Kryssning

Ja, rubriken säer väl det mesta?! Jag är på kryssning. Under tiden får ni lite goa bilder på mig. Enjoy!

TV

Vi "tittar" på Top Modell

Jag: Vad är det här för gruppboende för mentalt retarderade människor.. och deras extremt efterblivna skötare?!
Max: Jag gillar att du är kreativ med dina förolämpningar. Du är som Lars Wilks - Provokativ på ett kreativt sätt.

x

Just det, jag höll på att glömma. Gör inte såhär. Helst!
(Jag sa ju att jag skulle visa dig vad jag menade, på ett fyndigt stt, nu vet du).
- Tack för tips Amanda.
- Varsågod gullet!

Today

Jag fikade med Felicia i gamla stan. Det blev kaffe, och sprite, med bulle.
Sedan gick vi på en spontan-bio med popkorn (eller oj jag menar popCORN!), och såg This means war. Vi såg den mest för att hon tyckte att en av huvudpersonerna var snygg, men det visade sig att den var riktigt jäkla skön. Jag rekomenderar den verkligen!
När jag kom hem hade mamma fixat semlor så jag tröck i mig en sådan också.
'
Ja, jag har bara (nästan) ätit socker idag...
Har jag nämt att jag har magrutor? Tror ni mig inte?
Vänta så ska ni få se när jag hittar systemkamerasladden!!!
'
image description

Den här helgen:

Vi har tävlat, obviously.
Jag kom på att det kanske va nått fel på mitt knä.
Vi åt väldigt mycket mat.
Linda hade fräsiga dojjor.
och va rätt fräsig i största allmänhet.
Vi hade det fint och imorn åker jag till Uppsala. Jag hör av mig om jag överlever, ciao!

PARADISE

Åka skidor är det bästa som finns med sjukligt stor marginal.
Idag träffade vi en kille med ett CV saftigare än Bengts.
Han har: gått på skidhemmet i Tärnaby med Bengt som tränare. Tävlat på proffstouren i USA och tjänat pengar. Pengarna spenderade han på dykning som han var sjukt intresserad av just då. Han blev den första grott/djupdyknings-nånting-instruktören i Sverige, Skandinavien och även Europa, faktiskt. Så därför har han utbildat inte bara svenska flottan utan även amerikanska. I dykning dåra. Han har hittat typ 7 Ryska u-båtar och därför är han hedersmedlem i den Ryska blablabla (någonting med militär), nått skepp som var större än vasaskeppet och en massa mer saker jag inte minns. "Har ni sett en film om Estonia?- där va jag också, jo jag är ju dokumentärfilmare det är det jag gör mest" "Har ni sett i huvudet på anja pärson? Den har jag gjort, jag följde henne i ett år" (+en massa andra dokumentärer) Just nu höll han på och gjorde dokumentärfilm om unga, kommande talanger och följer en massa människor i sitt vardagliga liv. Men det han gör mest var att åka skidor med sina mellan 8-10åriga barn, och det ska ni veta, det tar en jäkla massa tid.

*

- Igår fick jag en utmaning, som egentligen inte var menad som en utmaning men eftersom jag är en sådan underbar person så ska jag se till att utföra den endå. Så det så!
- Vad är det du ska göra då?
- Ja du.. det vill du allt veta va?! Vänta och se... Det kommer att dyka upp något tokvidrigt på bloggen.
Inom kort, eller lånt?! ...det vet man aldrig. Det kommer att blir en riktig överraskning.
- Kan du sluta vara så jävla konstig. Jag sa ju att du inte skulle dricka två powerking åt gången!

