Min nyaste, och finaste

Jag kom på att jag faktiskt inte har visat upp min nyaste tatuering för er ännu, så i brist på annat passar jag på att göra det. Den är dock inte helt klar, jag ska tillbaka en vända och fylla på skuggorna osv. Men jag är riktigt nöjd ändå. Plus att det gjorde lite mer ont den här gången, eller ja jag ska inte försöka leka tuff nu, det gjorde nämligen svin-ont. Inte hela tiden, men på sidan och över revbenen. Jag är evigt tacksam att Maja följde med mig och höll handen, annars hade jag nog aldrig stått ut med den smärtan. Fast det blev mycket bättre när endorfinerna kickade in...

Nu kliar den tokmycket och jag måste verkligen anstränga mig för att inte klia, men det var lätt värt det!

Pöss!

Jeffrey Campbell

Ja tack snälla.

Det finns lika många regelbundna verb i tyska som det finns oregelbundna

Så här glad och taggad är jag just nu. Varför ser jag ut som en nerknarkad bäbis?


Bra söndag

Idag har jag varit sjukt effektiv.
* Jag har tränat i en och en halv timme, och det var sjukt jäkla intensivt (helloträningsvärk!!).
* Jag har svarat på en hel del av instuderingsfrågorna till historieprovet som äger rum nästa måndag.
* Jag har sprungit runt i lägenheten och städat både här och där (Varsågodis muther!).
* Jag har tvättat, skrubbat hela min kropp, från topp till tå.
* Jag har fixat till mina ögonbryn, rakat mig (det är extremt skönt att bli av med skägget..!) och målat naglarna.
* Jag har smörjt in hela kroppen och ansiktet.
* Jag har sett till att inte klia på min nya tatuering (Jag avlider snart, det kliar as hell).

Falling like a stone, don't even know why

För att lyckas med någonting som man aldrig lyckats med förut, måste man göra någonting man aldrig gjort. Eller hur var det?
Så enkelt att bara skita i allt egentligen, göra som man alltid har gjort liksom. Man har ju överlevt hittills. Eller?
Vet inte om det är mänskligt att vara så trött som jag är just nu.
Jag sa: är man för trött för att gå och lägga sig sover man i soffan.
Jag vill inte sova i soffan, i alla fall inte ensam.
Det suger.
Du suger.
Aa fast bara..
Nej. Det spårade inte tillräckligt. Vi borde ha gått ut.

Stencoolt

"Vi har lunchstängt mellan elva och tolv." Åh, men tack vad bra att ni har lunchstängt exakt när alla andra också har lunch, och därmed har en ledig stund över, och kan ringa er...
Service på hög nivå(!)

Jag är glad för jag har vart i den stora staden och flängt omkring med Felicia hela eftermiddagen. - Eller morgonen blir det för mig, but still.

Ååååååååååch det var allt ör mig för nu ska jag äta middag. Hare bra hejsaaaan!!!

Puss.

*Nä jag är inte alls hyperaktiv. Vaddårå?!*

Igår var vädret okej

Det är inte alla som får ha tröjor som det står "ski team sweden Legend" på. Det får bengt.

Kunskap är makt

Jag är ledig imorgon likt varje torsdag denna termin, som förövrigt är min sista på gymnasiet.

Vi hade en riktigt dålig religionslektion idag. Det var vår första, alltså vi hade aldrig haft ämnet tidigare, och vi hade en vikarie som tyckte att enbart hennes åsikter var de rätta och riktiga. Hon tollererade inte att någon annan tyckte något annat och hon avhyste alla som tyckte "fel" eller opponerade sig mot henne. Det gick inte ens att diskutera med henne för det var hon som hade rätt. Vilket gjorde att ingen ville säga någonting tillslut. Det tåls att tilläggas att vi hade etik och moral. Ett ämne som i första hand handlar om ens egna tankegångar, ställningstaganden och åsikter. Det var även tänkt att vi skulle reflektera och diskutera kring olika typer av moral, människovärde och dylikt, men det gick inte så bra.
Jag satt tyst och stirrade ut i tomma intet i princip hela lektionen, förutom när jag och Natalie gjorde en rolig teckning, en del berodde på för lite sömn men mest på grund av att jag verkligen inte orkade diskutera med en kvinna som inte alls ville lyssna på vad någon annan tyckte. Hoppas att vår riktiga lärare kommer nästa lektion, och att hon är svinbra (allt lär vara bättre  än dagens lektion dock), vilket hon förmodligen är. För religion är verkligen ett ämne man vill ha en bra och kunnig lärare i. Bra lärare är det bästa och viktigaste som finns, en bra lärare kan få en att bli intresserad av ett ämne man verkligen inte tycker/tyckte om. Och det hjälper en så enormt mycket här i livet.


