Kvällskvist

Hej vänner och alla som jag inte känner.
Idag har jag:
Pluggat.
Dammsugit.
Diskat.
Cyklat en liten turt.
jag har kollat igenom mina skidkläder också, eftersom vi åker till Österreich om liiite mer än en vecka. Great.
En annan väldigt bra sak var att Emil och Amanda P gick vidare i Idol.
Danke Schön für mich, ha en mycket fin kväll.
5347441232_4641577f50_z_large

Sista September

Det känns som om det skulle kunna vara söndag. Förutom att söndagar brukar gå betydligt fortare än vad den här dagen har gjort. Kan bero på att jag burkar sova betydligt längre. anyhow.. jag kan inte förstå hur det kan vara 19.2 garder ute, här om veckan sa de att det var frost. Nu är det nästan 20 grader. Sommar och imorgon är det Oktober. Kanske är det den globala uppvärmingen. Inte nog med det, igår hade vi ingent vatten här i Åsarna. Ett smakprov av U-land. Weird, har aldrig liksom kunnat föreställa mig hur det skulle vara att leva utan självklar tillgång till vatten.
Har ingenting roligt att säga eller tillägga, som ni kanske märker. Min duschstång (?) alltså den duschdrapperiet hänger på, har ramlat ner. Det var väl det roligaste jag kunde komma på, och det var liksom inte ens lite kul. Bara blött.
Espzrb_large

Oerhört informativt


Måste bara skriva att blogg.se's app suger. Den är sämst! jag har försökt ladda upp inlägg hela dagen igår, men det funkade inte...

Aja, för att sammanfatta det hela; så har jag nästan tappat rösten, tittat på dokumentärer, filmer och debatter, läst bloggar och några kapitel i vår historiebok, ätit, sovit och övat på att prata.. och anmält mig till ett skrivarläger i motala.
image description

Är det här ett skämt?


inte en lögn

Att vi igår skar ost med en osthyvel från os i lillehammer, lyfte linda en meter upp i luften med sammanlagt 8 pekfingrar, fick reda på att våran läskiga granne är synsk och har ett escort-företag; är allt ihopa sanning.
Att vi idag blev uppmuntrade av coach att äta mer, speciellt efterätt, är också sanning.
Men att jag förstår vad jag läser i den bok jag har framför mig är bara halvsanning.
"Nää, fjärsman lelle, ja har inte sitt te noen Kalle. Ä dä nôen aen sum har sett te Kalle Stolpe? Nää si dä! å faren skulle la va den närmasta"
En annan sak som är helt och hållet sant är att jag och Amanda ska, i november, dit:
Tumblr_ls0d44zrf01r3vs7vo1_500_large

do you remember that day you fell out of my window?

Tumblr_ls17l2s8s21r1uniyo1_500_large
Varför ser inte min skola ut sådär? inte för att jag vet ifall det där är en skola, antagligen inte.
Så borde alla skolor se ut, hur som helst. Enligt mig.

26/10

Jag har fortfarande ont i halsen, riktigt ont. Fast det är verkligen inte kul att läsa om, så istället tänkte jag lätta på mitt hjärta.
Nej, det här kommer inte vara något djupt fjanteri. Det kommer vara väldigt ytligt ocg väldigt kort.
Jag vill bara säga att jag verkligen hatar serier där avsnitten inte är en berättelse från början till slut, utan bara flyter på och helt plötsligt har det gått flera år. Oftast är det så i komediserier som i t.ex. Vänner och According to Jim osv.
Visst, de är roliga att titta på ibland, men man fastnar inte i dem. Och det är det fina med serier, enligt mig. Man kan glömma sin egna tråkiga tillvaro (ja, jag är sjuk ju...) och bara fastna.
Jag älskar serier som man fastnar i. Verkligen älskar.

/Blääääääääääääääääääääääääääää.

Hehehehehej..

Jag är sjukt pigg just nu, (kanske ska säga hyperaktiv?) jag kan verkligen inte sova. Alls. Funderar nästan på att träna för att få ur mig all energi jag har i kroppen. Så skönt!
Nej, jag ska inte göra det för jag är inte bakom. Om jag skulle göra det skulle jag vara totally död imorgon (för ovanlighetens skull?!). Plus att jag har redan tränat en gång idag och med tanke på min kära hals så borde jag inte träna alls.
Jag blir alltid så himla pigg på kvällen och natten och jag hatar verkligen att samhället bygger på att man ska vara morgonpigg. Seriöst, om skolan hade börjat vid elva/tolv varje dag hade jag varit jättemotiverad och ambitiös.
Eh.. Not!
Kanske lite mer motiverad i alla fall.

Om skrattande var en sport skulle jag vara världsmästare. Just saying. I'd wreck that shit!
..and for the record, I'm H I-L A R I O U SAwkward-day

Jag tänkte bara kika in här en snabbis, för jag håller på och fifflar med min projektplan. Jag är glad för min idé börjar utveckla sig till en genomförbar plan.

Jag har ont i halsen. Det kliar sjukt mycket, jag vill typ stoppa ner en sked och klia. Och så är jag hes. *frisktjej*

Sedan har jag en liten fundering också... Vad vill h........?

English grammar


An eye for an eye makes the whole world blind

Tumblr_lqmau64tqw1qiuoh7o1_500_large
kolla vad mycket folk. gaaalet.
och, ja, jag är Besviken. Minst sagt, vad fan tänker sverige med, eller rättare sagt de som röstar på idol. De två absolut SÄMSTA gick vidare igår. ahmen bra. Kan inte beskriva min frustration med ord. Leonard ägde.