Att springa upp

Imorse när jag vaknade (klockan halv två) så hade jag extrem huvdvärk och så var jag allmänt seg och trött i kroppen, sedan upptäckte jag också att min tatuering kliade så in i bomben mycket. Men jag orkade inte vända på mig för att klia, för det skulle innebära att jag skulle vara tvungen att lyfta på mitt huvud som förmodligen skulle sprängas av det (eller?). Plus att det inte är bra att klia heller för då kan tatueringen tappa sin färg, inte för att det gör så mycket då det endast är den vita "skuggan" som är nygjord.
Så efter ett tag halvsomnade jag igen, och drömde/fantiserade om att min tatuering hade blivit helt infekterad (och därför kände jag mig dålig). Jag tänkte att den hade fått ett lager med typ grön mossa på sig, mögel ni vet (?!), och vit/gulatigt var, såg ungefär ut som intorkat snor, och sedan började såret blöda också så då blandades allt i en superhärlig sörja av mögel, var, och brunaktigt, intorkat blod.
Efter det vaknade jag och kunde inte somna om igen för att jag hade äcklat mig själv för mycket. 
Jag var nästan tvungen att spy..
Här är den i alla fall, precis nygjord och härlig.

Någonting

"Varför är syrran är trött och osocial trotts att hon stannade hemma igår?"
- Max
Idag när jag vaknade hade jag jätteont i huvudet, kände mig yr och mådde illa. Bakfylla skulle väl de flesta tippa på, men nej det var jag absolut inte. Vilket jag i och för sig aldrig brukar bli när jag dricker (Ja jag skryter om det hela tiden! Deal with it!! *smilieface*). Det var väldigt mystiskt..
Eller egentligen inte, jag hade (har) endast sovit sex timmar på två  (och ett halvt) dygn.
Men jag blev i alla fall sur och gick och lade mig igen. Och då drömde jag att jag stog vid i en affär precis framför kassadisken och iaktog mig själv som stog i mitten av affären och provade kläder.
Mycket konstigt.

I hat you

Jag och Maxi var inne på Beyond Retro och provade hattar.
Han provade svarta fina sådana, och jag provade fula roliga sådana!

Dö SL dö!!

Jag är så jävla förbannad just nu, jag vaknade 35 minuter tidigare för att kunna komma till skolan 20 minuter tidigare så att jag skulle kunna skriva ut min uppgift för att vår skrivarjävel vägrar dunka med mammas dator (...).
Lyckades jag med det? Nej!! Varför inte? Jo för att SL inte kan sköta sina äckliga växlar, vilket resulterar i att tåget jag nu är på är 35 minuter sent.
Jag har inte klagat på förseningar alls, under hela vintern, för det är inte SLs fel att spåren krånglar. Men nu ska jag fan klaga hela jävla tiden, när de till och med låter ett tåg åka förbi innan de kommer på att man kan byta spår...! Och så vägrar de såklart att informera en ordentligt det är alltid "det är tågkö/växelfel/spårbyte". Man bara jaha men tack så mycket det kunde jag inte alls räkna ut själv..

Paradis

Även om det är töntigt och mainstream att gilla dem så gör jag det. För jag gillar inte för att det är indie eller eget. Jag gillar för att jag mår bra och blir berörd av dem. På riktigt.
Plus att Chris Martin är hella-snygg!


22min

Ibland är hon riktigt rolig!


Amanda

Jag vaknade runt nio helt pigg och frisk. Så om en halvtimme ska jag iväg till tatueringsstudion för att fixa till min blomma, lite vita skuggor och kanske lite ifyllning. Jag hoppas att det inte gör så ont som förra gången...
Det var väl allt jag ville få sagt, för tillfället. Jag ska fortsätta fixa till mig nu(byta om från sovtröja!!).
Så ni får ha en (fortsatt) underbar dag!

100%

Jag  har skjutit upp min psykologiuppgif nu, enda sen jag upptäckte att jag inte hade det väldigt nödvändiga papperet tillhands. Det var ungefär 2 timmar sen och egentligen är inte det sant alls för jag har skjutit upp den i över en vecka. Det känns så PERSONLIGT, allt. Det känns som att våran lärare, som egentligen inte ens är en lärare utan en universitetsstudent, kan se rakt in i en. Obehaglig männsika. Efter min tafatta, icke-uppstyrda och väldigt ovetenskapliga undersökning har jag kommit fram till att alla sånadär "psykologi-människor" är som tomma ark. De visar inga kännslor, det är som att de är helt ursköljda (lite weird jämförelse kanske) de har liksom ingen personlighet för att de lägger all sin kraft och tid på att analysera andras, ja ungefär så.
Jag har kommit på, efter att ha kategoriserat mig själv som en helhjärtad samhällselev under en längre tid, att det är bara geografi och samhällskunskap som jag verkligen tycker om. Psykologi ger mig ångest, historia ger mig panik och religion gör bara att jag vill skjuta mig i huvudet.
Anton sa att vi skulle titta på det här. Jag ångrar inte att jag gjorde det. Förutom möjligtvis att min psykologiuppgift blev ett nattegöra.
Hare väldans gött så höres vi om cirka sisådär ett tag, kanske.