Det var -25 och solen sken

Snart är det kvart över sju hos linda som gäller. Höga förväntningar har jag, gissar på en 10poängare! Känn ingen press liksom.
Idag har vi varit i Björnrike och åkt superG. Gick ganska bra, förutsom högst upp där det gick skit, Bengt sa: Jag ska ge dig ett bud- 50 kronor för skidorna! Det betyder inte att man åker bra men mina skidor är inte till salu, hur högt än budet är. Jag får bita i det sura äpplet och traggla mig igenom den väldigt storslalomliknande banan tills mina skidor är värda lite mer än 50 riksdaler. I branten, hoppet och flacken låg väl värdet på ungefär 100 000 (skoja inte liksom)  i jämförelse, där var det liksom riktiga svängar.
Hoppas alla har det gött, ses å höres.

Jag avlider!

Jag skulle precis gå och lägga mig när min sms-signal plötsligt störde podden jag lyssnade på (jag lyssnar alltid på något när jag ska somna för annars orkar jag inte ligga stilla tillräckligt länge för att jag ska lyckas somna in... Räknas det som sömnsvårigheter måntro? Insomningssvårgheter (för långt ord!) möjligen.). Och eftersom jag blir tvungen att svara, och vänta på svar så började jag titta runt efter nya poddar/poddavsnitt på itunes. Vilket gjorde att jag råkade hitta detta:

Hey

Jag hittade en halvt hemlös kotte i björnriket, så jag tog med henne hem. 
den här bilden tycker jag är fin. Man måste ju åka till London lite då och då.
Det är jättekallt ute, typ -22.
Vi har åkt fart idag, fruktansvärt fint det med alltså.
Har inte mycket att tillägga idag, så ni får ha det gött!

Skräpbloggning is what we call it

Jag älskar Tumblr.

Making up for teenage crime

Alcohol-art-beautiful-beer-black-favim.com-273751_large

Balloooooooon


Detta är vårt tak. Helt normalt.

Halv åtta hos Elin, fast så var det ju halv sju

Jag har inte längre smsångest. Jag skriver det jag skriver och skiter i hur töntigt och konstigt det låter. Tror faktiskt att det skulle kunna låta mindre töntigt om man inte bryr sig. Det har gått bra hittills i alla fall.
Jag har diskberget mount everest i köket. Inte en överdrift ens, jag har liksom användt allt jag har i porslinsväg. Fantastiskt. Idag var det min tur att vara halv åtta hos mig- värd. Det gick hyfsat, kunde gått en mille gånger värre. Den enda riktiga insidenten som hände var grädde i hela jäkla kylståpet, frysen och på golvet, annars var det lugnan hela vägen igenom. Tycker dock att biffarna blev liiite torra... det tyckte nog gästerna med, men de vågade de inte säga. Mest nöjd är jag med Champinjonsåsen, ädelost-potatismoset och västerbottenostpajen. Blev mycket bra va!
Nu måste jag tacka för mig. Inte säker på om diskberget ska få fortsätta växa tills imorn eller om jag ska tag i skiten nu direkt. Sängen ser jäkligt inbjudande ut.
CIAO!

Let it go

Jag kikade in facebook alldeles nyss, det skulle jag nog inte ha gjort för det irriterar mig mer och mer för varje gång jag tittar. Folk skriver bara en massa skit. Jag förstår verkligen inte. Jag menar om man ska skriva något kan man åtminstone skriva något som har värde, även om det bara är; idag har jag umgåts med de här personerna, det var underbart. Dessutom klagas det ganska mycket, speciellt över andras omogna och barnsliga beteenden.
Kruxet är dock att det oftast är de själva som beter sig på ett sådant sätt, men de anklagar deras vänner för att vara så.


Äh... skit samma. Jag blir bara riktigt, onödigt, irriterad på dem som skriver skit på facebook.
Om du anklager någon för att bete sig som en omogen fjortisunge får då förfan se till att du själv inte gör det, eller åtminstone inte lacka ur när någon påpekar ditt eget beteende. (Och jag som trodde att jag redan hade tagit bort alla som irriterade mig...!)