Inspirerad, eller?

Naturkunskap är inte min grej. Det känns som våran måttligt örverentusiastiska Naturkunskapslärare tycker att vi alla borde bli läkare, jag håller inte med. Att vara läkare är säkert jättepresigefullt och allt men om sanningen ska fram tycker jag att det känns som lite av ett skitjobb. Visst, betalt får man, man hjälper människor och man får nog säkert en fribiljett till himelen, Men: Jag vill att sjukhuset ska finnas där när jag blir sjuk. Att de ska ta hand om mig när jag håller på att dö. Jag skulle aldrig vilja ta hand om sjuka och halväckiga, random människor jag själv. Ja, jag har lite fobi för allt som har med sjukdomar/läkare/sjukhus/sprutor osv. Det är awesome att det finns människor som verkligen tar sig tid och lär sig hela kroppens alla funktioner utantill, men den personen vill inte jag vara. Jag vill inte ta hand om sjuka, äckliga männsikor. (nu kanske ni tänker: det är ingen som har sagt att du måste bli läkare heller?!?!?- Nej, jag vet)
Det är samma sak med polisyrket, det är fantastiskt att det finns människor som vill ta i tu med alla de som tar lagen i egna händer. Dit vill jag ringa och få hjälp om någon har brytit sig in i mitt hus, men jag vill inte vara de som tar hand om skiten.
Vet inte varför jag skriver det här, eller om det är någon som förstår vad jag menar. Det är likosm tjänster i samhället man tar lite för givet. Jag skulle aldrig vilja jobba där men det är asbra att de finns. Och nu är det så att hur intresserad och entusiastisk våran lärare än är när han berättar om hur alla enzymer och vita blodkroppar fungerar när man blir attackerad av ett virus, eller nått,(dock inte lika entusiastisk som när han pratar om stenar och mineraler), så kan jag verkligen inte förstå.
Jag känner inte riktigt den där brinnande passionen för naturkunskap helt enkelt. Det är nog det jag vill ha sagt.. och att jag verkligen inte skulle vilja bli läkare... eller polis.
Ciao!

Sunday

Bästa lunchen, bästa boken. Trevlig söndag allesammans.

En helkväll

Alltså herregud... Skulle kunna sammanfatta denna kväll/natt. Vi började på Lion bar med cider och stots, där vi även träffade Olivia och hennes polare, sedan bar det av till Ace där vi dansade, besökte killtoan, skorstenade och snackade med jättemÅnga random pers som låtsades vara britter och en som kom från Blekinge. Helt plötsligt var klockan tre och det var dags för stängning, då gick vi till donken och köpte lite mat och satte oss vid Hötorget. Efter ett tag så kom det förbi en sjukt full tjej som började prata med oss, hon var så full att hon inte visste vad hon skulle göra så när vi (Maja) hade pratat med henne ett tag så bestämde jag mig för att gå in på donken igen och fråga om råd. Killen i kassan föreslog att jag skulle ringa till sjukhuset, så det gjorde jag när jag kom ut igen. Det slutade med att polisen kom och hjälpte henne till sjukan. Därefter blev det första tåget hem åt, och nu är jag hemma.

Tufft

Hej bloggen. 
igår:
-hade vi maxtest på gymmet, inte väldigt nöjd.
-åt vi chokladpudding.
-tittade vi på Justin Bieber-filmen.
idag:
-vandrade vi till åsanforsen och grillade korv.
-sjöng vi singstar.
-åt vi stjärnglass och diskuterade One Directions visit i stockholm. yeah.
Godnatt.

Eftersom jag inte är orginell

Du heter: Elin Matrina Alexandra Tafjord Adolfsson

Smeknamn: Tafjord.. Mina föräldrar döpte mig till Elin för att det inte finns några smeknamn på det.

Vad tror folk om dig?

Att jag är dryg, blyg och inte är intresserad av vad de pratar om.

Stämmer det?

Nej, tvärtom.

Beroende av:

Internet.

Vad får du oftast komplimanger för?

om nått, mitt hår.

Hur imponerar man på dig?

Man är SNÄLL och charmig. Snällhet är så jäkla underskattat.

Brukar du skratta för dig själv?

Ja men inte åt mig själv.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

"grattis, använd dem nu så kanske huvudvärken försvinner. de var rätt snabba ;) kram" från mamma när jag berättade att jag fått mina glasögon på posten.

Har du haft sex idag:

Nej.

Hur svarar du i mobilen:

Hallåååå?

Vem ringde du senast?:

Mamma.

Antal timmar sömn inatt:

9 kanske.

Sov du ensam:

Ja.

Brukar du komma i tid:

Det är alltid jag som brukar få vänta på folk som kommer försent.

Hur känner du dig nu:

Tjock.

Vanligaste färg på dina kläder:

Jag vet inte, jag är så himla förggrann av mig!

Vad tycker du om fötter:

Jag tycker att mina fungerar alldeles utmärkt. Har ingen åsikt om andras.

Vad saknar du:

ca 400 000 000 000 kronor på mitt konto.

Hade du en bra kväll igår:

Absolut!
Favorit dryck på morgonen:

Te.

När brukar du oftast gå och lägga dig:

tio, elva, tolv.

Är du blyg?:

Det beror alldeles på. Om det är mycket högljutt folk känns det ofta som att jag inte har så mycket att tillägga.

Sysslar du med någon idrott:

Skidåkning då.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Nej det låter förjäkla fjantligt hörru.

Har du spytt offentligt:

Nej, spya är för amatörer.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Bli skiträdd.

Är du nöjd med ditt liv:

Ja, det är fint.