BlastJag kan inte sluta skratta.

Då får vi ta en efterrätt på det

Nu för tiden är det typ aldrig någon som checkar in på Facebook (om det inte är på krogen..?) men ibland så händer det och då är det rätt kul att se vad folk gör. Enligt mitt Facebook feed så är alla och fikar och tränar mest hela tiden. Där skulle jag vilja joina dem, eller inte fika för det jag gjort en del den senaste tiden (eh hej jag är sjuk../ hög på värktabletter) men träna, det behövs verkligen för imorgon var det en vecka sedan. Hello tjockis (?)
I lördags träffade jag en kille från 9e(?), jag kände inte igen honom. Han såg extremt annorlunda ut, från att ha varit en liten och tanig pojke med blont änglahår till lång, normal och brunt rakt hår.
Puberteten, läskiga saker det där.
Fast jag har ju också förändrats, men inte så mycket, till det bättre än bra (!). (Egentligen ville jag bara få in att jag fick en nice komplimang av en snygg kille, trots att jag hade glömt min krona i Majas väska..!!!!!!)

Puss! *smittar er med min förkylning*

Zeitliche Probleme

Jag måste hitta någonting att ha på mig till nästa Onsdag. Det är ungefär mitt största problem just nu. Idag är det storslalom och det gör mig g l ü c k l i c h. Jag har träningsvärk och Bengt säger att mina ben är bra. Tack Bengt.
Just nu försöker jag plugga tysktaglosor, går bättre än vad jag trodde såhär en halvtimma innan läxförhöret.
Jag har också gjort en ny spotifylista. Sova i bilen heter den bara för det kan vara bland det bästa.
Det här inlägget kanske va lite rörigt men jag kunde inte bry mig mindre faktiskt. Hare!

Fix you

image description
Nej jag var inte i Tyresö Strand jag var hemma, men alla smartphones verkar tro att Huddinge ligger vid Tyresö strand. Mycket märkligt!

Jag vet att det kanske uppfattas tjatigt men när man har förmånen att knna sådana underbara människor så kan man inte bara låta bli att tjata om det! Jag har verkligen haft en underbar helg (bortsett från att jag hade feber i söndags kväll) och min nittonårsdag kunde inte ha blivit bättre!! Jag är så glad för det.
Min hjärna är överbelastad med roliga minnen. Tack!

Framförallt till Sara, Felicia, Anna, Natalie, Sophia, Emelie, Hanna och Maja.

19 år

Fan, jag skrev precis ett rätt långt inlägg om hur bra, fina och helt jävla underbara mina vänner är och hur roligt jag haft det i helg men så försvann exakt allt.. Jag har tyvärr inget tålamod till att skriva om det för min feber börjar göra sig påmind igen. Just det, jag vaknade upp med världens feber igår.
Men jag hoppas att ni vet exakt hur bra ni är och hur glad jag är för att jag känner er!
Så kanske jag återkommer med helgen senare!?

Sprechen Sie Deutsch?

Hej mina vänner och alla som jag inte känner.
Den här helgen har varit bra och dålig. Satsar på nästa helg och hoppas att den bara blir bra.
Igår träffade jag mamma och pappa. Fantastiskt. Hade ju inte sett mamma i alla fall på cirka sisodär 2 månader. Det var ju trevlans.
Jag tror att jag nästan räknar ner dagar till sportlovet nu och hoppas, hoppas, hoppas att det blir någonting bra av det. Jag ska ju inte säga att "något bra" inte är att åka till uppsala. För det är det.
Och storslalom i Flottsbro.
Ha det fint.

Ansiktet.

Vi hamnade på baba sonic igår. Det var roligt. Och det var min första fylla på en månad.