Första

Jag har en liten guilty pleasure, frågesportsprogram på tv.
Typ På spåret, Postkodmiljonären, Vem vet mest, Slaget om Sverige, you name it...
Jag älskar dem, eller rättare sagt jag älskar att sitta och svara på frågorna innan spelarna har svarat och sedan utbrista saker som: "Ja! Jag visste det!", "Eh tolv, hur tänkte du där? Det är ju åtta!!!!", "Mm.. exakt, Paris, jag sa ju det", "Haha, skojar han eller? Det är 1800-talet!", när man får reda på svaret.
Och inte för att skryta men jag har ganska ofta rätt, även på saker som jag absolut inte visste att jag kunde. Svaren bara kommer till mig...
Detta stör dock min bror enormt mycket, han hatar det. Varje gång jag råkar zappa förbi ett frågesportsprogram och stannar vid det, blir han sjukt irriterad och säger att jag borde söka till ett sådant program i stället för att sitta i soffan och leka smart.

Kaos i huvudet


Forever alone, so to speak

P A R A D I S E


True story

Om du vill ta reda på om någon är mentalt överlägsen kan du alltid upplysa folk om din stundande födelsedag och därefter påstå att du fyller 16 (fast du är arton) när de undrar hur mycket du fyller. Om de svarar något i stil med " Jaha, oj?! Jag hade tippat på 19 eller 20. Du verkar mycket äldre!", kan du förmoda att du hade lite otur när de tänkte eller så är de enbart väldigt naiva. 
Man måste inte använda huvudet hela tiden, men ibland underlättar det faktiskt en hel del.

It's only gonna be as easy as you make it for yourself

Det är så fruktansvärt sorgligt att det finns människor som måste trycka ned andra för att de själva mår så jävla dåligt, visst? Nån behöver sortera om lite i huvet.
Nu ska jag träna, ciao!

Allt är svart i motljus

Vad jag saknar mest.

Det

"Det är utsidan som ger insidan en chans, men det är insidan som ger utsidan sin glans"

Hej vem är du?


Mina i särklass mest speciella, högaktade och älskade vänner... SKOJA.

Jag har precis läst Hollywoodfrun Gunilla Perssons blogg. Hon skriver något liknande i början av varje inlägg, interesting, orkande egentligen inte läsa, bara de där första som va lite småpatetiskt men kul.

Anyhow, idag sa jag, bara för att alla andra skulle upp klockan 6, att jag skulle sova till halv 11. Bad ass liksom, halv 11, hela dagen har ju gått. Jag sov till halv 2. Tror att det behövdes.

 Ens bästa tid

En lite kul video till en jävligt fin låt.

Politik?

Igår när jag var på väg in till stan möttes jag av detta löp:

Jag vet att det är en printscreen från hemsidan, ni behöver alltså inte ödsla tid på att påpeka det för mig, men det var denna rubrik som också fanns på Expressens löp ("Håkan Juholt sitter kvar").

Säga vad man vill om Juholt, vilket det är många som sysslar med att göra nu för tiden, men är det inte lite roande hur man riktigt märker var journalisten står i Juholt-avgå/sitta kvar frågan enbart genom att läsa rubriken. Vinklingen är inte direkt "Jippie, han klarar sig!!!!", utan mer "To bad...".

little miss sunshine

Idag har jag helt seriöst haft en sjukt grymt awesome träning. Så jäkla bra. När man åker och allt bara funkar och man bara älskar livet. Fler sådana tack!
Yeah, nått sånt.

Tittatittatitta!!


Nu har jag tre permanenta svalor på min vänstra axel. Min mamma har sina tre fint utplacerade på handleden.
Om någon undrar så gjorde den till höger ont för den är precis rakt på benet, resten kändes bara som när man drar en synål mot huden (Jag är galet bra på att göra liknelser när det kommer till smärta!).
Jag har också bokat tid den 27/1 för min andra, han skulle rita upp mina älskade blommor fint.
Så jag är gör nöjd!

Se något positivt

Jag är lite nervös inför imorgon. Här lite bilder från mitt hjärta.

T R Ö T T

Jag är alldeles dåsig och trött. Imorse kände jag verkligen inte för att ta mig ur sängen och sätta fötterna på det kalla golvet. Men träningen i förmiddags var ändå bäst hittills 2012.
Nu har jag druckit te och ätit cesarsallad i soffan, legat i sängen och spelat tempelrun. Snurra filten tjougo varv och kolla på vem vet mest och sedan antikrundan.
Det var en tant på antikrundan som, när hon köpt sitt hus fått med en massa täckningar i mappar som de tidigare ägarna inte ville ha. Hon tog med sig en av många hon hade på vinden. I den mappen hon hade med sig fanns kring 20 täckningar. En av täckningarna var värd 15000........ euro. De andra täckningarna var värda mellan tio och tjugo tusen kronor.
Varför hade inte jag de täckningarna på vinden? Jag hade ramat in de dyraste och sållt de som bara var värda kring 10.