Är du bortskämd:

Ja... eller allting är rellativit.

Vad gör du i morgon:

Imorgon är det söndag... jag har bokat tvättid, så tvättar antar jag.

Vad är det värsta du vet?:

Folk som inte är snälla. okej, det låter som någonting som skulle kunna komma från ett dagisbarn, men allvarligt. Det finns ingen anledning i världen att inte vara snäll. Elaka människor mår dåligt.
Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Jo men du det hoppas jag.

Vad är det finaste du fått?:

Tänker inte vara så filosofisk och svara livet. Igår fick jag en födelsedagspressent på posten, det var fint.

En speciell dag du minns:

Jag kommer ihåg den dagen jag och Amanda var i stan och bestämde oss för att starta den här bloggen. Det var för ungefär två och ett halvt år sedan.

Du samlar på:

Att samla på saker är ett sjukligt betéende. Jag är jättebra på att slänga saker.

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Jultomten.
När grät du senast:

igår när vi kollade på Justin Bieberfilmen. not gonna lie.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Jag skulle stoppa dem i madrassen så jag slapp betala skatt.

Vill du gifta dig:

Har svårt att se det framför mig, gud är ingenting för mig liksom. Men om han är galet rik kan det ju vara praktiskt.

Vill du ha barn:

Aa, tre stycken.

Är du musikalisk?:

Inte det minsta.

Vad dricker du helst när du är törstig:

Vodka. skoooja.

Bor dina föräldrar tillsammans:

Ja.

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Det har alla.

Biter du på naglarna:

Nej, aldrig fattat grejen.


Oldies, but goldies


Fredagslista

Du heter: Amanda Bengtsson Jallow

Smeknamn: Amanda, Manda, Amandis, Jallow, och Panda (inte så ofta nuförtiden dock)

Vad tror folk om dig?

De flesta brukar tro att jag är smart. Eh.. vilket jag faktiskt är.

Stämmer det?

Ja. Som sagt…

Beroende av:

Koffein, hudkräm och smink. Vissa skulle troligtvis föreslå alkohol här också men det håller jag inte med om, det är nämligen skillnad på bruk och missbruk!

Vad får du oftast komplimanger för?

Hm… vet inte riktigt, de flesta (Vadå de flesta? Jag menar ALLA!) brukar säga: du är söt/snygg, men jag antar att det är rumpa/bröst. Vilket är sjukt konstigt egentligen, för det brukar de flesta tjejer få höra av de flesta killar, jag menar de flesta ser ju inte likadana ut alltså borde man inte få/ge samma komplimanger eller…?

Hur imponerar man på dig?

Med charm och humor. Mest humor, helst konstig!

Brukar du skratta för dig själv?

Sjukt ofta, det är värst när alla andra sitter tysta och man helt plötsligt måste asgarva åt ingenting alls. Eller när man går för sig själv och kommer på något kul, börjar skratta och antingen möter någon eller upptäcker att man har någon bakom sig.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

”Kan vi ses vid pizzerian då?"

Har du haft sex idag:

Nope.

Hur svarar du i mobilen:

Hej?

Vem ringde du senast?:

Mamma, om ett o-uppkopplat samtal räknas..

Antal timmar sömn inatt:

6 timmar tror jag.

Sov du ensam:

Haha ja.

Brukar du komma i tid:

Njaae, om i tid menas med precis eller några minuter efter.

Hur känner du dig nu:

Trött.

Vanligaste färg på dina kläder:

Svart I would say.

Vad tycker du om fötter:

Mmm sexy!! Nä jag vet inte riktigt. Inget. Typ.

Vad saknar du:

Pengar, rättare sagt mycket pengar.

Hade du en bra kväll igår:

Jodå, helt okej. Kunde vart bättre, men ändå helt ok.

Favorit dryck på morgonen:

Kaffe!

När brukar du oftast gå och lägga dig:

Oj det är väldigt olika, men jag skulle tippa på ett/två

Är du blyg?:

Nej inte speciellt. Fast jag är oftast rätt tyst när jag umgås med folk jag inte känner mig riktigt bekväm med. Det spelar dock ingen roll om jag känner dem bra eller inte, det handlar mer om vi klickar eller ej.

Sysslar du med någon idrott:

Gym. Dans kanske…

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Nej.

Har du spytt offentligt:

Ja,  är man allergisk så är man. Dessutom så har jag extremt lätt för att spy, just saying.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Runka, ha sex, och ragga såklart. Ungefär som nu när jag är tjej.. höhö!

Är du nöjd med ditt liv:

Jodå!

Är du bortskämd:

Nej.

Vad gör du i morgon:

Fikar (förhoppningsvis, annars sover jag/slösar pengar), går hem och peppar/fixar till mig för att sedan slå klackarna i taket (minus klackarna).

Vad är det värsta du vet?:

Människor som säger elaka saker på ett snällt/ironiskt sätt. Gash vad jag hatar det! Stå för det du tycker, människa!!!

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Självklart.

Vad är det finaste du fått?:

Livet. Ah, det väl gåva… Eller…? jorå!!

En speciell dag du minns:

Jag minns det mesta. Även på fyllan, det ni!

Du samlar på:

Inget, klarar aldrig av att bestämma för en enda kategori saker jag gillar så mycket att det är värt att samla på.

Vem ringer du när du är arg/ledsen:


Ingen, jag hatar att socialisera när jag är arg/ledsen. Men om jag måste blir det nog mamma.

När grät du senast:

Häromdagen, jag var sjuk och tyckte synd om mig själv…

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Spendera den på nöjen, investera/spara en del och ge lite till folk jag tycker om.

