haft det på ett tag. Men med tanke på att jag är trött hela tiden, har svårt att sova, vaknar flera gånger under natten och mår illa ganska ofta, så har de troligtvis kommit tillbaka.
Jag funderade även på att fixa sömntabletter, men när jag nämnde det för mamma tyckte hon inte att det var någon bra idé oc föreslog KTB/avslappningsövningar. Jag passar nog på den, för jag klarar verkligen inte av att lyssna på en skiva med typ delfinljud eller något sådant skitnödigt och jag vill verkligen inte ha någon person som jag måste betala 180kr per besök för att han/hon ska tala om för mig att jag måste skaffa mig sovrutiner, sluta upp med att vistas i min säng när jag inte sover, varva ned, dra ned på koffeinet, trötta ut mig genom träning osv, göra listor, se till att inte äta på kvällen osv. osv.. För allt det där VET jag ju, och dessutom så funkar det inte för mig ändå...

Måste bara skriva tack till Jasmine, jag blev sjukt glad över din fina kommentar♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0