Hjälp mig gärna. Tack!

Idag har jag varit riktigt jäkla produktiv vet ni.
Jag vaknade 9.35 av mig själv, så jag gick upp och beslutade mig för att träna. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig, för efteråt hade jag så himla mycket energi i kroppen. Jag visste inte var jag skulle ta vägen riktigt. (Jo, jag fattar att det är endorfiner, såklart. Jag är inte bakom!) Därför bestämde jag mig för att plugga, och det har jag verkligen gjort. Jag har pluggat förjäklamycket! Först blev det lite historia och sedan skrev jag om en text, som jag har publicerat här på bloggen, så att den ska passa vårt projekarbetes målgrupp. Tjejer mellan 10-15 år. Det jobbiga är dock att jag fortfarande är osäker på om den passar, eller om den är för reflexiv och vuxen(?). För det får den verkligen inte vara, för det känns bara töntigt.

"Jag tycker att man ska sluta fokusera mer på insidan och vara stolt över sig själv, vara stolt över den man är som person. Man ska stå upp för den man är och vara stolt över sina tankar och åsikter och inte bry sig om att man har en dålig hårdag, fula naglar eller känner sig lite plufsig på grund av lite för mycket marängsviss. För man är fin som man är. Man är fin för att man har en bra personlighet och ett fint tankesätt, för att man är en bra vän eller en rolig syster. För att man är den man är. Att man inte ser ut som modellerna i tidningen eller programledarna i tv  har inte så stor betydelse, för man duger precis som man är.
Precis, exakt såhär önskar jag att jag själv kunde tänka. Det vill jag verkligen, men det gör jag absolut inte. De flesta dagar vill jag bara klösa ögonen ur mig eller slå sönder alla reflexerande ytor för att eleminera risken att få syn på mig själv. Få syn på den där tjejen med alldeles för små ögon och alldeles för stora lår. Jag orkar inte se henne. Hon får mig att vilja stanna hemma hela dagen och enbart vistas under täcket i mitt nedsläckta rum. Jag klarar inte av att känna mig ofin. Jag mår dåligt av det. Riktigt dåligt av det. Jag önskar att det inte var på det viset, jag skulle ge vad som helst för att få vara sådär bra och cool och inte bry mig om mitt hår är fult, eller mina lår är lite för stora, och istället bara kunna visa alla vilken extremt bra, snäll och cool person jag faktiskt är.
Sedan kan mitt snygga utseende defenitivt vara ett plus, men det är absolut inte det viktigaste här i livet."


Oj, det blev riktigt långt. Bra, I guess.
Tankar?!

Edit: Tackar?! (Nä, jag skoja. Tack!)

LÖVE

ingen service, hej jag bor i skogen

Vecka 3

Idag har jag varit ledig, färgat min kompis hår och jobbat med projekt, och imorgon kommer jag också att vara ledig, för jag är redan klar med de kurserna som vi har(de nya kurserna startar nästa vecka). På fredag har jag Cambridge och vid fyra ska jag tatuera mig.
* E x i t e e e e e e e e e e e e e e e e e e e d *

Det är exakt ett år och en månad tills jag fyller 20.

I helgen ska jag anmäla mig till högskoleprovet.

Jag funderar på att göra en smiley piercing.

Mycket märkligt

A - Det luktar något speciellt här..
L - Mm, aceton och något kryddigt, typ.
A - Kanel kanske?!
L - Mjaa...  Jo... Jag vet, det luktar Fireball ju(!)
A - Hahah vadå alkoholist?!
L - Hahaha, ja men nu är det ju inte jag som har spillt ut det här någonstans.
A - Nä för det skulle aldrig hända! Och om det skulle hända skulle tagit fram ett sugrör.
L - Hahaha eller hur, I don't spill booze!!
A - Spill?


Guldbyn, det är där vi bor. Synd bara att det är fel sport.


Oj...