Vill du gifta dig:

Ingen aning, vi får väl se.

Vill du ha barn:

Jadå, vem vill inte ha en avbild av sig själv (hej narcissism).

Är du musikalisk?:

Ganska.

Vad dricker du helst när du är törstig:

Hm, juice tror jag. Men i brist på det, vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans:

Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Ja.

Biter du på naglarna:

Ja, ganska ofta också men inte så otippat med tanke på att jag ofta har mina fingrar i och på munnen. Sa jag att jag beter mig som ett (äckligt) småbarn ibland?

Godkvällis!


Alkohol is your friendDom är fulla i tv igen.. och det är helt f'cking amazing!!!
Jag älskar detta - Breakig News
Speciellt Fredrik, love him an his lättpåverkade-as!

Down and down it goes

Häromdagen klagade på att jag inte har speciellt mycket smycken, så jag passade på att köpa lite när jag ändå följde med mamsen ner till centrum, för att hon skulle köpa avskedspresent till sin arbetskamrat.
Sedan tänkte jag köpa ytterligare en till bandeau, en annan färg den här gången. Jag har nämligen två likadana i samma färg. (Normalt?). Men de hade tyvärr inga på Hm och jag orkade inte leta vidare, så det fick vara.

Jag fick VG på mitt naturkunskaps-arbete också. Det var bra, ångrar dock lite att jag inte testade att göra MVG-frågan eftersom läraren läste upp exempel på "bra" meningar ur min uppsats. Oh well.

Att lukta illa är respektlöst

Jeeeeklar vilken lång dag.
Jag har sån ångest ska ni veta. I somras gjorde jag inte annat än att träna, men nu när jag börjat i skolan, så har jag bara varit sjuk. Jag har inte rört på fläsken på åratal. Jag tvivlar på att jag har kvar en enda muskel från i somras. Så fruktansvärt nedstämmande. Anyhow... imorgon är det... *trummvirvel* MAXTEST PÅ GYMMET! Hurray! Känner att det kommer gå offantligt bra, bara det jag ville ha sagt liksom- dödligt taggad. Måste ut och springa lite när jag kommer hem, kolla ifall jag orkar ens i en kvart. Starta om musklerna efter en månads koma, okej, det är inte en månad men.. det känns som det.
Jag har vilat mig i form och imorn, då jeevlar!
Säger vi.

Morgonblogg

är det inte jättekonstigt att jag köpte Exakt likadana finncrisp som jag hade förut (har kollat kartongen, plockade till och med upp den från soporna, och de är identiska) men ändå så ärsjälva finncrispen inte alls lika. jätte, jättekonstigt.
Godmorgon.

Reklamen på vår blogg är tydligen ett företag som söker frivilliga till buljongtärningstester, mycket lustigt..

Jag fryser och fryser, och det regnar och regnar, men det hindrar inte mig från att gå ut ett tag.

varje dag, lite finare.

Man ska inte nöja sig med någonting annat än det bästa.
Everything comes to an end. Nothing lasts forever.
Allt eller inget.

Jag letar så himla mycket efter obetydliga bilder

Hej.
idag hittade vi en orienteringskontroll på en timme. Jag och linda är inte världsbäst på orientering, fast idag berodde det inte på de svikande kartkunskaperna. Idag berodde det på att de andra kontrollerna inte fanns.
Idag har jag också pluggat, sådär som man ska göra ibland. Som jag faktiskt gör väldigt ofta. Surprise. Men det fick mig att tänka på alla de människor som går i en vanlig skola, jag menar: jag har 3 ämnen just nu, (nästan 2 kan man säga eftersom våran svenskalärare är i Kina) men jag pluggar i alla fall typ hela tiden. Hur är det för alla som går i en skola där man läser alla ämnen samtidigt?! om man hade haft 10 ämnen samtidigt?!
f ö r s t å r  i n t e .
Jag längtar mycket tills jag får mina glasögon alltså.

Frost

Tumblr_lrt24usdfh1qbrjfso1_500_large
Inatt drömde jag att jag bråkde skitmycket med min bästa vän. Vi blev vänner igen.

Det är inte cyniskt att inte tro på evig kärlek. Det är realistiskt...

...men för att inte låta som en tjurig gammal tant med hängröv så kan man ju alltid låtsas som man fortfarande hoppas på det. För, man vet ju aldrig *fniss*
Det jag egentligen vill säga är, det är superfint och gulligt att det finns folk som tror på det. Seriöst. Det tycker jag faktiskt. Men bara för att du har inbillat dig att jag är den kanonpinglan du ska "settle down with" så betyder det inte att jag är med på noterna.. Det betyder nog snarare tvärt om. Jag är inte med på noterna. Aldrig!
Och försök inte jobba på mig heller. Tack. Det räcker.. En gång är ingen gång och två är lika med noll.
Alltså har vi aldrig träffats, typ...

Snälla, för allas (MIN!!!) trevnad (hahaha, roligt ord!) så se inte det här inlägget som en utmaning, för det är det verkligen inte, och nej jag försöker inte spela svår.

Vill nästan tillägga: om du läser det här, och det tror jag (tyvärr) nog att du gör så - du är e fin person, verkligen, det är inte du det är jag... På riktigt, det är verkligen jag.
Eller vad fan, go for it, vi får väl se osv...

Har jag nämnt att jag har knarkat kaffe och piller idag, Nej? Jaha okej, men så är det i alla fall och jag mår prima!
Förutom det faktum att jag knappt kan prata, är speedad och springer och kissar hela tiden.
Ja jag har feber, egentligen...