Jag hittade en bok

And my dad declared, "that was a great series"
And my mom said, "the best"
And my sister asked "how long was it on the air?"
And my brother replied "nine years, stupid"
And my sister responded "you... Stupid"
And my dad said "stop it, right now"
And my mom said "listen to your father"
And my brother said nothing.
And my sister said nothing.
And years later I found out my brother was wrong.

Fint studio - 23/2

Min batterikabel bestämde sig för att läga av helt plötsligt igår. Det suger! För nu har jag bara sju minuter kvar på mitt extra batteri och efter det kommer den att vara stendöd...
Oh well... på fredag har jag middag/förfest här hemma, sedan blir det utgång och på lördag blir jag nitton och då fortsätter festandet.
Okej, bra då vet ni!

Annars lagar Inger bästa maten

Fisk och svamp, sjukt ofräsch kombo.
Jag mår fortfarande illa efter lunchen, viss fisk är bara inte ok. Snuskigt var det hursomhelst.
Idag på träningen var jag turre, som Linda säger, på hög nivå. Det börja med att jag satte glasögonen uppochner. Garva inte. Sen åkte jag omkring med luvan ut och in och som grädde på moset ramlade jag pladask på mage när jag skejtade på väg till banan. Ibland har man allt bra flyt alltså.
Ikväll far vi till Mora, höres nån gång framöver.

Trauma

Traumatiska upplevelser hit och dit. Strategier, sätt att förhålla sig till olika problem.
Det var inte så många år sedan jag seriöst ville bli psykolog. Nu vill jag bli allt annat än psykolog. Innan den här kursen är över kommer jag ha hunnit diagnostisera mig själv hundra gånger om, samt börjat fundera över varför vi ens lever här på jorden.
"för att orka med livet"
"det hjälper oss att klara av livet"
"tränga bort det som kan skada vår psykiska hälsa"
...så jävla jobbigt är det inte att leva, det låter ju som allt är en plåga.
Spela tap zoo är lagom nivå. Tack för mig.

T

Lies are for cowards.

So... just don't lie, okay?!

Idag har jag:

Ätit god frukost
Tvättat sjukt små strumpor
Tränat och där i mellan tittat på vinterstudion.
Hej så länge!

o k e j

Jag gick in på instagram och upptäckte att jag hade 28 nya likes på typ ingen tid alls. Det var konstigt. Ännu konstigare var det att det var från samma person. Tror den personen att jag skulle börja följa den då? eller likea alla hans bilder? don't think so men tack ändå!
Idag har varit en väldigt seg dag. Jag försökte tänka på matten vilket inte gick nått vidare. Sen har jag tränat och ätit tomatsoppa och glass. Om en och en halv timme börjar Notting Hill på 3an.
Ses, hörs, hare gött.

Hahaha, det här var länge sedan
Jag har sovit. En del. Ska försöka att sova en timme till...

Det där malplacerade tankstreck retar min grafiker-hjärna en aning..

Idag hände det tre dåliga saker och en bra (som egentligen hände igår, 23.55).
Jag vill inte gärna dela med mig av dem här, just nu i alla fall, men jag kan beskriva dem på ett ungefär för er.

* Den första dåliga saken gjorde mig extremt besviken på en viss persons agerande, och idag sa min mamma en sak som verkligen fick mig att inse att jag kanske ska ta det lugnt på den fronten ett tag. Man ska inte hänga upp sig på småsaker och gå och vara långsint över rätt världsliga saker, men ibland är det faktiskt viktigare att tänka på sig själv och sitt eget välbefinnande. Ett tag i alla fall.

* Den andra saken är egentligen inte alls viktig men den handlar om det. Vikt, ja...

*Den tredje saken gjorde/gör mig oerhört ledsen, arg och helt jävla förtvivlad, för det hanldlar om personen som är viktigast i hela mitt liv. Och det suger att blir såhär jämt. Jag orkar verkligen inte...

För att jag skulle bli på bättre humör (läs: sämre) gick jag in på Facebook och kollade på deras fina liv, de som var mina ett tag men som jag lyckades sabba med mina jobbiga jävla hjärnspöken. En mycket dålig idé kan man tycka, såhär i retrospekt.