Jag behöver en spark i arslet

Instagram: @elintafjord, jag är besatt.
halva förmiddagen går, "shit jag måste verkligen göra någonting, ta tag i livet" jag stänger ner alla sidor som inte borde vara öppna, tumblr, twitter, facebook och 15 bloggar. Börjar läsa en jobbig krönkika som Anki har sagt till oss att analysera... jag kommer ungefär två stycken innan jag ser mina fingrar klicka sig in på facebook igen. Och nu sitter jag och skriver här, inte heller speciellt produktivt.
Ta tag i livet förhelvete!!!

we don't waste no precious time

This is my friend and this is goddamn good music.
Neon Indian – Polish Girl
Adrian Lux – Teenage Crime - Original Mix
The Naked And Famous – Girls Like You
Auf Wiedersehen

Troligtvis

Jag tycker inte att jag är ful. Mest bara tjock, ibland. Ungefär alltid när jag granskar mina supermegafet-lår.
Jag vet inte vad jag ville säga med detta men... Bara så ni vet. Typ.

Hannes Hervieu hade i alla fall en bra sägning (skrivning!?) som nästan passar in.
Han är föresten bra, läs vettja(!).

He is not perfect, but pretty damn close.

Idag har inte varit en av mina bästa dagar. Min morgon och natt förstörde allt, skulle man kunna säga.
Jag hade sovit för kort och för dåligt. Först kunde jag inte somna och sedan drömde jag mardröm efter mardröm efter mardröm. När jag vaknade hade jag mensvärk och var extremt illamående. Jag snozzade ett tag men tvingade mig upp för att vi hade en redovisning så jag var tvungen att gå på morgonens lektion. Jag tog det lugnt, åt gröt och tittade på tv. Tills jag kände att maten var på väg upp igen och var tvungen att springa till badrummet för att inte spy ner mattan.
Att jag redan var ledsen gjorde inte det hela bättre.
Men jag tog det lugnt och såg till att jag gick till skolan i alla fall.
Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag gjorde så. Att jag orkade. För det är bättre att gå upp ur sängen och försöka än att ligga kvar under täcket och ömka. Man mår inte bättre av sådant, och man missar väldigt mycket av sitt liv.
Redovisningen gick bra och jag fick umgås med fina människor. Sådant gör mycket!

Jag har även träningsscyklat i en timme och tio minuter. Istället för att ligga i sängen och slötitta på menlös tv med lampan släckt.

Låtsas som det blir nederbörd i väderleken

En gång fikade jag med Natalie. Det var fint!
Vi borde göra om det snart. Så att man inte missar så mycket för att vi aldrig är i skolan... (Seriösskola.se!)

Credds: Natalie Rasimus

Dubbelmoral

Jag tycker att man ska vara snäll och öppen mot alla man träffar. Man ska bemöta alla på samma sätt, med ärlighet, nyfikenhet och respekt. Man ska se till att ge alla en chans, för man vet aldrig vilken sorts människa man kan behöva i framtiden. Bara för att någon verkar, dryg, jobbig eller o-charmig nu så betyder inte det att den personen alltid kommer vara så. Alla kan ha en dålig dag, vara trött och sliten efter en natt med dålig sömn, ha humörsvängningar på grund av mens eller bara känna sig lite allmänt deppig. Därför ska man inte räkna bort dessa personer enbart på första intrycket. Dessutom finns det ganska många som verkar dryga och o-charmiga från början för att de är blyga, osäkra eller bara obekväma med okända personer, men som sedan visar sig vara himla bra och fina människor som man helt enkelt missar när man utesluter på det viset.
Realitet - Jag jobbar på det, men jag kan verkligen inte säga att jag är bra på detta. I alla fall inte om personen är allmänt dryg och fäller plumpa kommentarer eller visar upp ett ointresse för exakt allt som händer. Jag tål det verkligen inte. Jag blir bara exktremt anti den personen.

Jag tycker att man ska
sluta äta kött, kyckling, fisk och hela det där köret. För det är bra, både för en själv och för miljön. (Och för djuren också, fast i det fallet skulle jag troligtvis bara upprätthålla en vegetarisk kost tills köttindustin slutar plåga djuren. 'Om det någonsin skulle hända')
Det är bra för en själv för att kroppen mår bättre av en sådan kost. Då det inte är bra för kroppen att exempelvis få i sig för mycket animaliska fetter, de flesta köttprodukter är extremt övergödda och framavlade vilket kan ha en dålig påverkan på kroppen vid förtäring. För att inte nämna hur dåligt det är för miljön då man påverkar näringskedjor, vilka i sin tur kan rubba ekosystemet som i sin tur kommer att få hela miljön att kollapsa.
Dessutom finns det väldigt mycket olika gifter i fisk, då haven de lever i (framförallt Östersjön) ofta är övergödda och förorenade av diverse gifter orsakade av utsläpp, vilket defenitivt inte är nyttigt att få i sig och värst är det faktikst för oss kvinnor då vi har svårare att bryta ned och avlägsna giftet från kroppen än män på grund av vårt hormon.
Realitet - Jag äter kött, fisk och kyckling. För jag tycker det är godast. Och för att jag inte klarar av att äta substituten av både fysiologiska såväl som psykologiska skäl. Faktum är att jag inte kan äta de flesta matvaror som innehåller mycket protein (förutom kött då..). För att jag är allergisk mot dem. Andra klarar jag inte av att äta för att jag äcklas av dem, verkligen äcklas, så mycket att jag kräks efteråt.
Så om jag hade bytt, och ändrat mina kostvanor hade jag troligtvis fått bristsjukdomar av något slag. Det är dåligt, men sant.