Jag har inte jättemycket att göra i skolan.

ni kanske inte vill veta det här men mina läppar är så jävla nariga. Det vägrar att försvinna, hur mycket Vaseline jag än knarkar.

svart och vitt, svartvitt

Tumblr_lrt3dl848y1qa4pgdo1_500_large
Tumblr_lrslsh716r1qen2pbo1_500_large
Tumblr_lrsyzor6fb1qbrjfso1_500_large

Hejklagomål.se

Idag blev en rätt dålig dag... Jag var rätt glad och mådde helt okej tills jag kom till skolan, vi hade nämligen skolfoto och inte nog med att jag verkligen inte hade lust så strulade det och vi fick vänta en evighet. Jag kände själv att jag började bli helt seg och lite smått illamående sådär på eftermiddagen, och det blev inte bättre för att vi skippade skol-lunchen, och sedan började jag frysa järnet på historian... Och så lite huvudvärk, ett failat läxförhör och ingen träningsork (fanfanfan jag måste träna om jag ska nå mitt mål och slippa se gravt överviktig ut... Okej nu överdrev jag LITE!)

Edit: Jag sket i att jag hade huvudvärk och frös arslet av mig och körde lite hemma-träning istället. Min tanke var att det inte skulle spela så stor roll för antingen så blir jag ännu sjukare än vad jag var innan eller så gör det ingen skillnad. Sedan blev det dusch på det. Efter det mådde jag faktiskt helt okej, förutom huvudvärken som fortfarande var (är) kvar.

Så. Jäkla. Trött.

3:20 klockan ringer.
3:30 sätter på mig jeansen bakochfram.
5:05 checkar in.
6:05 sätter mig på 14A, fönsterplats.
7:00 betalar 70 spenn för att åka flygbuss i max 15min.
9:30 naturkunskap.
Tumblr_lqyz5mzth21qfhbc2o1_500_large_large
när jag slutar har jag varit vaken i 12 timmar.
jag har så jeeeeekla ont i huvudet.

The naked truth


Jag håller fortfarande inte med om att man ser bäst ut utan smink...
Men man kan ju lära sig leva med verkligheten,
för den är inte helt sämst. Det kunde varit mycket värre.
Mycket mycket värre...
Nu ska jag dricka 20 liter vatten och ta ett par naproxen för att få bort den hemska huvudvärken jag fick av naturkuskapen, undertiden lyssnar jag på det senaste avsnittet av TSKNAS.

Godnattis på er ♥

Finns det sand i Sahara?

I don't know what to say. Det blir CV på min kyrkogårdsexperience, inget att rekomendera (stukad fot och bula i huvudet) men ändå, rätt fränt. Annars var det fiiiin fint i Lördags, precis som Amanda skrev.
In other news ska jag få glasögon och tjatade till mig alldeles för dyra bågar (förlåt mamma) men de var liksom the one and only, fanns inget alternativ så att säga. visste ni att det finns gina tricot bågar, say whaat? det gör det i alla fall. De var, lik som kläderna, inte as-expecive looking. Jag kände inte för ett par sånna ja.
Idag har jag agerat tränare åt meine schwester och hennes grupp. Det var sjukt kul. så ni vet.
Imorgon ska jag åka här ifrån klockan 4 på morgonen, är i skolan kvart över nio. kul. 
Jag borde packa och sova.
046_165656260_large
Hare gött.

17/9

Går(kvällen)dagen blev förjävla lyckad.
En nybliven artonåring, Grattis igen Elin!! Härliga människor. Konstiga dj's. Dans. Alkohol. Kyrkogårdar(?! - skrattar fortfarande!)
Många nya roliga minnen. Och mycket prat om vår stundande Lodonresa som nu är spikad!
Så. Roligt. Vi. Kommer. Att. Ha. Can't wait!!!
Nu gäller det bara att spara pengar (mycket pengar!) om man ska lyckas finansiera två resor... Haha!


Och om exakt fem månader fyller jag nitton...

Jag har inga skor att ha på mig

Tumblr_lrn0m2bdi41r2pw5fo1_500_large
*vill inte slösa pengar, vill inte slösa pengar, vill inte slösa pengar, vill inte slösa pengar*

"Jag ligger, jag har legat, jag blev lagd."

Jag skriver på min naturkunskaps examination (fancy word!!). Därför hittar jag på så många andra saker att sysselsätta mig med som jag "bara måste göra" för att uppehålla mig själv.
Alltså - jag tycker att det är superdupertråkigt. Det handlar om universums och jordens utveckling, kontinentalplattor och platt-tektonik, berggrund och jordmån. Med andra ord; om allt som är roligt här i världen(!).
Kanske man kan tycka om man är lagd åt det hållet. Det är dessvärre inte jag. Jag tycker att det är tråkigt as hell.

Anywhos, jag började leta runt i min externa hårddisk istället och hittade, i ett word-dokument, det här fyndiga texten (som jag blev lite små-stolt över) jag skrev på bloggen för nästan exakt två år sedan (innan jag fick kommateringssjukan...):

Grejer jag ogillar: kollektivtrafik-edition

* När alla står vid dörrarna i tunnelbanan istället för att gå in i gången - Okej, jag förstår om man inte har lust att gå in i gången när man ska av nästa… men är det inte lite bättre att slippa bli mosad under färden, har jag rätt eller har jag rätt?!
* Personer som sitter (på sätet mittemot) och råstirrar på en och sedan blir sura när man tittar upp och dröjer kvar blicken (lite) förläng. Varför stirrar du på mig om du ogillar när andra personer tittar på dig – är det bara du som får stirra? I så fall Varför??
* Varför alla går mot spärrarna i mitten (vid tunnelbanan på tc). Om alla gick lite mer utspritt skulle det antagligen gå snabbar för alla… Det tar lixom inte längre tid att gå till höger än vad det gör att vänta i kön… Jag vill bara hjälpa mina trevliga medpassagerare.
Fast ni behöver inte lyssna på mig, om ni gillar att komma försent och köa så är det bara att fortsätta som ni gör.
* Folk som knuffas, armbågas, tittar surt, suckar etc. Människor som är otrevliga i största allmänhet alltså. Ingen behöver väl ha en förklaring här.. (!?)