On a good note:
Jag har anmält mig till höskoleprovet!!Lily Allen

Bäst att lyssna på när man är sur. Nu är jag ju inte sur längre men det är fortfarande bra.
Alltså det här var ju bland det sjukaste. Förstår inte hur det här fungerar. Klicka här och testa själva. Jag tänkte värsta b-kändisarna och den visste ändå. känner mig lite mind-fucked tbh.

Jag vet

Jag är smart och duktig. Det är vad jag är. Om någon vill såra mig rejält ska de peka på min okunskap eller ignorans, för det är det jag vet att jag är bra på och det är vid påpekning av mina brister inom detta jag blir som allra ledsnast.
Jag kan ta mycket, man kan kalla mig ful, fel, konstig, jobbig, tråkig, för alla dessa saker är subjektiva tankar och åsikter och jag har lärt mig att acceptera att man kan inte vara alla till lags. För att kunna vara vacker och rolig i någons ögon måste man nästan vara oattraktiv och konstig i någon annans. Det är viktigast att man ser till sig själv i första hand, för att själv må bra. Men det jag inte kan ta är när någon försöker få mig att verka okunnig. Det sårar på djupet.

Jag värderar min egen kunskap oerhört högt. Jag vet att jag har en väldigt stor förmåga att lära mig och begripa saker. Analysera och se samband, reflektera och återkoppla. Det har jag alltid kunnat. Det har jag alltid varit bra på. När jag var mindre "led" jag till och med av det så kallade "duktig-flicka-syndromet", jag var tvungen att vara bäst på allt, plugga mest, veta mest, springa fortast och hoppa högst. Dessutom var jag även tvungen att vara bäst på saker från början, alltså redan innan jag hade provat på dem. Allt för att få den beröm och bekräftan som jag ständigt sökte av en mängd orsaker. Jag var aldrig den sötaste flickan i klassen, men jag hade det här, jag var bra på att vara duktig. Jag var bra på att vara bra, helt enkelt. Detta resulterade bland annat i extrem spänningshuvudvärk, jag var så uppstressad över allt jag var tvungen att vara bra på att jag hela tiden gick och spännde mig. För det är extremt utmattande att vara bäst på allt man provar, och se på varje litet nederlag som om det vore jordens undergång. Jag var väldigt bräcklig under den här perioden, jag mådde egentligen väldigt dåligt psykiskt trots att jag inte insåg det själv för jag knarkade all bekräftelse jag fick och trodde att det var det som fick mig att må bra och känna mig som en bra person.
Jag utvecklade även en enorm prestationsångest, som jag fortfarande kan känna av idag, vilken innebar att om jag tog för mig att göra en sak så skulle jag utföra din exeplariskt och slutresultatet skulle bli galant och så fort jag stötte på problem och något gick lite snett så såg jag till att sluta och ge upp. På så sätt skulle det inte kunna bli en dålig, slutförd, produkt utan det var ju enbart en halvfärdig sak med potential till att bli något bra. Ett tag drog jag det här så långt att jag i princip slutade helt med att göra saker helhjärtat, jag pluggade inte till proven längre utan lyckades få G, ibland till och med VG (-), "trots att jag inte pluggat ett skit". Jag gjorde det till en grej och var riktigt stolt över att jag kunde skita i skolan totalt och ändå inte få dåliga betyg. Tills jag insåg att "dåliga betyg" är en extremt relativ term, visst man kan aldrig påstå att godkänt är ett dåligt betyg men med tanke på vad jag hade för kapacitet så var det ju faktiskt dåligt. Och det här var något jag mådde dåligt över innerst inne, men jag ville så gärna passa in och vara en sådan där cool brud som sket i pluggandet och trots det gjorde bra ifrån sig.
När jag väl insåg att jag faktiskt mådde dåligt över mitt agerande så var det väldigt enkelt för mig att ta mig ur det oerhört destruktiva beteende. För jag var ju inte stolt över att ha G:n i ämnen där jag med all säkerhet kunnat haft MVG bara jag hade ansträngt mig en gnutta. Speciellt inte när jag visste att jag kunde, egentligen.