Jag tycker att man ska
fokusera mer på insidan, vara stolt över sig själv, sin person och sina åsikter och inte bry sig om att man har en dålig hårdag, eksem eller en menssvullen buk. För man är fin som man är. Alla människor är fina, på något vis.
Realiteten - Vissa dagar vill jag bara klösa ögonen ur mig eller slå sönder alla reflexerande ytor för att eleminera risken att få syn på sig själv, med all härlig fetma och riskbuskehår. Alternativt bara stanna hemma hela dagen och enbart vistas under täcket i det nedsläckta rummet med gråtfuktiga kinder. Jag klarar inte av att känna mig ofin. Jag mår sämre av det. Fast jag skulle verkligen vilja vara sådär bra och cool och inte bry mig och visa att jag är en extremt bra, snäll, cool och trevlig person trots att min röv och buk är lika svullna som ljuset är ljust.

/Amanda Bengtsson Jallow.

Golf. Gay Outdoor Lifestyle with Fellas.

Postat av: Maja

men hamburgaren är ju köttet! inte brödet. så du äter en burgare från hamburg...HAHA

2012-01-14 @ 20:46:14

Exakt vad jag försökte upplysa honom om!!
Tack för hjälpen Maja, jag ska använda dig som referens nästa gång, istället för att bara ge upp.
His going down!


En liten bild på en söt kattunge för Simons och alla andra retarderade människors skull.

Hej kom och hjälp mig

Ibland har jag bara inte så mycket att tillägga. Som nu till exempel. Ganska måttligt irriterad på både det ena och det andra faktiskt.
Som när man inser att man sitter alldeles för mycket på arslet, och vet hur det resulterar i ett antal, mindre önskade, åkommor.
Och som när... Ah precis.

Perfection


*

En gång såg jag min favorit-komedi med en väldigt (valfritt nedlåtande adjektiv) pojke. Den gången var igår.Jag känner mig som en julgran på tjugondag knut

Jag trodde också att det hette tjugonde aknut.

Kul skoj.

-Det godaste jag vet är när man tar hamburgerköttet..
-Och gör en Hamburgare.
-Nä.. Och lägger på två ostskivor sallad, gurka, tomater, en klick senap, några lökringar, massa hambugerdressing och lite ketchup på toppen.
-Man gör en hamburgare alltså...!
-Nej! Det gör man ju inte.
-Joo det gör man ju visst du har alla pålägg och ingredienser med!
-Nehehe!!
-Men jo!! Det är det ju!!!
-Nej. För man har inget bröd med!

Hurry up, we're dreaming

Borta bra, men hemma bäst.

Tänkte just på dig

messedmemories:  NIKE
Eftersom jag återfunnit min livsglädje, inte för att jag någonsin tappat den (det lät bra, OK?) och jag varit frånvarande ett tag och OM jag skrivit nått är det fruktansvärt tråkigt och blidlöst. Nu är jag back on track! det är bara det jag ville meddela.
Btw, skorna ovan hade ju suttit fint. Tack på förhand!

M83

Vissa männsikor vet man att man alltid har liksom. De är de människorna som är bäst. Det är nog faktiskt bara de som räknas också, när allt kommer till kritan.
However,
Den här dagen har varit bra även om den varit traumatisk på många vis (jag menar, ställa väckarklockan på 4?!). Den har inte varit så traumatisk som min vän som glömde packningen när hon åkte till flygplatsen, men den har varit traumatisk nog. Det är inte så att den här dagen kommer påverka mitt liv i all framtid och att jag har fått men för livet. Det här har varit en bra dag. Och när jag tänker efter hoppas jag nog faktiskt nästan att den ger mig men för livet, för om den gör det så tar jag med mig att bra humör och typ livsglädje. Se så positiv man faktiskt kan vara, trotts att man rest, från dörr till dörr, 11h och 50min och min Spotify sluta fungerna någonstans längs vägen. Vet inte varför, men den här dagen blev väldigt fin.
Det här året vill vi ska börja något sånär såhär: 2012
Jag tror att allt som händer, händer av en mening och jag tror att allt som händer påverkar framtiden på ett eller annat sätt. Djupt, men ack så sant!
Kvällspoesi, hare gött!
- E L I N

Tre bilder summerar dagen.