*


Alltså jag döööör. Karl är min hjälte!
Älska Maja för att hon fick mig att börja lyssna på Ricky Gervais Show igen.


jag älskar maränger

lånade Elins bild från facebook.
Igår fick jag världens svull-tårta, den var galet god men konsekvensen blev dock att jag är mottligt illamående idag. Tack för en jättefin födelsedag! 20 spänn vann jag också på mina lotter, nöjd.

Det regnar köttbullar

För några timmar sedan satt jag bakom ratten.
Det sög.
Eller jag sög.
Eller nej, jag sög inte, jag var dålig...
Riktigt j*vla dålig.
Från början gick det helt okej, men när jag skulle börja träna på att starta i backe så ville inget funka som det skulle. Jag fick 1 miljon motorstopp och lyckades inte hitta dragläget/möta med gas/accelerera/växla upp osv. Det hela blev inte bättre när det helt plötsligt var en massa bilar som körde omkring på Kvarnhomlen, jag blev svin nervös och stressade upp mig ännu mer. Till saken hör att de också var övningskörare, (och jag har inte direkt förtroende för sådana... ).
Jag ville bara hoppa ur bilen och springa gråtandes därifrån när fick motorstopp för andra gången i den branta backen med en bil precis bakom mig. Fast det gjorde jag ju inte, istället så försökte jag lugna ner mig och fokusera och med lite hjälp av Peter lyckades jag hitta dragläget, möta med gasen, växla upp till tvåan och sedan trean, växla ner igen och ta u -svängen galant. Efter det gick körningen, mer eller mindre, bra igen.
Jag löste det hela, och det gör mig sjukt stolt över mig själv. Även om jag fortfarande surar för att jag började det hela med att vara sämst.

Detta stora misslyckande har dock fått mig att inse en sak om mig själv...
Jag hatar att vara sämst. Verkligen, verkligen hatar det.
Kanske just för att jag i stort sätt aldrig är riktigt, riktigt dålig på något. Jag har alltid haft mycket lätt för att lära och jag är oftast hyfsat bra på allt jag provar på. Därför förväntar jag mig att jag ska kunna det mesta rätt bra på första försöket. Vilket blir svårare och svårare att lyckas med, framförallt när man gör relativt svåra saker.
... Jag måste helt enkelt bygga upp min kämparglöd en aning, och förstå att ibland är det bra med motgångar.

Nästa gång ska jag, tydligen, köra vägen från Kvarnholmen till Mårtendal, och jag ska lyckas för jag vet att jag kan det!

Grattis till mig då!

Då var man 18 och allt. Ska nog gå och köpa mig en lott hoppas på 100 000 i månaden i 25 år eller vad man nu kan vinna. Ett rätt rimligt startkapital i livet.
460x306_large

I've solved the mystery.

Det här är min sista dag som 17åring, fan vad konstigt.
om jag ska vara ärlig så börjar jag få panik för mina planer på lördag.
jättemycket panik.

That's history and that.

"Germ. Fish. Mermaid. Man. Evolution according to Karl Pilkington."

Exakt såhär tycker jag också.

förlåt men jag hatar "välgörenhets"/tiggarreklamer. Inte för att det inte är jättesynd om svältandebarn osv. såklart det är jättehemskt, men att visa döende människor samtidigt som man ber om pengar tycker jag är på gränsen till utpressning. Jag är en fattig och/eller jävligt snål student så när jag hör den där reklamen "hur skulle det kännas om du vaknade upp imorgon och var 50 kronor fattigare?" då tänker jag på allvar att det skulle kännas förjävligt. Ah, jag hade gärna gått och köpt ett paket ris, fyllt en dunk med vatten och skickat det till ett hungrigt barn däremot. ge mig en adress bara.

Kunde lika gärna ha varit bff med Lady Gaga,

De dåliga nyheterna får störs effekt dagen efter, and that's today! Likosm när chocken har lagt sig. Igår på själva 9/11 såg jag Remember me för första gången. Shit vilken film, 5 av 5 toasters.
idag såg jag en fågel flyga in i ett fönster, är det som ett tecken? liksom när man ser ett stjärnfall.. det tror jag. kanske det motsatta, att det betyder någonting dåligt.
3026178244_6b02a3c008_z_large_large
Jag fyller inte år imorn... men jag fyller år i övermorn! och då önskar jag att jag får börja på Hogwarts, 7 år försent men i alla fall.


9:11

För 10 år sedan inträffade terrorattentatet mot World Trade Center.
Jag var 8 år och 7 månader. Det var länge sedan och jag var bara ett barn då, men minnen dem har jag.
Trots att tiden har gått och många har lagt det bakom sig så känner man oron i världen.
Man sa att inget skulle bli sig likt och man hade rätt, inget blev sig likt igen. Någonsin. 

Bilden kommer härifrån

Sleep washes over you like a rain shower, leaving you with a blank canvas when you wake up. Paint a masterpiece.