Luk

Det är för jäkla kallt ute. Jag orkar inte...
Men jag är glad i alla fall. Gissa varför?!
***
Nu får det vara slutgissat, för:

Idag har vi bokat partykryssning. Den 29/2 åker vi.
T A G G A D ! ! !


Okej, nu ska jag träna. Ha det bra, tack hej!!

The night

Jag håller på att rita olika illustrationer, just nu tränar jag på att rita med musen i Illustrator.
Det är sjukt svårt kan jag tala om för er.
Men jag är nöjd!

Fint


Så. Ungefär.

Du förtjänar inte riktigt att bli avgudad. Tyvärr.

Kommer inte kebab från typ turkiet?

Dagen till ära fick vi renskavskebab och blåbärsaioli. Ungefär lika konstigt som det låter, aja grattis.. eller vad man säger, alla samer där ute, på nationaldagen!

Funäsdalen

kallt, men sicket paradis alltså!

I stolen bredvid


Ursakta för offline-mode!Ps. Jag gillar inte när folk ringer mig och är höga mitt i natten. Ds.

Ps2. Det är det där "är höga" som jag ogillar, var det ni men stör fan inte mig! Annars får man gärna ringa mitt i natten det gör absolut ingenting om ni väcker mig, det är ju alltid gött med lite sällskap mitt i natta(!)

Ps3. Jag försöker inte verka eftertraktad, jag har inga notifications men den där ettan är ändå där... Störande!

Bibeln...

Jag känner mig så himla stressad. Jag har för många saker att göra på för lite tid...
Jag har nu suttit och pluggat Upplysningstiden, Amerikanska revolutionen, Franska revolutionen, Industriella revolutionen och Ideologier, det är bara Sverige under 1700-talet kvar och sedan en eller två repetitioner på allt, och efter det är jag redo för provet på måndag. Det känns bra även om det är riktigt överväldigade just nu.
Dessutom har jag en eller två texter kvar att skriva till vårt projektarbete. Men det gör jag troligtvis på måndag.
Mycket tänkande på gång(!)

Tur att det jag håller på med är intressant och roligt, annars hade jag tagit livet av mig. Nästan.

Lite (andra) glada nyheter är i alla fall att jag köpte en ny vinterjacka igår på Intersport. Den är röd. Det känns skumt. Men vafan jag har ändå alltid svarta kläder så en färglad jacka kanske är bra?!
Plus att jag har hittat mitt halsband som har varit borta ett halvår, och så har gadden slutat klia - nu är det bara blåmärket (som inte syns pga bläcket) som ska bort och sedan är allt perfecto.

Vissa människor förtjänar att dö tidigare än andra

Hejsan.
Idag gick det väldigt bra på träningen.
Ikväll åker jag till Funäs.
Hejdå.
Leiionspitz Dexter.

Om tio minuter är det klart - ja, eller det betyder väl en kvart med din tidsuppfattning

Jag har funderat på en sak, jag tror att jag skulle behöva en skötare. Eller rättare sagt jag skulle vilja ha en skötare, eller en assistent. En person som säger till mig vad, när och hur jag ska göra, när jag ska sluta tänka, hålla käften eller börja lyssna. En person som kunde springa ärenden åt mig, ringa telefon samtal och planera mitt liv åt mig. Jag tror ärligt att jag skulle må bra av det. Min beslutsångest och inkapabilitet till planering och strukturering förstör mitt liv. Jag kan inte fokusera på saker tillräckligt länge för att faktiskt åstakomma något och mitt attention span är extremt kort. Dessutom har jag inte öppnat min almanacka på över en vecka - vad hände med mitt "jag ska vara organiserad från och med nu"-tjafs...?!
Jag blir lite smått galen.

Anyways, imorgon ska jag nog träffa en väldigt fin kille. Av en extremt konstig och lite pinsam slump. Vi får se.

Men först måste jag ha svarat på alla instuderingsfrågor till historieprovet. Hallå, skötaren(!) var är du när man behöver dig(?) - make me work my bum of!!!

DEAR HUMANITY, WE ARE FIGHTERSTrue.

Just det


RSS 2.0