Typ världens onyttigaste. Men bättre än botox.
Fint väder.
Middag hos Johanna.

I bara shorts och t-shirts

Jag läste lite (en riktigt stor mängd, ganska många dåliga dessutom...) bloggar. Nyss. För att fördriva lite tid innan jag skulle börja med mitt projektarbete. Vilket jag gör om två min...
Innan dess har jag varit skolan och fått VG i Naturkunskap A, pratat med bästaste Elin i telefonen och ätit lunch/middag.
I alla fall, jag hittade de här kommentarerna. Ganska roliga!


11, 2012

För ett tag sedan fick jag reda på att något väldigt hemskt hade drabbat en nära vän till mig.
Min första spontana tanke var att bara ignorera vad hon nyss hade sagt till mig och fortsätta tänka mina vanliga tankar så som "Hur låter andras röster när de tänker dem?", "Hur ser jag ut när jag blundar?", "Kommer jag att snubbla på den där gatstenen och ramla och slå i huvudet, och i så fall; kommer mitt blod att smaka lika järnigt som vanligt?" och annat smått och gott (hjärndött?) som bara jag går runt och tänker på.
Jag förstår inte vad det är med mig, jag blir alltid så när jag förstår att det snart kommer att hända något dåligt.
Jag vill bara stänga av allt. Allt, och gå in i min egen lilla bubbla.
Speciellt när det är dåliga saker som innefattar mina nära och kära.
Det är inte för att jag är rädd för att visa känslor, utan helt tvärtom. Jag gör så för att jag vet att jag kommer att känna så himla mycket. Nästan mer än om det hade handlat om mig själv, för inte nog med att jag blir helt sjukt ledsen jag kan ju inte påverka situationen ett dugg. Dessutom så handlar det om någon jag håller kär.
Det gör mig riktigt frustrerad. Riktigt, riktigt frustrerad. Så frustrerad att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv.
Ungefär precis så känner jag just nu.
Jag vill bara ta ett hjärnrör och gå bärsärk...

Idag har varit en helt okej dagFörst bra, sedan jobbig, sedan fin och sedan dålig.

Mitt humör åker berg-och-dalbana. Jag orkar inte riktigt det. Det är lite för jobbigt.Jag har spillt te på min nya vita t-shirt och slagit i armbågen.Jag har fått hem två piercingar. Är lite smått besviken på att kulan inte alls lös i mörker..


Mediokert

Det är helt fantastiskt, istället för att komma till åsarna klockan 23:30 så kommer jag vara där 16:30 imorgon. Så sjukt bra. Även om jag måste åka här ifrån Tärnaby klockan 4 på morgonen.
Den här veckan behöver ju knappast nämnas i några historieböcker liksom, tycker vi glömmer den. För min del i alla fall. Om man ska se det från den ljusa sidan så är det i alla fall inte 30 minusgrader idag, idag är det sommarvärme på prognosen- tre minusgrader! Men istället har det vräkt ner snö.
Nu är det bästa tvprogrammet EVER på tv- Holby City. Yeah.
Ha det gött, ses och hörs.

Lista

Jag har en del (väldigt mycket!) saker att göra en tid fram över. Fram till mars för att vara exakt, men åtminstone till slutet aav februari då projektarbetesinlämningen är. Och jag har ganska (väldigt) mycket att göra på det.
Jag har dessutom ett arbete i mediekommunikation att gör klart, det måste bli riktigt jäkla bra nu när det har tagit så här lång tid för mig att slutföra det - det är därför jag inte förmår mig att lämna in det.

Det är nu min fina almanacka kommer väl till pass.

Varsågod för ett utomrdentligt inlägg som inte alls kände intressent.

/Amanda


40 dygn kvar, inte för att jag längtar...

Jag vet inte vad jag ska säga egentligen.
Jag får tunghäfta samtidigt som jag bara babblar och svamlar.
Jag vill samtidigt som jag inser att det aldrig kommer att hända.
Jag tänker och tänker och tänker samtidigt som jag vet att mina tankar enbart är tomma skal.
Jag känner att det skulle kunna vara en bra sak men samtidigt så vet jag att jag aldrig kommer att klara att fokusera på det.
Jag undrar om det faktiskt är så att vi inte passar. Är det verkligen hela världen?