Tumblr_lr41t7jzwu1qciywpo1_500_large
Det är kaos i min hjärna så jag tror att jag ska fatta mig kort.
För en gångs skull vaknade jag inte så tidigt, men en bra sak gemfört med tusen dåliga är inte så mycket att hänga i julgranen. Mina planer för idag är att sitta i min soffa och dricka te.
Auf Wiedersehen.

Mandlar och russin

Idag har jag: ätit på krita, sett en död älg på släp, dränkt en geting i drässing, cyklat i t-shirt och tittat på vattenskidåkning.
Idag är det den 10de September och det betyder att jag fyller år om 4 dagar.
Höst är den bästa årstiden, alla kategorier.
Picture-4_large
Auf Wiedersehen

Tre bokstäver, ett ord, och en jobbig brud

Jag har huvudvärk och min röst låter som en kedjerökandetrebarnsmorsas (ja, det är Ett ord!).
Nej jag är inte sjuk, jag behöver bara bli nedslagen. Nähe, inte det inte..?! Det lät som en mycket bra idé i min mening.
Jag är väldigt hungrig och hoppas på god mat. Det kommer det att bli, för det är nämligen undertecknad som står för matlagningen idag. När hon nu orkar slita sig från TBBT och den mysiga, uppvärmda sängen.

Håkan spelar på grönan ikväll, så om ni vill må bra och lyssna på fin musik ska ni befinna er där. Men han kommer inte att spela  tills soluppgången, så så fint som det var på Fred och kärlek kommer ni inte att få det!
H A H A H A H A !

Harebrahej.

Glamorous Indie Rock and Roll

Tumblr_lr2jaungkp1qgroito1_500_large
History of the English language, askul.

Ahoy!

När jag inte har ordning omkring mig så blir allt i mitt liv kaos. Det blir en ond cirkel likosm "aha juste, jag diskade inte igår fan vad jobbigt.. gör ingenting ifall jag ställer hit den här tallriken också", "vet inte om jag orkar läsa de där sidorna i boken heller om jag ska vara ärlig, kan lika gärna göra det imorn" och "det spelar ju ingen roll om jag lägger alla kläder på golvet, det ligger ju redan en massa där" osvosv. ni fattar? MEN om allt är nice and tidy omkring mig och sakerna jag kommer på att jag måste göra blir första prioritet, då kan det till och med vara riktigt inspererande att göra dem. Mest eftersom när de är klara så är man tillbaka på 0 i måsten igen. Just nu är det faktiskt väldigt pedantiskt här and that's how i like it. Ordning och reda, gör av med alla pengar på fredag!
Tumblr_lr6jno5h3t1qi6lh6o1_500_large
fåret Shaun

Bästa filmen med bästa brorsan


Sal 5, rad 8.

Dagens lunch

När jag delade ett ägg till min mycket hälsosamma omelett så var det två gulor i. Tvillingar.


Här är även en bild på Amanda. Som inte vill vara med på kort, som vanligt... Jobbig tjej!

Don't be so naive

Jag har varit hemma och såsat idag, på grund av mitt öga som var svullet och gjorde för ont i morse när jag vaknade. Jag har nämligen fått en vagel.. (är inte det typ det äckligaste ordet som finns?! Vagel. Usch!).

Jag har sysselsatt mig med att ta tag i saker jag inte har gjort (läs: skjutit upp).

Har också fuderat en del, så som jag alltid gör när jag umgås med mig själv.
Det känns som att jag har tröttnat på min tillvaro, jag känner att allt bara är same old, same old.
Jag vill uppleva något nytt, resa, plugga och träffa nya människor, umgås med mina "gamla mäniskor" och hitta på nya roliga saker med dem, jag vill utforska och upptäcka. Och senare alla roliga, coola och intressanta saker jag kommer att lära mig(!)
Jag börjar helt enkelt känna mig tillfreds med tanken på att gå ut gymnasiet till våren.
Tills jag tänker på framtiden på riktigt, på ovissheten och nervositeten och alla nya som man måste lära känna och verkligen börja om från början med. Det känns bara för läskigt. Det får mig att vilja stanna klockan och vrida tillbaka ungefär femton år.

stare in to her eyes and lie

okej, som jag känner nu så var den här dagen inte den allra bästa. undra vad det kan bero på. riktigt nöjd med den nya headern om jag ska vara ärlig, den är ju i och för sig en produkt av denna dag! tar åt mig äran för den.
August Strindberg är liksom inte min idol på något sätt, insåg jag idag. inte för att han var det förut men nej, tycker inte mycket om den avlidne karln. Man ska väl inte klaga på någon som levde för hundra år sen, typ. Anledningen till att jag kom att tänka på detta är för att vi sett en kort, skitdålig, ointressant, värdelös film idag om "Sveriges språkliga översittare"/"sveriges enda superstjärna". Referat var det man skulle skriva på den, liiite svårt att vara opartisk när man hatar något med Så mycket passion. Sen ska vi också läsa Fröken Julie, såklart är även den skiten skriven av mannen som sitter med all sin prakt i Tegnérlunden, för er som inte visste. jag har liksom inte öppnat boken vilket är dumt men jag vill inte läsa den där jävla skitpjäsen. plus att läsa med huvudvärk är inte jättefrästande.
jag tittar just nu på idol och jag har en sak att säga:
Håll käften Alexander Bard DU är en visuell katastrof.

Denial is a defense mechanism postulated by Sigmund Freud

att jag ska till oprikern, säger skolsystern efter att ha frågat ut mig om allt mellan himmel och jord. det är ju bara huvudvärk.
Tumblr_lr26fewuuk1qacmz1o1_500_large

att vara ett hus ingen vill bo i

idag har jag varit tant och köpt blommor. den billigaste, såklart, för jag är så jävla snål.

