Ibland blir inte allt som man har tänkt sig.

Förlåt för den sjukt olidliga tiden ni har fått gå igenom mellan detta och mitt förra inlägg. Jag förstår att det har varit hemskt, men det är okej nu mina kära vänner. Jag är inte borta för evigt. Jag är här förevigt!

Ja och för er som inte riktigt förstod så får ni ännu en chans att följa mig, dvs här nedan:


Jamen klicka på bilden då ppl! vad väntar ni på?!

Och sedan kan jag ju passa på att säga hejdå till denna blogg för nu blir det gravsten och hela faddirullan över förortsungar. Take care!

Elin säger farväl och börjar om på nytt

Framöver hittar ni mig HÄR!

Tror seriöst att det är dags nu

Breakup-quotes_large

Roligt kort från finaste Natalie

image description
Vem har varit ute och svirat frågade mamma. Natalie meddelade jag henne, samtidigt som jag påpekade att svira kanske inte var det rätta ordet. Solat, hade kanske passat bättre!

Bra

Åh vad jag kom på att jag vill gå på Deadmau5. Den 2/6.
Det skulle blir så bra.
Hm.. Tack för mig?!

Mobilbloggning

Hejsan. Jag överlevde. Med nöd och neppe, SKOJA! Är det nått jag har insett här i livet så är det att allt löser sig, även detta gjorde det mot alla odds. Helt fantastiskt. nu känner jag egentligen mest för att ligga i sängen under täcket, vet inte varför men det känns otroligt inbjudande. Här i Stockholm var det ju inte mycket snö och salt åker man på i backen. Illamående och ont i huvudet men det visste ingen, vad gör man inte för storslalom i hemmabacken? Jo allt faktiskt.
Det där med att ligga kvar i sängen kanske har lite med att göra att min kära familj tvingar mig att städa. Herre Gud give me a brake! Låt mig få vila i 5 SEK innan ni tvingar på mig arbetsuppgifter, jag har lov!
Jaja vi får väl se hur det här slutar, glömt datorsladden i Uppsala har jag också som grädde på moset. Synd. Det var nog meant to be när jag tänker efter.
Jo men vi höres då! Hare.

Hinkar

Ja det är jag som dricker..!!

Ikväll blir det också festis.

Nice save, Amanda

Ojoj, det var förjäkla kul på kryssningen hörrni (läs med grov göteborgska - så blir det kul!).
En ganska rolig sak är att det typ alltid kommer fram människor och pratar med mig på fyllan, sjukt många också och ännu fler i onsdags. Ibland lite creapy men mest roligt! Haha.
Jag har inte så jätte mycket mer att tillägga ("what happend on the kryssning stays on the kryssning, kanske?!),förrutom att vi drack ur en gul hink, jag träffade en kompis jag inte sett på år och dar, vi lurade en kille att vi var lesbiska (igen?) och jag lyckades samla på mig fem såndär roligt självlysande armband.
Och så har jag ett blåmärke på låret..!

RSS 2.0