Det är lite pinsamt hur mycket jag ältar det här. Jag är verkligen inte såhär. Jag är lättsam, galen och utforskande! Inte trevande, längtande och ältande...

Fint


Tärnaby

Lite småsvårt att blogga från mobilen men hör mitt bästa! Just nu ligger jag i Fias soffa och gör inget, kallt i Tärnaby. Det är ungefär 24 minusgrader. F a n t a s t i s k t !
Stannar här till på torsdag och hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag inte till åsarna för än med sista bussen. Jag jan erkänna att ja blivit en sån där som jag själv ogillade när jag var iPhone-lös. Jag har blivit en nörd. Det är väl så det blir.
Hoppas alla har det gött, tänkte bara säga att jag levde typ! Yep.

tjugohundratolv

Jag har kollat och kollat och kollat. Äntligen har jag kommit fram till hur jag ska göra. Jag ska söka till Stockholms universitet nu i vår (inför hösten). En samhällslinje. Sedan ska jag ansöka om att få bli utbytesstudent i ett år. Det blir bäst så för då kan jag dels få hela utbildningen till godo, dvs. jag får högskolepoäng av de kurser jag läst utomlands, men samtidigt så behöver jag inte stressa upp mig för att ordna allt inför flytten samtidigt som jag tar studenten och hela det köret och jag får även tid på mig att samla ihop lite pengar. Vilket alltid är posetivt!

Nuff said.

Nämen hejsan!!

Jag är absolut inte bra på poker. Men jag är extremt bra på att ljuga så det fungerar bra ändå.
Just det, det är vad vi sysslar med ljust nu . Okej inte ljust, ljust* nu, för ljust nu är hälften och tisssar. Och jag försöker se upptagen ut så att jag ska ertappa elliot med att försöka kolla på allas kort. Sådan är jag. Väldigt sneaky. Really, really sneaky!!

Mhm, jag lyckades publicera en bild trots alla jäger och fish... Just sayin'Jamen pusspåerraaaaaa!!!

Everything is meant to be.

Nej jag ska inte titta på ishockey klockan 2 inatt på svt1. Men det gör ju inget för jag får sms var tionde minut om vad som händer. Vare sig jag är vaken eller inte.
Hare gött.

Jullov

got to love sneda bilder.

Läs bara inte..

Ibland är det bra att vara mentalt efterbliven (retarderad), för då lyckas man tydligen censurera sig själv. Bra grej när man ångrar sig (LITÖ) och vill ta bort saker man skrivit på sin "dagenoutfit"-blogg, så var de inte ens publicerade. *Happyface*.

För jag tror att jag tyckte att han var skön...

Jag ska tatuera mig den 20:e!!!!!!!!!!

Inte en chans

Hej. Den här låten är awesome: Foster The People – Pumped Up Kicks

Hej 2012. Nu ska du allt upplevas!

Men först;
Det blev en fin avslutning på 2011.
En nedsläckt tvärbana över liljeholmsbron. En becksvart Stockholmshimmel med glittrande fyrverkerier.
Ett väldigt härligt sällskap, en öl i handen, samt en extremt snygg flaska Rosé i väskan (och även en del runtsimmandes i blodomloppet).
Jag bestämde mig där och då för att inte fega ur. Jag ska ta chansen att uppleva något härligt omtumlande och skitläskigt. Jag ska se till att det sker. På något vis. Och skiter det sig så skiter det sig, men det är helt klart värt ett försök!

Someone like you

fyra bilder summerar nyår ganska bra. Erika med sin kära smirnoff ice. 20årsgräns, lista och 200 spenn i inträde, vi betalade 100 utan lista. Random snubbar som följde med hem för att kolla på.... ishockey. Det var fint.

Lonely drunk and beautiful

Alltså horoskop ska man ju inte läsa. Fy fan. Sms ska man inte heller skriva. Fy fan.
Påriktigt jag är så fruktansvärt dålig på att skriva sms. Den enda gången jag gör det är när jag har någonting att säga, likosm "när ska vi ses" eller "jag missade bussen", aldrig "vad gör du?"- skriva bara för att skriva liksom. Jag behöver en kurs i att va trevlig på sms. I mitt horoskop stod det dessutom "tänk på vad du säger" aaaaaah men tack för det, extra mycket sms-ångest!

RSS 2.0