I startgropen inför framtiden

Nu har jag suttit och letat jobbannonser i en dryg timme, så nu jävlar i min lilla låda ska det bli anställning(!) Har redan ett på gång upptäckte jag (det var därför jag fick lite extraenergi och satt igång och letade för egentligen har jag mensvärk och vill bara ligga ner och dö), tror jag, som jag inte vågar prata allt för mycket om I don't want to jinx it.
Jag har även meddelat Abf om att jag ska sluta på dansen.
På ett sätt känns det sämst för jag älskar verkligen dansen, men jag känner att jag aldrig kommer orka eller hinna p.g.a jobb och skola, när jag förmodligen ändå kommer vara tvungen att sluta dansa om ett år...
Dessutom så har jag kikat lite på olika universitet och har kommit fram till att jag helst vill gå på Stockholms, men det kan hända att det blir Uppsala eller Göteborg också. Vi får se helt enkelt!!

Det känns som ett blodkärl har gått sönder i min hjärna

Skämt åt sido.. (kul skämt) men helt seriöst, när jag satt på Nk'n så var det som att en blixt slog ned eller alltså, det känndes faktiskt som om ett blodkärl skulle kunna ha spruckit. Det hände förut också, på riktigt, när jag och mamma var på ett väldigt fancy special occasion... nej vi var på soptippen, men då i alla fall, när jag slängde ner femhundratusen vinflaskor i glaskontainrarna så så sprack/ gick det sönder ett blodkärl i min tumme. jag höll på att dö. nej, kanske inte riktigt men det var väldigt obehagligt, äckligt och gjorde skitont.
nu tror inte jag att jag har fått hjärnblödning eller stroke men, ah jag har ont i huvudet helt enkelt och har haft det i en vecka.
anyhow... jag överlever. som alltid.
Tumblr_lqx6hihr5g1qjp7x5o1_500_large

har inte direkt gjort saker jag borde idag.


speechless

Jag vet inte vad som är grejen men jag blir helt tårögd när jag kollar på sånt här. Det är så SJUKT JÄVLA BALLT, eller alltså det finns inga tillräckliga ord. Ni borde allvarligt ta er en titt.

Vi har ett riktigt fint G

Igår kväll slängde jag mig i soffanoch zappade runt, jag hade zappat runt alla kanaler en gång och inte fastnat för något så jag var på väg att lägga mig med datorn på magen och okynnes-surfa men så började jag om och den här gången stannade jag vid alla kanaler och tur det.
För jag hittade filmen G som i gemeskap på tv11. Den skulle precis börja, så lyckades för en gångs skulle se hela, från början till slut. Innan har jag bara sett små snuttar. Jag måste säga att jag är glad att jag såg hela, för den är faktiskt bra, Punkt - inte ens bra för att vara en gammal svensk film, utan den är bra.
Jag gillar den skarpt! Bra handling, karaktärer, skådespelare, miljöer och filmning.
Det enda negativa jag kan säga om den är att de ibland har dragit ut, onödigt länge, på vissa scener, scener som inte har någon betydelse för filmen vare sig handlingsmässigt eller estetiskt.
Men detta stör inte ens en väldigt otålig filmtittare som mig, man fortsätter titta i ändå för filmen är riktigt bra.
Att se den är ett måste!
Lördag MF'S


Glorified

"Varför är alla sjuka? Jag vill också vara sjuk, jag har inte varit sjuk på jättelänge... Det är synd om mig!"

1. förlåt för att jag citerar mig själv. 2. Man ska vara väldigt försiktig med vad man önskar.

I onsdags var vi på Sommar! ett slag, jag gillar det fast att jag var lite opeppad ett tag där. Jag gissar att det är mia hormoner som spökar, eller så var jag bara påväg att bli förkyld med tanke på hur min röst helt plötsligt blev hur hes som helst ett ganska långt tag mitt på dagen.
Det jag vill säga är att jag hade feber igår och har det fortfarande idag, svettas och fryser om vart annat, det känns lite som att jag varit bakis i tre dagar med andra ord.
Plus att jag har H U V D V Ä R K !!!

svinkallt

sitter och kollar på resor dåra. har hittat hotell för 400/natt och flygbiljetter för 350kr tur och retur. YEY.


Fredaaaaaag!

Jag såg på vakna med the voice för någon dag sen. Jag har liksom inget emot josefin crafoord, inte som amanda som småhatar henne rätt rejält. MEN när jag kollade på vakna här om dagen så ratade hon höstkläder och då kännde jag faktiskt för att skjuta kvinnan. Höstkläder är ju lätt det bästa som finns... tänkte jag säga men jag menar nog bara att det är de bästa kläderna som finns. Eller nått.
Anyhow, idag har jag och Rebecka lekt i en hoppborg med en massa småbarn. Det är liksom "älghelga" i Svenstavik så det är fullt upp kan man säga. Fullt med folk som sälger illaluktande ostar och renkött osv. Man kan även försöka sig på att kasta älgskånk så långt man kan. Helt enkelt kasta iväg ett älgben, med päls och klöv och allt. fantastiskt.
2966346649_a72cb5f17f_large

Det är ju i alla fall gratis.

Jag gillar att när man försöker skriva "chokladkolorna" i vårat fabulösa openoffice blir det en felstavning och föreslår istället "chokladkoalorna".
Jag hittar inga chokladkoalor på goolge så det här får duga, en helt vanlig koala.

RSS 2.0